.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ekim 2016 Cumartesi

Karne: Gençlerbirliği 1 - 1 Beşiktaş


Goller: Anderson Talisca (51')
En iyi üç: Dusko Tosic, Marcelo Guedes, Ricardo Quaresma
En kötü üç: Cenk Tosun, Olcay Şahan, Fabricio Agosto

Karne:

Şenol Güneş5.5
Beşiktaş6.0
Gençlerbirliği5.4
Alper Ulusoy5.2


Fabricio Agosto4.9
Dusko Tosic7.2
Marcelo Guedes7.1
Adriano Correia5.9
Gökhan Gönül (87')5.4
Necip Uysal (16')5.3
Tolgay Arslan6.7
Anderson Talisca6.3
Olcay Şahan (46')3.8
Ricardo Quaresma7.1
Cenk Tosun3.7


Luiz Rhodolfo (16')5.7
Vincent Aboubakar (46')6.5
Andreas Beck (87')5.5


Takım Ortalaması5.8

Anket: 38 kişinin katılımıyla tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkürler.

41 Yorum:

carlito dedi ki...

geçen sene 5. haftadaki gençlerbirliği deplasmanının kopyası oldu adeta.. o maçın da ilk yarısında kendi kendimize bir gol yemiş, (tosic kendi kalesine atmıştı) pek hücum yapamamış, 2. yarı toparlanmıştık.. o maçta da ikinci yarı kenardan gelen bir orta sonucunda, ofansif bir orta saha oyuncumuzun (g.töre) kafa golüyle beraberliği bulmuştuk.. dün de Talisca attı.. hatta bu maçta çok daha fazla baskı kurup pozisyona girdik ikinci yarıda.. benim aklımda kalan 3 tane Cenk, 2 tane Aboubakar, 1 tane Marcelo, 1 Quaresma'nın net pozisyonu var kaçan.. 45 dk içinde bu kadar çok fırsat kaçınca çöpe giden ilk yarıya rağmen kaçan puanlara üzülüyor insan tabii..

öte yandan artık bu çöpe giden tek devreler fazlasıyla can sıkmaya başladı.. hadi dün kadro zaafiyetiydi diyelim, bu Olcay ne ayak arkadaş! ben bu kadar çok devre arası oyundan çıkartılan ama sonra tekrar 11'de başlatılan bir oyuncu ne gördüm ne duydum! olmuyorsa olmuyor yani, zorlamanın manası yok, illa oynayacaksa son yarım saat girsin daha çok fayda sağlar..
maç postunda yedekte tek bir orta saha bile tutmadan takımı Ankara'ya getiren Şenol hocanın hata ettiğini vurgulamıştık, nitekim 15. dk Necip sakatlanınca gördü yaptığı şeyi.. yahu daha Napoli maçına 4 gün var, önümüzdeki haftadan sonra da milli ara var bol bol dinlenecekler.. ne diye sakatlığı olmadığı halde Atiba'yı getirmezsin be adam.. dursun yedekte, en azından şu sakatlık durumunda sokardın oyuna, rahat alırdık maçı yeminle.. (zaten sezonun en kötü pas istatistiğini yakaladığımız maç olmuş, şaşırmadım!)
hadi diyelim Necip sakatlandı, yedeği de yok, Tosic'i niye bozuyorsun? aldın sol beke, İsmail köybaşı oyununa döndü anında.. hücum ederken rakibe kayarak faul yapıp sarı kart aldı yaa (haftaya cezalı) bu adamın sol bek performansı bu işte, neden şahane oynadığı yerden alıyorsun? hiçbir şey bulamasan Tolgay ile tek ön liberoya döner, öne Talisca'nın yakınına birini koyarsın yani..
her neyse, bu puan kaybını tartışmasız bir şekilde hocaya yazabiliriz.. Napoli maçı uğruna bu maçı göz göre göre gözden çıkardı, umarım salı günü buna değdiğini görürüz.. yanlış anlaşılmasın, elbette bana göre de Napoli maçı daha önemli ama onu kazanmak için bu maçı feda etmenin gerekliliğine kimse ikna edemez beni.. günümüz futbolunda böyle bir mantık yok...

turkkant dedi ki...

