.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Ocak 2017 Perşembe

STSL 18 Aytemiz Alanyaspor - Beşiktaş


Tarih:  23 Ocak 2017 Pazartesi 19.00

Stadyum: Bahçeşehir Okulları Arena

Hakem Hakkında Bilgi: Alper Ulusoy ( BJK 3G 1B -M / AAS 1G 1B 2M)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular: Fabrice N'sakala , Lamine Gassama , Isaac Sackey , Deniz Vural , Nuru Sulley / Caner Erkin ,Vincent Aboubakar

Cezalı Oyuncular : Kenneth Omeruo , Daniel Candeias / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

40 Yorum:

turgay dedi ki...

3.lig takımına karşı oynuyoruz sol bek atınç stoper de rhodolfo sol açık Q7. Kenarda bekleyen de genç oyuncular. Ben genç oyuncu olsam asla gelmem bu tabloyu görünce. Biz gençleri ne zaman kazanacağız ? Sürekli transfer yaparak sürekli oyuncu alarak yetiştirmeyerek nasıl bitecek borçlar ? Dortmund altyapısından oyuncu alıyoruz 1 dk süre vermiyoruz kendi içimizden oyuncu yetiştiriyoruz önünde milyonluk adamlardan oynayamıyorlar birilerinin çıkarları için saçma sapan takımlara oyuncular gönderiyoruz. Kusura bakmayın ama bu yönetim anlayışından bu hocalıktan ben birşey beklemiyorum.

EC dedi ki...

Alanya yi yarim sifir yenelim yeter.. bosverin Darica Genclerbirligini..
IBFK FB den puan alamayacak zaten Bulent Yildirim verilerek, Aziz Yildirim in agzina 1 parmak bal caldi TupKafa.

GS de puan kaybedecek bu hafta Karabuk e.

oldukca karli bir hafta olabilir.. guzel oyun bol gol degil.. dedigim gibi yarim sifir yenelim yeter..

Alanya da ayaginda tek top yapan Candeias da cezaliymis zaten.. zorlanmamaliyiz

hayalet dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sports guy dedi ki...

Bu tarz hoca kovulması sonrası ilk maçlardan oldum olası tırsmışımdır. Alanya eğer Kalpar sonrası açık oyununu sürdürürse yarım sıfır falan değil hakkaten 6-4 bitebilir maç :)

Adamların hücum gücü ciddi boyutta, sanırım hala ligin en çok gol atan takımı sıralamasında ilk 5'ten aşağı inmediler.

Pazartesi maçlarından nefret ediyorum normalde, ama şu anki fikstür bence işimize gelir. Hem GS hem Başakşehir'in puan kaybetmesinin hiç sürpriz olmayacağı bir haftada son oynamak iyidir. Bırakınız hırpalansınlar.

Bülent Yıldırım FB yorumuna da katılıyorum. FB yenilmez o maç, en kötü bir puan alır kesin. Liderlik maçına çıkabiliriz Alanya karşısında bu hafta.

Zaitsev dedi ki...

Bülent Yıldırım'ın Fener karnesi ortada olmakla beraber bu sezon başında Kadıköyde beklentilerin tersi maç yönetti diye hatırlıyorum. Hakemliğin son senesi genel kanıyı düzeltmek için herkesi yanıltabilir :) Biz işimize bakalım da gerisi hikaye.

Kerim kendisi için iyi bir tercih yaptı. Kalsa da oynama ihtimali zayıftı. Kupa beyi olarak kalmıştı başımıza. İlk yarı mevcut olan yoklukta hocanın tercih etmesini beklerdim ama hoca kupa hariç tercih etmedi. İngiltere'de piyasası var. Anlaşmada fena değil. Üst lige çıkarlarsa bir 800 bin avro daha. Satıştan %20 pay.

Basar dedi ki...

6-4 alırız.

Ertuğrul zorluk çıkartır, pis pis bize denk geldi! Yine de ite kaka da olsa maçı kazanırız.

Emrah dedi ki...

Adamların transfermarkta göre en değerli 4, 5, 7, 8 ve 9. oyuncusu sakat veya cezalı. Takım cıvıtmazsa atarız 3-4 tane.

beagle dedi ki...

@Basar
Ertugrul'la anlasamadilar. Açıklama yapti Alanya, "imza asamasinda bitmeyen istekler" temali.
Hocasiz cikiyorlar, kirilganlik bekliyorum.

