.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Kasım 2016 Perşembe

STSL 10 Beşiktaş - Trabzonspor


Tarih:  05 Kasım 2016 Cumartesi, 19.00

Stadyum: Vodafone Arena

Hakem Hakkında Bilgi: Mete Kalkavan (BJK 10g 3b 3m - TS 1g 1b 5m)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Caner Erkin , Anderson Talisca , Necip Uysal , Aras Özbiliz   / Güray Vural(Belirsiz)

Cezalı Oyuncular : Dusko Tosic / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

52 Yorum:

Basar dedi ki...

6-4 alırız.

Ben Ersun'un takımında tekmelerden korkarım. Senelerdir değişmedi, hangi takımı çalıştırsa sürekli taktik faul yaptırır.

fidddas dedi ki...

kadromu yazayım
fabri
gg marcelo rhodolfo adriano
tolgay atiba inler
q7 aboubakar ömer

oğuzhan, kerim ve olcay da hamle olarak kullanılır...

zaten elimizde kullanılabilecek 15 oyuncu var şu anda...

çok faul yapacakları kesin ama hataya müsait bir takımları var, duran top dışında fazla gol tehditleri de yok...
aboubakar defanslarına sağlam baskı yaparsa o defans çok hata yapar. ayrıca bekleri de çok stadart oyuncular.
trabzon faul ile kilitleyip kontra ile gol bulmaya çalışacak, bizim de sert oynayıp hataya sürüklememiz gerekiyor. ilk golü biz atarsak çözüleceklerdir.



carlito dedi ki...

ilk yarım saat golü bulduğumuz takdirde çok rahat geçebilecek bir maç.. trabzonlular geçen hafta oynadığı gs maçının bir benzerini umuyorlarsa bayağı hayal kırıklığına uğrayabilirler.. sözü edilen ersun yanal sertliklerinden de çok çekinmiyorum, kendi sahamızda bu tip şeylere prim vermeyecek kadar tecrübeliyiz artık, hem takım hem tribün olarak..

Oğuzhan'la başlayıp, ikinci yarı başlarında İnler'i sokmasını umuyorum.. zira böyle yaparsa zaten Oğuzhan'lı bir takımla ilk yarıda avantajlı bir skora ulaşabileceğimizi düşünüyorum, Ozyy'i 90 dk kullanmaya ihtiyacımız olmayacaktır.. (zaten pek mümkün de görünmüyor)

sakatlıklar nedeniyle kadroda oluşan daralma kadro tahminini de kolaylaştırdı biraz.. muhtemelen 11'imiz şöyle olabilir;

fabri
g.gönül marcelo rhodolfo adriano
atiba oğuzhan
ömer tolgay quaresma
aboubakar

şüpheli görünen kısım sağ kanadımız, ben hocanın bu maçta Beck'i tercih edeceğini zannetmiyorum, Ömer'i ise kullanmak isteyebileceğini düşünüyorum.. gerçi bu yazdığım kadro tahminden çok gönlümden geçen bir 11 oldu, Şenol hoca Beck, İnler, Tosun gibi tercihler de yaparsa şaşırmam.. ama her halükârda kazanacağımız hususunda içim rahat, 3-0 alırız diyorum..

Unknown dedi ki...

Trabzon iç sahada bize yıllardır ters geliyor.! bu sefer şık bir galibiyet alacağız gibi.

EC dedi ki...

yeneriz merak etmeyin.. skor 4-0

fidddas dedi ki...

bu arada sanirim devre arasinda jackson martinezi kiraliycaz.

BurkayJK dedi ki...

Şampiyonlar Ligi dönüşü yine içeride olmamız güzel. Maç Trabzon'da olsa puan kaybı olabilirdi ama İstanbul'da içim rahat. Üzgünüm ama ilk mağlubiyet Fenerbahçe deplasmanında gelecek.

planck dedi ki...

biz ortalama 13 faul yapıyormuşuz, ts 20. fakat son maçlarında 25 yapmışlar sanırım. güçlü yanları hava topları olduğu için duran toplara savunmada dikkat etmeliyiz, arkası dönüp adama da faul yapmamalıyız (necip yok allahtan). duran top kullanırken direk içeri kesmek yerine farklı şablonlar denemeliyiz bence. sakatlık olmadan 1-0 alalım yeter.

Coolio dedi ki...

