.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Şubat 2017 Cumartesi

Karne: Karabükspor 2 - 1 Beşiktaş


Goller: Vincent Aboubakar (87')
En iyi üç: Vincent Aboubakar, Atiba Hutchinson, Fabricio Agosto
En kötü üç: Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Anderson Talisca

Karne:

Şenol Güneş4.2
Beşiktaş4.5
Karabükspor6.8
Halis Özkahya3.1


Fabricio Agosto6.0
Matej Mitrovic5.2
Marcelo Guedes5.6
Adriano Correia4.9
Gökhan Gönül5.2
Atiba Hutchinson6.7
Oğuzhan Özyakup (61')3.5
Anderson Talisca3.8
Ryan Babel (73')4.0
Ricardo Quaresma4.7
Cenk Tosun2.5


Tolgay Arslan (61')4.7
Vincent Aboubakar (73')7.1


Takım Ortalaması4.9

Anket: 33 kişinin katılımıyla tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkürler.


44 Yorum:

Unknown dedi ki...

geçen sezon lig sonunda 4 beraberlik, 5 mağlubiyet almışız (son haftadaki formalite konya mağlubiyeti dahil). bu sezon şimdiden 5 beraberlik 2 mağlubiyetimiz var.

ligin sonuna kadar 3-4 maç daha puan kaybedeceğimizi var sayarsak, o zaman kasımpaşa ve karabük maçlarındaki uyuşuk futbolun getirdiği mağlubiyetlerin ve puan kayıplarının önemi daha iyi anlaşılır. şu an çok daha rahat bir konumda olabilirdik. umarım rakiplerimizden de bu hafta puan kayıpları gelir ve bu saçma puan kayıpları canımızı yakmaz.

hayalet dedi ki...

Fb nin yarışa dahil edileceğini biliyorduk. Nitekim edildi. 6 puan az değil. Derbileri dışarda oynayacaklar ayrıca. Açıkçası rakip olarak dahi görmüyorum azizsporu.
Asıl gizli ilerleyen gs bence. Daha tehlikeliler bu konuda diğer renkli kardeşlerune göre. Neyse ki stajyer riekerink var gs de.
En tehlikeli olan belediyespor bence. Hem kompact oyun. Hem de bilinçli bir takım görünümünde. Enseyi karartacak bir durum yok. Akhisar maçını sürklase edip, gs ile en azından berabere kalmak gerekiyor.

yilmaz dedi ki...

@hayalet o 6'yi 8 yapalım pampa :P

YSY dedi ki...

Gs ile berabere kalmak ne demek abi. Hadi tamam yenilmeyelim ama hiçbir kırılma maçını alamadık bunu alsınlar bari, artık, yani.. !!

Bu ibnelerle kafa kafaya girdin mi son haftalara allem edip kallem edip lobisiyle yer bitirir seni sende çıkıp özür dilediğinle efendi beşiktaşlılığınla kalırsın. En yakın zamanda uzak ara yapmak lazım. Geçen seneki takım bu haftada 50 puan toplamış biz şuan 44 deyiz.

Başakşehiride küçümsemiyorum. Hele adebayor form tutarsa sen gör şenliği o zaman. Adamı almadığımıza mı yanarız neye yanarı bilmiyorum.

Unknown dedi ki...

Keşke ben de her sinirlendiğimde Quaresma gibi tekme sallayabilsem önüme gelene

Basar dedi ki...

Bence takımda büyük eksikliklerden biri yedek oyuncu kadrosunun zayıflamış olması. Geçen sene yedekte Cenk vardı, Kerim vardı, Olcay/Töre vardı. Oyuna girince canlılık getiriyorlardı. Bu sene bu konuda zayıfladık. Yedekten giren abubakarı saymıyorum zira bu hafta Marcelo'nun gol adetini yakaladı...

Allahtan genel ortalamada takım 11'i iyi oynuyor.

beagle dedi ki...