Puan olarak iyi gidiyoruz, ama ne Ş. Güneş'in teknik yönetim performansı ne de takımın oyunu tatmin edici.

- Maalesef M. Gomez'den sonra bu santraforlar final anlarında kabak tadı veriyor. Cenk Beşiktaş'ın birinci santraforluğu bana bir gömlek fazla mesajı veriyor. Avrupa Şampiyonası'nda da bu durumun sinyallerini vermişti. Abubakaar ise Demba Ba ve M. Gomez kalitesinin altında.

- Bu sene hocanın bana göre bayağı bir yanlışları oldu. Aklıma gelenler, Kiev maçının ikinci yarısında hatalı oyuncu değişiklikleri, Antalya maçının ilk yarısında 4 forvetle çıkıp orta sahayı Antalya'ya bırakması, GS maçında Bruma'nın karşısına hiç hazır olmayan G. Gönül'ü koyması, bu maçın ilk yarısı... Rotasyon rotasyon derken bazı oyunculara fazla yüklendi ve sakatlıklara neden oldu. Caner mesala istisnasız her maç 90 dakika oynadı, Antalya maçında oynatmadın, bari hiç almasaydın, keza G. İnler gibi geçen sezon oturmuş bir oyuncuya da fazla yüklendi, sonucunda o da haftalardır ortalıkta yok. Bu geniş kadro işi en çok Güneş'in kafasını karıştırdı.

- Bir diğer konu Adriano-G. Gönü performansı. İkisi de veteran futbolcu edasındalar... Özellikle Gönül şu ana kadar büyük hayal kırıklığı...

-Bence bir an önce Oğuzhan-Tolgay-Atiba (ya da İnler)'la 4-3-3'e dönmeliyiz. Görünen o ki, ön taraf da Abubakaar-Q7-Talisca olacak. Ancak bunun olması için Talisca beyefendinin biraz savunma, toplu oyun filan öğrenmesi lazım.

carlito dedi ki...

biraz da tek tek oyuncuların performansı üzerinden değerlendirme yapmak istedim..

fabri'nin genel olarak memnuniyet veren performansıyla birlikte, yaptığı bazı gereksiz hareketlerin bir maç başımızı yakacağı zaten sık sık dile getirilen bir şeydi, bu maç oldu.. bence Rhodolfo'nun hiçbir kabahati yok orada, sanki defansta hiçbir arkadaşı kalmamış gibi 30 metre çıkmak işgüzarlıktır.. ama olan oldu, iyi tarafından bakmak lazım, bir daha aynısını yapacağını sanmam..

tolgay'dan çok memnunum, ama her zaman daha iyisini yapabileceğini bildiğimiz için olsa gerek, hiçbir zaman tam anlamıyla %100'ünü oynayabildiğini düşünemiyoruz (sadece kiev maçı ilk devre kusursuz buldum) dün de iyiydi ama rakip kaleye çok yabancı duruyor.. halbuki orta sahada aldığı topları dikine 20 metre sürüp ceza sahası yakınında şutunu çekebilecek veya Oğuzhan misali ani bir feyk ile asistini yapacak yeteneğe fazlasıyla sahip.. ama maalesef bunlara kalkışmıyor, haliyle kilidi açan oyuncu hüviyetine bürünemiyor bir türlü.. bunları yapamadıkça, Oğuzhan ve İnler iyileştiğinde yedek kalma ihtimali hep olacaktır..
bir de şu Napoli'nin hemen her hücumda yaptığı ileriye sert ve dikine paslarla ani pozisyon bulma stratejisini bir kere bile uygulamamamız kahredici.. yahu çok mu zor ileri oynamak? cenk, talisca, aboubakar vs. topu sırtı dönük iyi karşılayacak oyuncular da yok değil hani.. ah Oğuzhan ah, dön artık be :(

Quaresma konusunda ben de dün en çok beğendiğim maçıydı diyebilirim, genel kanı da bu yönde zaten.. bunun sebebi hatasız oynaması değil, hatta delgado arkadaşımızın belirttiği gibi iki üç pozisyonda yanlış tercihleriyle golü bulmamıza da engel oldu.. (çaprazdan girip şut çektiği sırada Tolgay ve Cenk bomboştu) ama hata yapmak ayrıdır, gereksiz işler yapmak ayrıdır.. dünkü maçta çoğu zaman yaptığı top ezmeleri, olmayacak işlere kalkışmaları vs. minimumda tuttu, daha basit ve sonuca odaklı oynamaya çalıştı.. bunun ödülü olarak da güzel bir asist yaptı..