@planck, duran top organizasyonu konusunda çok haklısın. Neden direk şut veya orta yapıyoruz anlayamıyorum. Bu sene direk şut olayı Talisca nedeniyle kabülümdür ama direk orta yerine başka şeyler yapılabilir. Üzerine kafa yorulsa rakibi şaşırtacak güzel şeyler çıkabilir.

Son iki üç haftadır basında TS'nin faul olayı biraz daha seslendirildi. Hakemler bence kart olayına bizim maç ile girişecekler (olması gerektiği bu aslında).

Unknown dedi ki...

Duran toplarda Marcelo-Rhodolfo ikilisi sahadayken, kolay kolay gol (özellikle kafa golü) yemeyiz. Hatta Atiba gibi iyi pozisyon alan ve çok şükür ki yan toplara çıkan bir kalecimiz de olduğu sürece o iş daha da zor olacaktır. Zaten geçtiğimiz sezonda Rhodolfo sakatlanıncaya kadar (+Ersan gidinceye kadar) duran toplardan doğru düzgün gol yememiştik, bu maçta da yemeyiz herhalde.

Trabzon Ersun Yanal'ın klasik taktiğinin yalnızca bir kısmını yapabiliyor: kontra ataklarda tekme-tokatlı indirme. Oğuzhan'ın oynaması durumunda, daha hızlı çıkma ihtimalimiz olduğu için muhtemelen bu yola başvururlar, oynamazsa sahada yeterince top ezen adamımız olduğu için hızlı çıkışlarımız olmayacaktır. Neticesinde de adamlar bu yola başvuramayacaklardır. Eğer yine de bu yolu seçerlerse, o zaman fevri hareketler yapmadan sakin kalmak gerekir, ki geçtiğimiz sezonlarda bu tip tekme tokatlı engellemelere reaksiyon gösterdiğimiz her maçta zarar gören biz olduk. Sakin kaldığımız-akıllı oynadığımız sürece Trabzon'un çapı bizi sahamızda yenmeye yetmez.

Vurduğumuz gol olsun!

BurkayJK dedi ki...

Başlıkla alakasız olacak ama Fenerbahçe tahmin etmediğim bir galibiyet aldı. Lens'i çok beğenen bir ben olamam herhalde. Sezon başı biz de ilgilenmiştik yanılmıyorsam.

carlito dedi ki...

f.bahçe benim tahmin ettiğim bir galibiyet aldı.. m.united'ın ilk maçtaki farklı galibiyeti aldatmamalı, görüp görebileceğimiz en kötü dönemlerinden geçiyorlar.. şu vaziyette onlardan 4 yemek zaten büyük rezillikti, en azından bunu birazcık telafi etmiş oldular.. fener gruptan çıkacaktır, ama sonrasında en fazla bir tur geçebilirler..
eğer gs'yi yenerlerse ligde de bir süreliğine çıkış yaşayabilirler ama şampiyonluk yarışını son haftalara kadar sürdürebileceklerine kesinlikle inanmıyorum.. birkaç hafta sonra kadıköy'de onlara büyük darbeyi indirmesi gereken takım biz olmalıyız..

hayalet dedi ki...

fn ne konyaya, ne Karabükspora birşey oynadı. Tek yaptıkları hızlı kenar forvetleriyle sıfıra inmek yada içeri girmek. Alper-topal-joseph ortasahasıyla oynayan takımın neyinden çekinicez. Fb rakip bile olamaz bize.

beagle dedi ki...

Su anda isimize geliyor ama bu "Abdullah Avci yere yatsana" tezahuratimiz cok yerindeymis. Son 10 dakikanin içine ettiler.

BurkayJK dedi ki...

Yarın Trabzon'u yenip Başakşehir ile puan farkını 2'de tutuyoruz. Haftaya Fenerbahçe Galatasaray ile berabere kalıyor, sonraki hafta da biz içeride Başakşehir'i yeniyoruz ve özlenen liderliğe kavuşuyoruz. İyi geceler.

carlito dedi ki...

başakşehir sonuna kadar haketti maçı, helal olsun adamlara.. maçın büyük bölümünde -özellikle 2. yarının ilk yarım saatinde- maçı tamamen domine ettiler.. çok iyi top çevirdiler, bir ara top göstermediler adeta gs'ye.. 2. goldeki çalışılmışlığı çok bariz olan duran top organizasyonu bize de örnek olmalı..
g.saray'ın kendi sahasında tokatlanması güzel oldu, yarınki maçımızdan itibaren başakşehir maçına kadar puan kaybetmeyip onları da yenerek liderliği alabilirsek, o dakikadan sonra alır başımızı gideriz.. herkesin yenildiği başakşehir'i yenmek, bütün rakiplerin hevesini kıracaktır..
ama tabii önce trabzonspor ve çok kritik benfica maçını alnımızın akıyla aşmamız gerek...

