.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Eylül 2014 Perşembe

STSL2 / Beşiktaş - Çaykur Rizespor


15 Eylül Pazartesi / 20:00 / Hüseyin Göçek

Hakem hakkında bilgi: Hüseyin Göçek'in, 2012 yılındaki tarihî saçmalık Süper Final'deki olaylı maçtan beri yönettiği ilk Beşiktaş maçı olacak bu. 2.5 sene sonra nasıl bir performans göreceğimiz merak konusu.

Sakatlığı bulunan oyuncular: Sivok, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Demba Ba.


20 Yorum:

WiLdHoney dedi ki...

Ligin ilk puan kaybına hazır olun, açtım şom ağzımı! Hayırlısı...

ideal 11 dedi ki...

hüseyin göçek ernst e kırmızı kart gösteren hakem idi.o maçta notunu vermiştim.emre el altından hakeme bakıyor kırmızıyı çıkardı mı diye.şimdilerde milli takımın kaptanı oldu.enteresan.

http://www.youtube.com/watch?v=Cv8Rad3BSpo

QuaresmA dedi ki...

İnönü'de sahaya inilen GS maçının hakemi de buydu ve Eboue şerefsizinin tribünleri tahrik etmesine müsade etmişti ve tansiyonu yükseltmişti. Elbette her kararda da GS'yi destekleyip federasyon tetikçiliği yapmıştı kazara play-offta şampiyonluğu kaybetmesinler diye, ama sırf o maç değil, Hüseyin Göçek her yönettiği maçta bir Beşiktaş düşmanıdır.

Oynadığımız takımın kimin memleketi olduğuna bakınca, hakemi görünce, geçen sezonki Kasımpaşa maçını hatırlayınca bu maçtan garip kokular geliyor.

Armagan dedi ki...

"müsabakanın oynandığı ligin veya turnavanın kalitesini hakemlerden anlayabilirsiniz",bu çıkarımla stsl'nin ne kadar dandik bir lig olduğunu anlıyoruz, hatta toptan türk futbolunun.evet güreş gibi mücadele var, cidden büyük bir ekonomi ama kalite olarak düşündüğümüzden daha kötüyüz, sadece kimse boy aynasında bakmak istemiyor.kendi yıldızlarımızı yaratıyoruz.

beşiktaş işte böyle bir yerde kültürüyle,oyun anlayışıyla,ahlakıyla ligi taşıyan bir kulüp.evet her zamanki olaylar olabilir,olacak. hakem-rakip oyuncular,deplasmanda diğer takımların taraftarları... ama bizde etki katlanarak oluyor,buna bu sezon izin vermemek dileğiyle...

not: tesis zeminleri daha kaç oyuncuyu sakatlamalı, oyuncunun alınıp daha ilk antrenmanda sakatlanması gelenek oldu,ayıp.

Unknown dedi ki...

Bu hafta hakemler BJK ve FB yi dograyacak.. Simdiden yazalim.. Sonra nasil olsa hep beraber YD nin tuplerine kufur ederiz..!

ECO- Luksemburg

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yine sıkıntılı bir sezon bizi bekliyor.

-Sakatlıklar ve kadro darlığı
-Ahmet Nur Çebi'nin başkanlık hesapları
-Kredi bulamamamız ve stadı yapamayacak duruma geldiğimiz söylentisi.

Bir sene boyunca bunları konuşuruz.

Bu maç özelinde ise tek söylenecek şey Rize'nin maça 12 kişiyle çıkacak olması.

cochise dedi ki...

Rize'nin 12 kişiliği garanti. Galatasaraylılar utanmadan Burak'ın gözüne çakı geldiği maçta saha kapanmamasına kendileriyle bağlıyor. Ulan bi bakın bakiim o kapanmayan maç kimle; o sahanın kapanmaması kime yaradı; o gün itiraz mı ettiniz? Hele o maçtaki penaltı pozisyonu var ya hala neye penaltı çaldığını çözemedim hakemin..

Basar dedi ki...

2-0 alırız. Hakem filan hikaye...

Özgür dedi ki...

Hakemi +1 kişi saymak yanlış. Sonuçta rakip takım 12 kişi sahaya çıksa da oynayacak kişi futbolcu olursa ancak bir kişi olmuş olur, hakemin taraf tutması demek, rakibin ekstradan 4-5 futbolcu oynatmış gibi bir etkisinin olması demektir. Ama fark etmez, biz bu maçı alırız, kimsenin ikide iki yapamadığı haftada tepeye otururuz.

Beton Tahir dedi ki...

Siyah-Beyaz oynar kazanır diyelim. İnşallah.

Basar dedi ki...

Akşama lideriz. Sene sonu da ya 1. ya da 2. olarak bitireceğiz.

Daha sezon başından hakem muhabbeti yapıp birbirimizi doldurmayalım. Sonra gerginlikten sahamız kapanacak.

Unknown dedi ki...

Demba Ba oynayamayacak haberleri vardı. Son durum ne bilmiyorum. Umarım kulübede koz olarak yer alabilir. Mustafa ve Cenk'in formda oluşu Demba Ba'nın yokluğunu çok da önemli kılmıyor gibi sanki. Bir Beşiktaşlı böyle cümle kurabilecek miydi, vay anasını!

Oyun plani iyi: Rakibin kapanacagini biliyorsun, senin yaratici ayagin yok; kanatlardan yardir, rakibi bunalt. Fakat bu bile islemedi ilk yarida, Rize'nin yorulmasini bekleyip ayni seyi denemeye devam etmekten de baska care yok gibi. Yapilabilecek hamleler Ugur, Frei ve Necip tam kafayi yemelik.

Belki Sivok'u forvet oynatma muhabbetini goruruz son 5 dakikada, durum o kadar vahim yani.

YSY dedi ki...

Bu maç nasıl döner bilemiyorum.

YSY dedi ki...

Herkesin puan kaybettiği haftada bizde kaybetmesek olmazdı zaten. Ondan sonra niye şampiyon olamıyoruz vs.. Herneyse geçmiş olsun.

cochise dedi ki...

hakem hakem demeyin diyen arkadaşlar görmüştür niye dediğimizi!!! penaltı vermesi için daha ne gerekli anlayamadım.
takıma gelince belli adamlar olmayınca klasik bası kesik tavuk. ilk yarı tempo yapsak bu maç böyle olmazdı. MErsin maçına gereksiz aldandı hoca. o başka maç bu başka

Su sartlarda bundan iyisi olmazdi. Bu Passolig sacmaligi surerse, zeminler hep boyle berbatsa kimsenin ev sahibi avantaji falan olmaz, 65 puan alan sampiyon olur bu sene.

QuaresmA dedi ki...

Pek çok kişi öngörmüştü bu maçın nereye varacağını, futbol adına konuşulacak birşey yok. Kimileri için milli maç, rövanş gibi birşeydi işte.

Benim anlamadığım; maçın tarihine, hakemine ses çıkaramayan başkan ne halt etmeye oturuyor orada ? Artık Beşiktaş'a biçilmeye çalışılan role bizi tamamen oturtmaya çalışan truva atı olduğuna inanacağım neredeyse.

CDiS dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara