.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Ekim 2014 Pazartesi

Karne: Beşiktaş 3 - 2 Sivasspor




10 Yorum:

Güntekin Başgan duyum mu aldı acaba , kesin bir şekilde Molde'nin sağ bekini aldılar dedi %100 futbolda .

Ben acikcasi Serdar'in son zamanlardaki performansindan memnunum -gerci bugun ikinci yariyi izleyemedim, ama ilk yaridaki performansi (devaminda gol olan pas hatasi haric) gayet iyiydi. Yani sene basindaki gibi "sag bek sart" kafasinda degilim, ama tabii Linnes'i izleyenler daha iyi bilir nasil bir katki saglayacagini, haricten gazel okumayayim.

Basar dedi ki...

Serdar ilk yediğimiz gol haricinde 4 4'lük futbol oynadı. Futbolcuların neredeyse tamamında bir performans yükselmesi var. Hepsi üstüne koymuş, aşama kaydetmiş şekilde oynuyor.

Dün muhteşem bir maç ve yine muhteşem bir oyun oldu ama artık bu oyunla rakibi paramparça etmemiz gerekiyordu. Umuyorum ki zamanla o da olacak.

cochise dedi ki...

valla linnes mutlaka alınmalı; çok maçını izleyemedim tek pozisyonu sağ bek olsa sıcak bakmazdım ama adam yokluğunda milli takımında çatır çatır sol bek oynadı. sağ bekliği zaten izleyenler tarafından beğeniliyor; sağ önde de oynayabildiği söyleniyor. çok pozisyonlu atiba'nın katma değeri düşünülürse çok iyi bir haber bu.

Basar dedi ki...

Bir de Kerim Frei şu haliyle Beşiktaş'ın topçusu değil. İlk 11 başlamamalı, belki öne geçince sonradan girebilir. Sanıyorum Oğuzhan'ı Avrupa maçı için dinlendirdi hoca. Devre arası kiralansa daha faydalı olur.

Adsız dedi ki...

Ali Ece dün akşam Beşiktaş'ın Molde'ye kaparo(!) verdiğini söyledi.

erman hocanın çok zoruna gitmiş galibiyet beyler.baksanıza ba elle atmış kazanmışız da,yöneticileri ağlıyormuş ta şimdi ne diyecekler diye yazmış adama bak ya.penaltıdan ve cicinho kartından bahsetmiyor bile bu kadar mı yanlı olunur pes doğrusu.biz kazandıkça zoruna gidenler ve düşmanlar çoğalacak dikkat..!

YSY dedi ki...

Linnes alınmalı arkadaşlar, inşallah da alınmıştır. İleriye dönükte yatırım olur. Bu durumda motta'da yedeğe tabi. Serdar çok candan oynayabilir ama başımıza ne geldiyse bu duygusallık ve romantiklikten geldi. Serdar yarın öbür gün canınızı yakabilir. Takımın tek sorunlu yeri belki orası değil ama yıllardır çözülemeyen tek bölge.

Ben de Serdar'ı beğeniyorum sezon başından beri . Gökhan'a kızıp depar atmadığı bir pozisyonda " bundan cacık olmaz " demiştim ama toparladı.

Önündeki adam zor adam.içeri gitmeyi seviyor ve sen ona o opsiyonu sürekli vermek zorundasın.Kısacası Serdar'ın hücum etkinliği Gökhan'ı doğrudan etkiler normal şartlarda .

Temposu bariz bir şekilde daha yüksek. Topla hantallığı devam ediyor ama takımda hareketli topa en iyi orta kesen adam . Son 2 maçtır da 2'li mücadelelerde gayet agresif . Gelişme var bence fakat güvenilir bir opsiyon olmaktan uzak .

Bu arada Oğuzhan girdiğinde enteresan bir deneme yaptık bir kaç dakika. Oğuzhan ve Atiba yer değiştirdi , Atiba ileride baskı yapmaya başladı , Oğuzhan geriden top taşıdı. Gol ve golden sonra kurulan baskıda etkisi oldu bence. İlginç bir şeydi. Böyle denemeler görmek güzel.

Coolio dedi ki...

Oğuzhan'ın bu istemez, önemsemez, kendini geliştirmez oyunu ile bile bu kadar fark yaratbilmesini görünce üzülüyor ve kızıyorum çünkü çok daha fazlası var kendisinde ama çalışmak, kendini geliştirmek istemiyor. Şu an için bunu konuşmak erken ama olurda Avrupa'dan iyi bir teklif gelirse direk satmak gerekli çünkü oyuncunun kendisi gelişmeyi istemiyor. Sonra elimizde kalıyor böyle oyuncular.
Gökhan Töre geçen seneye göre üzerine koyarak gidiyor. Oynama arzusu şu an çok iyi durumda ve bununla birlikte doğru yaptığı hamlelerin sayısı artıyor. Umarım Kerim'de benzer gelişmeyi en geç önümzüdeki sene göstermiş olur. Umutluyum çünkü onda da istek olduğunu görüyorum (Oğuzhan'ın aksine).

Daha önce yazdığımı tekrar yazıyorum. Bazı arkadaşlar işler kötü gittiğinde sürekli renklilerle kıyaslama yapıp kızıyorlardı ama doğru zeminle, yarı doğru stadla neler yapılacağını görüyorlardır umarım. Bir de üzerine tam doğru stad ve adam gibi hakemle olacakları düşünün. İşte bu yüzden zaten sürekli önümüze taş koyuyorlar. Bari o taşları kendi içimzide koymayalım.

Yorum Gönder

Ara