.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Mayıs 2018 Pazartesi

Karne: Osmanlıspor 2 - 3 Beşiktaş

Goller: Anıl Karaer (48' KK), Mustafa Pektemek (50'), Vagner Love (79')
En iyi üç: Fabri, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek
En kötü üç: Anderson Talisca, Tolgay Arslan, Domagoj Vida

Karne:

Şenol Güneş 6.9
Beşiktaş 6.5
Osmanlıspor 5.8
Halis Özkahya 4.9

Fabri 7.8
Gary Medel 6.5
Domagoj Vida 5.3
Necip Uysal 7.0
Gökhan Gönül 6.1
Tolgay Arslan (44')4.6
Oğuzhan Özyakup (86')7.6
Anderson Talisca 4.3
Ryan Babel 5.6
Jeremain Lens 5.6
Cyle Larin (65')6.0

Mustafa Pektemek (44') 7.1
Vagner Love (65') 5.9
Fatih Aksoy (86') 6.3

Takım Ortalaması 6.1

Anket: 8 kişinin katılımıyla tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkürler.


38 Yorum:

yilmaz dedi ki...

Tolgay'ın sakatlandığı pozisyonu hatırlıyor musunuz?

Babel 3 kişi arasında, en yakınında Tolgay var. Tolgay top almaya gitmiyor, herifler topu kapıp uzun çıkıyorlar. Tolgay çıkan adamı kovalıyor, foul yapıyor ve aynı anda kendisi de sakatlanıyor. Halbuki bildiğimiz Tolgay'ın pozisyonun en başında Babel'e yaklaşması ve pozisyon zora girmeden topu istemesi ve takımı yönlendirmesi gerekirdi. Bunları yapan biri aslında. İddiasız bir maç olduğu için desek, sonraki pozisyonda sakatlanma pahasına deparını attı ve sakatlandı, ayrıca da kartlık foul yaptı.

Bu pozisyona benzer çok pozisyon yaşadık bu sene. Ortasaha oyuncularımız sıfır sorumlulukla oynuyor. Ben bu seneki çöküşün ana sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Forvetlerin kısırlığı da bu sebeplerden biri ama forvetlerin kısırlığı da biraz bundan kaynaklanıyor bence. Oyun merkezini hep arkadaki üçlü üzerine yıktık. Onlar da aslında gol ve asist anlamında iyi bir sezon geçirdiler. Bu durum oyuncu performansları ile mi alakalı, takımın oyun planıyla mı alakalı, bu teşhisi koymadan yapılacak transferler bence bir fayda getirmez.

BJK4EVER dedi ki...

Ben zaten ciddi bir futbol akli ortaya kondugunu sanmiyorum. Burak Yilmaz soylentileri bence balon degil. Transferin sartlari ve mevcut durumu uydurma olabilir, ama kesinlikle ilgimiz vardir ve Senol Gunes istemistir bence. Bizim oyun formatimiza ve ligimize hic uymayan bir oyuncu Burak ve buna ragmen istiyoruz nedense. Sirf bu bile futbol aklinin tamamen sifira indigini gosteriyor.
Orta saha konusunda haklisin, ama bence ana sorun Atiba ve orada dogru ikilinin bulunamamasi. Gectigimiz 2 sene hep Atiba-Oguzhan uzerinden ilerledik ve ozellikle ilk sene cok iyi calisti. Atiba'nin yaslanmasi ve oyun formatinin degmesi bu ikilinin performansini etkiledi ve ayni performansi sergileyemediler. Medel'i oraya oturtamadik ve bir donem cok iyi sonuc veren Tolgay-Oguzhan'a cesaret edemedik. Orta sahayi olusturalim derken sezon bitti.
Bu sorun seneye transferle cozulemez bence. Antrenorumuz kafasinda bir ikili belirleyecek ve ona gore hazirlanacagiz. Baska caresi yok.

fidddas dedi ki...

