.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Ağustos 2017 Cuma

STSL 03 Beşiktaş - Bursaspor



Tarih: 26 Ağustos 2017 Cumartesi , 19.45

Stadyum: Vodafone Park

Hakem Hakkında Bilgi: Mete Kalkavan (BJK 12g 4b 3m - BS 5g 4b 5m)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Atınç Nukan , Gökhan Gönül , Gökhan Töre  / Bilal Kısa , Emre Taşdemir , Deniz Yılmaz , Sercan Yıldırım , Furkan Özçal

Cezalı Oyuncular : - / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

103 Yorum:

planck dedi ki...

6-4 alırız portoya korku salarız :))

Zaitsev dedi ki...

Hakemi yanlış yazmışsınız :) 2 iç saha maçı Cüneyt Çakır olmasın zaten :) Doz aşımına gerek..

Bursa iyi koşuyor. İlginç oyuncuları var. Önde iyi basamazsak defansın arkasına uzun topu atarlar. Bizde o golü yeriz. Maç içi düşüşleri çıkışları var. Bize ters gelebilecek bir yapıları oluşacak ileride ama yarın bu maçı rahat almamız gerekiyor.

@zaitsev

yooo sen yanlış posta bakmışsın :P

nathan dedi ki...

Rahat alacağımız bir maç. Yenileri adapte etmek adına da önem taşıyor. Öne geçince üzerine yatmayalım yeter.

Not: Cepten girince anket vs nedeniyle ekranın karıştığını görüp yorumları göremeyenlere: İlgili başlığa tıkladığınızda yeni sayfada hepsi düzeliyor.

sports guy dedi ki...

Le Guen'in takimiyla erken oynamak iyi. Eger takimdan kovmaca falan olmazsa 7-8. Hafta civari cok ses getirir takim ici yapacagi buyumeyle.

Su 3 haftalik fiksturun en rahat maci. Kazasiz belasiz negredolu lensli sekilde cikip almamiz lazim bu maci.

BurkayJK dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BurkayJK dedi ki...

Hakeden oyuncularımızın milli takıma çağrılmaması son birkaç senedir beni zerre üzmüyor. Oyuncularımız da bundan kötü etkilenmiyordur umarım. Yarın Oğuzhan çıkıp şiir gibi top oynasın ve cevabını versin. Siz hocanızı vermediniz, biz de kaptanınızı almıyoruz mesajı bu galiba. Yarın iyi bir Oğuzhan izleyeceğimizi düşünüyorum. Skor tahminim; 3-0

hayalet dedi ki...

Bursanın bu kadroyla yapabileceği birşey yok. Tansiyonu gereksiz yere yükseltip hep kaybeden taraf olma konusunda başarılılar. Küme düşme mücadelesi dışında birşey vadetmiyorlar. Kubilay ve stancu ile ne kadar üretken olabilirler zaten. Ayrıca defansif olarak geçen seneye göre sivok gibi bir oyuncu yok.
Gs yi izliyorum şimdi. Bu koş koş oyunuyla 60 dan sonra bitiyorlar. 1 farklı galibiyetle girerlerse bile sıkıntı. Akıllı zaman zaman aktif dinlenme oyununa uzaklar. Korkutmuyorlar beni.

nathan dedi ki...

@hayalet

GS hala orta alanı ve disiplinli bir takım defansı olmayan bir rakiple oynuyor, hatta Kayseri orta alanı bile daha iyiydi. Buna karşın futbolcularundaki hal beni bayağı bir neşelendirdi. Her birinin hali ve tavrında biz zaten bu ligi aldık durumu var ki, bu bir Beşiktaşlı olarak benim en isteyebileceğim olay.

Bizim takım acilen Medel'i defansa değil ortaya adapte etmek durumunda. Buysa Vida'ya bağlı. Vida ise gönderileceklere. Demek ki kadro planlaması için olması gerekenler belli. Bir de Demba için yer açılırsa tadından yenmez. Not: Aras yabancı statüsünde oynuyor.

hayalet dedi ki...

@nathan
Kesinlikle biz olduk kafasındalar. Dediğin gibi bu bizim görmek isteyeceğimiz görüntüler. Burada daha öncede yazmıştım, 4. hafta antalya ile puan kayıplarına başlarlar. Pozisyon veriyorlar çünkü. Biz ise adamları ceza sahası içine sokmadık. Ayrıca Kasımpaşa epey iyi bir takım. Bizim iki sene Biliç ile oynadığımız takıma benziyor. Heyecanlı ama akılcı değiller. Taraftarı anlık tepkiye çok açık. Başakşehir bizim asıl rakibimiz.

YSY dedi ki...

Ciğerci gol krallığına gidiyor :)

Mayor dedi ki...

Gs sakat. Bizim 2 sene onceki halimiz.
Bizim ne oynadigimiz henuz belli degil.
Senolun transferleri bir once adapte etmesini bekliyoruz.

nathan dedi ki...

@hayalet

Bahsettiğin gibi. Sabır büyük takımların işi, göreceğiz kim ne olacak.

Bu arada manyak bir fikstür bizi bekliyor. Şenol Güneş'in kupa maçlarında sadece deneysel çalışması en iyisi. Vakti zamanında asıl forvet sakatken Cenk'i oynatıp onu da sakatlayan Biliç'i de gördük o bakımdan. Üç kulvar bize zor, iki yapalım ta en başından. Maaalesef ama böyle.

YSY dedi ki...

Benim anlamadığım şey şu; ne oynayacağımızın belli olması için illaki transferlerin mi beklenmesi lazım ? Ona bakarsak gs nin transferleride son üç haftada yapıldı.

Abi talisca sorunsa çıkar taliscayı başka şekilde oyna ama dişli dönsün artık.

Basar dedi ki...

@nathan
O yöntemi de denedim ama yorumlar ile anket birbirine giriyor.

nathan dedi ki...

@YSY

Günümüzde herbişey orta alanda. Başkasına göre değişebilir ama bana göre Medel-Oğuzhan yaz, yanına birini düşün; Böyle zengin bir orta alan var. Vida gelirse, ki gelecek. Orta alanda Medel garanti. Öyle bir dünya. GS ne ki.

@Basar

Sanırsam onunla girdiğim için sadece iphone'da öyle. Komik olansa iphone'a 1 yıldan az sürede başlamam. Adminlerden adnroid olan yokmu ki.

nathan dedi ki...

Muhtemelen yarın ciddi emareler görerek kazanacağız. Aslı milli aradan sonra.

sports guy dedi ki...

@Mayor

Katiliyorum. Henuz oyunumuz belli degil bizim. GS'de de ayni bizim 15 16 sezonu isigi var.

Bence bugun sivas iyiydi. 3. Bolge baskisini guzel calistirmis Samet takimina. Duran toptan kilit acildi, acilinca da selale akti.

