.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Aralık 2016 Cumartesi

Karne: Fenerbahçe 0 - 0 Beşiktaş


Goller: -
En iyi üç: Gökhan Gönül, Marcelo Guedes, Fabricio Agosto
En kötü üç: Kerim Frei, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup

Karne:

Şenol Güneş6.0
Beşiktaş5.3
Fenerbahçe5.2
Hüseyin Göçek5.3


Fabricio Agosto7.3
Dusko Tosic7.1
Marcelo Guedes7.5
Adriano Correia6.7
Gökhan Gönül7.8
Atiba Hutchinson6.6
Tolgay Arslan5.6
Oğuzhan Özyakup (85')5.1
Kerim Frei (87')4.2
Ricardo Quaresma (60')5.1
Cenk Tosun4.6


Vincent Aboubakar (60')5.1
Necip Uysal (85')5.4
Olcay Şahan (87')5.3


Takım Ortalaması6.0

Anket: 43 kişinin katılımıyla tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkürler.

34 Yorum:

Fabri inanilmaz bir etki yapti ya. Yan toplari topluyor, uzerine baski gelince sacma isler yapmiyor, yenmeyecek golleri 5 macta bir falan yiyor. Ilk yarinin hemen baslarinda bir yan top pozisyonu vardi, aklimdan ilk gecen "aha Tolga olsa kesin yemistik" oldu. Futbol zekasi gercekten muhim bir sey.

Iki mactir takimin en iyi yonu defanstaki oyuncular. Simdi sene basinda "stoper lazim, defansimiz kotu" -hakli haksiz demiyorum- elestirilerini bir hatirlarsak iyi olur. Ligde 10 gol yedi sadece bu takim. Demek ki o kadar da kotu degil bazi seyler.

Hucumda Talisca donene/yeni bir yaratici oyuncu transfer edene kadar yapabilecegimiz isin maksimumu bu. Caner ve Talisca'nin sakatlanmasi maalesef kotu oldu; uzerine Olcay'in ve Kerim'in formsuzlugu ve Aras'in bir turlu iyilesmemesi C ve D planlarini da goturdu. Iyi haber ise su: Aboubakar gercekten bitirici vuruslar ve kritik anda karar verme konusunda sikintili bir oyuncu olsa da varligi ise yariyor. Hem kenarda, hem merkezde ortaligi karistiriyor.

Basaksehir, Benfica ve Fenerbahce gibi bu baskiyi bize yapabilecek bir takimla oynamayacagiz uzun bir sure. 1-0, 2-1 falan favori skorumuz olabilir Talisca donene kadar.

Bu arada bir not: Besiktas 3 senedir 13. haftada 29 puan toplamis oluyor. Gecen sene sampiyonluk geldi, ondan onceki sene de neredeyse lig sonuna kadar potadaydik.

carlito dedi ki...

maç başlığındaki tüm maç sonu yorumlarını okudum ama buraya yazayım dedim.. (aslında şu gereksiz puan verme olayı yüzünden bu şekilde yorumların bölünmesi pek güzel olmuyor bence, ama blog düzeni böyle bişey diyemiyorum)

maçtan önce sanırım yüzde seksen civarı arkadaşımız puan alma ihtimalimiz yok gözüyle bakıyordu.. şu an ise aynı kişiler neden galibiyeti zorlamadığımıza kızıyor :)
tamam, biz 3 gün sonraki cl maçının zihinsel etkisiyle hemen hemen hiç zorlamadık kendimizi galibiyet golü için, kabul.. peki evinde kazanmak zorunda olan fener ne yaptı ki? şu çok çekindiğiniz, büyüttüğünüz fener'in bize karşı bir tane organize hücumu olabildi mi? benim hatırladığım birkaç karambol pozisyonu, hepsi o..
eğer cl maçımız olmasa ve son yarım saat biz de biraz asılsaydık, o kadarcık pozisyonu biz de bulurduk ve belki maçı da alırdık.. ama kafalar gerçekten kiev'deydi (bu da doğal) yoksa hoca Quaresma'yı 60'ta çıkarır mıydı hiç?