şimdi antalya-başakşehir maçının özetini izledim. özete giren pozisyonlara göre antalyayı baya ince doğramış palabıyık.
bariz penaltılar ofsaytlar VAR ile çözülecek desek bile bizim hakemlerin faul olmadığı halde atak kesme, faulle top kapıp ani atak başlatma gibi olaylardaki bir tarafa yönelik doğrama inceliğini süzebilecek bir sistem görmüyorum ben.
başakşehir zaten uzun bir süredir iteleme ile gidiyor. abdullah avcıyı ekranlara çıkarıp nedir sizin sırrınız diye soracaklar yine sene sonunda ama öyle sırrı açıklanacak bir futbol oynamıyorlar. her sene 3 büyüklere baskın gelecek bir oyun oynuyorlar(sadece bizi değil diğerlerini de en az bir kere oyun olarak sürklase etiler. bizim sorunumuz ise bunu bize iki kere yapmış olmaları. ) onun dışında hala anadolu takımlarına karşı benim gördüğüm özellikle ikinci yarıda bariz bir iteleme ile devam ediyorlar.

bizim maç için ise önümüzdeki hafta en azından 2. lik şansını devam ettirmek iyi oldu.
eğer atletico madrid uefa kupasını alırsa marseille doğrudan gidemeyeceği(ihtimal azaldı iyice) için bu durumda ikinci takım için avrupa maçları temmuz sonu yerine ağustosun 10u gibi başlayacak.
2lik önemli. sergen hoca bakalım takımdaki aykut hoca hayranı topçularını motive edebilecek mi? kasımpaşa ise benim beğendiğim hoca kemal özdeş ile belki bir beraberlik olabilir.
umarım federasyon bir beyinsizlik yapıp maçları farklı zamanlarda başlatmaz. ilk 4ün maçları kesin olarak aynı anda başlamalı.

carlito dedi ki...

ligin devre arasında burada her birimiz nasıl şampiyon oluruz hesapları yapıyorduk.. bazılarımız sivas yenilgisi sonrası tren kaçtı diye düşünürken, benim de içinde olduğum ikinci grup ise iyi bir seri yakaladığımız takdirde şampiyonluğun mümkün olduğunu savunmuştu.. ben tek tek her maça öngördüğüm puanları yazdığımda sezon sonu için tahminim 70 puanla şampiyonluk veya ikincilikti.. (hangi post olduğunu bulsam copy paste yapacaktım, bulamadım) 12 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet beklediğimi yazmıştım.. eğer haftaya sivas maçını alırsak 13 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgiyle puan tahminimde fazlasını (71) almış olacağız, ama bulunduğumuz sıra -bir sürpriz olmazsa- 1.lik değil 4.lük olacak!
bunun sebebi rakiplerin umduğumun aksine hepsinin 70 puan barajını aşmaları olduğu kadar; bizim iki yenilgiyi de yarıştığımız rakiplere karşı almış olmamız oldu.. eğer gs ve başak'ı yenip, örneğin trabzon ve akhisar'a yenilmiş olsak yine şampiyon olmamız mümkün olabilirdi,hatta şu anki tabloda sadece son gs maçını almış olsak şu an liderdik.. hem 4. olup hem de tek maçla kılpayı şampiyonluğun kaçtığı bir sezondan söz ediyoruz, gerçekten çok çok yazık oldu..
hadi diyelim deplasman derbisidir kazanamadın falan, ilk yarıda içerde puan bırakılan Trabzon maçında Lens'in kaçırdıklarını, Akhisar maçında Q'nın kaçırdığı penaltıyı, Bursa deplasmanında rakibin nizami olmayan golünü ve yine Lens'in altıpastan atamadığını düşünüyorum da.. kadıköydeki palabıyık katliamını hiç saymıyorum bile ya da gs'nin son alanya deplasmanındaki rezaletleri.. evet gençler, malatya, kayseri gibi gerçekten galibiyeti hak etmediğimiz deplasmanlarımız da oldu ama şu az önce saydıklarımın bir iki tanesi olmasa herşeye rağmen şampiyon oluyorduk.. ama bizim yerimize 7 mağlubiyetle rekor kırarak Gs şampiyon oluyor! iki sezondur eze eze şampiyon olurken bizi tebrik etmeyip tüpçü'nün ittirdiğini söyleyen utan azlar da şimdi şampiyonluğu hakettiklerini iddia edip tebrik bekliyorlar!
kimse kusura bakmasın, bizim eksiklerimiz hatalarımız olmuştur vs. o ayrı mesele ama kimse de bizden daha çok hak ediyor değildi, üst üste 3. kez şampiyon olmamızın istenmediği ve tüm güçleriyle buna engel olmaya çalışacakları en baştan belliydi, bunu da başardılar.. hepsini mağlup edecek kadar güçlü olamadık maalesef.. özellikle kupada fenerbahçe asrın en büyük şerefsizlikleriyle çok büyük çelme taktı, camia olarak baş edemedik bunca oyunla..

diyecek bir şey yok, canımız sağolsun.. biz yeter ki gücümüzün farkında olalım, kolayca dağılmayıp sadece güçlenmeye bakalım, o zaman yeni sezonda bu seneden çok başka bir hikaye izletiriz herkese...