Bizim 15 16ya bir paralellik daha var burda. Kilidi actiktan sonra gerisi gelirdi.

Gecen seneki oyunun uzerine koymamiz gerektigi zaten belliydi, artik cok net belli. Bence minimum 5te 5 var bu gs'de sahsen. Puan kaybi sonrasi dagilacak bir takim goruntusu de yok hic.

Valla antalya ciddi sinav diyenler var her yerde, ama cok saygideger besiktas'in degeri ulu riza hocamiz bize uyguladigi taktigi galatasaray'a uygularsa 5lik olur antalya'da, demedi demeyin.

Bizim takim oyununu netlestirsin, sonra daha net kiyas yapabiliriz. Ozellikle lens ve negredo cok ama cok onemli. Acik entegre olmalari lazim, ve bunun starti bu hafta verilmeli artik. Hocada da zaten 3. Hafta takintisi var bu konuda, aynisini yapacagini dusunuyorum/umuyorum.

nathan dedi ki...

@sports guy

3 hafta sonra Hala N'Diaye ve Fernando'nun üzerine şuursuzca da olsa bir baskı var mı?

Zira bunu yapan her takım GS'yi evire çevire döver. O zaman görürüm Tolga'yı hatta Gomis'i.

nathan dedi ki...

Baskı derken, ya presle ya da pasla yaparsın sana kalmış. Anadolu takımları bakımından ikincisi daha zor biliyoruz.

can dedi ki...

GS beni korkutmuyorcu arkadaslar: Ya siz cok cevval yigit delikanlilarsiniz, ya da ben tirsigin tekiyim. Sezon baslarken bizim oturmus kadromuz var, onlar daha takim kuracaklar diyorduk. Oysa GSnin kadrosunu su anda ezbere sayarim, ne oynadiklarini anladim, ama yarin bizim ne kadroyla maca cikacagimizi (ve dolayisiyla ne futbol oynayacagimizi) bilmiyorum. Halbuki GSde oynayan adamlar birbirlerinin isimlerini ogrenememistir daha. Yonetim, taraftar, teknik heyet iliskileri olaganustu kirilgan olsa da isler iyi gittigi surece krize girmezler. Arti, GS, zirnik kadar futbol oynamadan, futbolculara maas odemeden filan sampiyonluk alma gelenegi olan bir kulup. Biz sampiyonlar liginde bogusurken puan farkini acmak isteyeceklerdir. O yuzden onumuzdeki kritik fikstur donemeclerini iyi donmemiz lazim.

ozan dedi ki...

Riza Calimbay bize oynattigi gibi oynatirsa takimi, iki sari bir kirmizi , 5 lik olur otururlar. Gs biz, basaksehir,ts, konya karsisinda net zorlanir. Arada da bizim Kasimpasa maclari gibi supriz puan birakirlar bir kac mac.

Gs kendi sahasinda kolay kolay kaybetmez gibi. Bizim 15-16yi degilde Bilicli oyunu , kismen daha iyi oyuncularla oynuyorlar. Boyle devam ederlerse devreye de lider girerler, bizim cl sonrasi falan arada puan kayiplari olur kesin.

Devreye lider girseler de sampiyon olma sanslari yok gibi, suan fizikleri makina , yamyam gibi basiyorlar. Bunu butun seneye yayma sanslari yok, kulubeleri de Yasin haric bu oyunu oynamaya musait degil. Boyle de devam etsinler devre arasi takviye falan yapmazlar. Ligin ikinci yarisi duserler. Belhandasi, Gomisi,Tolgasi peak yaptilar, onlar dusunce bizim Bilicle Akhisar biraktigimiz gibi cok puan birakirler.

Ayrica lig biraz ateslenince cok kart gorurler, surekli rakibe tekmeyle karisik girdiler Sivas macinda , galiba 2 sart gorduler.

hayalet dedi ki...

Tudor'un Karabük macerasını bilenler gs konusunda neden bu kadar 'bu ligi forse ederler' düşüncesinde anlamadım. Formları şu an en üst noktada, hocalarının dokunuşlarına ihtiyaç duyacaklardır. Bu noktada Tudor bu işi kotarır diyebilirmiyiz. Antalya maçı hakkında düşüncem değişmedi. Puan kaybedeceklerini düşünüyorum. Ayrıca iki sakar stoperle oynuyorlar, bunu bilen ön alan oyununu bilen takımlarla olan maçları belirleyici olacaktır.

carlito dedi ki...

g.saray'ın neresini 15/16 sezonumuza benzettiniz anlayamadım, kolay mı yahu o kadar! biz bile o sezonumuza geri dönmeye çalışıyoruz, gs kim oluyormuş!

ben g.saray'ı daha çok bilic'in bize ilk geldiği seneye (13/14) benzetiyorum.. hani 4te 4 yaparak başlamıştık, iyi de oynuyorduk, hepimiz emindik şampiyon olacağımıza :) sonra açık ara yapan ersun yanal'ın f.bahçe'sinin ardından 2. bile olamamıştık.. işte aynı öyle bir sezon bekliyorum, şampiyonluğu kimseye bırakmayacağız, gs'nin ise düşüşü çok sert olacak, ikinci bile olamayacaklar.. bunu da hepimizin izlediği maçlara dayanarak söylüyorum.. gs kazandığı 3 maçta bizim kazanamadığımız kasımpaşa maçındaki domine eden oyunumuzu oynamadı, sadece direnemeyen zayıf rakiplere karşı kurdukları bölüm bölüm baskılarla skor buldular.. kadroları da bizim geniş kadromuzun yanında çok dar kalıyor, tek avantajları avrupa'da olmamaları.. bu seneki şampiyonluğu değerli kılacak olan da bu, iki büyük rakibimiz de avrupa'da yokken biz üç kulvarda yarışıp şampiyon olursak tüm sesleri keseriz..
şimdilik sadece sabrediyorum ;)

turgay dedi ki...

daha önce de yazdım burada. tudorun takımları iyi antreman yapar ama çok sakat verir diye. geçen yıl karabük de böyle başlamıştı sezona. ayn iştahla başlayıp 5. haftadan sonra sakatlanmalar olmaya başlayınca düştüler. gs'nin fikstür avantajını görmek lazım. ayrıca söylendiği gibi sivas maçı çok güzel kilitledi ama duran top golü işi bozdu. hatta bu oyun kilitlemesi gs'nin işine yaradı da 60dan sonra düşmediler. kenardan takımın oyununa katkı yapacak oyuncuları yok gs'nin. dediğim sakatlanmaları yaşarlarsa oyunlarında düşüş kaçınılmaz. bunun yanında topun olduğu yere çok fazla baskı yapıyorlar ama sakin kalıp terse topu attığınızda büyük boşluklar bulabiliyorsunuz oyunlarında. herşeye rağmen şuan için en ciddi rakip olarak görünüyorlar. sezonun uzun olması bahsettiğim etkenlerin onları nasıl etkileyeceği önemli.