ben de genel anlamda futbolu beğendiğimi söyleyemem, özellikle kadıköy'de kazanamama serisinin sürmesinden dolayı da canım sıkılmıyor değil..
lakin rakipten 4 puan önde olduğumuz ve tarihimizin en önemli maçına 3 gün kala oynadığımız bir ortamda, böyle temiz bir deplasman derbisi beraberliğinden şikayet etmek de abesle iştigal olur..
kaldı ki, sadece hücum yönüyle değil savunma yönüyle de bakarsak hiç fena olmayan bir takım savunması oyunu izledik bugün.. takımın en iyileri fabri, gökhan gönül ve iyi ki yetişti dediğim tosic'ti.. en kötüsü tartışmasız kerim frei'dı.. özellikle takip ettim, Kerim'in alıp da 3 saniye içinde kaptırmadığı tek bir top olmadı! keşke cl kadrosuna onun yerine ömer'i dahil etseymişiz.. (sahi ömer niye düşünülmedi bugün bilen var mı? çocuğu olmuştu önceki gün, o yüzden mi acaba? bugün sonradan oyuna girip hareket katabilirdi..)
aboubakar umarım kiev maçına tam anlamıyla hazır olur, çünkü ne kadar kızsak da onsuz olmuyor..

şu an sırası değil transfer konuşmanın ama yazmadan da edemedim, bu takıma bir stoper, bir orjinal kanat oyuncusu, bir de golcü santrafor lazım.. gruptan çıkarsak devre arası bunlar şart.. aslında Sosa tipi orta saha da lazım ama o çok acil değil.. kanatı da sanırım sezon sonu Töre ile halledecekler.. şu anda en acil olanlar stoper ve forvet.. marcelo veya tosic'e bişey olsa yanarız.. aynı şekilde aboubakar bugün oynamadı, rakip kaleye yaklaşamadık, Cenk kesinlikle tek santrafor adamı değil, meziyetleri çok farklı..

dipnot: bugün eto'o nun attığı golleri gördüm de içim sızladı gene.. ah be fikret orman, kıysaydın paraya nolurdu sanki.. hayatının sezonunu geçirirdi bizde bu yıl :(

karmakarışık bi yazı oldu ama idare edin...

planck dedi ki...

maçlar ilgili ekleyeceğim tek şey, ya bari tolgay cenk falan 25-30 metreden şut çekselerdi ağızlara sakız olmazdık bir iki tehlike olurdu. herkes bizim pozisyonumuz olmadığını konuşuyor ama fener en son kadıköyde isabetli şut atamadan ne zaman maç bitirdi acaba. neyse.
wolfsburg da westham da düşme hattının bir üstündeki takımlar. biliç istifa ederse töre kesin döner deniyor. gomezin de dönmek istediği artık ciddi olarak konuşuluyor. ama bize asıl lazım olan şey sosa. o da juveden hernanesi düşünülebilir bence. talisca her ne kadar skora katkı veriyorsa da oyuna veremiyor. geçen seneki oyuna dönmek istiyorsak ortayı halletmek gerek önce. ayrıca defans da ordan başlıyor, o açıdan da önemli.

Zaitsev dedi ki...

Şenol Güneş beraberlik istemiş maçtan önce. İstediğini de aldı.

Fenerliler ne buldularsa itiraz ettiler. Çirkeflikte level atlamışlar.

Talisca dönene kadar kabız maçlara devam.

@ carlito
Q7'nin sarı sonrası tahrik edilip 2ci sarıya zorlanacağını düşündüğü için oyundan çıkardığını düşünüyorum hocanın. İlk yarı Hasan Ali tahrik etmeye çalıştı ama sallamadı Q7. meditasyon filan mı yapıyor bu adam. bir sakin duruyor. Yazın kupa almak yaramış.

Cenk veya Abu'dan kanat olmuyor. Kerim ne kadar formsuz olsa da Kerim/Q7 kanatlarıyla maçlara çıkmak lazım mevcut kadroyla. Kerim 3 günde 180 dakika top oynadı. Sezon başından beri oynamamış bir oyuncu kim olursa olsun dökülür. Ama onun varlığı bir tehdittir. Rakip savunmanın tek taraflı olmasını engeller. Israr edilmesi gerekli.

