.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Şubat 2017 Cuma

STSL 21 Beşiktaş - Akhisar Belediyespor


Tarih: 19 Şubat 2017 Pazar, 19.00

Stadyum: Vodafone Arena

Hakem Hakkında Bilgi: Barış Şimşek (BJK 15g 6b 3m - AKS 5g 9b 1m)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Caner Erkin , Demba Ba  / Daniel Larsson , Custodio , Fatih Öztürk

Cezalı Oyuncular : Dusko Tosic / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

31 Yorum:

yilmaz dedi ki...

lan ben niye akhisarın logosunu birden benfica'ya benzettim?

carlito dedi ki...

gs'nin 6 gol atabildiği derecede zayıf bir takım rakip, bu yüzden en az 3 farklı ve üzeri galibiyet ve gövde gösterisi bekliyorum..
Talisca'dan gol, Ozzy ve Gökhan Gönül'den asistler umuyorum..

fidddas dedi ki...

akhisar hucumda ve dafansta 3 ayda çok değişiklik yaşadı. ama fark etmez, tolunay oyunu kilitlemek için elinden geleni yapacaktır.
cimbomdan 6 yemeleri bir şey ifade etmez, bize karşı farklı bir direnç gösterebilirler, her ihtimale karşı dikkatli olmak lazım. erken bir gol bulup, maçı fazla uzatmadan, rakibe ümit vermeden sonlandırmak gerekiyor... karabük maçı ders olmuştur umarım takıma.
kadrom
fabri
gg- marcelo-mitrovic-adriano
atiba-oğuzhan
aboubakar-talisca-babel
cenk

fazla abartmadan dinlendirmek gerek. 2 yi 3 ü bulabilirsek hemen babel, gg ve atiba dinlendirmelerini yapmak gerekiyor.

EC dedi ki...

hakeme dikkat.. sinirlendirip bize kirmizi kartlar ve taraftari sahaya indirmek icin asiri bir SICMA bekliyorum.. ondan sonra zaten de istifa eder birakir.. dudugunu asar it herif!

sports guy dedi ki...

@EC hocam olaylara surekli boyle bakmaktan yorulmuyor musun ya? Hakkaten merak ediyorum, buraya yazdigin her yazi ya hakemler hakkinda ya da rakiplerin hakemler araciligiyla sampiyon yapilacagiyla ilgili. Boyle dusunen taraftarlar oldugu icin ilk hatada sahaya inmeyi bekleyen insanlar olusmaya basliyor zamanla. Biraz sakin yahu.

Akhisar macina gelelim, ilk golu atana kadar maci kilitlemeye elbet calisir Tolunay, ama golu atarsak cozulur akhisar. Gecen seneki kontra gucune de kesinlikle sahip degiller. Zor gecmesini beklemiyorum sahsen, hazir mac da Vodafone'dayken.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

akhisar'da kaleci fatih öztürk el parmağı kırıldığı, custodio ise kasık sakatlığı yüzünden bize karşı oynamayacaklar...

carlito dedi ki...

bu arada atiba kart sınırında, derbi öncesi nispeten kolay diyebileceğimiz bu maçta dinlendirmek mantıklı olabilir.. yanlış anlaşılmasın ben ona güveniyorum ama hakemlere güvenmiyorum..
hem bu orta saha bolluğunda oynamayan adamları ısındırmak için de iyi bir fırsat olarak kullanılabilir önümüzdeki akhisar ve hapoel maçları.. necip, inler, hatta veli'ye bile süre verilip ihtiyaç duyulması ihtimaline karşı hazır tutulmalılar..

turgay dedi ki...

carlitoya katılıyorum. atiba israil de iki kişilik oynadı. bunun yanında inler'in de necip gibi oynamaya ihtiyacı var. tolgay'ın durumu ortadayken diğer orta sahalara şans vermemiz lazım diye düşünüyorum. abou-talisca 2lisinin bu maçı alacağını düşünüyorum.

carlito dedi ki...

Başakşehir de Gs de gümledi :) özellikle g.saray'ın rize kadar kötü bir takıma puan vermesi de ciddi bir başarı, tebriği hakediyor! ben maçın ilk yarısını seyrettim, uyumamak için yarısında çıktım :)
yarın sürprize mahal vermezsek derbiye 7vpuan önde çıkacağız.. kazanırsak "Beşiktaş şampi..." diyebiliriz, beraberlik de yine büyük avantaj olur.. uzun yıllardır bu haftalarda şampiyonluğa bu kadar yaklaştığımız olmamıştı, burdan ligi verirsek mucize olur..