bize gelirsek. oyunumuzu kiminle oynayacağımızı netleştirmemiz lazım. bu akşamki maç önemli. ben herkes gibi vurur geçeriz diyemiyorum. bursanın orta sahası geçen seneki merter-faty orta sahası değil. daha atletik ve sert oyuncuları var. defasnsın göbeği aynı şekilde. kanatları baya sorunlu ancak hocaları da ne hamza ne mutlu gibi çapsız değil. oyunu bilen ve iyi okuyan hocaları var. ayrıca aradaki hoşnutsuzluk sebebiyle motive çıkmaları olası. geçen yıl bile deniz yılmaz saçma vurmasaydı burada öne geçeceklerdi ve bizim gole kadar olan bölümü baya iyi oynamışlardı. oyunuyla ve iştahıyla mesaj veren galatasaraya bu akşam biz de ligi öyle kolay kolay yem etmeyiz demeliyiz. ancak geçen maçtan sonra yazmıştım şenol hocaya yardımcı gerekli. hem de öyle kofti bir adam değil net oyunu okuyan biri olmalı bu. yoksa bu sezon bu yoğunluk sadece hocanın üzerine kalırsa sıkıntı yaşarız. özellikle de rakibe çalışmayı sevmeyen kendi oyunu odaklı oynayan bir hocaya çok iyi yardımcı lazım.

Hidayet dedi ki...

bugün ürkütücü bir oyun/skor bekliyorum . beşiktaş bu ligin ağası olduğunu dosta düşmana göstermeli . bu ligin keyif veren futbol oynayan takımı rozeti bizim . bunu rakibe vermemek gerekiyor. negredo kesinlikle ilk 11 başlamalı . negredo /lens /medel üçlüsünden en az ikisinin 11 başlaması gerektiğini düşünüyorum . eğer vida da gelirse ,beşiktaş'ın birbirine uyum sağlamamış bu kadar adamla porto deplasmaına gitmesi beni endişelendiriyor. umarım daha fazla geç kalmayız .

gs için ise , bütün olumsuz şeylerin onların başına geleceği gibi bir kanı var . bu biraz öngörü değil de temenni gibi geliyor bana. "biz olduk" diye düşünen takım 90 dk boyunca topu yemez. bizim işimiz cl dolayısıyla çok daha zor . üstelik bir de uyum sorunumuz var , ki bence tamamen hatalı bir yöntem izlendi . milli takım arasından sonra da sihirli bir el değmiş gibi , makina düzeninde işleyen bir takımımız olur mu bilemem . bir de cl oynayacağız üstüne . bu gs , tudor'un karabükü değil . sakatlık desen ,bizde de en azı çapraz bağdan başlıyor . oyun desen ,sol bek ,sağ açık orta üstüne orta . ipi göğüslemek için rakibin üstünlükleri , kendimizin ise eksiklikleri görülebilmeli ki önlem alınsın.
hatır , gönül , vefa , küser , kenarda oturmaz , milli oyuncu ,yerli oyuncu ...gibi saiklerle ilk 11 kurarsak , işimiz zor bu yıl .

hayalet dedi ki...

90 dk top yiyen bir gs izlemedim ben. Temenni kısmına katılmıyorum, oldukça sağlam temelleri olan yorumlar yapılıyor. Yedek kulübesi bitik olan bir takım avrupa maçları olmasa dahi zorlanır. Gs maçlarında kulübeye bakan kimse ışık görmez. Gs nin bu formunda devam edemeyeceği her takım için geçerli bir durum ayrıca. Onlar için bahsedilen ekstra yedek kulübesi katkısı. Top yiyen arkadaşları sezon sonu izleyeceğiz.

Barreto dedi ki...

GS'yi ciddiye almak lazım. Evet bence de Biliç'14 e benziyor. Fakat Olimpiyat stadı, 4 maç ceza ve lobi dezavantajı gibi sıkıntıları yok. Bu yıl da GS maçlarını kazanmalıyız.

beagle dedi ki...

Galatasaray'ın alametifarikası çaptan düştüğü belli olduğu an Sneijder, Selçuk gibi oyuncularından vazgeçip yenileri oynatacak cesareti olmasından. Belki bu cesaret geçen yılki başarısızlıktan destek alıyor, ama durum bu. Yeni adamlar aldılar, gemileri yaktılar, sahaya koydular. Yeni takım oluştu.

Biz hala sahada 75 dk sıçan adam çıkarken hocanın ağzına etmese diye bekliyoruz. Kimi? geçen yıl hareketli oyunda 0 evet taaam sıfır gol atmış bir problem 35 yaşına gelmiş herifi. Kenarda Lens hayretle izliyordur, geçen seneyi de bildiğinden tabi.

Bir de alenen kötü santrafor olduğunu itiraf edemediğimiz Cenk var. Geçen maç istekli görünüyor, ısı ve pas haritalarına bakıyorsunuz, Babel'in pozisyonuna kaçmış, iki oyuncu aynı yerde. Mecburen Babel yeni alan arıyor. Geri kaçtığından Talisca'nın da opsiyonlarını sınırlıyor. Özetle adamı CF koyuyorsun, adam kendi SS, LWF arası bir yere geçiyor. Çünkü merkez forveti oynayamıyoooor. Ha gol şansı/ihtmali var. Tipik SS işte.

Bu takım yerini tutmayan santrafor, 0 golle sezon bitiren kenar forvetle oynuyor. Problem bu popülizm ve tutuculuk. 3 maçtır Negredo, 2 maçtır Lens ile oynuyor olsaydık, şimdiye birşeyler belli olurdu. Bugün bile oynarlar mı şüpheli.

Son notum da Negredo işine. İstediğimiz gibi çıkacağından çok şüpheliyim. 8 Eylülden önce Demba Ba'ya bir kontrat yapmak iyi olur. En azından 2 forvetli opsiyonlarla birşeyler yapabiliriz.

turkkant dedi ki...

Ligin gidişatı ile ilgili tahmin yapmak için çok erken.

GS enerji ve dinamizm ile başta işi kotarıyor. Sezon başlarında çoğu takımın organizasyonu henüz oturmadığından bu tarz futbolla rakibi açmak daha kolay oluyor, zaman ilerledikçe zorlaşacaktır o iş. Tabi o zamana sistemleri oturabilir, zira ön libero, sağ bek ve santrafora net takviyeler yaptılar. GS'nin ne yapacağını şu andan öngörmek zor. Ancak şu bir gerçek, sene başında kırılsalardı, o kırılganlıkla toparlayamayabilrilerdi, ilk sınavı verdiler en azından.