Abu bugünkü gibi hasta değilse kesinlikle ilk 11 ve en önde oynamalı. Cenk gömüldü kaldı 2 stoper arasında.

Devre arası Gomez olur mu bilemem ama görünüşe göre Wolsburg 1.1 milyon avro + hazırlık maçı hasılatına transfer etmiş adamı. O civarda bir bonservisle bu iş biter.

Dikkatimi çeken bir detay ise geçen haftaki bizim beraberlik ile Fenerbahçe, bugünkü 2 beraberlikle de Galatasaray yukarı çekiliyor. Yarın galip gelebilirlerse tabi. Safları sıklaştırın.

Zaitsev dedi ki...

Yazmadan edemeyeceğim hakem kendi standardına göre mükemmel bir maç yönetti. Belki de kariyer maçıydı.

dominic molise dedi ki...

yazmadan edemeyecegim.
kiev mac 22.45'te.
tahmini hava sicakligi -10.
tum gun kar yagisli.

berthelemy dedi ki...

Maç öncesi karamsarlığın hakkını tam olarak verdi takım. Maçın berabere bitmesinin sebebi Fenerbahçe'nin silahlarının etkisiz kalması + bizim defansın hatasız oynamasıydı. Yoksa en az 1 gol bulurlardı. Biz ise sabaha kadar gol atamazdık.

Şenol Güneş demiş ki; "biz zaten hücum edemiyoruz, ne zaman gol arasak kalemizde pozisyon/gol görüyoruz. Bari en baştan gol atmaktan vazgeçelim de belki bu sefer gol yemeyiz, 2 saat golü çıkarmak için de uğraşmayız."

Plan tutmuş gözüküyor ama bu vasatlığı sadece Kiev'den 2. tur bileti kurtarır. Başka türlü affedilemez.

Hidayet dedi ki...

kiev'deki hava şartları gerçekten ürkütüyor. insanın aklına hep soğuk hava geliyor ama ya zemin ? o temelli etkiler işte.

bir de g. inler'i dürbünle izleyen arkadaşlar bi oğuzhan yorumu yazsalar da okusak. pas hataları , top kayıpları, fiziksel yetersizlikler.. neler neler

BurkayJK dedi ki...

Buradan biri yazmıştı sanırım, bizim orta sahanın fizik gücü harbiden zayıf. Daha doğrusu, ciddi bir rakip karşısında Oğuzhan ve Tolgay ile oynayınca fizik olarak eziliyoruz. (En çok Sosa'yı özlüyorum sanırım.)

Dün maç sonu Şenol Güneş, "Fenerbahçe'den bir oyuncu daha bize gelmek üzereydi, son anda olmadı" demiş. Bu isim Mehmet Topal'dan başkası olamaz. Topal'ı da alsaydık Fenerbahçe hakikaten çökerdi. Türk futbolunda hem oyunu hem karakteriyle en beğendiğim sporculardan biridir.

Yazılarını severek okuduğum Cartalete, Marcelo hakkında şöyle bir tweet atmış; "Marcelo, Beşiktaş tarihinin en iyi stoperi olabilir. Pozisyon alma, topu oyuna sokma, hava topu, sertlik.. bütün gerekli özellikler mevcut." Ben de beğeniyorum ama bu kadar iyi olduğunu düşünmedim açıkçası. Ligde bir ara en fazla isabetli uzun pas atan stoperdi sanırım, hatta Almanya'da da bu ünvana sahipti ama ben bu özelliğini pek göremediğimizi düşünüyorum. Neyse, asli görevlerini yapsın da gerisi mühim değil.

Bu arada, Kiev maçının oynanacağı stadyumda alttan ısıtma var diye biliyorum. Maç günü yoğun kar yağışı olmazsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Basar dedi ki...

Beşiktaş taraftarı gerçekten çok kötüleşmiş! Bir kere doyumsuz, futbol stratejisinden uzak...

Hedef maç kazanamıyoruz ya, salı akşamı başka seyler Konuşuyor olacagiz

sports guy dedi ki...

