.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Nisan 2018 Perşembe

Burası Beşiktaş Alayına Gider


40 Yorum:

ali eroglu dedi ki...

Kararin yankilarini bir önceki Galatasaray - Besiktas maci postu yorumlarinda okumayi beklerken bu basligi görmek acayip mutlu etti ve gururlandirdi. Size de helal olsun Eksi Besiktas! :)

planck dedi ki...

Helal olsun! yönetim bin milyar kredi kazandı valla. bu psikoloji ile dağıtırız la gsyi!

qwerter dedi ki...

Burası Beşiktaş alayına gider.. tezahüratının eyleme dönüşmüş hali.

beagle dedi ki...

Burası Beşiktaş alayına gider, uğraşma bizimle g.oğlanı Fener

Fransızcası ;)

https://youtu.be/47E2tfK5QAg

ozzie dedi ki...

Zorla adama kupa maçı başlığı açtırdılar. :) Bu arada konu başlığı da on numara olmuş.

Mayor dedi ki...

Bravo. Bu kadar iste ya.
Yalakalik, korkaklik, kivraklik yok.

Gayet basit ve net. Adam gibi cevap olmus.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Helal olsun. Hiç böyle bir karar beklemiyordum.

http://www.ntvspor.net/futbol/ercan-taner-besiktas-in-tarihi-kararini-yorumladi-5ae2137bb3fe9c16c0ef89dd

Burada 11:30'dan itibaren Attila Gökçe çok güzel konuşmuş konuyla ilgili. Kendisine de teşekkürler.

Xavier dedi ki...

Yapılması gereken buydu, tebrik ediyorum yönetimi. Artık malum camiayı tamamen görmezden gelip derbiye odaklanma vakti. O defteri kapatalım, yolumuza bakalım.

ZAFER BİZİM OLACAK

Beşiktaş tarihinin en onurlu kararlarından birisi bu. Umarım birileri devreye girmez de geri adım atılmaz. Şunun deklare edilmesini, "hükmen galip gelmeliyiz" diye ağlayan Fenerlilerin üç buçuk atmasını görmek bile gurur verici. Helâl olsun.

EC dedi ki...

Sosyal medya da gordum bunu... “ Maça çıkmayacağı için Beşiktaş'a verecekleri ceza;

3-0 hükmen mağlubiyet,
1 yıl kupadan men,
Kupa gelirlerinden mahrumiyet.

Ama bu kararla Beşiktaş' ın onlara vereceği ceza;

"Dünyanın en kötü yönetilen, en kirli ve en hukuksuz ligi gerçeğinin tüm dünyaya ispatı."“ evet bu yildirim larin yaptigi zarari fifa ve uefa ve tum dunyanin spor medyasi gorecek! Tesaduf ki bugun de 2024 basvurusu yaptilar... var olan kurallari uygulamayan / uygulayamayan sozde ozerk TFF bence iyice bataga saplandi... Besiktas li olarak ben son derece gururluyum.. sonuna kadar da arkasindayim... cuma gunku antremani vodafone alip seyirciye de 5 tl den satarlarsa girisi, Ziraat kupasi kayiplari icin birikim yapilmaya da baslanmis olur.. izin cikar mi bilemem ama 3 Mayis gunu de TrabzonSpor ile dostluk maci yapilsin yildirimlar iyice dumur olsun.. :)

Basar dedi ki...

Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar... tüm camia kenetlenip bu kararı verdik! Herkese helal olsun!

Bazı şeyler başarıdan daha önemlidir!

Burası Beşiktaş, alayına gider!

Basar dedi ki...

Kararı hayatımda ilk kez geldiğim Trabzon’da almak ve bu satırları orada yazmak da kaderin cilvesi sanırım.

cochise dedi ki...

Nerdeyse hiç çatlak ses olmadan (onların çoğu da 'ekmeğinin peşinde' tipler)tüm camia çok güzel kenetlendik. Bu karar "alın lan kupanızı, bi taraflarınıza.. şimdide basın gidin daha da konuşmayın" oldu.