FB ise şu an geçen senenin başı gibi, lig başında tamam devam durumunda... GS böyle puan toplamaya devam eder, onlar da kaybederse erken bir kopma yaşayabilirler.

Bizim için henüz çok zor bir yorum yapmak. Sene başı kampını iyi geçirmediğimiz açık. Takımda motivasyonla ilgili sorunlar olduğu da... Ama bir 5.-6. haftayı görmek lazım. Caner, Pepe, Medel gibi self-motivated oyuncular var kadroda. Onların enerjisi ile yükselebiliriz.

Barreto dedi ki...

Konuyu dağıtmak istemem fakat Caner ve Cenk Tosun'un milli takıma çağrılması skandal. Sabri ve Mehmet Akyüz çagrılmalıydı.

hayalet dedi ki...

Kadro muhafazakârlığı devam ederse, maalesef Medel-Negredo-lens üçlüsünü bu gidişle efektif kullanamayız. Atiba maalesef bitik durumda, bugün baskıdan çıkmakta yine zorlanacaktır. Elinde Medel gibi bir adam varken bu inat neden anlamadım. Geçen maçta topu boş kaleye tribüne gönderen Cenk ile olmayacağı açık. Bu takımın 2. santraforu olur ancak.
Gs konusunda fikirler oldukça farklı, benim gözümde belediyespordan daha az şansları var. Oyun planları dinamizme dayalı bir takım düşüş yaşar, bunu göreceğiz.

Unknown dedi ki...

Gs'nin şu an ki durumu tıpatıp bizim scala'lı döneme benziyor.lige çılgın bir giriş,barca'yı 3 lememiz derken ilerleyen maçlarda rize'den 5 yememiz falan...

planck dedi ki...

hoca hala pepe hariç transfersiz çıkıyor sahaya. sanki kaybedebilirmişiz ve hoca ipleri elinden kaçırmaya başlayabilir gibi gelmeye başladı. lens negredo medel 11 çıksalar ve berabere bitse kimse umudunu kaybetmez ama bu 11 ile kayıp yaşarsak camia da hoca da gereksiz sıkıntıya girer. bu işin bir boyutu, diğer boyutu da ulan cl maçları başlayacak bu adamlar takıma ne zaman entegre olacaklar yahu. q7yi cenki atibayı yedek bırakmak artık siz yedeksiniz birader demek değil ki. porto maçına kadar her maç bir nevi hazırlık maçı, artık bir zahmet transferleri de hazırlayalım o maça kadar. hani antreman performansına kadar gerçekten bu 11 hak ediyor olsa bile bu adamlar 11 başlamadan ısınamayacaklar.

ilk defa maç başlayıp bitmeden hocayı gömdüm, umarım yerim dediklerimi hadi hayırlısı.

Pheaglix dedi ki...

yüksek ihtimal alırız bu maçı. ama eğer transfersiz çıkarsak sahaya (ki sadece lens'in ilk 11 çıkacağını düşünüyorum), gelecek bizim için pek parlak olmaz. umarım en azından negredo'da ilk 11 çıkar da iç sahada baskılı oynayacağımız maçlarda neler yapabileceğimizi görürüz.

Ekrem35 dedi ki...

Transfersiz 11e devam. Değişiklikler de şimdiden bellidir. Dk 60-70 arası tolgay 70-80 arası lens 80-90 arası negredo. Bakalım nereye kadar böyle gideceğiz. Bu blogda adını şu an hatırlamadığım (kendisi affetsin beni) bir kardeşimiz abuş gibi negredoyu da mı cl maçıyla 11 de göreceğiz diyordu ona doğru gidiyoruz. Bu inat inşşalah bize pahalıya patlamaz. Gs havaya girmişken geçen haftaki gibi bir süprize hele hele kendi sahamızda hiç gerek yok.

Barreto dedi ki...

Takımı Lucescu'ya yaptırmışlar sanki.

Hidayet dedi ki...

@Ekrem35

o benim :) . şimdi korkuyorum , aceba cl'de de cenk mi ilk 11 çıkacak diye . ne yapalım , yaşayıp göreceğiz . buradan kendimizi paralamamız birşey değiştirmiyor . hoca milli maç arasında görecez diyor . onun için mi santrfor diye yırtındın günlerce . biri nevzat demir'de olmak üzere kıytırık iki takımla hazırlık maçı. sonra hooop porto deplasmanı .iyiymiş .

Ekrem35 dedi ki...

@hidayet nuregengi

:) valla bu dediğin de olabilir. Kiralık forvet istemiyorum dedi geç gelmesin dedi yönetim bonservisiyle aldı geldi negredoyu ama hocamız yeterli bulmuyor. Ben şöyle bir soru sorayım hoca ile ilgili; negredo değil de burak yılmaz'ı, lens değil de volkan şen veya y.erdoğan'ı almış olsaydık bu isimleri şu an 11de görme yüzdemiz sizce kaçtı?

beagle dedi ki...

O frikiğe soktuğun ayağını eşekler ...

ozan dedi ki...

Ya su q sol frikikleri biraksa bari , ayip valla.

Hidayet hakli cikti, clde de cenk ile cikicak hoca. Dembayi imzalasak bari.

Muhtemelen lens clde baslar.

Huzeyfe dedi ki...

Sinirimden gole sevinmiyorum. Artik birak futbolu da rahat edelim q.

met1903 dedi ki...

atiba'nın emekliliği gelmiş,bi de quaresma keşke ölsen.

Huzeyfe dedi ki...

Cenk niye bu takimda ilk 11 oynuyor benim aklim almiyor. Hangi ozelligiyle Negredo'dan daha iyi ben anlamiyorum. Bu adamlari da kusturecek hoca sonunda. Gereksiz isler.

ozan dedi ki...

Caner savunmadan aliyor , rakip yari sahaya kadar sallana sallana gidiyor, rakip falan yok. Eskiden boyle oynayan takimlari delik desik ederdik. Babel-cenk-q ile zor

Ekrem35 dedi ki...

Dk 36 oyun berbat. Takım ileri gideceğine geriye gidiyor sanki. Paslaşma yok, baskı zamanlamaları yanlış. Tek yaptığımız at q7ye o da ortalasın. Bunun dışında tek bir varyasyon yok. Topu ilerde tutamıyoruz. Git gel şeklinde bir maç. Felaket tellallığı yapmayım ama sonucu iyi görmüyorum bu maçta. Ayrıca takım da çok gergin bu da başka bir eksi yön.

met1903 dedi ki...

atiba-tolgay, q7-lens, babel-negredo değişiklikleriyle maç farka gider.

Hidayet dedi ki...

bunlara oğuzhan'ı da ekleyiverelim . sürekli topun atılması gerektiği yeri eliyle gösteriyor , kendi yürüyor , aheste aheste..