Sezonun kaderi 1 saate belli olur. Bakalim devre arasi maçı bırakın komutu gelecek mi kasimpasa'ya?

fidddas dedi ki...

bence oyle bir komut gelmez... en istemedigim takimla bizi bas basa birakacaklar...
2 sene once cimbom son 6 haftayi 1-0 lara baglayip sampiyon oldu... buralarda lobi yaratip sonuca gidiyorlar. o yuzden su fenerin gereksiz gundemlerine takilip kalmayalim... teneke kupasi icin bu kadar gundem fazla..
takima kiziyoruz fener gundeminden cikmadi diye ama degil tarafta su blogtaki 50 tane adam bile o gundemden cikamadi...
kendimize gelelim, bu takimin cesedi bu ligde sampiyon olur...

hastati dedi ki...

galatasaray 1-0'a baglarken muslera vardi, unutmayalim:)avrupanin en iyi kalecilerinden biri kalede. az ve oz.
birakalim komployu momployu. son dakka penalti verilmese bursa'ya burasi ana baba gunuydu.
bizim macta karabuk harika kapandi, gobekte fazla gorunduler mac boyu. cenk istatistige oynamaya devam ediyor, oguzhan-atiba rakibin gobekteki yigilmasina engel olamazdi, taktik degisiklik gerekiyordu. babel stoperlerin arasina giremedi, bosluk bulamadigindan, adriano cizgiye inmiyor,yol yorgunu,hayat yorgunu, talisca'ya laf yok cunku heyecan verici, aboubakarda aynen oyle. Q7 ise dinlenme tesisi gibi, top ona geldimi takim dinleniyor, bekliyor adam tavsan cikarsin diye, oda bisiler deniyor. bu bile cok onemli bence. tore yapardi bunu gecen sene, kalcayi dayardi, bi dururdu,beklerdi ama pas hatasiyla felan bitirirdi,gec pas, yanlis dripling felan.
ben boyle kapanan takimlara karsi, onlarin yigildigi bolgeye saldirmayi tercih ederdim, zira calimci oyuncumuz cok. kanatlara yuklenip duvara toslamak, hele mac boyu denemek taktik hatadir bence.
cenk yeter artik demek istiyorum. mac icinde yoksun, armut pis agzima dus(arka) direginde bekliyorsun, pas yok, verkac yok, birde aglak haller. el kaldirmalar, "oynamiyorum abicimler" , cocukca mimikler, simarikliklar, daha ne diyim. fotograflara gore beraber takilan tayfa bu besiktasli kardeslerim: necip,oguzhan,cenk,olcay. hepsinde ayni yetersiz,simarikca,kendini ispatlamaya yonelik,cevresine gosteris derdinde itiraz mimikleri. yapmayin. oynayin izleyelim

Hidayet dedi ki...

- sezon şu anda bitirilse, beşiktaş'ın en fazla hayal kırıklığı yaşatan oyuncusu kesinlikle oğuzhan 'dır. umarım hoca tolgay'ı klübede çürütmez.

-abou-cenk ikilsinden oynaması gereken abou'dur. benfica'ya ,lazio'ya , kiev'e karşı kim oynuyorsa beşiktaş'ta o oynar. sezon sonu dilerlerse gönderirler. ama ligde o oynar.

-beşiktaş'ın en zayıf halkaları ; 2.stoper -oğuzhan- talisca -cenk omurgasıdır.

-özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda talisca ile başlanmamalı diye düşünüyorum . her topu kapma hamlesi faul. zaten onun içinde pek çabalamıyor. ikili mücadelede ise rüzgarın önündeki yaprak gibi . rakibin rüzgarından bile yere düşüyor.

- zorluk deredeci ortanın üstü bir maça daha "0" puan yazdık. lig başında fener-ibb.. gibi maçlar dolayısıyla eleştirince, "şimdi cl var, ondandır, yeterli bu skorlar" deniyordu. oysa şimdi cl trafiği de yok.

- bazen hükmetin köstek olacağından falan bahsediliyor. konya'ya 5 tane atarken hükümet kösteği yoktu da şimdi mi başladı. kötüyüz, kötü oynuyoruz. bu sene iyi de penaltı attık, lehimize hatalar da yapıldı. ha kötü gidiş devam ederse birileri bizi çeker mi ? çekebilir. sen kötü olma. hata yapma. 4.2 milyon euro 'yu mitroviç'e verip , 5 ay önce bacağı 5 parça olan adamı, 3 ay sonra takıma dönecekken transfer edersen, hem de o bölgeye ihtiyacın bariz olmasına rağmen, önce kendini suçla. hükümet yandaşlarının "büyük akıl, derin komplo..." gibi safsatalarına biz de düşmeyelim

sports guy dedi ki...

Hayat tuhaf ya. Macin atesiyle "uc buyukler sampiyon olamaz bu sene, vergilerimizle kurulan takim sampiyon olur" yazisi yazilmis, simdi okudum.

Televizyonu actim. Vergilerle toplanan takim o sirada 3. Golu yiyordu.