Talisca çok eleştiriliyor, ama doğru kullanıldığı takdirde Alex misali, bugüne kadar hayalini bile kuramadığımız derecede skorer bir ofansif orta sahamız olacak.. elbette bir Alex değil :) lakin her zaman forma giymesi gereken bir oyuncu, gerekirse onun açıklarını başkaları kapatacak ama Talisca illaki golünü veya asistini yapacak.. zira Gomez'in yokluğunda, Cenk ve Aboubakar gibi stricker özelliği olmayan iki forvetimiz varken, skor yapacak oyuncuya ihtiyacımız var.. bu da Talisca'dan başkası olamaz..

son olarak dünkü maçtan sonra Cenk Tosun'un yerden yere vurulacağını tahmin edebiliyordum, yorumlara bakınca öyle de olduğu görülüyor.. bence takıma zarar verecek türden kötü bir oyun oynamadı.. bizim oyunumuzun en önemli ayaklarından biri olan presi en çok ve yılmadan yapan adamımız Cenk'ti, biraz da bu sayede o sağlam baskıyı kurabildik, 90. dk'ya kadar da yorulmadan devam etti buna..
kaçırdığı malum pozisyonda ise, normalde rahatlıkla gol yapabilirdi bunu Cenk, biliyoruz.. Aboubakar olsa emin olamam ama Cenk böyle birebir pozisyonlarda kötü değildir.. ancak sezon başı süper kupa maçından bu yana gelen aşırı baskı özgüvenini etkiledi, muhtemelen "ulan bunu kaçırırsam linç ederler beni" düşüncesine kapıldı, pas verebileceği kim var diye baktı.. iyi de düşündü aslında ama pas şiddetini ayarlayamayınca Quaresma'nın rahatlıkla boş kaleye yuvarlayabileceği bir gol kaçtı maalesef.. kafayla direkten dönen topunda da şanssızdı..
sonuç olarak Cenk tosun bu takımın ideal 11'inde olmasa da ideal 14'ünde her daim yerini alması gereken bir oyuncudur ve sezonu da en az 15 golle tamamlayacağına eminim, lütfen gömmeyelim...

Barreto dedi ki...

Fabri: Kalede Cordoba gördüm. Sıkıntı yok. Çıkmayıp üç yiyeceğine, çıkıp bir tane yesin.

Cenk Tosun: Hoca ligde iki maç kenarda oturtmalı. Oruç tutuyor.

Talisca: Hoca bu sene de gol kralı çıkarırsa bu ancak Talisca olabilir.

Olcay: Maalesef bu takıma pejmürde kalıyor. Takım yeterince büyüdü, Ekrem dağ i hatırlatıyor.

Abu: Biraz daha takıma alışmış gördüm.

Tosic: Stoper ile bek performansı arasında çok fazla fark var.

Hoca bayağı bir şey denedi, kendisinden bir ricam var. Marcelo Yu kupada yarım saat pivot santrafor dene lütfen:).

yilmaz dedi ki...

hocam şu deneysel takılma işlerini hazırlık maçlarında filan mı yapsak? Ne demek yedek ortasaha olmadan deplasmana gitmek?

Unknown dedi ki...