Hidayet dedi ki...

geçen yılın takımı , geçen yılın futbolunu oynuyor . tek farkı daha yavaş oynuyor . tüm umudunu kanat ortaları , duran toplara bağlamış bir takım . ortasaha falan bitik . formsuzluk değil . miadını tamamlamışlık . yazık . şu maç 4-1 bitse ne olur. oyun anlamında sıfır !

turgay dedi ki...

Yine çalışılmayan bir rakip yine ezber oyun düşüncesi ve berbat futbol. Bakın arkadaşlar bu şekilde bireysel işlerle kazanılan maçlar bizi yanıltıyor Beşiktaş hiçbişey oynamıyor. At sağa ortalasın Caner bindirsin ortalasın talisca önündeyse vursunla oynuyoruz. Atiba bitik Oğuzhan kopuk Cenk verimsiz fabri konsantre değil. Şuan gördüğüm Beşiktaş toparlanmazsa ne şampiyonlar liginde puan alabilir ne de ligde şampiyon olabilir. Oyun oynamıyoruz sadece bireysel performansla gidiyoruz.

Bu maç Tolgay'ın maçı ama hoca rakibin analizini yapmadığından kenarda. Bu maç lensin maçı çünkü Bursa'nın kanat savunması sorunlu ama bunu göremeyen kenar yönetim var. Bireysel oyun bir yere kadar bizim geçen yılki oynumuz tahmin edilebilirdi ve Halen onunla oynama derdindeyiz. Yenilik yok yenilik için mücadele eden yok. At Q7ye ortalasın at Caner'e ortalasın bununla maç kazanılır ama sezon kazanılmaz

Ekrem35 dedi ki...

@turgay

Altına imzamı atıyorum. Ve bizim ezber oyunumuz rakipler tarafından da ezberlendi o yüzden ezber oyunumuzu da doğru düzgün yapamıyoruz bence.

Unknown dedi ki...

Cok uzgun ve sinirliyim, hic tat vermeyen, tamamen bireysele, yerlesmis savunmaya 1.5 kisi icerdeyken yapilan ortalara dayali bir oyun. Atiba geride, Oguzhan cok geride, Babel-Q olmasa daha iyi, tutulacak bir tarafi yok. 3. Hafta olmus, taraftar arkanda oyun boyleyse, bir seylerin degismesi lazim. Belki drastik olacak ama ben Medel-Tolgay-Lens-Negredo (ve Sosa/Batalla tipi ön orta saha :() gormek istiyorum.

Unknown dedi ki...

Ne oynadığımızı 3.maç oldu çözemedim.
Tepeden tırnağa formsuzluk.2 yıllık şampiyonluk ile doyuma mı ulaşıldı?
İkinci yarı sonuç ne olursa olsun birçok şey yanlış.

YSY dedi ki...

Beyler dost acı söyler. Darılmayın gücenmeyin ama gs bizi un gibi eler bu halle. Kötü diyemiyorum kötü demek için önce birşeylerin belli de olması lazım.

Başakla ikincilik için çekişiriz orada da kazanırmıyız bilmiyorum.

beagle dedi ki...

Yav hadi ortalasinlar da Negredo kafa vursun diye geldi. O niye yedekte? Cenk 3 senedir yapamadığını simdi mi yapacak?

nathan dedi ki...

Takımda geri dörtlü dışında iyi olan yok o derece. Hücumda bile bu dörtlünün işlerine bakıyoruz. Şenol Güneş son 3 maçtır hayal kırıklığı. Beşiktaş'ın bug'ını geçen sezon çözen tek tük takım vardı şimdi görünen o ki bu takımların sayısı artmış. Oysa uygulanan taktik aynı, soldan Caner'le atak ama çoğunlukla at sağa Q7 ortalasın. İlk yarıda ortadan varyasyonla geldiğimiz hücum sayısı şaka değil: 0.

Atiba 10 metrede oynayamaya başlamış. Oğuzhan ve Talisca alışık oldukları şekilde alan arıyorlar ama rakip sürekli koşuyor ve kapatıyor. Babel ölü toprağı ekilmiş gibi, ruhsuz ve koşusuz. Q7'yi yazmış zaten arkadaşlar. Bu takımda frikik kuralları belli olmalı. Bu nedir Allah aşkına. İlk yarı biterken Caner soldan korner atacak biraz salaş dursa onu bile ben atacam diye orada adam. Yeter artık, cidden yeter artık. Çektirsin gitsin nereye gidiyorsa ya da sevenleri halı saha maçları organize etsin onlara katılsın. Cenk elinden geleni yapıyor ama zaten kimse onu bu yüzden eleştirmiyordu. Sorun: elinden gelen bu.

Övünç LeGuen'den bahsetmişti de daha bu haftadan neyi bekliyorsun tadında yazmıştım. Haklıymış bayağı değiştirmiş Bursa'yı. Akıllı koşular, alan doldurmalar vs. Gol de tam LeGuen golü, topu kapan Bursalı koşmaya başlayınca birden arkadaşları da ona eşlik etmeye başladı ve ceza alanı ve civarına kadar boşa sallama pas yapmadılar (tipik Anadolu takımlarının kapınca hemen ileriye sarkana atmasına ters şekilde). Bursa 6-7 maç sonra daha da olumlu şekillenebilir. LeGuen'in Rangnick gibi tipik total futbol oyanatanlara pek benzemeyen şekilde Lyon'a oynattığı oyun da buna benzerdi. Her türlü oyunu domine ederim değil, alan, rakip ve pas konusunu en uygun kullanma durumu.

Yeri dolar demiştim ancak maalesef Sosa'yı bayağı arayacağımız bir sezona doğru gidiyoruz.

Armagan dedi ki...

Kral ciplak demenin zamani geldi: bu oyun gittikce statiklesiyor. Lig icin belki kadroyla aliriz ama avrupadan acimazlar. Kontradan sansa gol atariz belki ama calismadan olmaz o is.

Taliscanin bos kosularina 0 ( yaziyla sifir) uzun ara pas olmus olabilir ve bunu yapacak potansiyel de var yok degil! Adam devamli iyi kostu, sonunda da isyan etti. Calisilmamis, yeni taktik bulmuyoruz ve ben bunu tembellige yoruyorum.

Taktik anlaminda yeni bir sey yaratilmayinca, yine q7 nin ayagina bakiyoruz ve attigi ortalarin cogu gecmiyor savunmayi. Cenk desen ugrasiyor belki ama yeterli degil iste, Negredo bundan ne kadar kotu olabilir ya. Aklim almiyor gercekten. Umarim bu yil o Cenk'le baslariz cl macinda da, goruruz bu inadin sonunu.

Takim organize degil, sanki beraber oynamamislar gibi daha onceden. ceza sahasina gelince direkt sut cekiyoruz. Akilli paslarla, dedigim gibi 3 olmustu simdiden.

