.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Nisan 2015 Perşembe

STSL26 / Beşiktaş - Başakşehir

Tarih: 06 Nisan 2015 Pazartesi, 20:00

Stadyum: Başakşehir Fatih Terim Stadı

Hakem Hakkında Bilgi: Mete Kalkavan

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Alexander Milosevic, Tolgay Arslan , Tolga Zengin , Mustafa Pektemek , Daniel Opare (Belirsiz) / Rajko Rottman , Semih Şentürk

Cezalı Oyuncular : Veli Kavlak / Uğur Uçar 

23 Yorum:

sherlockholmes dedi ki...

başakşehir'de en golcü oyuncu semih şentürk'te yok sanırım. saçma sapan işler yapmazsak kazanırız bu maçı. oğuzhan'ın performansı önemli.

Basar dedi ki...

Kadrolu sakatımız Mustafa!

Unknown dedi ki...

Atiba-Oğuzhan-Sosa orta üçlüsüyle oynarız muhtemelen. Ama Sosa'nın artık birşeyler yapması gerekecek çünkü uzun süre takımı taşıyan Demba ve G.Töre baya çöktüler. Gökhan fiziksel olarak hep ayakta kaldı bi şekilde ama mental olarak, oyun sıkıştıkça bireysel oyuna yönelmekten kurtulması lazım. Bi de Allah rızası için duran toptan gol atalım her maç bunu beklemekten maçı takip edemez oldum. Bi gol arkadaş yaa

sherlockholmes dedi ki...

haydaaaa atiba da muhtemelen oynamayacakmış :(

Zor maç. Galip gelmemiz halinde Bilic, Başakşehir ile oynadığımız iki derbiyi de kazandık diyecek diye korkuyorum:)

Her neyse. Doğrudur yanlıştır tartışılır ama Bilic ile sezon sonunda çok büyük ihtimalle yollar ayrılacaktır. Neden? 3. olursak eğer 2 yıl boyunca bir gelişim gösterememiş olduğu gerekçesiyle göndeririz. Şampiyonluk yarışının içinde kalır ve Gs'ye kaybedip 2. olursak çok büyük travma yaşarız, o sinirle yine göndeririz. Şampiyon olursak, kendisine talip olan 2-3 ingiliz takımı kesin çıkar ve bu sefer de kendisi gider. Ayrıca her konuşmasının altında Fb ve Gs Bjk'den daha güçlü mesajı verip sonra da futbolculara "winner" niteliği kazandırmaya çalıştığından bahsetmek ilginç doğrusu.

EC dedi ki...

yenilip yarisa havlu atacagiz..

TFF aleyhine, Saray Karsinda..
Hukuk bile taraftarinla kavga halinde..
rakiplerine her mac balli borekli maclar yoneten hakemler, senin hakkini yiyor..

Bu ulke den bir cacik olmaz..

7 saat boyunca, 75 milyonluk ulkede elektrikler gitti, ne oldugunu bir allahin kulu da cikip aciklamadi..

ne geldi gostertmediler? ne gitti gizlediler?

olusan zarar milyar dolar, itibar sifir!

Afganistan da vardi elektrik, Turkiye de yoktu o gun !...

burada bir hala bilic i kartali, hamza yi konusalim..

Saray GS yi sampiyon yapmak istiyor, ilk kic yalayan ve killikta basrolu kapan onlar..

FB de seyirci kalabaligi ve Aziz dayilanmasiyla isi goturuyor..

biz cok iyi niyetliyiz..

ne zaman GS ile FB doyacak sampiyon olmaya o zaman yaparlar, aleyhte olan etkenler, belki biraz notrlesir!..hakem doveceksin ki ders alsinlar !


hukuksuz ulkede, hak aramak gereksiz.. guclu kendi hukunu yaratmakta..

inşallah bugün puan kaybederiz,hatta yeniliriz de tff rahatlar.hiç kimse konuşmuyor.dünkü gs maçında maç 0-0 daha maçın başı sabri arkadan yetişemediği adama yaka paça giriyor düşürüyor.kırmızı penaltı hiç tartışılmaz ama hakemler devam diyor.yok böyle birşey abi boşuna uğraşıyoruz.

bide waterman ı kesen kaleciyide gördük maşallah waterman yedekti dün gerçekten boşuna uğraşıyoruz.

sherlockholmes dedi ki...

talipyeşiltepe

abi vallahi çok doğru konuşmuşsun. dün maçın başında sabri'nin pozisyonu net penaltı ve kırmızı kart. hakem müsveddesinin umurunda bile değil.

lig tv üyeliğimi iptal ettirdim. bu sikko lige ve düzene tek kuruş dahi kazandırmak istemiyorum. beşiktaş'ımı yine izlerim o ayrı. futbol sevgimden tamamen.

