.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Ekim 2014 Pazartesi

STSL7 / SAİ Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş


Pazartesi / 20:00 / İlker Meral

Hakem hakkında bilgi: Meral geçen sene ligde 3 adet Beşiktaş maçını yönetmiş ve de ortalama puanı pek iç açıcı olmamış. Antalyaspor'a 2-0 yenildiğimiz maçta kartlarını adil kullanmaması akılda kalmıştı, Bursaspor maçını kazansak da yönetimi beğenilmemişti. Beşiktaş'ın maçlarında uzun süredir hakem faktörüne rastlamıyoruz, böyle devam etmesini dileyelim.

Sakatlığı bulunan oyuncular: Serdar Kurtuluş, Jose Sosa.

Durumu şüpheli oyuncular: Mustafa Pektemek (takımla kısa süre çalışma yaptı), Gökhan Töre (sağ kasığında zorlanma var, son antrenmanda takımdan ayrı koşu yaptı)

27 Yorum:

WiLdHoney dedi ki...

GS'nin hezimetinden sonra önümüzde iki çok kritik maç var, yen Kayseri'yi ve Fener'i şampiyon olacağız biz deme hakkına sahip ol, ama eğer bu 2 maçtan hadi en azından 4 puan çıkartamazsak, gene kendi göbeğimizi kendimiz kesemeyiz ve diğerlerine rağmen değil, diğerli nedeniyle şampiyon oluruz.

fromida dedi ki...

Onlarca kötü hakemin olduğu bu ligde "ligin en kötü" hakemi cümlesini kurabilmek çok zor ve çok iddalı biliyorum ama uzun süreden beri fikrim sabittir ki İlker Meral bu ligin en kötü hakemi. Akşam hakkında tek korkum hakem. Beşiktaş'ın lehine de aleyhine de hata yapmaz inşallah

Coolio dedi ki...

@fromida

aynı fikirdeyim, bunca kötü hakemin arasında gerçekten en kötü hakem kendisi.

Bizimkiler şımardıysa kötü olur akşam ama aynı ciddiyeti sürdürürlerse belki hakeme rağmen kazanmayıda öğrenmemiz açısından hayırlı bir gece olabilir.

Herşey iyi giderken yazmak gerekir. Duran topları çok etkili kullanamıyoruz. Sosa iyi kullanıyor, o yokken de Gökhan iyi kullanıyor ama genel olarak bir organizasyon eksikliğimiz var diye düşünüyorum.

Herşeye rağmen bu maçta 1 puan iyi sonuç olur yeterki yenilmeyelim FB maçı öncesi.

Barreto dedi ki...

Bu maç Sivas ve Partizan maçlarından farklı olacak, Erciyes'in deli gibi kapanmasını bekliyorum. Muhtemel 11'lerde Kerim'in adı geçiyor. Ben olsam Kerim'le başlamaz, Atiba sağ bekte olacak şekilde, şöyle bir 11 ile çıkardım, ama Biliç kesinlikle böyle yapmayacaktır.

-------Ba-----Tosun------
-Olcay--------------Töre-
------Veli---Oğuzhan-----
-Motta-Ersan-Pedro-Atiba-
-----------Cenk----------

Selim dedi ki...

Ceza sınırında oyuncumuz var mı arkadaşlar? Haftaya derbi olunca insan şüphelenmiyor değil.

Adsız dedi ki...

TFF sayfasından baktım. Kart sınırında oyuncumuz yok. Azami 2 kartlı olan da 3-4 oyuncumuz var. İlla ki gıcıklık yapacaklarsa kırmızıdan korkun derim.

Adsız dedi ki...

Tipik bir Beşiktaş züper lig karşılaşması izliyoruz. Rakip ligde sondan ikinci ama sanki CL finali oynuyor gibi motivasyonu ve mücadelesi tepede (hep bize, nedense).

Bu sefer farklı olan, Bilic ilk yarıda takımı alışılagelmiş presle başlatmadı. Bu ya yorgunluktan, ya da "ilk yarı rahat bir gol bulursam" mantığıyla yapılıyor zannımca. Ya da tersine ikinci yarı basacaklar, bu da mümkün. Beğendiğim konu K.Erciyes'in sert oynamasını düşündüğünden olsa gerek, Beşiktaş rakipten daha ısırarak oynuyor. Kim bilir belki de bu yönde yeni bir taktiği deniyordur Bilic. Gördüğüm, takım çok rahat.