Unknown dedi ki...

Önümüzde ki ts,adana,ibb maçlarından 9 puan çıkatırsak derbinin sonucuna göre 1,5 rakibimiz kalır..1.rakip ibb,yarım rakip ya gs ya fb...tek endişem cl konsantrasyonu sonrası lige motive olma sorunu yaşamak...hem td hem futbolcular açısından.

planck dedi ki...

Başakşehir maçına CLde final maçı olan benfica maçından 3 gün sonra çıkıcaz. Berabere kalsak iyidir. Adamların en büyük avantajı avrupada olmamaları, osmanlıyı konyayı görüyoruz ligte.

WiLdHoney dedi ki...

Sonunda Vodafone Arena'daki maç izlemek nasip olacak bu akşam. İnönü'yü son FB maçıyla kapatmıştım, açılışı ise TS ile yapmak varmış.
Şeref Bey (batı alt) 124. Blokta olacağım. O tribünde olacak arkadaşlar varsa, tanışmak isterim.
Bu arada daha önceki postlarımda sorduğum sorulara cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler selamlar.
Vurduğun gol olsun kartalım.

beagle dedi ki...

Schwarz kardeşim IBB macina 3 puan yazmak için tek endisen motivasyon mu? Sahayi nasil parsellediklerini, duran top ve kontralarini izlemedin mi?

Biz takim boyunu uzatmis, bitiriciligi kaybetmis haldeyiz. Bugün Ömer, Gönül ve Oguzhani ideal 11e yerlestiremezsek çok daha fazla endişe duyup taktik gelistirmeliyiz.
Bugün iyi bitmezse, IBB macinda onlarin beklemeyecegi sekilde defansif oynayip 2.ligi emniyete alacak, 22 23. Hafta rakip liderlik stresini kaldiramazken devre arasi forvet katkisi almis olarak ensesine çökmek daha makul geliyor bana.

Bir de Muhammed Enes konusu var. Çocuk firtina gibi oldu artik. 3 5 mac 70den sonra sokarsak elimizde olmayan hizli kanat oyuncusu profili dolacak.

beagle dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
beagle dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
carlito dedi ki...

bu arada benim kombine de eski açık (güney) üst tribünden.. bilmiyorum bizim blogta benim tribünden kimse var mı ama eğer varsa biraraya gelmekten memnuniyet duyarım ;)

Unknown dedi ki...

Takım motivasyonu yazsaydım eksik yazmış olurdum.td motivasyonunun açılımını yapmışsın.eline sağlık.yazdıklarına katılıyorum.

beagle dedi ki...

Mac başi skordan bagimsiz soyleyeyim. Hala mi Cenk ve Abu? Faydasizlikta uzay ikili. Abu daha formda. Cenk oturmali.

QuaresmA dedi ki...

Bence her türlü Cenk. Abu özellikleri itibariyle ön libero oynayabilir. Kazma futbolcuya tahammülüm yok.

beagle dedi ki...

Bir arkadaş burada Abubakar bize Mustafa Pektemegin laneti/ahı demişti. Çok güzel demişti...

BurkayJK dedi ki...

İlk 10 dakikadaki oyun ve tribün çok iyiydi. Bu sezonun en iyi tribün performansıydı.

30 yaşını geçmiş Rhodolfo'ya orda o hatanın yapılmayacağını biz öğretmeyelim. Kendisini geldiğinden beri beğenmiyorum.

Salak salak hatalarla rakibi heveslendiriyoruz. Şu topu tutun pas yapın biraz, bu kadar zor olamaz.

Aboubakar o vuruşu sağ ayakla yapıyorsan tam tersi köşeye bırakacaksın.

Unknown dedi ki...

Son vuruşları her zaman pek de parlak olmayan Aboubakar vurmayıp Quaresma'nın önünede yuvarlayabilirdi. İlk 20 dakika şampiyonlar ligi seviyesinde oynama alışkanlığını hissettik sanki, açıkça trabzona göre birkaç siklet büyük geldik. Devre arası dinlenip aynı oyuna geri dönersek maç farka gidecektir.