Fenerlilerin inanılmaz tepkisi var çünkü onlar da beklemiyordu, çok bozuldular, kendileri alamayacakalrı bir kararı biz aldık ve bunun farkındalar. Hani düzenden şikayetçiydiniz, hani adalet yoktu; hani size hükmen galibiyet verilmesi gerekiyordu; hodri meydan; birazcık sizde de bizde olanlardan varsa buyrun siz de çıkmayın.

carlito dedi ki...

ben de bizim yönetimden özellikle başkandan hiç beklemiyordum bu kararı.. muhtemelen fikret orman camianın her kanadından gelen aşırı baskıya karşı koyamadı, yoksa maça çıkmaktan yana tavır alırdı eminim..
ama önümüzdeki şu birkaç gün içinde özellikle siyasilerden baskıların süreceğine, vazgeçirme çabalarına girileceğine eminim, dik duruştan ödün verirsek dünyaya kepaze oluruz.. gs maçına odaklanıp, o maçtan da istediğimiz 3 puanı çıkartırsak perşembe akşam saat 20:30'da vodafone park'ta düzenleyeceğimiz taraftara açık ücretli bir idman ile güzel bir gövde gösterisi de yapabiliriz ;) toplanan hasılat ile kupa gelirlerinden olmamızdan doğan zararın bir kısmı karşılanır en azından, hatta bu zararın tam olarak ne kadar olduğu da açıklansın ve taraftarlar olarak bunun telafisi için üzerimize düşen ne varsa yapalım.. alınan onurlu karar ile bunu hak etti kulübümüz..
önümüzdeki sene kupaya katılmamak ise bizim için dezavantaj değil avantaj olacak..

yilmaz dedi ki...

Dün akşamdan beri hiç olmadığım kadar Beşiktaş'lı olduğumu hissettim.

Fikret başkan ve yönetime sesleniyorum. Önümüzdeki bir kaç gün içinde muhtemelen çok fazla baskı göreceğiz kararı geri almak için. Yalnız şunu aklınızdan çıkarmayın: Şu anda o maça çıkmaktan daha fazla hiçbir şey Beşiktaş'a daha büyük zarar veremez. Şahsi olarak bazı açıklarınız ve/veya beklentileriniz mutlaka vardır. Fakat "kulübün geleceği için" diyerek sakın bu baskılara boyun eğmeyin. Beşiktaş'ın geleceği, 3 Mayısta Fenerbahçeyi boş sahaya çıkarken, Erman'lı Serkan'lı Aspor'da izlemekten geçiyor. Şahsi beklentilerinizi de kulübün önüne geçirecek kadar Beşiktaş taraftarını tanımadığınızı düşünmüyorum.

fidddas dedi ki...

şu süreçle ile ilgili hangi tahminde bulunsam sürekli yanıldım :)
hükmen verirler başka yolu yok dedim olmadı, sahaya çıkma kararı almaya mecbur kalırız dedim olmadı.
sonrası ile ilgili tahmin yapmak istemiyorum :)

Maça çıkmayacağımızı KAP'a da bildirmişiz. Buradan geri dönüş olmaz herhalde.

asalet,adalet,vakur duruş,şeref,onur,hak,isyan, gibi değerler manzumelerini bir arada toplayan kulup....işte bu yuzden beşiktaş lıyız...

teahead dedi ki...

Beşiktaşımla ve Beşiktaşlılıgımla gurur duyuyorum.

mit dedi ki...

@carlito

Tam tersine, Fikret Orman divan toplantısına direkt olarak bu kararın hiçbir mantıklı açıklaması olmadığını belirterek başlamış :) O da kafasına koymuş zaten çıkmama fikrini, ama böyle daha iyi oldu, kararı tüm camia aldı.