Televizyonu kapattim. Hayat tuhaf ya.

Hidayet dedi ki...

bir de artık şenol hoca'nın "daha iyi olacağız , en iyisi biziz ,.." gibi açıklamaları beni tatmin etmemeye başladı. elbette içeride ,takımda moralleri yüksek tutmak için yapılıyor ve doğrudur da, fakat bir taraftar olarak bani inandıramıyor. lig başladığından beri, her milli maç arasıyla birlikte daha iyiye, daha güzele açıklamaları fos çıktı. takım zaman zaman ligin üstünde oyunlar oynasa da saman alevi gibiydi. kendi sahamızdaki önemli maçlar bile kazanılamadı. takımın, geçen yıl ki oyun uyumunun , kalitesinin üzerine çıkacağını falan da düşünmüyorum. umarım rakiplerimizden daha az puan kaybeder ve şampiyon oluruz.

beagle dedi ki...

He he oğuzhanla talisca zayıf halka, qımıl süper. Transfermarktta öyle yazıyo... Qımıl topu bırakırsa Talisca 1 sezonda beyinsizin bjk kariyer toplamı kadar gol atar. Bir de savurduğu tekmelerle görmediği kartlarla yarattığı kamuoyu zararı ayrı... Qımılın bjkye toplam maliyeti 30-40 milyon euro arasında olacak kontratı bittiğinde. Tarihimizin en önemli kazığı. Ama bazıları sonuna kadar hakediyor.

YSY dedi ki...

Oğuzhan kardeşimiz çok kıymetli bir kardeşimiz ama artık kabuğunu kırması ve insiyatif alması gerekiyor tıpkı geçen sezon sosa nın yaptığı gibi. Eğer bu çocuk böyle giderse elimizde patlama ihtimali çok yüksek. Bana kalırsa sezon sonu isteyeni varsa satalım.

Talisca da 2 yıllık kiralık sözleşmesi sene sonu fes edilip gönderilsin. Onun maç içinde şut anını zamanını beklemekten bana gına geldi çünkü başka numarasını göremedim.

planck dedi ki...

tribün toplantısı notları: https://twitter.com/BesiktasBrigade/status/830801549215555584

turgay dedi ki...

Karabük maçına doğru çalışsaydık bu hafta acayip bir avantaj elde edecektik. Bu haftaki sonuçları gördükçe gerçekten üzülüyorum Karabük maçına. Ayrıca dün akşam Bursa-fb maçındaydım Ertuğrul stoper değil ama sağ bek olarak işlenirse iyi bir futbolcu olabilir. Gelecek için düşünülebilir bence

Unknown dedi ki...

"umarım rakiplerimizden de bu hafta puan kayıpları gelir"

daha 45 dakika var ama kendimden korktum :)

YSY dedi ki...

Bu hafta anadolu haftası oldu. Açıkçası ikinci yarı anadolu takımları daha güçlenmiş. Ben ilk yarı kadar puan toplayabileceğimizi sanmıyorum. Antalya kayseri trabzon bunlar çıkıştalar

Unknown dedi ki...

kayseri'de pek bir numara yok, bence rahat kazanırız. fener ve gs kronik sorunları yüzünden yenildiler. mesela kayseri'nin iki bek oyuncusu gs'de banko oynar. fener ise aşırı defansif orta alan kurgusu yüzünden yenildi. her iki maçı da keyifle izledim :)

geçen sezon ki kadar puan toplayamayacağımız şu an için kesin gibi. şampiyon takım 70-75 puan arası toplar. bizim de oraya ulaşmak için, kalan 14 maçta 9 ve daha fazla maçı kazanmamız lazım. kalan fikstür:

--------avrupa ligi
21- akhisar
--------avrupa ligi
22- gs (d)
23- rize
24- kayseri
25- antalya (d)
--------------------milli maç arası
26- gençler bir.
27- trabzon (d)
28- adana
29- başakşehir(d)
30- fener
31- bursa (d)
32- kasımpaşa
33- antep (d)
34- ottoman büyükşehir

gs, antalya, bursa deplasmanları sert geçer, fener ve başakşehir de zorlanırız. trabzon zorlar ama izlediğim maçlarda gördüğüm kadarıyla gücü yetmez. şu maçlar dışındakilere 3 puan yazmak şart. bunlardan da elimizden geldiğince maksimum puanı çıkarırsak şampiyon oluruz.

beagle dedi ki...