@fiddass

Hocam ben futbol manyağı bir insan olarak ligdeki neredeyse tüm maçları izledim diyebilirim. İBB kesinlikle GS ve fener kadar kollanmadı. Özellikle son virajda GS ve FB ilk ikiye girsin diye hakemler seferber oldu.

EC dedi ki...

@Carlito ozetlemissin.. tesekkurler.

ilahi adalet varsa, Akhisarin Fbachce yaptigi son haftada birseyler doner.
Goztepe icinde Sabri grubu mu, Tamer Tuna grubumu etkin olacak gorecegiz.
son hafta 2li - 3lu averajla Basaksehir sampiyon yapilabilir..

Para Lazim Para... Money , Money..

GS ye yol veren ve penatiyi disari vuran Soner 'li Akhisar ise bugun puan alamazsa, haftaya Osmanli bence onlari yener.. GS ye yaranacaklar diye de ligden duserler.. :) iyi ironi olur..

beagle dedi ki...

Futbolda bazı şeyler çok komplike, bazi seyler de basit. Diğer bütün faktörleri kenara bırakırsak ligde 1 gol sureleri:
Gomis 95 dk
Fernandao 120 dk
Soldado 150 dk
Negredo 200 dk

4.5M Euro maaş verip geçen sene de bu kadar gol atmış santrafor getiren yönetim en büyük suçludur.

Bütün sezon diğer faktörler uzerine tartışmış olmamız, en büyük hatayı örtmemeli. Baskılı oynayan bir takimda gol atabilecek adam bulmadan başka hiçbir konunun önemi yoktur.
Seneye Gomez-Ba-Larin grubu ile girmeliyiz.

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi ben tam olarak katilamiyorum yazilanlara. Bu sene gecen senelere nazaran hakemler alehimize isledi diyemem. Mac uzerinden gidersek deplasmandaki FB maci ve icerideki FB macini ornek olarak gosterebiliriz, ama 3. Bir ornek aklima gelmiyor. GS keza oyle; ne alehine ne de lehine cok net hatalar olmadi su son Alanya maci disinda. Akhisar macinda adamlarin gordugu 2. Sari kart basitti belki, ama onsuz da maci cevirirlerdi muhtemelen. Zira tek cevirdikleri mac bu olmadi da zaten. Ha, ligimizde genelde tempo yaptirilmiyor ve sertlige izin veriliyor. En cok top oynamak isteyen takim biz oldugumuz icin genel olarak en cok sikintiyi biz yasadik o ayri konu. Ama burada sikinti hakemler kadar bizim sartlara adapte olmamamiz. GS orta sahayi Donk-Fernando yapip maclari kitledi, hucumdaki bitiricilige guvendi. Biz kac mac Atiba-Medel veya Medel-Necip yaptik? Neredeyse sifir mesela.

Basaksehir ve FB net olarak korundu biz ve GS’ye gore. Futbol olarak da su anki konumu hak etmediler bence. Ozellikle FB futbol olarak berbat durumda. Basaksehir de ahim sahim top oynamiyor. Bence GS maalesef bizden cok hak etti. Evet, biz potansiyel ve kadro olarak ustunuz. Ama bizim potansiyelimiz 10 uzerinden 9 ise bu 9’a cok az ulastik bu sene. GS ve FB maclarinin ikinci yarisi, Osmanli macinin ilk yarisi, onun disinda peak yaptigimiz mac yok gibi. Aksine ruhsuz ruhsuz ve asiri reaktif, hatta laubali mac sayimiz az degil. GS ise tam tersine hep limitleri zorladi, istahliydi, istekliydi ve kadro potansiyelinin adeta suyunu sikti. Bir takimin potansiyeli 9 ise ama ortalama olarak 7 yakalamissa bence potansiyeli 8 olup 7.5 yakalayan takimdan fazla hak etmemistir. Durum bu bence beyler.

