.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Mayıs 2015 Salı

Maç Raporu: Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş


Goller: Demba Ba (58'), Mustafa Pektemek (90')
En iyi üç: Jose Sosa, Tolgay Arslan, Günay Güvenç
En kötü üç: Daniel Opare, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre

Karne:

Slaven Bilic8.4
Beşiktaş7.8
Trabzonspor4.0
Cüneyt Çakır3.1


Günay Güvenç8.1
Ersan Gülüm7.6
Tomas Sivok (75')8.0
Ramon Motta6.9
Daniel Opare (56')5.9
Atiba Hutchinson7.6
Tolgay Arslan8.7
Jose Sosa (90')8.8
Olcay Şahan7.1
Gökhan Töre6.8
Mustafa Pektemek6.7


Demba Ba (56')7.9
Atınç Nukan (75')7.7
Oğuzhan Özkayup (90')7.0


Takım Ortalaması7.5


9 Yorum:

EC dedi ki...

guzel puanlar..
Gokhan bu oyunu basit oynasa bir superstar olacak kapasitede ama beyin yok!

bakalim GAntepi yenebilecekmiyiz? yarin simdi salak bir hakem aciklarlar bizi dograr obur maca da hasarli cikariz..

kokocambo dedi ki...

Açıkçası puanlamada Mustafa'ya haksızlık yapılmış. Ama 90'da girip asist yapan Oğuzhan ondan yüksek alabilmiş daha da garibi, Atınç uçmuş. Bunun dışında olağan gibi.
Ayrıca, karne sonucu, oylama başlığında güncelleme şeklinde yayınlanamaz mı? Sanki karne sonucu için açılanlar bana hep fazladan kalabalık gibi geliyor. Yine de, Emre beyin istatistik havuzu herkesin sene sonu değerlendirmesinde başucu kaynağı olacaktır. O konuda da teşekkürü es geçmeyelim tekrar.

cochise dedi ki...

@kokocambo
Bu sonradan girenlerin puanlamaları biraz farklı sonuç veriyor. Onu da makul karşılamak lazım. Hem onlara oy kullanmak zorunlu değil hem de onları oynadığı dakika üzerinden değerlendirmek enteresan sonuç verebiliyor. Misal oğuzhan 5 dakika oynadı 3 tane top ezdi ama bir tane güzel bir asist yaptı. O asisiti yapmasa belki bu sefer 5 falan çıkacaktı. Zira sinir bozucu top kayıpları yaptı...

Bu arada Atınç'a da hepmizin belki de gereğinden fazla sempatisi var. Potansiyel olarak eldekilerden çok öte olduğunu görmek ona farklı bakmamızı sağlıyor..

Şu puanlamaları sene sonunda Yönetime bir şekilde iletmek gerek. Ekibin kendini değerlendirmesi elbette daha önemli ama dışarıdan da goygoycu olmayan bir kitle tarafından nasıl bir bakılıyor görmeleri lazım. ÖZellikle Biliç'in hangi maçlarda takımdan az hangisinde çok aldığına bakmak bile önemli bir ölçü..

kokocambo dedi ki...

Sene sonu inşallah şampiyon takımın hocası olarak Rıdvan ile Güntekin ağırlayacaktır zaten. Medya iletişim konusunda en iyiyiz bence.

Yaz döneminde Atınç'ın rotasyonda olması gerektiğinden bahsetmiştim ve bence yeteri kadar süre buldu, daha fazlası da vardı ama bence beklediğim kadar buldu, bursa ve Antep gibi önemli maçlar ve sonradan girdikleri var. Önümüzdeki haftalarda hâlâ şansı var. Ts maçında gol de atıyordu.

Atınç'la beraber takımın diğer six packlisi opare süper hızlı ve iyi de tekniği olan bir adam. Avrupa'yı bilemem ama ligde tozunu attıracak kadar iyi ama bu arkadaşın kondisyon sıkıntısı var sanırım. Sağlıklı değilse almayalım ama aksi ise, kamp dönemi geçirdikten sonra zımba gibi bir adam gerçekten. Maliyeti düşük ama bu sağlıkla denemeye değer mi, bilemiyorum.

sherlockholmes dedi ki...

lig öyle bir haldı ki geleceğe dair tahminlerde bulunmak çok zor. bilic'le devam edilmesi şu an çok mantıklı görünüyor ama 2 hafta sonra asrın hatası gibi de görülebilir.

uzun yıllardır yarışa bu kadar ortak olmadığımız için taraftar da ne düşüneceğini pek bilmiyor. galatasaray ve fenerbahçe taraftarı bu konuda bizden daha iyi. sürekli hile hurda hakemleri ve federasyonu etkileme peşindeler. bizse birbirimizi yiyoruz daha çok ya da tamamen susuyoruz.

umarım şampiyonluğu elimizden çalmazlar bu sezon. öyle bir şey yapılırsa futboldan elimi ayağımı çekmeyi düşünüyorum.