Hidayet dedi ki...

@turgay
hocam katılıyorum . fakat tolgay değil ,modriç gelse , o da bireysel , genetiğinde ne varsa onu oynayacak . bir hücum planı ,oyun şekli olmadan . şenol hoca'nın planı falan yok . bireysel performans yükseltmesi denilebilir belki.

hayalet dedi ki...

Atiba ile Oğuzhan sahada millete pqs atacağı yeri göstermekten, top oynuyamıyor. Nasri, Burak maç kazandırıyor bizim adamlar tırnak yiyor kenarda. Frikik kazanıyoruz, kendisini becham zanneden arkadaş topu bırakmıyor. Yetmiyor yaptığı her ortada Titi ye nişanlıyor.

Ekrem35 dedi ki...

Takımlar ikinci yarıya aynı 11ler ile çıkıyor= laz inadı > dünyadaki diğer tüm şeyler

ozan dedi ki...

Yukarida yazilanlara da ek ve ozet. Bunlarin hepsinin ustune hoca hala degisiklik yapmiyor. Madem yeniler yedek kalicakti, maliyetsizlerini alsaydik.

Huzeyfe dedi ki...

Yeniliriz umarim.

nathan dedi ki...

Son iki maçtır Tosic > Oğuzhan

Unknown dedi ki...

Hadi hoca artik Babel-Negredo, Q-Lens, Atiba-Tolgay yap hepsini birden arkadas bir bir kurtarmayacak bizi

ozan dedi ki...

Ayip ediyor artik hem hoca hem takim.
Sokucam ortalariniza birde uzun top sisirmeler de basladi bu sene.

beagle dedi ki...

Ilk 11 aciklandiginda 60.dkya boyle girecegimizi bu blogun %80i biliyordu... Sıktı artık

ozan dedi ki...

6 gol bu sene, 3 korner, 1 penalti, 1 orta. 1i de adam gibi gol. Sikildim artik

nuri mu dedi ki...

Paldır küldür yıkılır bulutlar
Gökyüzünde anlaşılmaz bir heybet
O ESKİ, O ESKİ HEYECAN ÖLÜR
An gelir biter muhabbet
Şarkılar susar heves kalmaz
Şataraban ölür

ne o eski heyecanımız var
ne o eski coşkumuz
ne de o eski oyunumuz..

şu an iki bir öndeyiz ama
bu maçın sonucundan bağımsız görüşüm budur...

nathan dedi ki...

Değişiklikleri unutun yine günü kurtardı Şenol Güneş.

nuri mu dedi ki...

Paldır küldür yıkılır bulutlar
Gökyüzünde anlaşılmaz bir heybet
O ESKİ, O ESKİ HEYECAN ÖLÜR
An gelir biter muhabbet
Şarkılar susar heves kalmaz
Şataraban ölür

ne o eski heyecanımız var
ne o eski coşkumuz
ne de o eski oyunumuz..

şu an iki bir öndeyiz ama
bu maçın sonucundan bağımsız görüşüm budur...

Hidayet dedi ki...

rakip kaleye 25 -30 m kala ,direk karşıdan gören pozisyonda bile topu kanatlara aktarıyoruz . hiçbir şekilde göbekten delmek yok . 2 'ye 1 yok , duvar olmak yok . doğaçlama sürekli.

nathan dedi ki...

Dediğim gibi geri dörtlü dışında hepsi kötüydü ama bu maç için Oğuzhanseverlerden yorum bekliyorum. Orta alandan bahsediyoruz çünkü boru değil.

Bu arada bu maçla birlikte Negredo'nun ligde aldığı süre toplamda 50 dakika olacak. Medel ve Lens'e girmiyorum. Bravo Şenol Güneş. Ben de inanıyorum bir gün Cenk Ronaldo'yu geçecek.

Huzeyfe dedi ki...

Les galibiyet. Hocanin ne yaptigini anlayan varsa anlatsin lutfen.

planck dedi ki...

hiper-optimist yorum: hoca takımı saklıyor

ozan dedi ki...

Oguzhanseverlerden biri olarak soyluyorum, Oguzhan dokuluyor. Yalniz burda soylendigi gibi sert orta saha vs yuzunden baski yediginde pisiyor falan degil. Adam ciddi ciddi dokuluyor. Samet Aybabali Oguzhandan kotu.

Babel dokuluyor, q dokuluyor, Atiba dokuluyor, Talisca dokuluyor. Takim gol atamiyor, pozisyonda zor buluyor.

Birde Negredo da bence dokuluyor, Cenk tercihine kizamiyorum.

Hidayet dedi ki...

açıkçası bugün oynanan oyundan sonra , lens -negredo -medel takıma dahil edilse de ben umudumu yitirdim.
soldan caner ortalar , sağdan da lens /q7 ortalar . sinmiş üzerimize ,çıkmaz bu . top kazanma hızı falan berbat. izlemeyenlere gs maçlarına bir göz atmalarını öneririm . sanki beşiktaş ağır çekim oynuyor onlara göre . berbat oyun . şenol güneş bu sorunu transfer olmadan çözemez . 15 /16'da beşiktaş'ı oynatan sosa'ymış. 1 yıl + son üç maç bunu gözümüze soktu.

drblackeagle dedi ki...

Takımı uzun süredir ilk defa bu kadar kötü gördüm. Atiba da Oğuzhan da sahada yoktu.Topu ayağına alan Q7 ve Canere aktardı. Onlarda hiç sıfıra inmeyi düşünmeden bulundukları noktadan yerleşik defansa karşı orta açtılar. Tabii ki hiçbiri oyuncularımızla buluşmadı. Pepe ile Atiba arasında bağlantı yok. Madem bu kadar saçma ortalarla oynayacağız Negredonun kafası Cenkten daha etkili niye direk Negredoyla başlamadık. Hasılı kelam galip gelsekte gelecek parlak değil. Orta sahada pas yapar bir düzene geçmeden de aydınlanmayacak.

nathan dedi ki...

@ozan

Böyle adamları 5 dakikalık oyuna alamazsın. Negredo bir Abuş değil bunu biz biliyoruz ama hala bilmesi gereken bilmiyor nedense. 3 maçta 50 dakika. Ohannes lütfen.

Bu sezon artık kaos bu belli oldu. Yazık da oldu ayrı. Başakşehir daha şanslı şampiyonluk için.

Ekrem35 dedi ki...