@Emir ic saha avantajimiz olduguna birkaç hafta önce, santrafor transferi beklerkerken ben de deginmistim. 24 puan var sahamizda.
Şu anda sinirlerin bozulacagi günlerden geciyoruz. Ve takimda kisa mesafelerde depar atabilecek adam kalmadi gibi. Sorunumuz rakibe fiziksel zorluk cikaramaz hale gelmiş olmamiz. Topu geveleyip duruyoruz.
Abunun fiziksel artisi herşeyi çözer mi zor ama belki burdan çıkaracak bir itiş verir.
Zorlu maclarda da orta sisirmekten vazgecmemiz gerek. Kalan butun zor maclari kaybetmek istemiyorsak Quaresmasiz Baklava dizilimi denemeliyiz. Ortayi Tolgay ile hatta bazen de necip ile sertlestirmek gerek.
Kakan 14 maçta 8-9 galibiyet 3-4 beraberlik ulasilabilir bir hedef.

YSY dedi ki...

@beagle

Benimde kafamda takılan birşey şu baklava düzeni. Denese fena olmaz

Unknown dedi ki...

@beagle

İçerideki maçların daha kolay olması en büyük avantajımız. Fener maçı dışında tulum çıkartabiliriz (7 galibiyet). Bu minimum 7 galibiyet ile 65 puanımız olur, alınacak her puan da şampiyonluğun yolunu açar ama dediğin gibi daha sıkı bir takıma dönüşmemiz lazım. Quaresma dışında da bir şeyler üreten takım olmamız lazım. Sezon başından beri bende çok yerdim adamı ama adamın hakkını teslim edelim, oyun ne zaman sıkışsa at topu Quaresma'ya oynuyoruz.

Baklava orta saha veya çift forvet seçenekleri, artık hangisi çalışırsa ona dönmemiz şart.

Beni esas umutlandıran ise rakiplerin çok kötü durumda olması. Mesela fener tüm maçlarını kazansa (14 maç, 14 galibiyet) en fazla 78 puana ulaşıyor. Keza gs'de en fazla 81 puana ulaşıyor. Sorun biz kaç puan toplayabileceğiz. Her ikisinin de üstünde kalmayı bir şekilde başaracağız gibi geliyor ama bakalım.

Bu arada karabük maçında adil bir hakem yönetimi ile henüz 10. dakikada 10 kişi kalmış rakibe karşı 1-0 öne geçebilirdik, ve hatta bu hakeme rağmen Cenk yakaladığı pozisyonlardan birini içeri atabilse 1 puanı kurtarıp haftayı karlı kapatmıştık...

neyse sağlık olsun...

hayalet dedi ki...

Görünen o ki 75+ yapan takım olmayacak. Antalya-Trabzon-Gs deplasmanları epey zorlayacak gibi. 7 puan yaparsak iyi olur. Önümüzdeki hafta Akhisar'da kolay teslim olmak istemeyecektir ama bol gollü galibiyet bekliyorum.

carlito dedi ki...

Karabük'te kaybedince en çok canımı sıkan gs deplasmanına giderken puan avantajıyla gitme şansını kaybedecek olmaktı, zira fb ve başakşehir'in puan kaybetmesini olası görüyordum.. bununla beraber gs de çuvallayınca nefis oldu, hiçbir şey kaybetmedik.. hatta tt arena'ya 5 puandan fazla bir farkla bile gidebiliriz..
bence bu saatten sonra iyi futbol ve oyuncuların bireysel performansları gibi konuları bir kenara bırakıp hesap kitap yapma zamanıdır.. hamza'nın berbat g.saray'ının bile şampiyın olduğu ve oynadıkları futbolun hiç konuşulmadığı bir ülkede bizim futbolumuz geçen seneki istikrarı yakalayamasak da hepsini üstüste koyup gömer!
ben de kalan haftalarda 9 veya 10 galibiyetin yeteceğini düşünüyorum, iki yenilgi de kredi verebilirim hatta ama mümkünse derbilerde değil.. zaten rakiplere yenilerek gelecek şampiyonluğun hiçbir tat vermeyeceği ortada.. akhisar maçını rahat geçeceğimizi düşünüyorum, sonraki gs deplasmanında ise beraberlik yetse de psikolojik olarak şampiyonluğu ilan etmek istiyorsak kazanmalıyız ve herkesi ikincilik yarışına odaklamalıyız.. sırf bugün gs'nin zayıf yanları çalışılsa ve duran toplar üzerinden bir plan yapsak o bile yeter galibiyete....

YSY dedi ki...