Hedef mac kazanamama elestirisi icerdeki galatasaray ve basaksehir, cl'de de icerdeki dinamo kiev maclari uzerinden yapilabilir bence sadece.

Yoksa kadikoy deplasmanina "hedef mac", "3 puan lazim" diye bakarak cikan adam o stattan 3 gol yer doner.

Ben yorumumu yazmistim mac oncesi sahsen, hic oynanmasin versinler bir puani gidelim diye. Dedigim oldugu icin mutluyum. Senol resmen "sen ev sahibisin, riski sen alacaksin" demis Dick'e. Dick de risk almayi reddetti, karambolden atacagini dusundu. Atamadi, boyle bitti.

Sene basindan beri ligde duran toptan kafa golu yemedik. Gomez'in gidisi sonrasi beni endiselendiren duran top savunmasi bu macta tam not aldi. Bir tane skrtel karambolu haric hic pozisyon bulamadi fenerbahce, ki bizle beraber ligin bu konuda en iyi takimi.

Kiev'den asiri moralsiz donmezsek ligde saglam bir seri bekledigimi de yazmistim. Dedigimin arkasindayim. Gorecegiz artik. Su fecaat fiksturde su zamana kadar beklediklerim oldu, umarim kalani da bekledigim gibi gider.

turgay dedi ki...

Takım ne Zaman gidecek Kiev'e bilmiyorum ama ben olsan bugün giderdim. Takımı'n soğuğa ve sahaya alışması açısından ve de havaya girmesi açısından 1 gün bile önemli.

Bu maçla alakalı da gol yemediğimiz sürece gerilecekleri belliydi. Özete girecek pozisyon bile olmadı bırakın iyi oynadık desinler. 1 tane pozisyonları yok bizse oynamaya gelmemişiz. İkinci yarı yapılacak takviyeler ile arenada çok daha başka bir maç izleriz. Yalnız Oğuzhan'ın bu kadar organizatörlükten uzak oynayışı aldığı her topu rakibe vermesi beni karamsar hale getirdi geleceği hakkında. O çıktıktan sonra Tolgay çok daha iyi top kullandı. İnler-Atiba-Tolgay Kiev maçı orta sahası olsun. Yoksa Oğuzhan yine saç baş yoldurur.

dominic molise dedi ki...

bi de nacizane taktigim var kiev maci icin. paylasmak isterim.
bu tur hava ve sahalarda yerden pas oyunu oynanmiyor, burasi malumunuz.
dolayisiyla uzun top, hava topu, duran top 3'lusu ve sonrasinda gelisen karamboller en onemli gol ihtimalleri oluyor.

buradan cikardigim sonuclar:
en onemli oyuncu gokhan inler olur. uzun toplarda cok iyi.
ikinci en onemli oyuncu atinc olur. hava toplari malumunuz.
ucuncusu q7 olur. duran top.
dorduncusu bence necip olur, en azindan sari kart gorene dek (kesin gorur). orta saha sertligi acisindan.



fabri
beck, marcelo, tosic, adri
atiba-necip-
q7- inter - abu
atinc.

deneysel mi evet, bence mantikli.
oguzhan ve tolgay maalesef ezilirler, hem de cok fena.
kerim'den hic bahsetmeyeyim.
fizik olarak ayakta kalan kazanir maci tam ve bu tanima bence en uygun isimler necip, atinc ve abu.

planck dedi ki...

Dynamo Kiev: 3.20
Beraberlik: 3.10
Beşiktaş: 2.30

yilmaz dedi ki...

kiev'deki hava kötü olabilir ama stadın etkilenmeyeceğini tahmin ediyorum. Bugün shaktar'ın maçı vardı. Tertemiz stad. Muhtemelen kiev'in stadı da öyle olacak. Bildiğim kadarıyla zemini alttan ısıtmalı kiev stadının. Zaten yıllardır Avrupa'nın en önemli turnuvalarında oynuyorlar, sivas stadı gibi olacak değil heralde.

carlito dedi ki...