BJK4EVER dedi ki...

Ilk 11 fena degil acikcasi.
1 Tolga oynamiyor.
2 Sacma sapan bir sekilde olmadik bir pozisyonda oynayan bir oyuncu yok.
3 Nispeten ofansif bir kadroyla cikiyoruz (Tolga-Sosa ayni anda).
4 Sivok oynuyor, duran toplarda etkinligimiz bir tik artacak.

Acaba ligin en iyi alan savunmasi yapan ve kapanan takimina karsi zaman kaybi olmamasi adina cift forvetle baslamak mantikli olmazmiydi diye dusunmuyor degilim, ama Bilic herhalde Cenk'i ekstra hamle olarak tutmak istiyor. Baska takimlara karsi tolere edilebilir, ama Belediye'ye karsi 45-60 dakikayi cope atmak pahaliya mal olabilir. Hele ki 1 gol yersek kazara, cikartmasi zor olabilir.
Abdullah Avci'nin Brugge maclarina bakarak M.Batdal ile baslamasi goze carpiyor, ama Sivok ve Ersan varken o plan pek tutmaz. Topa hakim olup en cabuk sekilde gol bulursak maci cozeriz, bu macta 0-0 gecen her dakika bizim icin ciddi stres demek olur.

Onun disinda hic ona buna laf atmayalim. FB'yi o perisan halde yenip tamamen saf disi birakmak varken korkak tavuk gibi geri cekildik ve cezasini cektik. Simdi de FB ve GS puan kaybetsin diye bekliyoruz; daha cok bekleriz acikcasi. O tren coktan kalkti beyler, o sansi kullanamadik. Gecmis olsun; bundan sonra anca 8'de 7, 8 gibi bir skor yaparak sampiyon olabiliriz. Kendimiz kullanamadiginiz firsatlar icin kendimize kizalim bence.

Selim dedi ki...

29 yaşımdayım bu kadar kötü bir hakem az gördüm.

thegultek dedi ki...

@selim
40 yaşındayım konu beşiktaş olduğunda ben bundan da kötü çok daha fazla hakem gördüm
Ve sasirmiyorum
Atacaksin ayağına geleni konu kapanacak

cochise dedi ki...

bulduğun pozisyonu atacan ya. Çok rahat gidiyor maç aslında her an gol gelecek gibi ama gelmeyebilir de.

Hakem gerçekten çok kötü. Adam istedi diye faul çaldı ya.

Sivok da ersan da birer gol pozisyonu verecek sakarlıklarını yaptı. Sivok maç başına bir yapar ama ersandan korkuyorum.

Sivok pek hazır görünmedi.

Sosa futbol oynamayı hatırlamış. Tolgay da olunca güzel aksiyonlar yapıyoruz ama bir tık vites artırmak gerek...

schwadorf dedi ki...

Kabak gibi penaltıyı göremedi 6 hakem.

Cavid Nazım dedi ki...

beşiktaş lige havlu atmıştır. beşiktaşın üçüncü sınıflığın kanıksattıran, ''şampiyon olmasan bile'' gibi tezahüratları normalleştiren ekşibeşiktaş ve benzeri romantizmlerin de futbol yorumculuğuna havlu atması dileğiyle.

YSY dedi ki...

Geçmiş olsun. Fb ye ve gs ye bundan sonra başarılar dileriz.

Haftaya bu hoca ba yı oynatırsa ben başka birşey bilmiyorum.

YSY dedi ki...

9da9 da böyle ilk haftadan götünde patlar işte. Hayatımda bu kadar kendi ayağına sıkan başka bir klüp görmedim.

BJK4EVER dedi ki...