Galibiyet güzel ama hiçbir mutluluk yaratmadı bünyede aksine canım sıkıldı oyunu görünce. Karalar bağlamayalım, takım anca ısınıyor gibi laflar haksız çıkabilir böyle devam ederse. Bugün izlediğim takımın ve hocasının ısındığı falan yok aksine soğumuşlar. Negredo'nun oyuna girdiği ve atak yaptığımız tek maç konya maçı. Geri kalan maçlarda defansa çekildiğimiz anlarda ileriye negredo'yu atıyor hoca. Tek başına orda kovalıyor garibim. Keşke by17 alsaydık da hocamız mutlu olsaydı kral her maç 11 başlardı. Şu maçtan sonra hocayla oturup dinlemek isterdim kendisini. Ne umarak sahaya bu 11 i çıkardı ne buldu. Beşiktaş olarak biz bugün ne oynadık? Bunların cevabını duymayı çok isterdim. Karamsar bir insanımdır karamsarlığımı yaparak bitireyim. İlk 3 haftanın sonunda bu sene şampiyon olacağımıza inancım %10larda.

Hidayet dedi ki...

ekleme :

ne yapıp edip , ortasahaya bir cm/am alınmalı . oyun aklı olan , takımı yönlendirebilecek , doğaçlama oynama yeteneği olan . doğaçlama diyorum , çünkü hoca'sının bir planı yok . beşiktaş vida'dan önce sosa 'sını bulsun yoksa ndiaye'sini bulsun.

drblackeagle dedi ki...

Atiba da ki düşüş de muazzam seviyede. Geçen sene ikinci yarı sinyal vermişti ama 24 saatlik yoldan gelip sahanın en iyisi olan adamın bir anda bu kadar düşmesini beklemiyordum doğrusu.Defansın önünde 3.stoper gibi oynadı resmen. Oğuzhan da onun bir tık önünden ileri gitmeyince bu kısır serbest vuruşlardan medet bekleyen oyun çıktı ortaya. Göllerinde direk Q7 nin ortasından değil de aracılar vasıtasıyla asiste edilmesine sevindim yoksa saçma sapan oynadığı maçta 2 asisti var diye görünecekti.

Bence KAsımpaşa-Antalya maçlarından hiç bir farkı yok . Herşey aynı . Birinde abuk sabuk 2 gol yedik öyle berabere kaldık .

Topu çok yavaş dolaştırıyoruz . Takımda dikine kararlı giden tek adam Tosiç .

Quaresma formsuz , beki de ona uyum sağlamayınca olan verimi de düşüyor . Adriano ile birbilerini daha da aşşağı çektiler resmen .

Takım illa üzerine birşeyler katacaktır ama üzerine birşeyler katarak kurtarılabilecek bir temel yok . Fazlası lazım .

beagle dedi ki...

Atiba 1 asist 1 gol ve en azindan skoru tutacak kadar topu yonetebilmemizi sağladı.
80 lerde bi pozisyon Q top kaptirdi Negredo Q Talisca geri koşmuyor. 1-2 adam da ileride kaldi. Taaa Bosque döneminden Ön Arka ayri takim sahnesi.

Fiziksel düşüş çok bariz ama takimdaki oyuncular takima inanmayi birakmis. Hep faullu mudahele de ondan. Arkadaslarinin yardima gelecegine inanmiyorlar.

Takimda şu anda Tolgay, Atiba, Caner, Tosiç, Pepe forma hakediyor. Talisca/Cenkten biri ve fiziken iyi görünen Negredo ile bir oyun cizilmeli. Bence Lens de oynarsa oyunumuz duzelebilir.

Bu arada Oguzhan kötü ama yapilan mudahelede kolla itme oldugundan penalti. Yani en azindan ceza alanina topu soktu. Kornere kaçanlardan farkli olarak.

Takim zararlilardan temizlendiginde Babel de düzelecektir.

Her hattimiz Lens+Negredo diye bagiriyor.

Unknown dedi ki...

Bu kadar oyuncunun ayni anda kotu olmasi takimin tumden iki tik altta olusundandir diye tahmin ediyorum. Takimda hareketlilik sidir, mesafeler cok uzak, enerji yok, ondan at topu Caner ve Q'ya. Kamp donemi denildigi gibi kotu gecmis, fizik-kondosyon uzmani degilim, merak de ediyorum mumkun mu burdan toparlamak ama umarim kalici degildir de toparlaniriz.

turgay dedi ki...

Burak Yılmaz alınsa ilk11 volkan şen olsa 70de sahadaydı. Ama adınız negredo veya lens bile olsa veya medel hakkaniyet yapacağım ayağına oynayamazsınız. Vizyon bu kadar dar olmamalı.

Şimdi rakibi benim kadar seyretmeyen ve önemsemeyen insanların o koltuklarda rahatça oturmalarını anlamıyorum. Geçen yılın oyununun ne kadar sorunlu olduğu ortadayken ve bu oyunu geliştirebilecek oyuncular alınmışken oynatılmaması skandal bana göre. Mantıklı anlaşılabilir bir açıklama yok benim için. Bu oyun moral bozucu evet ama daha kötü olan yapılacaklar ortadayken yapılmamamasıdır

Armagan dedi ki...

Rakip hoca olsam q7 yi direk markaj altina alir, oyunu kitlerim. 2. yari ortadan uzun pasla denemeye basladik da, oyun biraz hareketlendi.

Oguzhan'i savunanlardan biriydim ama son 10-15 dk. disinda ruh gibiydi. Hele 5-10 metre onde goturdugu topa caprazdan adamin yetismesi gercekten inanilmaz, resmen hizli top surmeyi unutmus adam! Onun disinda gordugum bir gariplik daha: misal babel iceri mi giriyor, talisca arkada guvence olarak bekliyor yaninda kosmuyor. Oguzhan falan desen baska alemde zaten. Bunu tercih olarak kim istiyor bilin bakalim? Bu kadroyla oyuncularin pasla girip gol atabilecegine inanmiyor hoca, ben buna inandim.

Onun disinda seni hakem olarak sayanin aklina edeyim; verilmeyen kirmizi ve penalti bu sezon olacaklarin sinyali. Bir sureden sonra muhtemelen rakiplerin bicmelerine de izin verirler.

Son olarak onceden yazdigim gibi taktik anlamda hantallasiyoruz ve bu bizi geri goturuyor. Bu yeni oyuncularin gec girmesiyle alakali cunku ustunden calisilmis yeni oyun plani goremedim ben. Uzucu.

planck dedi ki...

takımdaşlık, takımı sahiplenme olayı da sıkıntıda sanırım. 3 ay sonra ilk maç sonu 3lüsü çekiliyor 5sn sonra dönüp gidiyor oyuncular. içerde sıkıntı var gibi, çıkar kokusu yakında.

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/901515935605018624

Harun7 dedi ki...