Zaitsev dedi ki...

Yine açılan bir yol görülüyor bize. Fener yarın yenerse 2cilik savaşı sırasında biz aradan kayar gideriz. Arada Trabzon geliyor aşağıdan çaktırmadan:)

Önemli olan GS maçı. Normal şartlarda biz Arenada galip geliriz. Hakem performansı FB maçı gibi olur. Faulu çalar kart göstermez. Fener maçındaki saçmalıkları yapmazsak bu işi haftaya koparırız. Aynı kafayla oynarsak puan cetveli toparlanır yine.

BJK4EVER dedi ki...

Yarin Atiba'yi, Quaresma'yi falan dinlendirmeden cikip catir catir almaliyiz maci. Skoru bulduktan sonra kenara gelebilirler tabii.
Orta saha rotasyonumuz harbiden iyi. Dinlenmis bir Oguzhan ve Talisca olacak, buyuk avantaj. Aboubakar gibi ekstra bir silah da kulubede olacak. Cikip hakem makem rakip dinlemeden catir catir almaliyiz maci Konya macindaki gibi.

sports guy dedi ki...

Bence 11de abou ve inler olmali cenk ve atiba yerine diycem, linc yerim diye demiyorum :)

drblackeagle dedi ki...

Az önce Benfica- Dortmund maç özetini izledim de 80 milyon istenen Aubameyangı görünce biz Cenk'e haksızlık mı yapıyoruz diye düşünmeden edemedim.

beagle dedi ki...

Valla 2 maç da 3 puan veriyor. Ilkini garantileyelim önce. Atiba'yi 2 farktan sonra dinlendiririz.

carlito dedi ki...

cezalı tosic'in yokluğunda mitrovic de sakatlanmış, marcelo'nun yanında oynayan ismin atınç olması bekleniyor..
gökhan gönül de israil'deki maçta sakat sakat oynamıştı, bugün beck'in oynaması kesin gibi.. medyadaki 11 tahminlerine göre atiba da Q7 de oynayacak gibi, ama ben ikisinin de kart sınırından dolayı dinlendirilmesi taraftarıyım.. ortada gökhan inler veya necip, kanatta da aboubakar kullanılabilir..
sonuç olarak büyük hakem skandalları olmazsa farklı kazanacağımızı düşünüyorum, tolunay kafkas gibi bir antrenörün yönettiği hiçbir takımdan çekinecek değilim.. konya maçı öncesi de rahat olun demiştim, aynı şekilde düşünüyorum..

beagle dedi ki...

@carlito
Dostum "topa basma" konusunda maharetli, sakin oyuncular kamikaze anadolu takimlarina karşı önemli. Yoksa ummadığın maç tekmelerle falan kaosa giriyor. Caner Erkin olsaydi, ya da merkez santrafor pivot olsaydi oyunu kanada veya uzun topa çevirip Atibasiz yapabilirdik. Ama Gönül'ün de yedek kalacağını düşünürsek bugün Atiba'yi Jan Molby temposunda incitmeden kullanmaliyiz.

carlito dedi ki...

@beagle ben Gökhan İnler'in de tarif ettiğin tarzda topa basmasını, sakin kalmasını bilen bir profile sahip olduğunu düşündüğüm için önermiştim ama an itibariyle kadrolar açıklanmış ve hoca sizler gibi düşündüğünü göstermiş.. Atiba da Quaresma da, hatta Gökhan Gönül bile oynuyor! belli ki rotasyonu uefa maçında yapacak..
umuyorum kart cezası konusunda korktuğumuz başımıza gelmez.. skoru erken bulursak zaten değişiklikler de erken gelir..

Pheaglix dedi ki...

Eğer Beşiktaş kanseri devam ediyorsa ya son anda bir puanı kurtarıp puan farkını koruduk diye seviniriz, ya da kaybeder neyse fark sadece bir puan kapandı değişen birşey yok diye teselli bulmaya çalışırız. Pek umutlu değilim bu maç konusunda, Akhisar'ın bizi görünce oynayası geliyor nedense.

Emrah dedi ki...

Akhisar +3 fark garanti. Basın parayı:)

Hidayet dedi ki...

quaresma yine mükemmel bir ilk gol asisti , talisca mükemmel bir gol . cenk harika bir kafa.. artık gs'yi orada yenip bu işin %60-70 ını bitiririz inşallah. ligin geri kalanında rahat maç seyrederiz. yanlız atınç ,halısaha maçına adam yokluğundan gelen basketbolcu gibi. nasıl stoper olacak bu adam anlamadım. nesini geliştirecek ?