CL’yi mazeret olarak kullanabiliriz tabii, ama bu sene CL’de oynayan tek Avrupa takimi da biz degildik. Hicbir takim bizimki kadar iddiali oldugu halde ligi CL icin bos vermedi. Real Madrid, Leipzig, Liverpool, Dortmund falan diyebilirsin ama onlarda lig zaten erken kopmustu. Ama ligde rahat pozisyonda olmayan Juventus, Porto, hatta son birkac haftaya kadar PSG ligi basindan beri ciddiye alip sampiyon oldular. Ha, 4. Lugu hak ettik mi? Bence etmedik. Ama sampiyon olmayi hak ettik de diyemem kesinlikle. Bunu sadece hakemlere, CL’ye, sansa vs baglamaya kalkarsak seneye de husran olur.

Ligin ikinci yarısında maç başına 2,23 puan ortalamız var . İlk yarıda ise 1.76 . Şampiyonluğu nerede kaybettiğimiz gayet ortada . ilk yarıda Tudor'lu GS kadar puan toplamış olsak 73 puanla lider oluyorduk şu anda .

Bir de ligin iki kader maçında iki rakibimize kaybetmemiş ve berabere kalmış olsaydık GS 70 , Başakşehir 67 biz ise 70 puanla yine lider olacaktık . 38 dakika 10 kişi oynayan rakibine şut bile atamadık , GS maçında %100 3 tane pozisyonu atamadık . Bulunduğumuz noktayı sonuna kadar hak ediyoruz .

Burada yönetim de sorumlu , hoca da sorumlu , oyuncular da sorumlu . Herkese göre yüzdeler farklılık gösterebilir . Benim için 1 numaralı problem yönetim. Kağıt üzerinde ne kadar kuvvetli olursanız olun her sene forvet ve stoper ikilisi değiştirerek şamppiyon olmanız imkansıza yakın .

beagle dedi ki...

Flood etmeyeyim ama geçen yilki problem sistemde mevkiye uygun olmayan/cuk oturmayan pahali transferlerdi. Nuri Şahin, Fellaini, Okay gibi isimler net bu kategoride. Bol bol futbol aklı diliyorum.

Basar dedi ki...

Talisca'yı 22'ye alalım 1 ay sonra 42'ye satarız diyenlere kötü haber geldi.

Bu arkadaşımız Brezilya milli takım kadrosuna alınmamış. Kendisine 2 yıl boyunca verdiği hizmetler için teşekkür eder, Benfica'da iyi bir kariyer dileriz.

turgay dedi ki...

sezon sonunda değerlendirme yaparız ama şu gerçeği kabul etmek lazım. ortada bir başarısızlık var ve bu başarısızlığı yönetim için de hoca içinde eşit dağıtmalıyız. yönetim futbol aklının olmadığını defalarca kez kanıtlarken futbol aklı olması gereken hoca da kendini sade bir eleman olarak tanımladı. bok atarken bu gerçekliği görmek gerek diye düşünüyorum.

beagle dedi ki...

2 güne Talisca'yi Roma'ya, Tosic'i uzakdoğu'ya cakmis cepte 15-20M Euro ile kalkarmisiz, Mandzukic'e transferin ilk günü imza şov yaparmisiz. Hey gidi hayaller...

fidddas dedi ki...

@ beagle
Mandzukic kac atar sence? Bu arada menejeri bizim mitrovicin menejeri.

beagle dedi ki...

Fiddas havada karada 20+ :) Dahası için takımın kalanını görmek gerekir.

BurkayJK dedi ki...

Mandzukic severim, gelirse en az (arttırıyorum) 25 gol yazın haneye. Asıl beğendiğim isim Dzeko ama hayallere dalmamak lazım. Negredo'nun maaşından kurtulabilirsek Mandzukic'in daha oluru var gibi. Şampiyonlar Ligi vizemiz olmaması elimizi zayıflatıyor. Golcü+Ba+Larin ile sezona gireceğiz sanırım.

Gelecek isimlerden ziyade gidecek isimleri merak ediyorum. Seneye Oğuzhanlı Beşiktaş ile şampiyon olmak istiyorum. Sonra teklif varsa istediği yere gidebilir. Silik bir sezonun ardından ayrılırsa üzülürüm.

Ekrem35 dedi ki...

Mandzukic'in sözleşme bitiyor mu? Yoksa bonservis bedeli söz konusu mu? Eğer bonservis ödenecekse aşağı yukarı aynı paralara bitmeyen kara sevdamız abuş olamaz mı? Hayaller hayaller...

carlito dedi ki...

Gomez'in oluru hiç mi yok ya? bir sezoncuk, kiralık da olsa razıyım.. seviyorum ulen :(

Ekrem35 dedi ki...