@dominic molise

hocam sen Atınç'ı forvete mi koydun, yoksa ben mi yanlış gördüm? :) ben kendi mevkiisinde bile güvenip forma veremem şahsen böyle kritik bir maçta.. onun dışında İnler konusunda katılırım, Necip belki.. Oğuzhan ile Tolgay'dan birinin hamle oyuncusu olarak kalması gerektiğinde ve Kerim'in unutulması konusunda ise hemfikirim..

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi oyun elestirilerine katilmiyorum; blog'u uzun zamandan beri takip edenler bilir ki ozellikle Bilic'i derbilerde cekingen oynattigi icin cok elestirmisimdir. Ama bu macin matematigi cok farkli;

- Sali gunu tarihi bir macimiz var.
- Rakiple basa bas bile degiliz, 4 puan onlerindeyiz. Onumuzdeki Basaksehir ustelik berabere kaldi ve arayi acamayacakti.
- Hucum hattimiz cok kotu. Aboubakar-Gomez cok farkli ve Caner+Talisca olmayinca hucum gucu iyice kisirlasiyor. Rakipte van Persie, Sow vs varken acik oynayamazsin.
- Rakibin tek hucum silahi savunma arkasina uzun top atmak. Gomulup pas yaparak tempoyu dusurerek rakibi tamamen kitledik. Kendi pozisyonumuz yok ama rakibin Josef ve kornerdeki Skrtel'in karambol pozisyonu disinda da hic pozisyonu yok.

Bence oyun stratejisi ve degisiklikler tamamen dogruydu. Necip ve Olcay'in girmesi de, cok gec girmesi de dogruydu (Necip sakarligini ve karta yatkinligini hemen gosterdi sagolsun). Tek anlam veremedigim nokta hala Aboubakar'in kanatta denenmesi. Adam forvete gore bile hantal ve teknigi yetersiz; kanatta hicbirsey yapamiyor. Cenk kanada gecince en azindan top suruyor, pas trafigine katiliyor vs. Ikisi birlikte oynamasin bence, ama oynayinca da Cenk oynasin kanatta iste.

Kiev macina gelirsek; statta isitma sistemi var, yani mac saatindeki karlar temizlenmis olacak. Mac saatinden sonraki durum da havaya bagli.
Ben acikcasi asiri ofansif veya asiri defansif cikacagimizi zannetmiyorum. Diger macin sonucuna gore hareket etmemiz gerekiyor. Benfica galibiyeti haric beraberlik ise yaramiyor. Iki takimin berabere kalmasi oldukca muhtemel. Portekiz deplasmaninda Napoli'nin kazanacagini pek zannetmiyorum acikcasi.
Ama diger macin sonucu baya etkileyecek. Benfica 15 dakikada 2-0 one gecerse durum farkli, Napoli 2-0 gecerse tamamen farkli olacak senaryo.
O yuzden bence ozellikle ilk yari daha sakin oynayacagiz. Bence gomulmeye de hic gerek yok, zira Kiev eski Kiev degil. Bunu buradaki ilk yarida gorduk zaten; sadece 2. yarida daha erken gelecek degisiklikler veya nefesimizi 45 degil 75 dakikaya gore ayarlayacagiz. Vodafone Arena'daki oyunun temposunu biraz dusurup 75-80 dakikaya yaymamiz lazim bence.
Kadronun da versatile olacagini dusunuyorum. Asiri ofansif veya defansif bir kadro cikmaz. Olabilecek tek surpriz hocanin sol kanadi bos birakip G.Inler'i de ortaya koyarak Oguzhan veya Tolgay'i wide midfielder olarak kullanmasi olabilir.
Onun disinda mutlaka Aboubakar baslayip defansi yormali ve Cenk kulubede hamle oyuncusu olarak oturmali. Kerim'in oynamasi da surpriz olmaz.

YSY dedi ki...

Kievde yoğun kar yağışı bekleniyormuş. Ben alttan ısıtmanın yetişebileceğini sanmıyorum. Hadi onu geçtim maç ertelenmese bari.

Oğuzhan konusunda ise ısrar ediyorum o çocuk on numara da olmuyor. Israrla oraya koymanın anlamı yok.

hayalet dedi ki...