Armagan dedi ki...

Atiba-Necip veya İnler, Gökhan Gönül-Beck değişiklikleri yapılabilir. Q7 de kart sınırında bu arada.

beagle dedi ki...

@Carlito
Valla Inler iyiydi ama basamadi. Bayagi geldiler sonda.
Takimin en mütevazi transferi en önemli oyuncusu oldu ya. Helal ne diyelim. Aman pasta yemeden 40a kadar devam Atiba.
Koltuğa şöyle yayilarak yerleşelim :)

sports guy dedi ki...

Abi takim son 20 dakikada cok lakayitti falan bunlar burada konusulacaktir elbet de, 7 puan farkla derbiye cikmak ve en yakin rakibe 4 puan fark atmak..

Olay budur be kardesim :) tadini cikaralim biraz.

Bi de nba bilenler icin net benzetme:
Stockton to malone = Q7 to Cenk :)

Armagan dedi ki...

Marcelo-Atınç gs maçında baş ağrıtabilir.Nasıl bu kadar pozisyon verdik anlamıyorum.

80 dk muazzam oynadık, son 10-15 dk saldık. Atiba'nın çıkması da neden oldu.

Gs maçını alırsak kupanın bir ucundan tutmuş oluruz.

turgay dedi ki...

Sıkıntı atibanın çıkması değil girenin abou olmasıydı. Zaten ozzy-Q7-Babel-Cenk yorulmuş sen abouyu nasıl alırsın oyuna bunu konuşmalıyız. 55ten sonra golü atana kadar adamlar çok iyi bastılar ne zaman inler girdi oyun bize döndü inler-talisca ne kadar doğruysa atiba-abou o kadar yanlıştı. Sen hoca olarak rakibi ciddiye almazsan rakipte cezayı keser sana. Adamlar kreatif değillerdi azıcık olsalar 2yi de yerdik.

Neyse koca 80dkyı çöpe atmayalım. Sürklase ettik rakibi mesaj verdik resmen. En iyi biziz dedik bu çok önemliydi. Şimdi Galatasaray'a kaybetmemek önemli. Ben Fenerbahçe taktiği bekliyorum ama bu sefer babel var kullanabileceğimiz talisca var. Öne geçersek bizi yenmeleri imkansız. Güzel bir akşamdı. Tebrikler takıma

Ekrem35 dedi ki...

ersan'ın durumu nedir arkadaşlar? yedeklerde de yoktu bir sakatlık mı var yoksa kaçırdığım bir durum mu oldu? atınç iyi güzel hoş ama gs maçında olmaz gibi.

ozzy sahada yoktu gibi diyoruz ama yine ilk iki golün asist öncesi paslar kendisine ait. ikinci goldeki pas zaten tam oğuzhan pası.

yazılmış ama epey şaşırtıcı olduğu için ben de değineyim. atiba- abu değişikliği resmen akıl tutulmasıdır. başka izahı olamaz.

atiba gidince çok arayacağız 20 dk bile yetti anlamaya.

BurkayJK dedi ki...

Dün Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle birlikte "Akhisar ve Galatasaray'ı yen şampiyonsun. Geçen seneden daha kolay olabilir" diye tweet atmıştım. Şu puan tablosunda derbiyi kazanırsak tamamen havaya gireriz. Bu iyi mi kötü mü, emin olamadım. Zira takımda Gomez gibi bir lider göremiyorum. (Belki Adriano) Bu gidişle montla kazakla şampiyonluk kutlayabiliriz hakikaten. Artık lütfen işi bitirecek bir derbiyi kazanalım. Şu makus talihimizi tersine döndürelim.

@Nurettin İnce

Bir önceki başlıkta yazmışsın hocam. Fotoğrafa baktım, sen sigaraya benzettiğin için ben de sigaraya benzettim sanırım ama değildir. İhtimal vermiyorum. :)

hayalet dedi ki...

Sırf şu renkli ağlamalarını okumak için bile uyumadan sosyal medyada geziyorum. Tam kardeş olmuşlar ne güzel. Biz eskiden ne güzeldik nostaljisi falan yapıyorlar. Ağlıyorlar gözlerde yaş :)

ozan dedi ki...

@BurkayJK @Nurettin Ince

Sigara degil o resimde ki, formanin beyaz kismi.

BurkayJK dedi ki...

@ozan

Bence o da değil. Elinde tuttuğu bir şey var, forma olamaz. Telefon olma olasılığı yüksek. Niye bu kadar önemsedim bu konuyu, anlamadım şu an.

Yorum Gönder

Ara