Ve korktugum gibi 60 dakikayi cope atmak maalesef pahaliya mal oldu bize. Gecmis olsun, 3. lugumuz de hayirli olsun. Bu takimin birakin bu saatten sonra sampiyon olmasi, 2. olmasi bile tamamen imkansizdir. Gecmis olsun herkese.

Yani şu ortamda futbol konuşmak hiç insanın içinden gelmiyor .

Her türlü kokuşmuşluğa rağmen buraya kadar kendi işimize baktık , Beşiktaş'ı konuştuk , hatalarımızı dile getirdik ama saçma sapan bir ülkenin saçma sapan liginde , insanların gözünün içine baka baka saçmalayan bir sürü gerizekalının yönettiği bir ortam ile ilgili vakit harcamak herkesten çok kendimize haksızlık olur bence ...

cochise dedi ki...

futbol böyle enteresan işte. Fener maçında son dakikalarda %100 golleri kaçırmasan bambaşka bir tablo olacaktı. O son dakikada yediğimiz golle sanırım topu diktik.

Bugün ilk yarı çok keyifliydim; maç iyi gidiyordu. Ama 2. yarı kötü oynadık. Daha doğrusu plansız rastgele oynadık. Gol atabilirdik ama yiyebilirdik de.

ÖZellikle savunma 4'lüsünün 4ü de berbat oynadı. Ama şu berbat haliyle bile Sivok kornerlerde fark yarattı. Demek ki birinci kornerde fark yaratacak stoper transferi olmalı.

Bu çift forve meselesine uyuz olduğumu hep yazıyorum. Orta sahayı veriyorsun işte. Zaten sert br orta saha değilsin. Cenk-Demba pişti oldu. Oysa cenk kenar forvet oynabillen bir oyuncu. Zayıf rakip harici ne zaman çift forvet yapsak zararlı.

Yanlış anlama olmasın; Cenk girmeliydi ama kenar forvet olarak oynamalıydı.

cochise dedi ki...

bu arada hakemin yaptıklarını görmediğim anlamına gelmesin. Net penaltı, net kırmızı yine araya kaynayacak.. Hakem dandikliklerine o kadar alıştık ki tartışmasız bir penaltı verilmediği maçta bile akla ilk hakem gelmiyor..

Maçtan önce yazdıklarımın aynısı oldu.hem fener hem gs farklı kazanarak bize msj verilmişti.ohafta bu haftaydı.maçta ki hakem katliamı planlıdır.kimse bundan şüphe bile etmesin.allah o kadar büyük ki öyle bir pozisyon oldu ki,ne yorum,ne acaba bıraktırdı.ama tabii ki 6 hakemde GÖREMEDİ hala beşiktaş a kızan adamlar var.şaşırıyorum.

kardeşim atacaksın hakemi de yeneceksin mantığını unutun,en azından bu sezon.çünkü hakemi de yenecek kalitede takım değiliz.bir tarafta sabri nin peneltı kırmızı kart pozisyonu,bir tarafta beşiktaş lehine verilemeyen penaltı pozisyonu..

su maç fener-bld maçı olacak penaltı verilmeyecek,berabere bitecek,düşünün bir akşam ki muhabbetleri pozisyon üzerine program yapılırdı.

kimse hayal kurmasın,nasıl yarışacaksınız soruyorum size..

sherlockholmes dedi ki...

arkadaşlar enayilik yapıp bu kirli düzene para kazandırmayın. maçları canım isterse internetten izliyorum sadece. lig tv'ye falan para verip zengin etmeyin o. çocuklarını.

sherlockholmes dedi ki...

bir de maçı konuşacak olursak yine takım savunmasında sıkıntı yaşamadığımız ama ileride de verimsiz olduğumuz bir maç oldu. zenci forvetimiz var güya adam hamur kıvamına gelmiş dökülüyor sahada. başakşehir de cinsi bir takım köpek gibi kapanıyor adamlar. unutmayın bu başakşehir ligin lideri olan ballı galatasaray'a iki maçta 10 gol atabilecek pozisyon buldu. bizim yorgun savaşçılar savunmada iyi de ileride götü başı dağıtmış durumdalar. bizi sürekli golü düşünen, gol atmak için yapmayacağı piçlik olmayan fizik gücü yüksek bir karambol golcüsü lazım. bizi olimpiyatta hayata küstüren tom de sutter tarzında bir hayvan.

Yorum Gönder

Ara