Minostaurus dedi ki...

Benim kafamdaki ideale yakın bir 11 var, özellikle kanat anlamında. Orta saha full savunması da olan ama daha da önemlisi pas yapabilen bir 3'lü. Kanatta bir winger bir forvet koşusu yapmaya yatkın adam(ki bence Ömer daha
en doğru alternatif, hatta Olcay bile daha iyi alternatif Cenk'ten)
Mete Kalkavan başına ne düştüyse bizi kolladı bu devre. Bence ihtiyacımız yoktu ve kekremsi bir tat bıraktı bende. Penaltı fazlasıyla yarım penaltı, vermese kimsenin ses etmeyeceği türden.
Ben Trabzon'u orta alanda iyi buldum. Bir de evlat kontenjanından hiç düşünülmüyor ama Yusuf baya topçu gibi, keşke bir ihtimal olsa. Bizim Cenk kanadından daha efektif olacağı kesin. Visca, geçen seneki Podolski çok daha iyi adamlar forvet koşusu anlamında. Cenk bence forvet alternatifidir, ya da forveti ikileyecek adamdır ama net 11 oyuncusu olamaz. Beşiktaş şu an sahada hamleli stoper (Tosiç gibi) ve içe kateden forvet eksiği yaşamaktadır. Bunun dışında dizilim ve rol anlamında sorunsuz bir takımdır. Devre arasında destan yazdım ama "yeni Beşiktaş"ın bendeki özeti budur. Bu konuda görüşlerinizi merak eder selamlar sunarım.

YSY dedi ki...

Bu cenk mümkünse ilk süreçte s.tirsin gitsin. Böyle adam bize lazım değil. İkinci burak yılmaz hayırlı olsun

Hidayet dedi ki...

tolgay niye çıkıyor, anlamadım. 35 yaşında falan da yoruldu mu. adam neredeyse sahanın her yerindeydi. oğuzhan dururken o çıktı

YSY dedi ki...

Bencede tolgay yerine oğuzhan çıkmalıydı. Ayrıca aboubakar net gitmiştir. Herif direk soyunma odasına bastı gitti. Acil devre arasında eto yu almamız lazım. Başka alabileceğimiz adam yok.

Napoliden böyle baskı yemedik ayıptır günahtır ya. Q7 kırmızı görmeliydi bu arada

QuaresmA dedi ki...

Kesinlikle şaka yapmıyorum: Transfer esnasında menajer zokasına gelip Aboubakar yerine ona benzeyen birini geçirmiş olma ihtimalleri yüksek. Abartıyor olamaz demeyin, Gordon zamanında da futbolu bırakmış adamı bize kitlemişlerdi. Yine bir benzeri de İngiltere'de bir takıma Weah'ın kuzeni diye sıradan bir Afrikalı vatandaşı kitlemişlerdi ve Premier Lig'de dakika almıştı. Bu olay incelenmeli çünkü Abu'nun profesyonel futbolcu olduğuna dair çok ciddi şüphelerim var.

YSY dedi ki...

Cenk+aboubakar ilk fırsatta sınır dışı. Yok böyle birşey.

Eğer bu takım bunlarla şampiyon olursa tr ligini kapaton gidin.

Hidayet dedi ki...

hoca kayıp oğuzhanın yerine tolgay'ı çıkarınca, adriano'yu ortaya çekip, beck'i sol bek oynattı. başta oğuzhan çıksaydı bunlara gerek yoktu.

adriano ,atiba, tolgay çok iyiydi. gerisini beğenmedim. oğuzhan'ın varlığını hissedemedim. tolgay'ın yaptığı etkinin yarısını yapamadı.umarım geçen yılki formuna ulaşır

hücumda quaresma dışında alternatif bir hücum planı kalmadı. o da kenar oyuncusu olduğu için 3 e 2 yakalasak bile oyun kenara açılıyor. ah sosa ah

aboubakar , tamam kötü falan da cenk de yok be abi. adam dolduramıyor pozisyonunu. ben olsam aboubakar'ı çıkarmazdım. o çıktı, cenk duvar vazifesi gördü.

beşiktaş'ın hücumda quaresmanın olmadığı hucum planı kurması şart. cenk , abou ikilisiyle falan olmuyor. oyunu da beğenmedim. ikinci yarının bir kısmı hariç. bize önde basmak niye bu kadar kolay?