Mecburi mi veya keyfi mi bilmiyoruz ama çılgınca bir kadro ile gidildi ankara'ya.ligi küçümseme mi?,cl için heves mi bilmiyoruz ama boşuna kaçmış 2 puan var.ekim ayında oynanan maçların tümüne 3 puan,tek maça 1 puan yazsak herkes eyvallah derdi.hepimizin zoruna giden pisi pisine bırakılan 2 puan.cenk'in her geçen dakika iç kurumaya girmesi,olcay'ın her geçen gün eriyip yok olması.evet olcay hiç bir zaman üst düzey değildi lakin bu kadar da sıradan hiç olmadı.eskiden fizik ve kondisyon ile idare ederken şimdi fizik olarak yerlerde.tipik ankara maçı oynadık ve asıl sorun napoli maçı hariç uzun süredir oynadığımız resmi maçların ilk 45dk.sını çöpe atıp son 45 de ekstra efor sarfetmemiz.bence bizi aşağı çekebilecek en büyük etken ilk 45 dakikaların çöpe atılması olur.
Dün ki maç 45 dk oynanıp bitse kimse laf etmez yenilgiyi hakettik der geçerdik.ama 2.yarıda ki performansı ilk 45 de yapsak güle oynaya 3 puan yazardık.
Gerçekten yazık oldu ya.!

Şaka gibi maç . Takımda maçı isteyen sadece 3 oyuncu vardı Quaresma-Tolgay-Tosic(Tosic her maçı istiyor gerçi) biraz da Marcelo . Buna rağmen neredeyse kazanıyorduk 2. yarı . MAç bize geldi , biz alamadık .

Şansımız bence bir şekilde yenik girmek oldu devreye . Böylece Gençler'in kaleciye ve stopere bakıdan ibaret planını değiştirmeye gerek görmemesi azıcık mantıklı bir sisteme geçtiğimizde Talisca-Tolgay-Marcelo gibi saçma sapan bir 3'lü ile orta sahayı almamızı sağladı .

Dediğim gibi Napoli maçını kazanmak bize turu getirebilecekken bu risk alınmaya değer ama o maçı getirmesini bekleyeceğimiz adamlar(Quaresma-Tolgay-Adriano vs ) 90 dakika hayvan gibi eforlu oynamışken ben Atiba rotasyonuna anlam veremedim açıkçası . Bir tek dinlenmiş Atiba mı alacak yani Napoli maçını ?

Aslında Necip çıkmasa hocanın planı bu maçı bile alacaktı saçma sapan bir biçimde . Bu da Türkiye ligi kalitesenin ne kadar berbat olduğundan başka bir şey göstermiyor açıkçası .

carlito dedi ki...

http://haber1903.com/n-24501-besiktasta-talisca-soku.html

buyrun cenaze namazına.. hapı yuttuk beyler..

planck dedi ki...

oha 3 ay diyor :( valla ben sakatlandığını tahmin etmiştim ama 2 hafta falandır sanmıştım, e zaten napoli maçında 11 çıkmayacak ts maçında da oynamaz aradan sonra döner diyodum. işin garibi bu da darbeden değil, yere ters basmış çocuk. hoca ekstra şanssız yahu tam bir bölgeyi oturtuyor hop biri sakatlanıyor. vay arkadaş.

planck dedi ki...

barreto, fabri yorumuna +fav :) o pozisyonda %90 fabrinin hatası ama rhodolfoya ben vuracam diyor sanki rhodolfo da kambura yatıyor :(

beagle dedi ki...

Abu ve Quaresma oynasın diyorduk ama matah topçular olduklarından değil, Talisca tekerleri olarak işe yarayacaklardı. Şimdi göreceğim Quaresma istatistiklerini. 15 gol 25 asist hadi bakalım. 15 kırmızı kart potansiyeli 15 golden daha fazla. Dün gene yırttı, adamın boğazına attığı dirsekten.

Öyle bir enkaz kadro kaldı ki üzerine konuşacak, plan yapacak birşey yok. Ömerle Abuyu sabit 11'e fiksleyip top şişirip duracan. Belki devre arasına kadar 3-4 galibiyet alırsın o şekil...

Demirören, Fiko, ve kör talihimiz. Topunuzu sevgiyle andım.



F.N. dedi ki...

Talisca tam kendini bulmaya baslamisken sakatlanmasi cok kotu oldu. Tr ligi için en tehlikeli oyuncu tipinde bi adam(oyun içinde kendi takim arkadalarina bile kendini unutturup nerden cikacagi belli olmayan tipte bi adam). Devre arasina kadar cok zorlancaz hucum anlamında

turkkant dedi ki...

Talisca'nın sakatlığı sonrası Oğuzhan ve Olcay'ın bir an önce dönmesi lazım.

