.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Mart 2017 Cumartesi

STSL 24 Beşiktaş - Kayserispor


Tarih: 12 Mart 2017 Pazar , 19.00

Stadyum: Vodafone Arena

Hakem Hakkında Bilgi: Cüneyt Çakır (BJK 17g 9b 10m - KS 7g 13b 11m)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Demba Ba , Necip Uysal  / Güray Vural , Alain Traore , Ryan Mendes

Cezalı Oyuncular : Gökhan Gönül , Ricardo Quaresma / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

19 Yorum:

Basar dedi ki...

Quaresma zararlısının yokluğunda Gökhan gonul oynayabilseydi keşke. Önünde top benim ben oynayacağım diyen bir ergen olmadan kanadını verimli kullanabilecekti.

Bu maç tahminim Aras yerine cenk tosunu kanatta görürüz. Zor maç olabilir, uzaktan bir şuta veya kornerden bir gole ihtiyaç olabilir. Kayseri son 5 maç 4 galibiyet 1 beraberlikle gidiyor. 2 golden az atmamış bu 5 macta

beagle dedi ki...

Arası dün U21 maçında ilk 11 oynattik. Bugün maksimum yedek başlar.

Caner ve Gönül yokken, kanatlarda da rotasyon sikisinca maçin kilidini açmak Oguzhan ve Talisca'ya kalacak. Umarim sağ kanatta oynayan kimse biraz koşu gösterir.

dominic molise dedi ki...

yetis ya caner.
babel nefretimi son 3 postumda dile getirmistim. oly macindan sonra bana hak verenlerin sayilarindaki artis mutluluk verici. bu adam RUHSUZ! ajan gibi dolasiyor. cm tabiriyle determination 0. mac kaybetse de kazansa da; iyi de oynasa kotu de oynasa adamin surat hep ayni. at hirsizi. yarin u21'e yolla sikinde olmaz, sampiyon olalim yine ayni. takimi sahiplenme, oynadigi kulube aidiyet 0.

ikinci yari takim az-cok oturmasaydi buralar babel elestirisi dolardi ama simdilik millet fazla vurmak istemiyor. bence senenin fiyaskosu babel-olcay degisikligi.

umarim bu maci bir sekilde kazaniriz da bu tarz sorunlar (mitrovic de buyuk bir sorun. fiyasko demiyorum bakiniz. sorun. su an kadroda en cok bonservis bedeli odenen adam yanilmiyorsam ve oynamiyor bile) gormezden gelinebilir.

son donem talisca'yi begenir oldum gol atmasa da. geri donup dikine gitme arzusu hosuma gidiyor.

caner'in sakatligi dizden olmadigindan oyununun cok olumsuz etkilenecegini sanmiyorum (bilgim yok, tahmin). ersan, tolgay, ismail gibi olmaz gibime geliyor. 2 haftaya ilk 11 olursa sasirmam.

dominic molise dedi ki...

az once cezali futbolculara bakiyordum da sanirim bir yanlislik olmus. gecen haftaki rizespor'lu oyuncular kayserispor'un cezalilari olarak gorunuyor. bilginize,

Davide Petrucci , Ahmet İlhan Özek

sports guy dedi ki...

Mac puan kaybi diye bagiriyor resmen. Formda kayseri, oyun ici formsuzluk yasayan takim ve kanatsiz oyun denemeleri.

Her seyden cok takimin oynamaya calisacagi oyunla ilgileniyorum skordan cok, bu macta daha da cok.

Sapkadan bugun nasil bir tavsan cikacak bakalim..

hastati dedi ki...

kayseri yorulur, besiktas kazanir, quaresmayi ozledim.
cenk ise ortamda susan ergen gibi, saka yapsin diye bekliyoruz.

delgado dedi ki...