Yine kötü bir maç izledik. Sevindirici olan bu oyunla 3 puan alabilmemizdi. Attigimiz 2 gol de kornerden ve akilda kalici, guzel, hazirlanmis bir pozisyonumuz bile yoktu. Bu oyundan ne şenol hocanın ne de futbolcuların memnun olduğunu düşünmüyorum. Bu kötü oyunun nedenleri olarak sezon başı olması fiziksel yetersizlik pas bağlantılarının olgunlasmamasi bunda giden marceloyu çok arıyoruz bence ve caner de pas oyununda tekliyor. Hal böyle olunca çok fazla uzun top şişiriyoruz ve çok fazla orta dolduruyoruz bu da oyunun akıcılığını baltalıyor.
Bu olumsuzluklara rağmen hocaya güveniyorum. Bu seneki kadro yapısı Abu nun ve Marcelo nun gidişiyle ve onların yerine gelenler ve diğer takviyelerle tamamen başka bir kurgu gerektiriyor hemen geçen seneki oyunla devam edelim hatta üstüne koyalım şeklinde bir beklenti olmamalı. Hoca elindeki 3. nesil bu kadroyu nasil oynatacagina kafa yoruyor gibi geliyor bana ve başkaca bir oyun izleyebiliriz. Şu gecis dönemdeki handikabimiz formsuz oyuncu sayısının fazla olması.

Harun7 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hastati dedi ki...

bu kadar top kapamama nedir yahu. dinamik minamik felan bisiler lazim ortaya, medel felan. oralar dimdizlak.
aslinda cok avantaja ceviremedigimiz bisi var; taliscaya onlem gobek hep kapali rakipte. israrla da orta yaptigimiza gore medel+atiba ribauntlari toplamali bence. atiba da ceza sahasini cogaltir kosulariyla felan.
yada oguzhan sol onde, ortada atiba+tolgay daha az ortali, pasli takim, atiba onde tolgay geride felan
yoksa bence butun sorun 11 tercihi, birbirini tamamlamayan oyuncular, maceraci canerle birlikte lap diye ortaya cikti kapilamayan toplar

YSY dedi ki...

Valla ya hoca geniş kadroyu idare edemiyor ya yardımcısı yok ikinci bir sesi dinlemiyor.

Benim gördüğüm görüntü öyle hemen toparlanacakmışız gibi gelmiyor. Hoş bursada sıkı takım olmuş herkesi zorlarlar bu sene ama nedir abi bu. Geçen yorumumu geri alıyorum. Liepzig mipzig içimizden geçerler..

yilmaz dedi ki...

Arkadaşlar afedersiniz b.k gibi oynadık. Bu oyunla monaco da porto da ellerini kollarını sallaya sallaya 3er farkla yener giderler evlerine.

nathan dedi ki...

Özeti şu. Daha önce de yazmıştım. Hoca Sosa'yı takım oyunu yapması için istiyor, bense takım oyununda rol alması için. Farkı gören mevcut durumu da anlar. İyi geceler.

ozan dedi ki...

@nathan

Negredo dokuluyor yorumumu geri aldim ama kisa vadede fayda beklemiyorum, alismasi uzun surucek. 45 dakika her mac oyatmasi lazim hocanin en kotu.

Takimin seklini biraz degistircek olay Medel + Lensi 11e yerlestirmek hatta Tolgayi da. Negredonin da suresini artirmak. Negredo baslayip Cenki sonra soksak muhtemelen ikisi icin de daha iyi olur.

Hoca bence oyundan memnundur bu arada amac orta acmak cunku ve biz bir kamyon orta actik.

nathan dedi ki...

@ozan

Takım olmak istiyorsak orta alanda bir tercih olmalı. Benim tercihimse Medel-Tolgay-Oğuzhan. Aklı futbola yetenler bu üçlüdeki kademeli geçişi hemen görebilir. Hala Atiba diyenlerinse futbol aklından şüphe duyarım. Adam DM pozisyonunda koş(a)muyor ötesi var mı. İşte ben bir kere dedim inadı, tıpkı Şenol hoca gibi. Kanatlar Lens ve Babel. Babel takımla oynayan, daha doğrusu orta alanı takım gibi işleyen bir ortamda fark yaratabilir. İleride de Negredo'ya şans ver ki düzgün bir ortamda ne yapabilir bakalım. Cenk hep kayboluyor ve zor dakikalarda Negredo'ya şans vermek saçma. Aslında bu yedekler için konuşmak saçma. Fakat inadım inat diyenler var. Yazık. Orta alan transparan formattaydı; ama ben dedim diyorlar kardeşim. Kimse bana bunlar Q7'cilerden farklı demesin; aynı olayın farklı versiyonu.

turgay dedi ki...

Ne güzel istatistik

https://twitter.com/haberkartali/status/901539180240666629

nathan dedi ki...

@turgay

Alttaki yorumlar gösteriyor ki hazretin kendi isteğiyle gitmesi dışında kendisi hakkında başka bir şansımız yok maalesef. Ergenler ah o ergenler.

Gencler sakin olun biraz. Ligde kaliteli takim yok. Veteranlarla dolmus birbirinden tuhaf ekipler var. Fenerbahce hariç sampiyonluk adayi hicbir takim evinde dogru düzgun puan kaybetmez. Şampiyonu derbiler ve deplasman performanslari belirleyecek. Bakalim galatasarayin koşkoş oyunu mu bizim sağli sollu ortalara ve duran toplara dayali oyun mu yoksa basaksehir in akilli disiplinli ne istesidigini bilen oyunu mu ipi göğüsleyecek. Ben gsnin sakatlik ve cezali oyuncu sayisinin fazla olacagini, basaksehirin emre ve adebayora dayali sisteminin ilerde aksayacagini ve yine sampiyonluga ulasanin biz olacagimizi dusunuyorum.

Mayor dedi ki...

Bu sene cok daha zor gececek gpzukuyor diger takimlari hesaba katinca.
Sadece GS, FB, TS degil bu
Bugun Goztepe macini da izledim, kisitli kadroya ragmen Tamer Tuna cok dinamik bir ekip yaratmis ki 3-2 ondeyken Trabzon gibi bir rakibi hapsettiler.
Bizim gecen senelerdeki oyunumuzdan emareler gormuyor degilim.
Senol Hoca'nin yardima ihtiyaci var da acaba yonetim gerekli adimi atmiyor mu diye dusunmeden edemiyorum.

misafir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Basar dedi ki...

Hocanın değişmesi icin bir maçın kötü gitmesi lazım. (Yanlış anlaşılmasın, temennim degil) Geçen yıl da sanırım öyle olmustu. Sanıyorum Porto'da bu oyunla fark yeriz ve ondan sonra kadro düzelir. Oyunumuz iyice Mustafa Denizli 2. Sezonu söyle hocam takım niye oynamiyora doğru gidiyor.

ozkankaya35 dedi ki...

Sevgili Beagle Mustafa Apardi hakkinda whscout ile ilgili birseyler baktim.ama seninde goruslerin onemli.musait oldugunda daha geniş görüş bildirebilirmisin.tesekkrler

Yorum Gönder

Ara