Fb'nin iyi ve organize bir takım olduğunu düşünmüyorum. Karabük ve Konya maçlarında ne oynadılar? Birisinde pozisyon yok. Diğerinde Karabük doğrandı.
Bizim maç boyu gerginlikten nemalanmaya çalıştılar. Ama artık o devir geçti. Eskiden sempatik geliyorduk güya renklilere. Nedeni şu; bu tarz kaotik maçları kaybediyorduk çünkü. Şimdi akıllı oynayan,istediğini alan bir takım var. Bu hezeyanlar bu yüzden

Unknown dedi ki...

Acaba diyorum ki cl de finale kalsak,mesela diyorum finalde barca yı fener maçında ki taktikle oynayıp penaltılara götürsek,penaltılarla kupayı alsak... aramızda yine bu takımı beğenmeyenler,eleştirenler olur mu?mükemmelliyetçiliği çok mu ileri seviyeye çıkartıyoruz?avrupa da 2 takım var.her maç sonrası uefa da haber oluyoruz yenilmediler diye... Biraz insafsızca mı davranıyoruz bu takıma? Sosa lı gomez li gt7 li kadro ile geçen sene 2-0 yenilmiştik yahu.

YSY dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
YSY dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
YSY dedi ki...

Bu azizin konuşması için federasyon birşey yapmayacak mı ? Adam birde parmak sallıyor mafya bozması.

Alıştınız dimi vur ensesine al lokmayı hareketlerine ama yok bundan sonra aziz. Herkesi kendiniz gibi sanıp orada burada adamı var sanıyorsunuz. Görelim bakalım attın kendini ortaya.

EC dedi ki...

IBFK macinin berabere bitmesi bence, Senol Gunes i daha garanti oynamaya itti.. dedigim gibi takim sakin kaldi.. biz sakinlestikce, FB liler delirdi..

CCakir olsa daha fazla kart gosterirdi ve bence FB lilerde kizaran olabilir di, GOCEK de kendi standardinin ustunde yonetti maci, gozler uzerinde diye.. Quaresma ya gosterdigi kart da sirf yan hakemin karari.. Hasan Ali ye yat deyip ( eliyle de isaret edip) sonra bayrak sallayarak Sarartti Quaresma yi.. Bursa macinda ondan yoksunuz.. Aras yetisir mi acep?

Kiev maci da;

biz normal oyunu oynayip maci 1-0 yada 2-1 aliriz gibime geliyor.. Benfica macinin 2ci yarisi gibi istek ve guvenle dururlarsa bu isi bitiririz.. oradan da bence Napoli yenecek Benfica yi..

ne diyelim..

SALDIR BESIKTAS...

diope dedi ki...

90 dakkada 10 pozisyon verip 2 pozisyonla kapattık maçı. bence takımın aklı kiev maçındaydı. haklılarda yenip gruptan çıkmak var. umarım da başarırız. bence berabere kalmak bir bakıma bize yaradı. şimdi fenerleoynayacak rakipler bizim taktiği uygulayacaklar. bana göre fenerin bizden sonraki maçlarda puan kaybetmesi muhtemel. oynanan futbol hakkında yada hakem hakkında yorum yapmicam ama, tolgayın aşil tendonunu koparacaktı rvp, hakemler nasıl görmemiş hayret !!!

yilmaz dedi ki...

@Schwarz-weiß
şahsen defansif oyuna her zaman saygı göstermişimdir. Bunu yapabilen takımlar da genelde iyi işler yapmıştır. bırak barça'yı, hafta içi oynayacağımız maçta eğer beraberlik yetecek olursa, necip'i forvet oynatmak dahil beraberliği getirecek her türlü karara varım.

Fakat Fener maçındaki durum farklı. Gayet ofansif bir kadroyla çıkıp, 2 top yapamadan, rakip kaleyi bir kez bile tehdit edemeden, takımın aksayan yönleri ilk yarıda kabak gibi ortadayken hiç bir önlem almayarak gelen 1 puan ilerisi için hiç umut vermiyor. Ki maçın sonunda liderlik yok, şampiyonluk yok, tur atlama yok, kupa yok.

yilmaz dedi ki...

bir de unutmadan, bizim değil de, maçın bu kadar kötü olmasının sebebi, hakemdir. Hakem resmen maçın oynanmasına müsaade etmedi.