@carlito

Eyşan geçen hafta "önümüzdeki sezon da burda oynayacağım" dedi diye haber çıkmıştı ama bizim basına ne kadar güvenilir bilemiyorum.

beagle dedi ki...

Mandzukicin 1 yıl kontrati kaldi ve sol kanat oynatiliyor. 3e 5e verebilir Juve.
Dzeko büyük hayal. Keske olsa. Ama Mandzukic onun atacaginin %80i kadar atar. Belki de daha atletik oldugundan daha çok iş yapar.
Abuş ikinci yarı patladı. Tek santraforda veya Marega yokken asıl mucadele pozisyonunda oynayamiyor. Yedege düştü. Alacaksak Marega lazım Abuş değil. Porto da verdiği paraları cikaracak bir enayi ariyor şu anda.

yilmaz dedi ki...

Valla şahsen Gomez'in, Ba'nın, Mandzukic'in isimlerini duymaktan gına geldi. Bu adamlar gelmeyecekler, hepimiz biliyoruz. Bir oyuncunun Juventus'tan ayrıldıktan sonra ilk durağının Türkiye Ligi olacağını benim aklım kesmiyor.

İçlerinde en oluru Ba. E ama o da olmayıversin artık. Öyle bir noktaya gidiyoruz ki bir kaç oyunucu emekliliğini açıkladığında kulübün kapısına kilit vuracağız.

beagle dedi ki...

Ali Naibi slovakya'da, Başkan ve Umutu Roma'da, Avukat Şafak M.Y. uçakta. Avukatın gidişi sözleşme şüphesi uyandırdı bende.
En azından harekete geçtik gibi.

Zaitsev dedi ki...

@ beagle

Mandzukic gecen sene başı 3 yıllık imza attı diye hatırlıyorum. Kötü bir sezon da geçirmedi. 3e 5e o iş olmaz.

beagle dedi ki...

Acayip sıkılıp politikaya falan giriyorum. Bugün de podcast olsun :)

Adsız dedi ki...

Mandzukic'in sözleşmesi 2020'de bitecek. Bana hele ki ŞL'ye katılamadığımız bir ortamda çok uzakmış gibi geliyor. Daha gerçekçi hedeflere yönelmeliyiz.

beagle dedi ki...

An itibariyle Taliscayi 35e satiyoruz haberi dolaşıyor. Böyle bir iş olursa bu sefer supheli golcü almayacaktir Başkan.

fidddas dedi ki...

Transfer ve kadro yorumlarina detayli girebilmek icin haftasonu lig siralamamizin netlesmesini bekliyorum... tr takimlari icin sl elemesinin kaderi bu aksam belli olacak

drblackeagle dedi ki...

Ben bu konuya duygusal bakıyorum. Gelmesi Gomez o kadar bizi oyalayıp gitmeyecekti. Gidecekse de başta gidecekti

yilmaz dedi ki...

@fidddas bence bu sene transferleri ŞL odaklı yapmamak lazım, ikinci olsak bile.

3 ön eleme ile, sonucunda bizim rotadan sadece 2 takımın gidebileceği ŞL'ye göre transfer yapmak çok riskli. Seri başı olacağız filan da, nihayetinde portekiz rusya hollanda isviçre fransa gibi ülkelerin adayları ile yarışacağız. Katılamama olasılığı hiç de az değil.

Ben olsam bu sene ŞL kadrosu kurmam. İkinci bile olsam kurmam. Zaten ikinci olup elemelerden ŞL'ye katılırsak elemelerde alınacak puan ve katılım bonus'u ile iyi bir puan toplayacağız. Muhtemelen üçüncü torbada yer alacağımız için en az bir "nispeten" dişimize göre rakip çekme şansımız da var. Hedefi ŞL'de başarı koyabilecek bir maddi gücümüz yokken ŞL odaklı transfer yapmamak bence daha doğru olur.

fidddas dedi ki...

@yilmaz
Bu aksam atletico kupayi alirsa fransa ucuncusu gruplara dogrudan katilacak ve tr ikincisi ile isvicre ikincisi basel 2. On elemeye terfi edecek.
Eger biz ikinci olursak bu on eleme de %90 seri basi olacagiz.
Playoffta ise tahminen benfica kiev basel ve biz olacagiz.
Bu yil befica ve belalimiz kiev disinda cok disli bir takim olmayacak elemede. Rus ucuncusu spartak moskova, belcika ikincisi standart liege, yunan ikincisi paok, hollanda ikincisi ajax ilk 4 ulke ve fransa yok dersek. Yol o kadar da zor degil. Aporting lisbon eger benficayi evinde yenebilseydi benfica bile olmayacakti. Evet 2 takim az ancak gecen yil
Sl de bu takimlara benzer takimlara maglup olmafik biz.
Bu sebeple eger 2. Olursak biz kesin olarak parayi gomup iyi bir striker alacagiz. Cunku burada katipmayanlar da olsa su an sorunumuza teshis olarak striker eksikligi kondu.

qwerter dedi ki...