Beck'i ben çok beğendim, en azından takım ortalamasına göre iyi. Hücumda bindirmeleri ve savunmada durduğu yerler, müdahaleleri falan çok iyi. Ama her şeyden anlayan uzman taraftar tayfası gömüyor şu an kendisini. Ne de olsa Olcay>>>Babel hamlesine "artık uzay futbolu oynuyoruz, Olcay bizim seviyemiz oyuncusu değil" diyen arkadaşlar bunların çoğu.

Bu arada hoca Aras konusunda saçmasapan bir inadı sürdürüyor. Aboubakar'ın futbol mantalitesi ve oyun tarzı bırak sağ-sol kanadı forvet oynamaya bile yetersizken, kanatlarda Babel-Aboubakar oynuyoruz ve Aras kadroda bile yok.

beagle dedi ki...

Baklava galiba... Super olur.

hastati dedi ki...

kilo yapti

turgay dedi ki...

Tosicin kesilmesi için sanırım ya sakat ya da cezalı olması lazım. Lambur lümbür oyunu tüm savunmayı bozarken bunu göremeyen bir antrenör grubumuzun olması içler acısı. Adamlar inatla bunu oynatıyor göremediğimiz şey nedir anlayamadım. Talisca 1-0olduktan sonra kenara alınıp orta saha komple daha pas yapıp adam kovalayan oyuncu grubuna bırakılsaydı bu maçı çok rahat alırdık. Çıkarken topu kaybet her kaleyi gördüğünde pas opsiyonları varken topa vur adam kovalama kusura bakma sana kimse 25 milyon vermez abicim. Şenol hocanın maça başlarken tosiç tercihi ve golü attıktan sonraki taliscanın çıkarılmaması kendi sahamızda puan kaybına neden oldu.

Unknown dedi ki...

Talisca 25m€ demek.vay bee.

delgado dedi ki...

Tosiç yine bomba ancak görüldüğü kadarıyla Mitroviç o kadar kötü ki, hoca sonraki lig maçına Atınç-Marcelo çıkarsa şaşırmam.

Hidayet dedi ki...

şenol hocam, cenk'i ille de oynatmak orunda değilsin hocam, valla bak, ayıp falan olmaz , maaşlı futbolcun hocam, patron sensin. abou'yu nasıl oturtuyorsan onu da oturtabilirsin. benfica-lazio-kiev-oly maçlarında kime güveniyorsan onu oynatırsın hocam. medyanın "kral ,bilmemne" gazına gelme

bizim kimi medyamıza göre talisca neden "mükemmel futbolcu "da , "abou 5 para etmez ,kandırıldık şenol güneş bile adam edemedi " falan anlamıyorum. iki futbolcu'dan kim 25 eder ,ille de biri edecekse ? tamam talisca'da potansiyel var da , hadi etsin etsin de 10 etsin. peki abou kaç eder o zaman ?

Ekrem35 dedi ki...

Bu puan kaybını direkt taliscaya ve tosice yazmak gerekir. Talisca sayısız pas hatası ve her yerden kaleye vurma sevdasıyla harika işler yaptı.

Mitroviç de hiç beğendiğim bir oyuncu değil. Daha önce de demiştim şu isveçten aldığımız çocuğun bundan eksiği yok fazlası var.

Antalya maçında gelebilcek bir mağlubiyet her şeyi tepetaklak yapar psikolojik olarak kaldıramayıp şampiyonluğu verme ihtimalimiz bile oluşabilir.

Skywalker dedi ki...