Talisca var problem yok. Sezonun nadir 1 fark üstü galibiyetlerinden gelir.

YSY dedi ki...

@EC

Valla alsın zaten bence çünkü bu sene en sıkı ibb yi görüyorum. He hakemle falan olmasın tabi. Fener için çok kritik maç.

carlito dedi ki...

fener-başakşehir maçı için ben en olası sonuç olarak beraberlik görüyorum, temennim de bu yönde.. her iki rakibimizin puan kaybetmesi en iyisi olur, biz de liderliği bir daha bırakmamak üzere alırız.. f.bahçe için zaten ha yenilmişler, ha berabere kalmışlar, öyle bir maç.. mağlup olmayacak kadar asılırlar diye tahmin ediyorum, eğer hakem bülent yıldırım bildiğimiz yönetimlerinden birini gösterirse o destekle kazanabilirler de.. ama ben tamamen saf dışı kalmaları için puan kaybetmelerini daha çok isterim.. sonuç olarak bu maçtan çıkacak her sonucun bize faydası olacak, o yüzden izlemesi keyifli bir maç olur ;)

benim asıl beklentim gs'nin puan kaybı.. haftalardır bir şey oynamadan kazanıp havalara girmiyorlar mı, ayar oluyorum.. tamam biz de çok mükemmel değiliz, ama şu gs ile aramızda sadece 2 puan fark olması kabul edilir gibi değil..

bizim maç içinse rahatım.. skor olarak farklı bir sonuç elde eder miyiz emin olamıyorum, dünkü maçta da görüldüğü üzere kim oynarsa oynasın gol yollarında biraz kabızlığımız var.. (izlemeyenleri 3-0 aldatmasın, bir gol ofsayttı, diğer ikisi defanstan sekip giren şans golleriydi) sadece son vuruşlardan değil, organizasyon probleminden söz ediyorum.. tolgay, inler, Q7 gibi tecrübeli isimler oynadığı halde 3. lig takımına karşı bile yeteri kadar etkili pozisyon yaratamadık! geçen sezon sosa ve töre'nin o hızlı çıkışlarla bulduğumuz gollerde ne kadar pay sahibi olduğunu bugünlerde daha iyi anlıyorum..
ama bu hafta bizi çok zorlayacak bir rakip yok, muhtemel liderlik motivasyonuyla ezer geçeriz.. talisca yine boş geçmez.. skor tabii ki 6-4..

b.b.king dedi ki...

Dünkü maçta en dikkat ettiğim adam Utku'ydu... Fiziği güçlü, soğukkanlı ve ayaklarına hakim...

planck dedi ki...

kerimin satışından pay alma maddesi yokmuş. 2.25e satılmış 20 maç oynarsa 250k daha gelecek. Bcity 12. sırada olduğu için PL çıkma ihtimali yok, haliyle konan 500k+500k maddeleri yalan. bir de eslem'i erzurumspora kiralamışız 1.5 yıllığına. sonra uefa listesine yazacak adam kalmıyor. allah akıl fikir versin.

b.b.king dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hayalet dedi ki...

Başakşehirin 3 puan alma ihtimali çok zayıf. Fb 32 de eğer yenilirse belediye ile 10 bizimle 9 olacak puan durumu. Fb için kritik maç. Bence asıl bakmamız gereken yer Karabük-gs maçı. Bir şekilde kazanmayı başarıyorlar. 2015 şampiyonluğunu hatırlatıyorlar bana. Birşey oynadıkları yok ama haketmedikleri puandalar. İnşallah Karabük gününde olur.

beagle dedi ki...

http://www.kartalhaber.com/transferde-engel-var-15688.html

Eğer bu hesap doğruysa çok mevkide oynayabilen Olcay satışına ve Mitroviçin alınışına daha çok itiraz etmek lazımmış.

İnler ve Aras yabancı sayıldığından kadrodan birini düşmeden forvet alamıyoruz...