Takımın bu işi ciddiye alması ve kaptanlığın oğuzhandan alınıp atiba ya verilmesi önümüzdeki süreç açısından elzemdir.

Çok iddialı konuşmak istemem, burada teknik futbol bilgisi benden daha fazla olan arkadaşlar var ama diyeceğim önümüzdeki haftalarda hoca taliscayı kesebilir. Aksayan adam bence talisca.

turkkant dedi ki...

Takımın geçen senenin altında kalmasının çok basit bir nedeni var: "M. Gomez + Sosa". Gerek liderlik, gerek kritik anlarda sahne alma gerekse de oyun kalitesini (Sosa) çok yükselten oyunculardı. Yerine gelen Abubakaar Gomez performansının çok altında; Talisca ise etkili ama Sosa'nın oyuna katkısının yanına bile yaklaşamıyor.

Bu kadroya bence kötü değiliz, bir şekilde bu sene şampiyonluğu almak lazım. Sonrasında M. Gomez'i geri getirebilirlerse, Talisca da bir şekilde fiziğini bulursa bir sene daha gider bu takım.

Sonrası bu yaştaki oyunculara verilen kontratlarla zaten zor...

EC dedi ki...

TFF, Medya ve MHK iyi kurgulamisti.. 3 rakip de kazansaydi, BeinSiporKatari icin populer bir hafta olurdu, hele BJK dusmani Turkuvaz Medya salya sacarak Senol Gunes e ve Besiktas'in golgesine bile saydirirdi bir sonraki maca kadar..

Takdiri ilahi diyelim..

Penaltimizi BJK li yazarlar bile yazamadi, yedigimiz ilk goldeki 25cm ofsayta deginen bile olmadi (bir tek Guntekin Onay 100d100 de soyledi biraz) dusunun buna benzer pozisyonlarin 10/1 i olsa FB ve GS liler yikmisti ortaligi.. Herkes BJK li futbolculara salladi durdu.. Bence IBFK ve FB de puan kaybeder Karabuk de.. Disli takimdi kabul ama futbol disi faktorlerle maglup edildik biz..

Turkuvaz medyanin, hakeme ve Advokitkate yuklenmesi, Riekerink e firca atacak hale gelmesi paha bicilemez ! (Priceless!)

Bu hafta Futbolcularimiz icin uyari mesaji olmustur umarim ve Bundan sonraki maclara daha motive cikarlar ve akillarini kullanirlar, duygularini degil..

Ben Yonetim ve Teknik Ekip yerinde de olsam, dogru durust demec bile vermem hic bir medyaya.. Bare Minimum - ez az TFF den ceza almayacak sekilde- havadan sudan konusur gecistiririm basin toplantilarini..
Cok konusan hata yapar.. Bos Teneke Cok Ses Cikarir..

Bu yilki sampiyonluk o kadar onemli ki! 3.cu yildiz, ust uste 30 milyonluk CL geliri ve daha tecrubeli bir takim CL de de..
Bu esnada Tr de kendi boklarinda bogulmus Sarisinlar ve gereksizce oten Turk Medyasi...

Akilli Ol ve oyle Saldir Kartal...

can dedi ki...

Ne hafta oldu. Fener son dakikalarda puan kaybetsin, Advocaat futbolcularini bu sezon yuzuncu kes fircalasin; uzerine de Bashaksehir iktidarin eski goz bebeginden dort yesin.

Ama Galatasaray taraftarinin canli yayini basarak yaptigi protestoyu izlemek bu haftanin highlight'iydi. Mac 2-0ken GS aleyhine verilmeyen buz gibi kirmizi kart ve penalti var ki Cimbom'da sezonun kapanis maci olabilirdi bu; cok rahat 4-5'e gidecek macti, yazik oldu.

Gercekten bizim icin cok aci olabilecek bir haftayi neseyle kapatiyoruz. Bu oyunla ve bu bireysel performanslarla boyle gitmez ama. Ilk 11den Adriano, Oguzhan, ve Gokhan'in, rotasyonda Gokhan Inler'in vs. kendisini toplamasi lazim. UEFA'yla haftada 3'e donmek takima pozitif etki yapacaktir diye dusunuyorum.

clutch dedi ki...