Olcay'lı 4-2-3-1, Oğuzhan'ın ilk 11e gelmesi ile daha iyi işleyecektir.

İkinci ihtimal ise, Oğuzhan sol iç, Tolgay sağ iç, Atiba (ya da İnler'in) ön libero oynadığı 4-3-3. Bu sistemde sağ kanadı Abubakaar yapabiliriz, alternatifi de Ömer Şişman olur. M. Gomez olmadığına, Talisca sakat olduğuna göre, en mantıklı sistem bana bu geliyor.

Takımın belki oyununa değil, ama skoruna çok net etki eden iki oyuncusu ilk yarıyı kapattı. Oyunumuzu oturtamadığımız sürece de Olcay'dan fazla verim gelmez, o takım oyunuyla performans veren bir oyuncu.

carlito dedi ki...

daha şoku atlatabilmiş değilim.. ben Talisca'nın maçta sakatlandığının bile farkına varmamıştım ya, bu nasıl iş arkadaş.. tam bir sevindik Napoli galibiyetiyle falan, hemen bir haftada burnumuzdan geldi, bahtımızı seveyim!

Caner'in sakatlığı bi şekilde tolere edilebilir dedik ama Talisca takımın bütün gol yükünü çekecek oyuncuydu bütün hesaplarda.. en iyi ihtimal şubattan önce, yani ikinci yarıya kadar dönebileceğini sanmıyorum..
şu vaziyette ilerde üçlü bir hücum hattı mümkün değil.. bence hoca istese de istemese de geçen seneki sisteme dönmek durumunda artık, başka çare kalmadı.. Oğuzhan en kısa sürede takıma girecek, Sosa pozisyonunda "seve seve" oynayacak.. o da olmadı Atiba-Oğuzhan ve önde Tolgay olabilir (o daha iyi olur) ama formsuz haliyle Cenk'i ve kanatta daha etkili oynayan Aboubakar'ı düşününce forvet pozisyonu insanın içini karartıyor..
ah şu Eto'o yu alabilseymişiz keşke ya, her yerde kullanılabilirdi.. mümkün olsa da devre arası getirebilsek..

bu arada bir de Napoli maçı vardı değil mi? eyvah ki ne eyvah...

Hidayet dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
carlito dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
carlito dedi ki...

Aras'ın da antremanda omzu çıkmış, o da ameliyat olacak.. Necip de iki hafta yok..

evet yok mu arttıran!

Hidayet dedi ki...

@turkkant

hocam geçen sene belki de takım oyununu en iyi oynadığımız dönemde olcay 16 maç 0 gol/0 asist ile oynadı. üstüste 16 maç. nerede takım oyunu performansı. töre sakat olmasa o kadar oynayabilirmiydi sizce. olcay'ın yarısı kadar süre almayan kerim ,olcay ile aynı sayıda gol attı , 5 gol. o'nun istatistikleri genelde formda olduğu sezonun başlarında geliyor. sonra kayıp. her yıl böyleydi. bu sene sezon başı formu da yok. 45 dakika doldumu çıkıyor oyundan. ne aboubakar , ne de cenk , gomez'in yaptığı görevi yapabilir. malum bir de sosa boşluğu var. bir şekilde kendimizi ikinci yarıya atsak da töre falan ne varsa dönse. transfer şart oldu. hayırlısı..

fidddas dedi ki...

acilen kursun dokturelim.... sans bulma ihtimali varken aras da saklatlamis...
bir hafta da 3 sakat.

ne oluyor arkadaş,toptan yemeklerine zehir katıp rahatlayalım:) bu ne biçim bir ugursuzluktur.

planck dedi ki...

aras 2 ay yokmuş lan oha! napoli maçı sonrası save ettiysek ona geri dönsek ya :(

sports guy dedi ki...

Kapat sezonu kapat kapat.. retire game, exit game.

beagle dedi ki...

Şimdi zemin doktor suçlu ararlar. Alakasi yok. Ne zaman bir takimin kimyasi/uyumu bozulsa, maçlarda kör topal takim oyunu, zorlanan bireyler olunca sakatliklar gelir. Iki uc hafta önce idman kavgalarina övgü düzen mal gazeteciler de, sağlık ekibine döner.