Benfica maçının ikinci yarısında bu hakem olsaydı biz o maçı çeviremezdik. Hakemin ikili mücadelelerdeki tatlı sertliğe nasıl müsamaha gösterdiğini gördük.

Göçek ise aman ağzımızın tadı kaçmasın diye her dokunuşa faul verdi. Şahsi fikrim Aydınus ya da Çakır olsa bu maç bu kadar kötü olmazdı.

Zaitsev dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zaitsev dedi ki...

@ EC

Cüneyt Çakır olsaydı biz ne bu maçtan puan alırdık ne de maçı 11 kişi tamamlardık. Yönettiği maçlarda hep maçları Fener tarafına yontmuş, bizi sürekli tahrik eder şekilde maç yönetmiştir.

fidddas dedi ki...

bu maçta ney, hedeflediysek onu aldık. böyle bir maçtan sonra eğer hocanın hedeflediği skor olmasaydı bunu istediğimizi yapamadık diye söylerdi.
hoca skordan memnundu, hatta oyundan bile memnundu. (ben değildim ama bunun çok önemi yok)
sanırım böyle kritik bir maç olsa bile aktif dinlenme yapmayı tercih etti.
çünkü hem onun için hem takım için sezonun şu ana kadar ki en önemli maçına çıkıyoruz.
bu maç 2017-2018 sezonu için yapacağımız transferleri bile etkileyecek. bundan sonra şubata kadar yokuş aşağı olacak.
hele birde grup sonrası E veya G grubundan kura çekebilirsek o zaman mükemmel olacak.

Unknown dedi ki...

Neredeyse Boş kalelere gol kaçırıp yenildiğimiz çok fazla kadıköy deplasmanı hatırlıyorum.4 puan avantajı kabız bir oyunla korumak iyidir.hem maçtan önce beraberliğe fit olan taraftarlarımız maç berabere bitince niye yenemedik nidaları atıyor.obezlikte sınır tanımıyoruz.hem bakınız fb maçın berabere bitmesiyle bile nasıl kimyaları bozuldu..

Unknown dedi ki...

Kabul edelim ki hakem bizim beklentilerimizin çok üzerinde maç yönetti.ben ne çakır,aydınus,yıldırım derbileri hatırlıyorum..

Coolio dedi ki...

Şenol Güneş kendi kariyerinde bir lig maçında herhalde ilk defa sahaya beraberlik için çıktı ve istediğini de aldı. İlk defa beraberlik için çıkmış olması da ŞL'de gruplardan çıkmayı ne kadar çok istediğini gösterir bence. Hoca ve ekibinin Kiev için doğru analizi de yaptığına inanıyorum, geriye sadece oyuncuların maçtaki becerileri/becerisizlikleri kalıyor.

@hidayet, İnler'in bizdeki performansını eleştiren biri olarak Oğuzhan'ın derbideki hali berbat ötesiydi. Bütün pasları yamuk veya güçsüz, hızlı düşünüp hareket edemeyen, oyunu ileri doğru kafasında tasarlamayan (bu hocanın isteği olabilir ama yine de alternatif olarak yapması gereken şeyi iyi yapamadı) bir görüntüsü vardı. Ancak Kiev maçında kendini affettirebilir.

@dominic, İnler'in uzun paslarda isabetli olduğunu (bu sezon)düşünmüyorum hatta tam etersine yüksek oranda isabetsiz oynuyor bence.

beagle dedi ki...

@Schwarz Weiss
Tüm maclarsa futbolu katlediyorsak, bu sezonu sut atamadan mac bitiren sekilde goturursek itiraz eden olur abi. Futbolu adam gibi seviyorum ben. Beşiktaş da zaten lakabıni gol atamasa da saldirmasindan almıştır.

Misal Yunanistanin aldığı iğrenç futbolla aldigi Avrupa Kupasinin gözümde zerre kadar değeri yoktur.
Mourinho'yu sevmem, Guardiola'yi severim.
Bir teneke için ruh satilmaz. Ha Barcayla eslestin tek maçlık strateji ile kazandin dersen ona tabi sevinirim.

Yorum Gönder

Ara