Rakiplerin durumundan daha karabük maçı biter bitmez bahsetmiştik, bizleri yanıltmadılar saolsunlar. Özellikle GS kazansaydı ciddi bir havaya girebilirlerdi. Benim tahminim fener zaten kendi fişini çekti, başakşehir desen ciddi düşüş içinde son 9 maçta sadece 3 kez kazanabilmişler. Şu kötü GS ile kalan yarışı devam ettiririz diye düşünüyorum, haftaya akhisarı geçeriz. GS de rizede puan kaybedebilir, tt arena deplasmanına 5-7 puan bandında önde gideriz. Klasik beşiktaş olarak kazanıp ligi bitirebileceğimiz veya berabere kalarak avantajı devam ettireceğimiz yerde bir şekilde kaybetmeyi becerip rakibi lige ortak ederiz. Ha sonrasını getirecek bir takım değil GS o winner muhabbetleri geçmişte kaldı, yine şampiyonluğa ulaşırız ama olması gerekenden daha sancılı ve zahmetli olacak gibi.

Neyse beyler bu haftayı hiç yaşanmamış sayabiliriz:))Rakibimiz kim oldugunu görebileceğiniz bir hafta yaşadık ama biz puanları bırakınca eli ayağına dolaşan renklileri görmüş olduk böylece :)))

yilmaz dedi ki...

Bizim tamer hocayı eleştirmiştim ama rakiplerimizin hocalarının yaptıkları hakikaten komikti.

*- Fener'in hocası, öyle ya da böyle, şampiyonluk yaşamış bir takımın 35bin seyircisinin önünde 1-0'lık skoru koruyabileceğini sandı. Tepki verebileceğini hesaba katmadı. Rakip takımın hocası tüm değişikliklerini yaptığı ve takımını diri tuttuğu halde 82. dakikaya kadar oyuncu değiştirmedi ve hatalı bir penaltıdan yediği golle 3 puandan oldu.

*- GS'nin hocasını söylemeye bile gerek yok. Düşme adayı bir takıma karşı de jong tolga ikilisiyle çıktığı yetmiyormuş gibi, ilk yarıyı 2-0 yenik kapatmasına rağmen ikinci yarıya da bu iki oyuncuyla başladı. Akıllara ziyan.

Bu hafta üç büyük takımın hocaları çok komik kararlar verdiler. Hiç birinin hakemden dert yanmaya hakları yok, kendi yaptıkları hatalar hakemin yaptığı hatalardan daha fahişti.

Zaitsev dedi ki...

*Kalede Ahmet Şahin varken şut çekeceksin arkadaş. Kollarını 2 yana açtığını varsay. Topu o alanın dışına yolla, % 90 gol. Bu maçta şut çekmeyi akıl edilmiyorsa golde atmak istemiyoruz demektir.

*Bence bu maç yapılan en güzel hamle Oğuzhan'ın kenara alınmasıydı. Keşke 2ci yarının başında yapsaydı hoca bu değişikliği. O gevrek gevrek oynadığı zaman sıkışıyoruz. Atiba'nın pas mesafesi de belli. Oğuzhan'da yayınca oyun sıkışıyor. Kenarlara topu indirinceye kadar rakip açıklarını da geri çekiyor. O zaman Babel ve Q7de pasifize oluyor. Kenara hızlı top inmeyince de ortayı zaten iyi kapatan bir rakibe karşı iyicene şişiyorsun.

*Hem sertlik kazanmak için hem de ortayı dinlendirmek için Tolgay-İnler 2lisi defans önünde denenmeli belki de.
*Aboubakar 10 tane de kaçırsa oynamalı. Cenk iyicene şımardı.

* Hakemlerde görünüşe göre bizi sahada dövdürecekler. Faul verecekler ama kart vermeyecekler. O yüzden topumuza konsantre olmalıyız.

Hidayet dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

bence ülkenin genel hali gibi beşiktaş taraftarının da akıl sağlığı tehlikede. ülkenin en tepesinden en altına kadar düşmanlar yaratıp komplo teorilerinin içinde kaybolup yolumuzu kaybediyoruz.
başakşehiri şampiyon yapacaklar, gs yi diriltecekler, aziz bizi karıştırmaya çalışıyo vs vs
hepsi doğru olabilir ama senin ne yaptığın önemli
ki gördük bu hafta kasımpaşa aslanlar gibi vurdu geçti, fb kollanabileceği son dakikada kollanmadı, gs hiç de öle vurup geçecek halde diil
demekki aslında işimize baksak, bizi çekmek istedikleri paranoya çukuruna saplanmasak işler daha kolay olcak
fb maçında da sahada oyuncularımızı bu batağa çekmeye çalıştılar, ilk tepkisi ne oldu bizimkilerin, hemen isyan bayrağı açmak, e istedikleri neydi, tam olarak da buydu, oyundan uzaklaştırmak istediler bizi, başarılı da oldular
özet olarak ülkenin de, beşiktaşın da senin de benim de üzerimizde oyunlar planlayanlar, aşağı çekmek isteyenler var ve olacak da
ama bunlara isyan etmekle harcayacağın enerjini işini daha iyi yapmaya, çizgini korumaya ve güçlenmeye çalışmaya harcasan tüm oyunlar boşa çıkar
ben inanıyorum bu sene geçen seneden daha önce ilan edicez şampiyonluğu, yeter ki işimize bakalım