Bakalım, göreceğiz.

Adsız dedi ki...

Halen takımın kilit oyuncusu Oğuzhan. Ama geçtiğimiz haftalar arkadaşları kadar efor sarf etmese de yürüyerek oynuyor. Tipik Sergen mentalitesi sendromu. Ancak: Sergen yürüyerek fark yaratabilecek kapasitedeydi. Yazık. Sosa çok gereksiz eksik kaldı.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
theotheo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

İşte bu yüzden hep yedekte kalacaksın Cenk. Trafikte karşıya geçerken bile: önce sağa sonra sola.

Adsız dedi ki...

Diyecek bir şey yok. İşte "zipper" ligimiz. Birilerinin hesap edemedikleriyse Töre'nin yerine oynayacak Sosa olacak. Ahan da buraya yazıyorum.

Özgür dedi ki...

Maçın sonucunun ne olduğunun hiç önemi yok. Ben bu takımı izlerken zevk alıyorum arkadaş. Her maçı da kazanacak değiliz, nazar boncuğu olsun.

Gelen maç gitti yahu , çok yazık oldu .

Niye sağ bek sorusu 100 bininci kez yine cevabını buldu maalesef ...

Derbi öncesi özgüven kaybı olmaz umarım.

Ugur dedi ki...

Necip 3 puanı ikram etti resmen sağolsun. Bence artık kalede de Tolga-Cenk değişikliği şart. Tolga yan toplara ve altı pas içine ceza sahası içine gelen yüksek topların hiçbirisine çıkmıyor. İlk golde de Tolga'nın çıkıp alması lazım o topu. Adım atıyor sonra geri çekiyor zaten...Bülent Korkmaz'da Töre'yi attırdı resmen. Her hoca böyle oyuncu attırabiliyorsa ne güzel iş. Haftaya Emre'yi atabilecek mi acaba hakemler Bilic şikayet etse ?

Adsız dedi ki...

Gençler sağ bek diyorsunuz da 3 golün ikisi soldan geldi, diğeri de duran top. Hayır Necip asıl görev yerinde nöbetçiyken başarılı demiyorum. Gereksiz yükleniliyor, sağ bekte hücumda yetersiz olduğu zaten yazıldı çizildi.

Linnes gelecek dertler bitecek.

mustafakamış dedi ki...

Maçı izlemedim iyi olduğu kanaatindeyim.Olcay röportaj sırasında Demba BA'ya arkasında oynayan üçlüyü soruyordu.Ba daha yapılac çok iş var fena değiller dedi.Ba'ya formundan dolayı her şeyi söyle ama futbol bilgisine ve tutarlılığına hayran olmamak elde değil.Al sana şımarmanın bedeli.Onarması dileğiyle hayırlı olsun.

Deniz dedi ki...

Arada bunlar olacak, Biliç de söylemişti. Haftaya maçı adil bir yönetim olursa alırız, toparlanır devam ederiz yolumuza.

Maç zevkliydi ama ha.

glorfindel dedi ki...

Bırakalım maçı falan da şeytanın kendisi gelse böyle kumpas kuramaz arkadaş. Maçı hakem yüzünden kaybetmedik ama bu kadar da olmaz artık. 1 aydır Gökhan Töre'ye linç kampanyaları düzenlendi bu maçta da küfür etti diye oyundan attılar. Ulan bu Emre fenere geldiğinden beri her maç bütün hakemlerin suratına karşı ana avrat düz gidiyor 5 senedir adamın daha kırmızı kartı yok. Bizim adamı anında attılar oyundan. Küfür yüzünden futbolcular sahadan atılsaydı türkiyede liginde hiçbir takım maçı sahada oyuncuyla bitiremezdi.

Bravo yönetim susmaya devam. aziz yıldırımın oyuncusuna yapılsaydı böyle bir şey adam taş üstüne taş bırakmazdı. herkesin siki bize kalkıyor amk.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

oyunu tutamıyoruz şartlar nolursa olsun. Öne geçince hipnotize oluyor takım.

2. goldeki tipte kademe hatalarını Linnes'te yapıyor.

Serdar veya Linnes olsa bu maçı alırdık demek de kolaycılık olur .

Bu tarz maçları tutamadığımız 3 senedir ortada olan bir konu . Son dakikalarda yenilen gollerden çok maç veriyoruz . Çözülemiyor bu mevzu . Alan paylaşım problemi yok aslında ama zaten top karşılayamıyorsun herkes vuruyor kafayı , bir de rahat top kullandırıyoruz , o zaman bunlar kaçınılmaz oluyor. Sivok yerine denenip tutmuş Atınç olayı daha mantıklı olurdu belki.