Siyasiler ve medya şimdi de BJK bu kararından dönmeli, sahaya çıkmalı demeye başladılar. Fesuphanallah...

turgay dedi ki...

burada sert eleştiriler yaptığım başkan ve yönetimin bu kararı almasına inanılmaz şaşırdım. bu karar beşiktaşı oluşturan tüm hücrelerin hissettiği bir karar oldu. bu konjoktürde bu kadar taşaklı bir kararı aldıkları için yönetimi tebrik ediyorum. ancak şundan eminim taraftarın ve divanın bu kadar büyük isteği olmasaydı bu karar alınmazdı. herkesin fikrinin bu kadar net olması yönetimin elini kolaylaştırdı. tekrardan helal olsun. bu seninin gerçek türkiye kupası şampiyonu beşiktaş olmuştur. şu saatten sonra kimse şampiyonu konuşmayacak.

Emrah D dedi ki...

asparagastır muhtemelen ama tayyör fikret ormanı arayıp maça çıkın demiş yönetim istifa düşünüyormuş diye dedikodular duydum

Emrah D dedi ki...

hoş şimdi başkan derin futbola bağlandı gayet net konuştu dediğim gibi asparagastı herhalde.

bu arada bugün benfica kendi evinde tondelaya yenildi, az önce de sporting (oturup başka işim yokmuşçasına izlediğim maçta) son dakika golüyle portimonenseyi yendi benficayla aynı puana geldiler. haftaya sportingle benfica oynuyor sportingin evinde. ilk maç 1-1 bitmiş. kazanırlarsa ikincilik garanti.

öte yandan ukrayna liginde kiev isviçre liginde basel ikinciliği garantiledi gibi. ikisinin de puanı bizden yüksek yani ligi ikinci bitirirsek CL son eleme turunda bu ikisinden biriyle oynayacağız. rusyada zenit 1 puan farkla 4üncü, eğer son 3 haftada 3.lüğe yükselirlerse basel ve zenitten biriyle oynarız son turu. eğer hem sporting 2.liğe yükselemez hem zenit 3.lüğe yükselirse o zaman tam babalara geliyoruz bir önceki turda da seribaşılığı gidiyor zenit benfica basel kiev 4lüsünden biriyle oynuyor elersek sonraki turda hangileri elediyse onlardan biriyle oynuyoruz.

iyi ihtimal olur zenit 3.lükte kalır sporting 2.liğe yükselirse sondan bir önceki turda kiev ve baselden en az birinin (zenit 3. veya benfica 2. olursa bu 3 takımdan ikisinin) ajax/paok/belçika 2.si/slavia/sturm graz/hajduk takımlarından birine/ikisine elenmesi gerek bizim son turda seribaşılığa çıkabilmemiz için.

biz hariç kim ligi ikinci bitirirse kesin iki turda da seri sonu oluyor.

bu araştırmayı da bizim medyada hiç bir yerde bulamazsınız elceğizimle yaptım :)

ferdi kadıoğlunun bir asist yaptığı maçı 3-3 berabere bitiren NEC 2. oldu playoff oynayacak üst lige çıkmak için umarım çıkamazlar da daha ucuza alırız ferdiyi.

ozkankaya35 dedi ki...

Q7 bugün çok yakışklı

BJK4EVER dedi ki...

gomezi ozledim be abi. su 19. dakikada pozisyon gomeze gelse musleraya basardi calimi ya kirmizi kart ya gol olurdu. negredo seneye olmaz maalesef.

Unknown dedi ki...

Kaotik yıllara hoşgeldiniz...

BJK4EVER dedi ki...