Maçı yetişip izlemedim ama radyo spikeri Mitroviç için iyi konuşmadı. adam hakkında bir görüşü olan var mı?

carlito dedi ki...

sanırım doğru bu haber.. eğer yabancı bir santrafor getireceksek bir adamı göndermek durumundayız..
haberde en uygun isim olarak Aras gösterilmiş, ama Olcay ve Kerim gitmişken bir de onu göndermek mantık işi değil.. gözden çıkarılacak en uygun isim olarak Rhodolfo görünüyor bence, en azından bir alıcı bulup, az da olsa para kazanabileceğimiz bir oyuncu.. tabii onu da Ersan gelecekse göndermek mantıklı olur, lakin Ersan'ın gelişi de kesin değil, iptal olduğuna dair haberler de dönüyor..
velhasıl bizim santrafor işi gene güme gidecekmiş gibi görünüyor...

EC dedi ki...

Evet #fetosaray takildi.. Sirada yarinki mac var.. Beraberlik daha guzel sonuc gibi gozukmeye basladi gozume... Alanya atak yapacaktir ama biz Cenk le nasil gol aticaz sorun asil orada..

#SaldirKartal

hayalet dedi ki...

Karabük hakettiği bir galibiyet aldı. Gs nin birşey oynadığı yoktu zaten. Bolca şandel toplar, bruma'nın hızına bakan bir takımın bu puanda olması bile şaşırtıcı.
Alanya maçı çok önemli, hele ki yarın ki fb maçı belediyenin olursa (bu ihtimali zayıf görüyorum) bundan iyisi Şam'da kayısı.

hayalet dedi ki...

Fb klâsik hakemi baskı altına almaya çalışıyor. Olur olmadık itiraz etmeler falan, komik.

beagle dedi ki...

Ligin bizim için güzelce fikstürü başlıyor. Bu haftayı galip kaparsak 10 deplasman 8 de ic saha oynamış olacagiz. Yani kalan 16 maçın 9u evde olacak.

Vodafone Arenayla birlikte karakter degistirip artik iç saha lideri oldugumuzu da unutmamak lazim.

Bu tip bir momentum açisindan çok önemli maç. Bu maçı alirsak kalan 48 puandan 22 iç saha 13 dış sahada rahatça alıp şampiyonluğu cebe koyabiliriz. 75 üstü yeter gibi bu sene.

clutch dedi ki...

Fenerin de kazanmasıyla bizim maç çok daha kritik bir hal aldı..Genel kanı sanki fener kopsa iyi olurdu gibi gördüğüm kadarıyla. Ancak fener saçmasapan maçlarda puan kaybetmeye açık bir takım bu sene defalarca örneğini gördük, başakşehir ise bu anlamda çok daha istikrarlı ve ciddi bir tehdit bizim için, dolayısıyla basaksehirin kazanmasından ziyade fenerin kazanmasını tercih ederdim bu anlamda bence iyi oldu.

Alanya maçı ile beraber bir daha geri vermemek üzere liderliği alırız umarım. Kağıt üzerinde kolay gözüküyor, ancak kasımpasaya nasıl yenildiğimiz hala akıllarda dikkatli olmak lazım. Alanya(d)-Konya-Karabük(d)-Akhisar dörtlüsünden gelecek 12 puan, telekomdaki gs derbisi ve uefa maçları öncesi bizi oldukca rahatlatır. Yanılmıyorsam gs derbisi iki hapoel maçı arasına denk geliyor ki sıkıntılı bir durum. Biraz arayı açarak girmek oraya hiç fena olmayacak. Haydi çocuklar vurdugunuz gol olsun

sports guy dedi ki...

Bizi bu ligde oyun anlaminda inonu'de yenebilecek 4 takim var su an itibariyle gordugum. Basaksehir, fb, antalya ve osmanli(tam kadro). Ikisiyle oynadik, ikisinde de ilk yari oyunu verdik ama ikinci yari toparladik. Antalya maci kirmizi kartla bitti zaten.

Geri kalan maclarda osmanli ve fb harici icerde kolay puan vermeyiz bence. Deplasman performansi onemli o yuzden, ve bu tur maclara 3 puan yazabilmemiz lazim.

Ocak ayinda alanya deplasmani buyuk sans. Bunu degerlendirmek gerek.

carlito dedi ki...

http://www.90min.com/tr/posts/4454558-besiktas-in-yeni-sezon-icin-mario-gomez-le-anlastigi-iddia-edildi?a_aid=35951

kaynak totomaç olsa da, insan yine de umutlanıyor :)

sports guy dedi ki...