Unknown dedi ki...

Q7'nin kırmızısı dışında, Atiba'nın ceza sahasında yaptığı da bence penaltıydı. Hakem itelemesi ile maçı aldık.

İlk yarıdaki 20 dakikalık oyundan sonraki düşüşün sebebi rehavet değil yorgunluktu herhalde, ikinci yarı takımın oyundan bu kadar düşmesinin başka açıklaması olamaz. Milli maç arası iyi gelecektir, ki milli maç sonrası daha zorlu bir fikstürümüz var. Sırasıyla adana, b.şehir, fener ve bursa, arada da iki şampiyonlar ligi maçı. Bu ara gerçekten bizim için önemli.

Devre arası forvet bakmak şart, zaten aboubakar afrika kupasına gidecek, ne zaman dönecek belli değil. Eli ayağı düzgün bir forvet bakmak lazım.

yilmaz dedi ki...

Uzun zamandır bu kadar içime sinmeyen bi galibiyet olmadı. Quaresmanın sahada kalması bize de haksızlık. Kazanırdık yine de. Galibiyetimize gölge düşürdüğü yetmiyormuş gibi aleyhimize propaganda da başladı.

yilmaz dedi ki...

Bu maç bizim şampiyonluğumuzun gittiği maç olabilir yazın bi yere. 100. Yıldaki Zago muhabbetine döndü olay. Keşke bi kural hatası filan olsa da maç tekrar edilse.

QuaresmA dedi ki...

Önceki başlıkların birinde bir arkadaş yazmıştı; maçı falan bırakıp dürbün ile Q7 takip ediliyor diye. Mübalağa yapsa bile haklılık payı yüksek. Pozisyon bence de kırmızı kartlık ama bize karşı kasap gibi oynayıp ancak maç kopunca atılanlara ve hatta 90 dakikayı tamamlayabilenlere sayılsın o pozisyon da. Onlara bile bunun 10'da biri kadar söylenilmiyor.

Hidayet dedi ki...

@ QuaresmA

ben yazmıştım hocam :) , artık unutmak istiyorum q7 mevzularını, sabit fikirler değişmez. q7'yi hücumdan çıkarırsak beşiktaş'ın hücum gücü 0 kalır. o pozisyonu hızlı izlemek lazım. top q7' ye dönerek geldiği için kontrol edemiyor, yakalayım derken basıyor. kırmızı mı , bana yapılsa verilmesini isterim.

En uyuz olduğum şey maçtan 1 gün önceden beri süren kara propagandanın Mete Kalkavan'ın ibretlik yönetimiyle yerini bulmuş olması .

Atiba'nın pozisyon net penaltı , Quaresma'nın pozisyona diyecek birşey yok ben yapsam kendime kırmızı kart veririm , birçok pozisyonda da işimizi kolaylaştırdı. Hakkında konuşmayı hiç sevmediğim türden maç . Sezon sonuna kadar kafamıza kakarlar artık .

QuaresmA dedi ki...

@ hidayet nurügengi

Ülkenin her yeri su alıyorken millet her şeyi bırakıp çıkmayan bir kırmızı kart yüzünden futbol liginde şampiyonluk çalmak için algı operasyonu yapma peşinde. Ama milletin ağzı torba değil ki büzesin, böyleleri her zaman olacak. Ona bakarsan Q7'nin 3-5 maçta bir karşısındaki bekin atılmaması veya bize karşı her tür kasaplığı yapanların 11'e 11 maç tamamlaması da ufak çaplı skandallar ama bunlardan bahseden yok. O yüzden bırakın konuşsunlar. Çünkü bugün buradan vurmaya çalıanlar Q7 atılmış olsa yarın başka bir şekilde algı operasyonu ile şampiyonluk çalmaya çalışacaktı. Millete yaranmak için adalet peşinde koşmayı bırakmalıyız bu konularda en çok yanan taraf Beşiktaşlılar olarak.

turgay dedi ki...

Bu galibiyeti içime sindiremedim açıkçası. Penaltımız rakibe verilse hazmedemedim aynı şekilde Q7nim hareketini de bize yapsalar ben de isyan ederdim. Ama Trabzon'un 1 tane gol pozisyonu var o da gol oldu. Tamam atibanın da yaptığı penaltı ama aboubakar golü atsa ağlacak nedenleri kalmayacak. Olsa yapsa etse demekle dünya geçmez ama 1 tane net golcü şart bize.