Çingene pazarligi yapicam diye takimi 1 Eylülde kurar, Oguzhan 1.5 zor görürken Abuya 3.3 maaş baglarsan alirsin takimi eline. Bari sezona liderlik edecek Etoo ile girsen bu karmasa olmayacakti. Paran da vardi..

Basar dedi ki...

İyi ki bir Napoli macı kazandık! Ne göz varmis arkadaş! Kapat, kapat...

hayalet dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hayalet dedi ki...

Şu gs ile aramızda 1(bir) puan var şaka gibi. Adamlar Adanaspor'a 1 gol atıp yatma derdindeler. Bu sezon bunlara geçilirsek gerçekten yazık.

hayalet dedi ki...

Muslera bildiğin anadolu takımı kalecisi gibi zaman geçirme peşinde.

BurkayJK dedi ki...

Oğuzhan ve İnler sapasağlam dönüp maç temposu kazanırsa, devre arasına kadar Talisca diye bir oyuncumuz var mıydı yok muydu kimse hatırlamaz.

Oğuzhan'ın bu sezon gitmek isteyip gidememesinden dolayı isteksiz olduğu konuşuluyor ama ben buna pek katılmıyorum. Aklı başındaysa, bu durumun transferini olumsuz etkileyeceğini bilir. Şampiyonlar Ligi gibi bir vitrinde kendini göstermek istememesi imkansız. Ayrıca Oğuzhan bize şöyle 13-15 civarı bir para kazandırıp gitmeli. Ben de kendisini Avrupa'nın üst düzey takımlarında izlemek istiyorum. Bu çocuk çok net gitmek istiyor. Yönetim, Beşiktaş'ta kalıp Beşiktaş efsanesi olsun tavrına girmesin hiç.

Napoli maçında yenilmezlik serisi bozulmaz. İlk yenilgimizi Fenerbahçe deplasmanında alacağız.

Borcumuz açıklanmış; 1 Milyar 524 Milyon TL.

Ligde üst üste şampiyon olmadan ve Şampiyonlar Ligi'nde her sene gruptan çıkmadan bu borç kolay kolay erimez.

yilmaz dedi ki...

@Burkay ben kulübün borç ödeme niyetinde olduğunu filan düşünmüyorum. Muhtemelen sadece vadesi gelen borçları ödeyerek yoluna devam edecek. Bence de mantıklı olanı bu. Borç çevrilebilecek nitelikteyse sorun yok bence.

hayalet dedi ki...

Başakşehirin haftaya gs maçını gerçekten merak ediyorum. Nasıl bir maç olacak acaba?

BurkayJK dedi ki...

Galatasaray; Başakşehir, Osmanlıspor ve Konyaspor maçlarından toplam 1 puan anca alır.

Napoli'de Mertens sakatlanmış ve bizim maçta yok. İyi haber ama geçmiş olsun tabiki.

hayalet dedi ki...

Başakşehir konusundaki düşüncem açıkçası anadolu asla bize oynadığı gibi oynamıyorlar. Karabük bugün nasıl oynuyor bir bakalım. Geçen hafta ibbye gol dahi atamadılar. Bursa yenildi evinde, döndü fb'yi yendi. Alanya 5 yedi. Shakhtar maçları gösterdi ne oldularını. Bunları Varena'da yenmek farz oldu.

YSY dedi ki...

Gençlerbirliği beraberliği bize başakşehir maçını almamızı zorunlu kıldı. Sakatlık verdik ama çok panik yapılacak birşey yok. Ortasahamızda hala ozzy tolgay atiba inler quaresma kerim var. Biz bu adamlarla geçen sene şampiyon olduk. Muhtemelen geçen seneki oyuna dönülecek. Sola olcay yada ömer geçecek yada bir ihtimal aboubakar geçebilir. Yeterki 10 numarayı tolgay iyi kıvırsın geride atiba-oğuzhan olacak.

Zaitsev dedi ki...

Yine çöpe atılan bir ilk yarı ve sonrasında gelen toparlama çabaları. Birisi bizi yense aslında Şenol hoca da rahatlayıp toparlayacak ama bu sene kör topal gidiyoruz. Geçen sene Trabzon-Kasımpaşa şaplakları iyi gelmişti.