Son üç sezonda oyuncu maaşlarında bir yükseliş oldu. ücret dengelerinin bozulması takım içi dinamikleri olumsuz etkilemiş olabilir. Transferde bu konuya özen göstermek gerekiyor.

Geçtiğimiz senelerde yönetimin transfer konusunda yaptığı en büyük hata oyuncuları iyi yada kötü olarak sınıflandırması. Fırsatı transferi yapılırken iyi olduğunu düşündükleri futbolcuyu sistemden bağımsız aldık. Bu sistem kimi zaman tuttu kimi zaman tutmadı. Oyuncu dediğinizi adamın mental fiziksel ve kabiliyet bakımından birçok özelliği var. oyuncu sisteme uyum göstermediği vakit iyi oyuncu bile kötü gözüküyor.

Taraftarda da aynı hata var. Oyuncuları birçok mecrada sadece iyi yada kötü olarak değerlendirildiğini görüyorum. oğuzhan iyidi şimdi kötü. Neden böyle gözüktüğünü soran az. (Bu blogda fazlasıyla var)

Umarım iki sezon önce oynadığımız pas uyununu oynaya bilecek oyunculardan kurulu bir kadro oluşturabiliriz.

Hala Cl ihtimali konuşmak komik görünüyor. Fener ve İBB kendi evlerinde, hiçbir iddiası olmayan rakiplerine çok zor puan bırakır. Biri bıraksa öteki bırakmaz. Yeni sezonda atletik bir kadro kurduktan sonra, Avrupa ligine hiç asılmayıp ligde şampiyonluk için tüm gücümüzle savaşmalıyız.

yilmaz dedi ki...

@fidddas yolun zorluğu zaten takımlardan ziyade uzun olması. 3 ön elemede takılma ihtimalimiz hiç de az değil. Sezonu çok erken açacağız ve ne kadar hazır bir şekilde bu maçlara çıkacağımız meçhul.

Şahsen elimizde Mandzukic'le Avrupa liginde Krasnodar deplasmanına çıkmayı istemem. Tabii ki bu benim fikrim doğru olduğunu iddia etmiyorum. Kulüp yönetimi bu riskin kabul edilebilir sonuçları olduğunu belirleyip alabilir, sesimi çıkarmam.

yilmaz dedi ki...

@Mustafa Yildirim konuşmalarımız çok zor olan bu ihtimalin gerçekleşmesi üzerine bir beyin fırtınası sadece. Yoksa tabii ki Fenerbahçe'nin kendi sahasında şampiyonluk ihtimali bile varken Konya'ya kaybetmesi çok olağan değil.

fidddas dedi ki...

@yilmaz
Bu aksam atletico kupayi alirsa ki ihtimal yuksek 3 eleme degil 2 eleme oynayacagiz ve bunlarin ilkinde seri basi olup yunan, avusturya ikincisi falan ile karsilacagiz. Ve ilk eleme maci da 9 agustosta olacak.

Ikinci olabilir miyiz? Dusuk ihtimal.

Emrah D dedi ki...

hem fb hem bşnin puan kaybetmesi zor
birinden birinin puan kaybedip gsnin sürpriz bir men cezası alması bile daha yakın bir olasılık gibi

enteresan ülkelere deplasmana gitmeye yeniden hoşgeldik

mit dedi ki...

Alman hükümetinin Mesut ve İlkay'a verdiği saçma tepkiler Mario Gomez'in neden Beşiktaş'a gelmek istemediğine dair ilginç fikirler oluşmasına neden oluyor kafamda. Beşiktaş'ı seviyor, defalarca kez ispatladı bunu sosyal medyada ama Gomez için milli takımın her şeyden önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bence sadece terör olayları değil, başka şeyler de var bunun arkasında.

fidddas dedi ki...

Tosic 5milyona gitmis. Bonservissiz alip 33unde 5e vermek iyi ticaret. Yolu acik olsun.

Yorum Gönder

Ara