Kimse yorum yazmamis, ama sasirmadim da. Bu takimla bu noktalara kadar getirmemiz buyuk rezalet zaten. Bu macla kacmadi sampiyonluk.
Ilk yarida laubali tavirlarimizla, yeni transferleri unutup sacma sapan oyuncu tercihleri sayesinde kolay maclarda (Malatya, Kayseri, Akhisar) kacan puanlarla gitti sampiyonluk zaten.
Basaksehir'i calismayip buyuk bir egoistlikle ciktigimiz ve cezalandirildigimiz mac isin tuzu biberi oldu.
O gunlerde zaten kaderimiz cizilmisti. Isler iyi giderken yonetmek kolaydir, ama zor gunlerde crisis management'i dogru yapabilmek asil yonetmektir. Kayseri maci sonrasinda Senol Gunes'i kovup oyunculara saglam bir uyari yapsaydik su an bugunku durumda olmazdik. Isin komigi bu muthis kadro zenginligiyle ligi Fenerbahce'nin bile gerisinde bitirecegiz.
Sezonun tek sorumlusu Senol Gunes'tir ve sene sonunda kurtulacagiz insallah.

BJK4EVER dedi ki...

Skor 1-0 iken Belhanda yerde kalmisti. Rakip de devam ederken ve hakem durdurmamisken biz ataktayken topu taca attik. Iste tam da bu yuzden bizden adam olmaz. FB yerde adam varken dun vurdu galibiyeti getiren golu atti, biz rakip yerdeyken ve avantaj yakalamisken topu disari atiyoruz. Acaba biz o durumda olsak GS'liler topu atarmiydi disari? Nah atardi.
Iste oyunculara bu tur durumlarda dogru olani yapmayi ogretecek biri lazim antrenor olarak, ama nerde anasini satayim. Anca artist artist konussun bombos sekilde.....

beagle dedi ki...

@4ever
Maç postu altta :)

mit dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mit dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mit dedi ki...

@BJK4EVER kusura bakma ama Beşiktaşlı olmak o pozisyonda topu dışarı atmak demektir. Beşiktaşlı olmak kötü günde de siyah-beyaza gönül vermek, hocasını ve topçularını bağrına basmaktır. Ne demişti Süleyman Seba?

"Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır."

Lens ayrı, onun ben taa... :)

Ayrıca maç postu aşağıda.

BJK4EVER dedi ki...

Durust olmak, efendi olmak baska sey, enayi olmak baska sey.
FA karar aldi kafaya darbe olmadigi surece yerde yatan oyuncu olunca oyun durdurulmayacak, topu disari atan oyuncu da sari kart gorecek diye. Demek ki Ingiliz futbol camiasi komple pislik ha?
Aferin bu kafayla aynen boyle devam. O topu disari attik diye herkes bize saygi duydu, madalya takacaklar anasini satayim. Adamlar senin antrenorune yabanci madde yagdirip, isabet ettirip kan yoktu numara yapti diyor ve bu ortamda sen fair playden falan bahsediyorsun?
Neyse, onumuzdeki hafta sonu taraftar gitsin Senol Gunes ve oyunculari alkislayip bagrina bassin birde. Iyice kuculelim mentalite, vizyon olarak, minnacik kalalim...

mit dedi ki...

Eğer sen her derbide oyuncusu kırmızı kart gören, nizami golleri sayılmayan, ofsayttan yediği goller sayılan, satılmasın dediği oyuncusu satılan, alınmasın dediği oyuncuyu takımında gören, kafası yarıldığı hâlde alay malzemesi olan, onlarca yıl sonra camiaya iki sene üst üste şampiyonluk yaşatan, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup ve lider çıkarak tarih yazan adamı alkışlayıp bağrına basmayacaksan ve bunu enayilik olarak görüyorsan sana söyleyecek sözüm yok zaten.

İyi gün taraftarı olmayın.

@BJK4EVER

Ne yapalım birader tesis basıp adam mı dövelim. Ergen misin nesin arkadaş. Sürekli gelip burada kin kusmak hoşuna mı gidiyor? Bence futbol dışında başka ilgi alanları bul kendine.

carlito dedi ki...