Hidayet dedi ki...

he he , olcay süperdi , rıza hoca olacak ,senin hayallerin gerçekleşecek, en zayıf halka en çok asist yapan quaresma. he he tolgay'ı hemen satalım , aboubakar da yanında postalayalım , çünkü cm de öyle yapıyom . trabzon maçlarını iyi izlersin artık. talisca'nın gollerini görüp , quaresma'nın asistlerini hudayinabit sanman, senin düşünce çapını gösterir. talisca'nın benfica'ya attığı frikiği sayar, quaresma'nın kiev'e frikiğini görünce yüzü ekşir. bakamaz ona, seyredemez, tezleri çöker. golleri görürüm ,asistleri görmem. lazio maçlarını görmez, kiev'i görmez, içerideki benfica maçını görmez, ligdeki asistleri görmez. dilinden düşürmediğin yer ile düşününce böyle mi oluyor .yine kazık ! ah freud ah.

(talisca'yı geçen yılın sosa'sı ile karşılaştırdım, gol var fakat dağılımı yayılmıyor. bir atıyor 3 maç yok , ve yok olduğu maçlar ne ahım şahım hücum katkısı var , ne de defans, hatta defansif zayifetin sebebi oluyor. kalitesine laf söyleyecek kadar ahmak değilim , kör değilim, bazıları gibi körükörüne düşman da değilim. inşaallah daha kuvvetli olur, daha fazla gol atar. zayıf halka tabirini şu an için yaptım. kalitelerini kast etmiyorum. zaten medya-yazar-çizer-taraflı-tarafsız da üç aşağı beş yukarı aynı eleştirileri yapıyor.

beagle dedi ki...

Trolümle uğraşasım var. Talisca 3 de 1 atıyorsa Quaresma 20 de 1 atıyor yavyum mitat.

Kornerden gelen topa asist diyorsun da bir yandan da Rıza Çalımbay'a dil uzatıyorsun. Orta yapmada kraldı be adam. Oxymoron!!!. BJK hocalık kariyeri %60 galibiyet. Hocalığı da öyle ucuz laf kaldırmaz.

Teknik de cevap vereyim. Çizgiye yapışıp deve gibi savunma oyuncularına 20 orta yapan "forvet"e salak denir. 1 tanesi tutarsa da asist değil tesadüftür. Bkz son maçta sağ kanat aut çizgisinde rabona sıçışı.

Savunma yapmadan her topa musallat olması, sürekli boşa salladığı tekmeleri ve BJK'nin sırtından inmeyen salaklık bedeli ücretleriyle takımın en zayıf halkasıdır. Bir zamanlar Fernandezin yaptığı el frenliğini şimdi o yapıyor. Nasıl Fernandez'den kurtulunca bir tık öne çıktıksa, Qımıldan kurtulunca da daha ileri gideceğiz.

Talisca'nın Benfica frikiği de seni sallaya sallaya ayran yapmış belli.Son maçtaki frikiği Talisca dururken Qımılın kullanmasından rahatsız değilsen badminton izle be gözüm.

carlito dedi ki...

beyler uzatmayın yahu! üst üste ikinci şampiyonluk adım adım yaklaşıyor, yıllarca bugünleri beklemedik mi, niye tadını çıkartmak dururken birbirimizi yiyoruz?