Ben maci izlerken gercekten keyif aldim. Kayseri tas gibi top oynadi. Her maci kazanamayiz, cok da takilmamak lazim. Avrupa yorgunlugunun uztune 2. yarinin flas takimiyla oynamak kolay degil, telafi ederiz.
Bu mactan beklentim artik Cenk'in yerine ilk onbire direk Abu'nun yazilmasi gerektigini insallah hoca da gormustur. 2 gol atti ve adam resmen tank gibi, birinin bonservisi alinacaksa o Abu'dur, surekli oynarsa daha da gelistirecektir kendini.
Talisca hakkinda bisey yazasim bile yok. Ilk golu direk bununla Tosic'e yaz. Her topu kaybetti, her pasi hatali atti, ikili mucadele sifir. Topu kaptirdin tamam, bari faul yap sari al be adam, golu yedirme. Bunun yerine sosa olsa simdiye sampiyonduk. Bize top ayagina gelmeden ne yapacagini coktan dusunmus adam lazim o mevkide (oguzhan'in yaptigi gibi). Takimin oyun hizini cok etkiliyor bu bence. Hem Oguzhan hem Sosa'n olunca cok daha iyi anliyosun bunu. Topun ayaktan cikisindaki yarim saniyelik gecikme pozisyonlari olduruyor bazen.
Oly macindan tur bekliyorum, ama malesef Antalya deplasmani zor gorunuyor.

hastati dedi ki...

milan maclarini izleyen varmi? wolfsburg maclarini izleyen?
sosa "topu at onume, koyam ...tune" tarzi forvetle oynamadi besiktastayken. su an durum oyle biraz. abou evriliyor ama cenk, hep 1 cm eksik nobre gibi.

Basar dedi ki...

Tosic oly macını verdi bu macı verdi, kaç maç daha verecek acaba? Ben mitrovicden ümitliyim ama o paraya olmusunu alırdık.

Ben ayrıca Sosa'yı çok özledim. Bu seneki yavan oyunun sebebi Sosa-Talisca arasındaki oyun tarzı farkı. Talisca 25 ediyorsa Sosa bunu 5e katlar. Sosa oyun kalitesinin yanında defansın olarak da iyi bir orta sahaydı. Umarım seneye talisca değil de Sosa tarzı bir orta saha alırız. Talisca Ozzy'nin de oyununu bozdu. Hafta içi yazistigimiz gibi gidişi olcayi da vurdu. Evet bir başka sıkıntı da kanatta yedeksiz kalışımız...

Üzücü ama UEFA'dan elenelim istiyorum. Lig bu kadro ile ite kaka ancak gidecek. Umarım Marceloda önemli birşey yoktur.

Şahsım adına bir süre maça gitmeme kararı aldım. Sanıyorum Perşembe'ye kadar sözümü tutarım...

Basar dedi ki...

birde Beck mevzusu var. Tamam iyi tempo yapıyor ama orta yapamıyor. Ayrıca ilk golde kanat forveti gibi önde isi ne? 1-0 öndeyiz, ne gerek var? Boşalttığını alandan kontra yedik ve gol geldi.

YSY dedi ki...

Taliscaya katlanamıyorum. Ben izlediğim kadrolardan hiçbirinde bu kadar gözüme batanı olmamıştı. Belki bunda geçen seneki 10 numara ile karşılaştırma sebep oluyor. Hayır birde bu çocuğu 2 yıllık kiraladık. Vallahi taliscasız bir sistem çıkarabiliyorsak çok iyi olacak. Ayrıca ozzy yi ikinci yarı ceza alanı etrafında falan görünce böyle gözlerim şaşırdı falan. Bu çocuğun sürekli o ara pasları atabilmek için oralarda gezmesi lazım. Belli ki ondan başka da bu pasları atabilecek adam yok, çıkmıyor. O zaman taliscasız yada en azından talisca sevdanız varsa baklava düzeninde arkada atiba veya inler önde ozzy şeklinde oynayalım. Abu da çift forvette iyi. Yanına koy babeli gitsin. Zaten ha cenk oynamış ha babel. Al birini vur ötekine.

Antalya Trabzon Başakşehir maçları çok kritik. Millet kayseriye puan bırakırken arayı açmak marifet değil marifet sırası sana gelince yenebilmektedir. O yüzden daha kimse havaya girmesin önümüzde atlatmamız gereken fırtına var.

Yorum Gönder

Ara