Unknown dedi ki...

Takımın oyuncu kalitesi lig için oldukça yeterli bence, özellikle Sosa ve Demba takımı önceki senelere göre bir seviye yukarı çıkardı. Tabi Tolgay, Töre, Ocay, zaman zaman Pektemek, Cenk ve Günay gibi oyuncular da katkı sağladı.

@Kokocambo
Eğer ligi şampiyon bitirir de hem maddi hem manevi anlamda bir ferahlama fırsatı yakalarsak, bence Opare vb. oyuncularla hiç riske girmeyip Maxi Pereira vb. gibi tecrübeli ve kaliteli oyuncu almak lazım, özellikle savunma oyuncusu konusunda.

Tabi transferlere gitmeden önce daha çok yolu var takımın. Olur da GS'yi arenada yenerek şampiyon olursak takımın şu anki durumundan da bir üst seviyeye geçilecektir mental olarak. Takım ligin sonundaki TS maçını kazandı, Karabük maçı yine bi şekilde alındı. GS maçı da kazanılırsa Bilic'in ve oyuncuların güveni kritik bir eşiği daha aşmış olacak.

ekozu1903 dedi ki...

sampiyonluk yarışı büyük ihtimal gs maciyla çözülecek. ama benim bi korkum var:
bu düşünce sebebiyle futbolcuların diger maclari hafife alması. inşallah röportajlarinda dedikleri gb mac mac bakiyorlardir ve inşallah şampiyon oluruz.

~Poseidon~ dedi ki...

Eğer bugün çıkan haberler doğru ise bu oyuncular da, Biliç de çok büyük alkışı hak ediyor ki normalde bir yalanlama makinesi olan resmi sitemizde olayı yalanlamadığına göre doğruluk payı yüksek.

Beyler, oyuncular 3 aydır para alamıyor deniliyor. Hatta Opare daha para yüzü görmemiş.
Eğer bu şartlar altında bu lig yarışının içindeysek bu saatten sonra ben ne Biliç ne de oyuncuları suçlayamam. Kendinizden düşünün herhangi biri size 3 ay maaş vermese içine düşeceğiniz durumu, psikolojisinizi ve nasıl kazan kaldıracağınızı hayal edin. Bu durumda iş gerçekten teknikten, taktikten çıkar.

Evet belki profesyonellik vs. diyen çıkacaktır ama bu konu asla tek taraflı düşünülemez. Profesyonellikte çift taraflı çalışan bir kavramdır.
Sonuçta Fikret Orman ne zaman böyle bir konu açılsa borcumuz yoktur vs. diyerek konuyu kapattı. Biz de değerlendirmelerimizde bu ihtimali hep göz ardı ettik. Ama ne olursa olsun kişisel görüşüm böyle bir durumun takım ve teknik heyet üzerindeki etkisi %50 den büyüktür. O zaman da zaten konu dönüp dolaşıp nerede o Arsenal, Tottenham maçındaki Beşiktaş söylemine döndüğü zaman aslında cevabın büyük bir kısmı da kendiliğinden beliriyor.

Sözün özü bize şampiyonluk, doğrudan ŞL ligi katılımı gerekiyor. Sanırım kulüp ve futbolcular kendini bu gelir kalemine endekslemiş durumda. Ama biraz tehlikeli bir taktik izliyoruz gibi...

Hocam aynı sorunların FB-Gs'de olmadığını düşünüyorsan çok büyük yanılgı içerisindesin söyleyeyim.

Fenerbahçe'de yerli oyuncular 3 aydır para almıyorlar . Diego meselesi nasıl patladı unutmamak lazım. Keza Abdurrahim Albayrak kendi ağzı ile açıklamıştı "futbolculara helal olsun , bize zorluk çıkarmıyorlar" diye.

Kesinlikle işi normalleştirmek derdinde değilim ama olay bu.

Yorum Gönder

Ara