Valla gomez'i ben bu sene isterdim. Seneye istemem acik soyleyeyim. Zaten yavaslama emareleri vardi, onumuzdeki seneye iyice "sadece cerceve golcusu"ne donusur. Butun takimin onu tasimasi gerekir. Quaresmayla sozlesme uzatilirken ve muhtemelen Talisca da takimda kalacakken zor olur o isler.

Biz gomez'in Turkiye'de yasayabilecegi en "altin" sezonu muthis degerlendirip sampiyon olduk. O sekilde hatirlayalim en iyisi.

emruli dedi ki...

Bence Gomez'in Beşiktaş taraftarında yarattığı algıyı kendisi bile dolduramaz. Gecen sene o kadar iyi bir sezon gecirdi ki, son vuruşları ve futbol bilgisi/zekası diğer açıklarını kapattı. Ve tabi beraber oynadığı takım arkadaşları. Kalsa bu sene gecen seneki kadar başarılı olabilir miydi emin değilim ama Gökhan Gönül ve Caner'le bir sezon geçirmesini isterdim. Sports guy'un dediği gibi Talisca'li (hele de Oğuzhan'siz olursa) bir kadroda, beklentiler de bu kadar yuksekken mutsuz edebilir bizi.

beagle dedi ki...

Not düşelim Quaresma iyi oynadi.

Ama aynen bir arkadaşın söylediği gibi o iyiyse bizde problem var. GS nin eski hali gibi takim boyu uzun, oyuncu ayağına bakar bir top oynuyoruz. Merkezde fiziksel güç ve arkasi dönük oyun gerekiyor. Cenk ve Talisca'da bu sifir.
Sanki Talisca ve Oguzhan'dan birini seçmek zorunda kalacakmisiz gibi geliyor bana.

planck dedi ki...

bugün q7 şablona göre oynuyor, çizilmiş plan var belli ki. ozzy normalde sola yakın oynardı bugün daha merkezde oynuyor oyun yönünü bir anda sağa çeviriyor q7de bekletmeden içeri gönderiyor ve içerde 3 kişi bekliyor oluyor. q7nin iyiliği topu bekletmemesinden kaynaklı. ama bekletmemesi de çizilmiş bir plan olmasından kaynaklı bence. spontane olaylara kalsa yine ezer geveler.

beagle dedi ki...

Zaten 55. Dakikada yapti gene yapacağını. Bagaj kalkinca kirmizilik işler... Cidden bu herif adam olmaz

Hidayet dedi ki...

ikinc yarı 3-0 olmuş , hala geriye tosic'e oynamaya kalkan oyun aklına edeyim ben..

Huzeyfe dedi ki...

Geriye de oynarsin ileriye de oynarsin yeter ki sen oyna.
Ama boyle hakemlik falan olmaz yani. Rezillik. Harcanan paralara, insanlarin heveslerine yazik.

emruli dedi ki...

Geçen seneki güzel futboldan sonra takım oyunu eşittir tiki taka gibi bir düşünce oluştu sanırım. Kimse Quaresma'dan 2-3 adam geçip fantastik goller atmasını beklemiyor. Top ayağına geldiğinde mümkünse hemen veya 1 kişiyi calimladiktan sonra eveleyip gevelemeden etkili bölgeye orta yapmasini bekliyor. Bence bugun tartışmasız maçın en iyi oyuncusu. Takım oyunumuz da hic fena değil.

Hidayet dedi ki...

o zaman doğru adama, doğru pası atsan iyi edersin

Hidayet dedi ki...

keşke kırmızı görse de bi linç etsek quaresma'yı, hay allah, yine mi asist yaptı, tühhhh

YSY dedi ki...

Skor iyi de oyun boktan. Forvet almazlarsa bu lig bitmeyecek. Öyle talisca gizli forvet yalancı forvet işleriyle olmuyor.

Bu arada taliscaya niye hayalet dendiğini de görmüş olduk. Evet tehdit mi tehdit ama bu kadar oyundan kopuk olunur mu arkadaş. Psikolojik sorunun mu var nedir ?

Hidayet dedi ki...

bu arada talisca 25 milyon falan etmez . zaten alamayız ama, aman ha, olur ya gaza falan gelir yönetim. adam hakikaten ikinci forvet dışında 0 verimle oynamayı başarıyor. arkasında oğuzhan'ın olduğu ortasaha da dirençsiz kalıyor bu yüzden. gereksiz geride paslaşmalar yüznden birkaç tane net pozisyon yakaladı adamlar. bir tanesi hakem marifetiyle gol oldu. tosic , tam bir el bombası. çabuk geçilen dirençsiz ortasahamız var.