her takımın taraftarlar nezdinde sevilen ve sevilmeyen oyuncuları vardır, olacaktır, çok da doğaldır.. ben de Quaresma'yı hiçbir zaman çok seven bir taraftar olmadım, belli maçlarda beni de mest ettiği olmuştur mutlaka -özellikle ilk geldiği dönemde- ama çoğu zaman antipatik hareketleri ağır basmıştır.. en yakın örnek, karabük maçı uzatma dakikalarında sırf topu alamadığı için rakibine salladığı tekme.. kırmızı kart görmesi gereken, utanç verici hareketlerinden sadece ufak bir örnekti bu.. bu sebeplerden kendisini çok sevemedim hiçbir zaman.. ama son 1 senedir takıma olan katkılarını da yok sayamam elbette.. zaten önümüzdeki sezon Töre'nin dönüşü ve olası diğer transferler sonrasında bu seneki kadar vazgeçilmez bir oyuncu olmayacağını, hatta reddedilemez bir teklif geldiği takdirde yenilenen sözleşmesini de tamamlayamayacağını düşünüyorum..
bana kalırsa Q7 konusunda en iyisi oluruna bırakmak.. Olcay gitti, şimdi de onun yerini Oğuzhan veya bir başkasıyla doldurarak şu anlamsız sidik yarışını sürdürmeyelim lütfen, bunun zararı sadece bize oluyor.. eldeki adamlar kimlerse onlardan maksimum verimi almaktan başka çaremiz yok, bu da sürekli bazılarını gömmeye çalışmakla olmuyor...

yilmaz dedi ki...

bir futbolcuyu ölümüne savunmak ya da nefret etmek huy oldu bizde. Bu sayede haketmediği şekilde giden/gönderilen, haketmediği şekilde yıllarca kulüpte kalan oyuncular oldu. Burada insanların yazması çizmesi sorun değil ama tribünde bunları yapması, bir oyuncuyu takımdan ayırması hiçbir yarar sağlamıyor takıma. Defaatle test edildi.

Hidayet dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hidayet dedi ki...

uff dile bak, ayakkabının arkasına basma be , yakışıyor mu , ince admsın sen . rüyaların nasıl , kazıklar, gres yağı , hazırda bekletilen mbadlar ,komedi lan adam :)

talisca'nın frikiği beni ayran etmez, mest eder . senin takıntılı imgelerle !!! felç ettiğin zihnin bunu algılamaz.zararlı sağlığa ,yapma birader,bırak. eğer ayran etseydi o gün ,senin yaptığını yapardım. ama sen quaresma'nın kiev'e attığı frikiğe fena ayran olmuşsun, tesadüflere falan bağlamışsın. senin aklın böyle çalıştığı için, sana mazur görüyorum, ne yapalım, böyle işte

talisca formsuz diye, ona senin quaresma'ya taktığın gibi takık değilm ki ben. takımın en kaliteli adamı . senin adamın olcay'dı , yolladılar gitti , tolgay'ı yollayacaktın ,kaldı. bir de "teknik kısıma gireyim "faln diyor ki , adam mekanik bilmeden quantum anlatacak , cebir bilmeden , ileri matematik öğretecek.

beagle dedi ki...

Nooldu lan trol? 3-4 günde bir mi bu hesabına giriyosun geciktin? Gres yağı, kazık? Lafı yiyince nasıl imal olduğunu hatırladın demek. Geçer diyecem de geçmez :))))

Hidayet dedi ki...

@carlito

quaresma'yı falan umursamıyorum hocam. geçmiş maçlara yazılarına bakarsanız, iyi oynadığı, asistler yaptığı, cl ve lig maçlarına bakarsanız , bir tanesine bile "şöyle oynadı, soktu, çıkardı..." yazmadım. inşallah seneye onu yedek bırakacak ,gol sayısı yüksek, iyi bir açık alınır. fakakt körükörüne düşmanlık yapan adamlar varsa, ben de doğruları söylemeliyim. siz de sevmediğiniz için umursamıyorsunuz . ama oğuzhan'ı haksız eleştirirlerse , üstüne bir de mesela hakaret ederlerse (beyinsiz...) hemen müdahale edersiniz, değil mi .olay bundan ibaret . fenerbahçe maçının kötü oyununun sorumlusunu hastalıklı derecede takıntılı biri , quaresma'ya bağlayıp, bir de "olcaayyyyy" diye ağlarsa , ben de bunun olmadığını söylersem, uzatmış mı olurum konuyu ? ya da karabük maçı. insaf, kim iyiydi ki quaresma iyi olsun. saece bunu söyledim.

Hidayet dedi ki...

ulan ben sana kazığı ,senden önce hatırlattım , yukarıya bakıver .sana freud okumanı öneririm . pek öyle uluorta da mabad, kazık... muhabbetlere girme . ne oldu lan .çok mu özledin olcayı :))

beagle dedi ki...

Yok yok direk gresden olmuşsun sen. Ondan 23 kromozomla buraya kadar tabi.

Yorum Gönder

Ara