- Fabri golde hatalı ama Rhodolfo hatasız değil. Sorumluluk Fabri'ye kesilemez sadece. Rhodolfo kalecinin çıktığını görüyor ama manasız bir şekilde geri koşmaya devam ediyor. Ayrıca 1.60lık Serdar o topu göğsüyle alabiliyorsa Rhodolfo da o topu çarpışmadan 2-3 metre önce kesebilir. Kesmiyorsa Serdar'ın önünü kapatacaksın ki kaleci vuracak o topa.
- Talisca'nın sakatlanması kötü oldu. Ön tarafta Q7-Abu-Talisca iyi bir 3lü olma yolunda ilerliyorlardı.
- Hoca ya Cenk ve Olcay'ı hazır tutmak istiyor ya da sizden ilk 11 topçusu olmaz hep 45te almak zorunda kalıyorum demek istiyor.
- Cenk efendi'ye verilen şanslar Ömer'e verilse keşke. karşı karşıya niye vurmuyorsun topa. Kafası kesik tavuk gibi oynuyor sahada.
- Q7'nin artan bir formu var. Kiev maçından beri istiyor çabalıyor. Sezona geç başlaması sonucu form tutması biraz süre aldı ve alacak.
- Kulubün 250 milyon TL civarı alacağı da var. Borç hanesinde ileriye dönük satılan locaların parası da olması lazım. her sene borçtan düşecek. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsa inşaat esnasında kombine alanların hakları bu sene de devam ediyor. Öyleyse 2017-18de satılacak ekstra 10 bin civarı kombine daha olacak. Bu da daha fazla gelir demek.
- Oğuzhan kendisi Arsenal-MANU- Real Madrid gibi bir takıma gitmezse kalacağını söyledi. yani Wolsburg'a filan gitmez Avrupa diye. Para mevzusu da aklını karıştırmaz. Adriano-Q7-İnler gibi bir kariyeri olsun daha fazla para alacaktır Oğuzhan. Abu'nun parasında ise menajer-alacak verecek gibi bir muhabbet vardır umarım. 3.3 büyük para.

hayalet dedi ki...

Fb maçını izliyorum. Karabük 10 kişi bile bunlardan iyi oynuyor. Tam bir komedi.

YSY dedi ki...

Bu arada geçen sene toplam 4 beraberliğimiz vardı bu sene şimdiden 3 oldu. Muhtemelen ligi 6-7 beraberlikle bitireceğiz gibi duruyor. Luan önemli olan mağlup olmamaya dönüştü. Lucescu zamanı 7 beraberlik 1 mağlubiyetle bitirmiştik şimdide benzer performans göstermemiz gerekiyor.

Unknown dedi ki...

Şenol güneş olanları görüp ligi ona göre ciddiye almalı.belli ki fb/gs sona kadar sürüklenecek.sakat makat diyip 20 topçuyu istanbulda bırakmak biraz ciddiyetsiz görünüyor.

delgado dedi ki...

Anti-şaklaban hesabı sağolsun Quaresma'nın GB maçındaki acayip şut tercihlerini koymuş: https://twitter.com/AntiSaklaban/status/792825386409324545

Adam topu kontrol edişinde bile muazzam teknik kabiliyetini belli ediyor, ancak beyni olmadığı için 20'li yaşlarında dev takımlarda tutunamadı, bu tarz tercihlere devam ederse 30'lu yaşlarında Beşiktaş'ı da rüyasında görür diyeceğim, ama ligimiz o kadar kötü ve biz de geçen sezondan o kadar uzak oynuyoruz ki, işte. Ama bu sürdürülebilir bir olay değil, Quaresma'nın bu hareketleri yaptığı ve sonrasında Şenol hoca tarafından kulağının çekilmediği her maç bize sonra daha kötü bir takım olarak geri dönecek.

BJK4EVER dedi ki...