@BJK4EVER oldum olası senin neden Beşiktaşlı olduğunu anlayamadım dostum, biz Beşiktaşlıların değerlerimiz olarak gördüğü, rakiplerimizden bizi ayıran herşey seni rahatsız ediyor! başarının gelmesi için herşeyi mübah olarak gören bir zihniyete sahipsin, başarı gelmeyince de tarihindeki en başarılı hocaya küfürü basabiliyorsun.. tam senin zihniyete uygun tutabileceğin takımlar da var aslında (bkz; fb-gs)
kendine zulmetme bence, Beşiktaş'ın o beğenmediğin ahlak anlayışı asla değişmeyecek...

BJK4EVER dedi ki...

@Mustafa yildirim

Kimse tesisleri yiksin demiyorum. Ama bu takim sampiyonluk macina ciktiysa ve hirs, kazanma azmi olarak rakibine yenilip ligi 4. bitirmeyi garantilediyse en azindan tesislerde sampiyon gibi karsilanmasinlar. CL yuzunden hak ettiler diyorsan ben de derim ki gruptan ciktigimizda kasim ayi idi, elendigimizde de mart ayi idi. Su an mayisa girdik. O CL donemi bitti ve ligde 4. bitirmeyi garantiledik neredeyse, ilk 2 bile imkansiza yakin.
Sen bu takimi sampiyon olmus gibi karsilarsan seneye hoca yine Genclerbirligi macini takmaz rotasyona gider, Quaresma ve Negredo da kendini ligde sakinip Avrupa Ligine konsantre olur. Istahsizlik nedeniyle daha cok Basaksehire, Galatasaraya falan yenilirsin.

GS'nin durumunda bizim taraftar olsaydi takimi boyle iteklermiydi sence? Bence Ostersunds macinda Passoliglerimizi yakip yonetimi o kadar transfere zorlamazdik. Takim liderken ve gecen senelere gore nispeten iyi gidiyorken Basaksehirden 5, Besiktastan 3 yedik diye hocayi zorla kovdurmazdik. Tudora manifesto yazip bagrimiza basardik, sonra ligi yine 3. tamamlardik.

Adamlar taraftar olarak oyle bir mesaj Verdi ki yonetime ve oyunculara, resmen ayar verdiler. Ve o ayarin sonucu bizimkiler sampiyonluk macinda GS'nin gosterdigi hirs ve mucadelenin yarisini anca gosterdi. Senin taraftarinin gosteremedigi tepkinin urunu dun iste, gurur duy.

@carlito,

Enayilik baska sey, seref, namus, efendilik baska sey. Bir yandan Abdullah Avci yere yatsana diye tezahurat yapacaksin, Anadolu takimlari yerde yatiyor zaman geciriyor diye her mac sonrasinda sikayet edeceksin, ama diger yandan da rakibin yerdeyken sen kendin sacma sekilde topu disari atacaksin. Bu efendilik falan degil enayilik, kusura bakma. Basari icin her yol muhab degil olmamali, o FBlilerin zihniyeti, ama su kendimizi zorla efendi rolune sokmaktan kurtulalim.

@bjk4ever

Bak dostum yaşın kaç bilmiyorum ama olaylara yorumlama tarzın çok irrite edici. 65 yaşında adam beyin sarsıntısı geçirip bir gün hastanede kaldı. Ardından da sanki suçlu olan kendisiymiş gibi hakkında rezil, insanlık dışı söylemlerde bulunuldu. Bu adam milli takıma dünya üçüncülüğü yaşatmış, Beşiktaş'a üst üste iki şampiyonluk ve Avrupa'da tarihi başarılar yaşatmış bir insan. Kaldı ki hiçbir başarısı olmasa bile hiçbir insan böyle bir muameleyi hak etmiyor. Beşiktaş'ı tutan adam bilmeli ki başarıdan önce spor ahlakı ve adalet gelir. Şenol Güneş seneye zaten gidecek gibi. Yalnız sen bu bakış açınla hiçbir zaman huzur bulamazsın.

Unknown dedi ki...

escort ataköy bayan sitesidir, güncel olan escort bayan bilgilerini veren ataköy escort bayan ilan yeridir..

Yorum Gönder

Ara