Unknown dedi ki...

Fb yarım şut ile 1-0 galip.süper oynuyorlar,korkun,tırsın.!

Beşiktaş deplasmanda 4 atıyor.
Q7 kımıl,ozzy gay,talisca mantar,şenol çapsız,yönetim facia,takım kümede kalsa kafi.

Evet eleştirmek doğal hakkımız,daha iyisini ummak hepimizin arzusu.
6/5 puan öndeyiz.şampiyon olursak öyle/böyle adamlara iflas bayrağı çektireceğiz.adamlar topla tüfekle kalan 16 hafta bize saldıracaklar.

Chelsea,barca,real,bayern orda beyler buyrun tutun o takımları.miss gibi!dertsiz tasasız.

Bu kulüp 5 yılda küllerinden doğdu unutmuşsunuz sanırım. Negatif,negatif,negatif.

Volkan dedi ki...

Takimi ve oyunculari elestiren arkadaslar biraz insaf yahuu.yok talisca bu kadar etmezmis yok su pas hatasi yapmis.biraz pozitif olun.bardagin hep bos kismina bakiyorsunuz.unitedin ve city in maclarina bakin hic kimse mukemmel degil.bu şartlarda bu zamanda bu ligin cok üstündeydiz...

Armagan dedi ki...

Aylar sonra organize atak gördüm belki ve bu halde bile adamları ezdik geçtik ve hala kötü futbol deniyor, el insaf! Hücumda Cenk oyundan kopuktu denir anlarım(ki çok iyi bir gol de attı), Talisca orta sahadan kopuk oynuyor, sorumluluk almıyor denir anlarım da totalde oyunculardan bağımsız bu oyun nasıl yetmiyor anlamıyorum. Özellikle hücumda şov yaptık resmen, savunmada da pozisyon versek bile iyi kapattık ve dünya alemin saçma bulduğu bir penaltıdan gol yedik.

Dediğim gibi pozisyon verdik ve baskıyı yeyince yapılan top kayıpları hala soru işareti ancak 3. bölgede işler yavaş yavaş yoluna oturuyor. Tek şablonla bile ligi Vodafone Arena gazıyla alır götürürüz, yeter ki iç sahada yenilgi yüzü görmeyelim. 9 maçta 7g2b şampiyonluğu getirir. 5 şubat o nedenle önemli bir psikolojik test olacak.

sports guy dedi ki...

Hahah deplasmanda skor yazarken elestirdigimiz Talisca sonunda elestirilebilmis olmus. Abi soyluyorum bu adam tabelaci. Skora yazmadigi surece problem yaratir takima. Bak 4 attigimiz macta da soyluyorum yine, sonra skor yorumcusu denmesin.

Talisca kaleye yakin oynamasi gereken bi cilingirdir. Ne zaman gol atacagini bilemezsin, ama o potansiyeli hep vardir. Su haliyle besiktas da bu adama muhtactir. Degeri sikimsonik alanya deplasmaninda degil de zora girmis maclarda belli olur. Adam bu. Kaleye yakin oynat bi sut atsin bi kafa caksin yazar gecer.

Mac oncesi plan cross court pas atarak rakibi sasirtmakmis belli. Hocanin istedigi uygulandi. Ilk goldeki organizasyon uc kez denendi dorduncude basarili oldu. Hoca gulumsemistir golden sonra eminim. Sonrasi babel'in niye bu takima iyi bi eklenti oldugu ve hakemin sacmalamalariyla gecti.

Iyi macti. Sansimizi iyi kullandik. Cetrefilli iki mac bekliyor bizi ama, bu kadar kolay defans olmayacak onumuzdeki iki macta. Konya'yi yeneriz bence icerde ama Karabuk deplasmani simdiden alarm yakiyor. Umarim bu mactaki skor moral olarak bizi yukari tasir.

Bir de su var, hoca dar kadro 11'e donmek istiyor artik. Kerim ve olcay'in gidisi de bence buna isaret. Son duzlukte net 11'ini belli ediyor ve buna gore yuruyecek. Abou haric sakatlik veya cezali adam olmazsa son iki mactaki 11'i her mac gorebiliriz. Tahminim bu yonde.

Yorum Gönder

Ara