Insanlari birkac hafta evvel soylediklerinden dolayi troll ilan edip birkac hafta sonra ayni seyleri soylemek komik oluyor.
Senol Gunes hala en azindan 1 yariyi cope atiyor ve hala abuk subuk oyuncu tercihlerinde bulunuyor. Genclerbirligi macindaki kadro seciminin konusulacak tarafi yok. Omer'in kadroya alinmamasinin izah edilecek tarafi yok.
Abuk subuk oyuncu tercihleri ve kendi ellerimizle verdigimiz 2 puan. Bu sene kaybettigimiz tum puanlari (Konya haric) net teknik direktor hatasi yuzunden kaybettik.
FB ve GS'yi istediginiz kadar elestirin, oyunlarin sovun, ama bunlarin olacagini gormek icin muneccim olmaya gerek yok. GS bok gibi top oynasa da kalesinde Muslera var ve kisisel yetenegi yuksek oyunculari var. Kendi sahalarinda rakibi sindire sindire dove dove aliyorlar maclari. Keza FB de oyle. Ki gerektiginde hakem de destek oluyor. GS'nin ikina sikina aldigi Gencler ve Adana galibiyetleri de 3 puan, senin muhtesem oynayip 4 atarak aldigin galibiyetin karsiligi da 3 puan. Rakipler kolay kolay puan kaybetmeyecek; GS'yi kendi sahamizda yenme ihtimali varken o mac da rotasyon ugruna gitti.
Umarim bu rotasyonun karsiligini Napoli macinda en azindan 1 puanla aliriz. O macta da yenilirsek cok yazik olur.

carlito dedi ki...

@BJK4EVER

sana troll diyenlerden biri bendim.. bunun sebebi de Şenol hoca için böyle devam edecekse devre arası gitsin vs. tarzında şeyler yazmış olmandı.. biz hoca eleştirilemez falan demiş değiliz, nitekim hakettiğini düşündüğümüz zamanlarda biz de eleştiriyoruz, gençler maçında olduğu gibi.. lakin eleştiri ayrıdır, bunca kadro zaafiyetine, sakatlıklara rağmen halen yenilgisiz yoluna devam eden bir hocaya gitsin demek ayrıdır.. o yüzden sana söylediğimiz troll kelimesiyle ilgili fikrimizde bir değişiklik yok (en azından benim yok) şimdi senin lafına gelmişiz falan zannetme yani..
(ha bir de, Ömer'in oynatılmamasını başta ben de eleştirmeme rağmen sonradan sakatlık nedeniyle götürülmediği açıklanınca susmuştum, sen hala bu konuda eleştirini sürdürerek farkını belli etmişsin!)

iyi futbol ile ite kaka kazanıyor olmak arasındaki fark, uzun maratonda mutlaka ama mutlaka kendini gösterecek.. biz mükemmel değiliz, ama rakiplerimizden çok daha iyiyiz.. bunlar birbiriyle de oynayacak, gs-ts maçı gibi beklenmedik puanlar da kaybedecek.. biz şu ana kadar kabul edilebilir kayıplar yaptık, cl maçları ve sakatlıklar olmasa belki onlar bile olmazdı.. tabii ki bizim ligi erkenden koparmamıza izin vermezler, fb ve gs'nin kopmaması için (dün akşamki fırat aydınus örneği gibi) ellerinden geleni yapacaklar.. ama biz onlardan daha iyi futbol oynadığımız sürece şampiyonluğu vereceğimize inanmıyorum.. futbolda sonuç elbette önemlidir ama iyi futbolun fazla önemi yoktur gibi bir görüşe daima karşıyım...

Murat dedi ki...

En azından evcil troll diyelim kendisine, biraz da genç troll diye düşünüyorum,

Kainat geçen seneki futbolu istedi bence ama bakalım ne yapacağız, ben hayatımda hiçbir futbol takımının bu kadar fakı formasyonu bu kadar kısa süre içinde maç başında olsun maç esnasında olsun denediğini görmedim..

Buna rağmen puansal olarak iyiyiz, ama önümüz tıkalaydı şimdi önümüzde yol kalmadı.

Yürek koyarak kazanmamıza gerek kalmamıştı son 1,5 senede bilmem dikkatinizi çekti mi, bence bundan sonra olay ciddi anlamda buna bakacak. ve bence zor o iş..yanılmak istiyorum..bu takım gol atınca tüyleri diken diken olan 37 yaşında bir adamım..

Yorum Gönder

Ara