Oyun tamamen Q7 üzerine kalması bana rahatsızlık verdi. Adam baya formda ama bu kadar yüklenmemek lazım. Ayrıca hocanın 87den sonra beck değişiklikleri de enteresan. Gençler maçında da yaptı burada da yaptı. Isısttığı 3 oyuncu inler Ömer ve beckti maç basından beri. Şenol hocanın düşüncelerine anlam vermek zor. Kazandık ama buruk bir tat var bende. Gerek hakem kararları gerekse de oynan oyun zor maç'lar öncesi beni düşündürüyor.

Yannız şu jeremain Lens'i biz alsaymışız sezon ilk devre bitermiş muhtemelen .

O kadar da haber çıktıydı ilgileniyoruz filan diye .

sadrazam dedi ki...

Yana yatmıș, çamura batmıș. Aynı hataların alehimize yapılmasını sonra da buralarda ağlayıp sızlamak daha mı hoș olurdu. Gönül isterki hiç hata olmasın. Ama oluyorsa da alehime olmasın.
Napoli dönüșü çok kıymetli 3 puan.

sports guy dedi ki...

Basindan sonuna unutmak istedigim bi mac. Her seyiyle.

3 puan iyi, kalanini at cope gitsin.

Basar dedi ki...

Abou golu yazsa mac 5e giderdi. İtelemeyle filan kazanmadık. Quaresma cok iyi oynadı. Hareketi kırmiziydi ama niyeti adamı sakatlanmak degildi.

F.N. dedi ki...

Abu golü atsa gule oynaya alcagamiz maci hakemle aldik diye gözüküyor ona yanarım.
Takim olarak 20 dk dışında biseyde oynamadık mac tam kerim.lik duruma geldiğinde beck hamlesi cok sacma geldi bana. Forum.da bir Ömer aşkı var ama bence bjk.nin tr kupasi maçları haricinde pek bi işe yarayacagini düşünmüyorum.
Hatiladigim kadariyla lens.le biz anlasmistik ama o sira nasri isi cikinca arada kaynamisti son gunde fenere gitti. Devre arasi etoo ve g.tore takima katilirsa hücum anlaminda çeşitli opsiyonlara kavusuruz diye düşünüyorum

YSY dedi ki...

Abi birde cenke başka bir kılım ki oda kendini saçma sapan yere atması. Abi en uyuz olduğumuz oyuncu tipi yapma şunu ya. Yakışmıyor bize üstündeki formaya. Varsa böyle huyların bas git bu klüpten.

Ulan ayrıca bir sene demba ba bir senede gomez'in arkasında oynadın. Ulan hiç mi birşey öğrenmez insan. Ya o kadar heveslendik dedik bu çocuk pişsin bunların yanında ileride forvetimiz olur yok abi. Gomez kaç kere takım baskı altındayken defansa yardım etmeye koşmuşluğu var ben biliyorum bunu mesleğim olmamasına rağmen ulan be öküz sen nasıl hala orta sahadan olanı biteni umarsızca izlersin hayret edilecek şey. Pes diyorum başkada birşey demiyorum.

Basar dedi ki...

Oyundan Cenk ile Oğuzhan'ın çıkması gerekirken Tolgay ve Abu çıktı. Bilemiyorum herkes hemfikir midir?

Oğuzhan ritmini bulacak, koordinasyonsuzdu bu hece. Oyunda kalmadı bu acıdan iyi oldu. Biri allahaşkına su aboubakara bir özel çalıştırıcı tutsun. Karşı karşıya pozisyonda vurduğu köse inanılmaz!

beagle dedi ki...

@Minostaurus
Sorunsuz dizilim geçen sene idi. Gidenler, gelenler ve sakatlanankar sonrasi korkunç bir ileri 3lü, olmayan 10 numara, solbekten devşirme hamleli stoper, ayağı çok kötü savunma lideri ile oynuyoruz. Önümüzdeki 2 ayda bunlarin bedelini güzelce ödeyecegiz. Umarim 35-38 puani bulup potada kaliriz.
Yusufu epeydir izliyorum ama topa vuruş hakimiyeti 3 büyükler seviyesine çikamadi henüz. Okay yokuşluyu daha çok isterdim. Bir de Mehmet Ekici bizim kulubeye cok gerekirdi.

Yorum Gönder

Ara