McGregor'un ahını mı aldık naptık :) Bence de kaleye bir rotasyon lazım artık .

Adsız dedi ki...

küfüre karşıyız tabii:

http://www.youtube.com/watch?v=33N1VnxuXJ8

Bu arada Frei'nin çabası boşa gitmesin. Aşk olsun çocuk.

BesiktaskUlan dedi ki...

Açıkçası mühim bir skor değil, sonuçta ligdeki ilk mağlubiyetimiz.

Ama Beşiktaşlı arkadaşların, "geçmişten" dolayı korkmalarını, içten içe paranoyak olmalarını anlayabiliyorum.

Şu maçı 3-0 kaybetmek daha az moral bozucu olurdu benim adıma, böyle olunca, "özgüven kaybı yaşanır mı?" diye merak ediyorum, mazi üstüme üstüme geliyor.

Fener maçındaki bir galibiyet her şeyi değiştirir, sonrasında formalite maçlar oynamaya başlarız.

Tek tek oyuncu yorumu yapmak gelmiyor içimden, çünkü bu maçı önce taraftar unutmalı.

Diğer yandan sormasam çatlarım;

İbricic'in pozisyonu nedir arkadaşlar? Sadece meraktan, yoksa maçın tekrar edilmesini falan istemiyorum, üstelik olmayacağını da biliyorum.

Bilen arkadaşlar açıklarsalar sevinirim.

YSY dedi ki...

Sağlık olsun.

theotheo dedi ki...

fener maçını kaybeder veya berabere kalırsak beşiktaş bu sene de ligi 3.bitirir.

theotheo dedi ki...

ak takımında rotasyon diye bişi vardır lan. hafta içi partizan deplasmanı oynamışın gene deplasmana geldin aynı kadro mk. çıkar mottayı koy ismaili. çıkar gökhanı koy frei. çıkar ba yı koy tosunu. çıkar tolgayı koy cenki. değişiklik yap lan. herşeyin bi kuralı var ak. o zaman bütün büyük takımlar 14 kişi oynar ak. man city aptal mı 30 oyuncu alıyo. her maç değiştire değiştire kullanıyo. al töre patladı. fener maçında ne bok yicez şimdi.

çok net söylüyorum beyler. fener maçını beşiktaş kazanamazsa beşiktaşın bu sene şampiyon olma şansı 0 dır. bu kadar basit.

Barreto dedi ki...

Öncelikle Kerim'e bravo beni ve pekçok kişiyi yanılttı. Önümüzdeki maçlarda Gökhan'ın kart cezasını değerlendirmeli. Necip'ten çok Necip'i oynatan Biliç'te hata. Necip'in hiç bindirme yapamadığını hücumda bir işe yaramadığını savunmada ise sadece boğuştuğunu biliyoruz. Biliç bilmiyor demek ki.

Gelelim asıl meseleye. Sanatkar, hukukçu , delikanlı adam Biliç malesef öğrenme konusunda yavaş. Çok yavaş öğreniyor. Hele Türkiye ligini. Bana Schuster'i anımsatıyor. Kronik sorunları çözemiyor. Geçen seneyi hatırlayın. Müthiş ilk 45 dakikalar rezalet ikinci yarılar. Formsuz Fernandes’i kazanayım derken puanları kaybetmeler.
Bu sezon, ölü toplardan gol yiyoruz sürekli, skoru artırma veya koruma konusunda sorunlarımız devam ediyor, çift ön libero tek santrafor oynatma demiyoruz ama dandik rakiplere karşı tek önlibero çift santrafor neden oynatmaz. Her rakibe Arsenal ve derbi muamelesi neden yaparsın.
Biliç’in taktisyenliği ile ilgili şüphelerim bir türlü kaybolmuyor. Hep aynı şeyleri yap, aynı sonuçlarla karşılaş, dön bir daha aynı şeyleri dene aynı adamları oynat. Tolga olayını herkes yazmış. Bu maç herkese ders olur inşallah. Provokasyona gelmeyin oyununuza bakın. Formsuz adamı oynatmayın. Zayıf rakibe karşı daha hücumcu takım ve diziliş belirleyin. Savunmaya duran top çalıştırın. Bu kadar.

Yorum Gönder

Ara