.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Eylül 2014 Çarşamba

AL C1 / Beşiktaş - Asteras Tripolis


Perşembe / 20:00 / Miroslav Zelinka (ÇEK) / Star TV

Hakem hakkında bilgi: Zelinka daha önce hiçbir maçımızı yönetmemiş. Kırmızı kart ve penaltı konusunda ziyadesiyle eli sıkı, ev sahibi takıma karşı çok daha toleranslı bir hakem.

Sakatlığı bulunan oyuncular: Ersan Gülüm.


26 Yorum:

mustafakamış dedi ki...

Bu asteras adlı takım hakkında hiçbir fikrim yok.Dün anderleth maçını izledim.Anderleth takımının futbolcularında bariz bir şekilde topa hakim olma ve akıllı oynama isteği gözüme çarptı.Belçika büyük yatırım yaptı futbola dünkü maçtan galip ayrılamamaları şansızlık.Üzerlerine haldır huldur koşturan rakibe karşı gayet soğuk kanlı paslarla cevap verdiler.Asteras maçında çok sakin oynamalıyız.Avrupa maçlarında en zayıf rakipler dahi bizim ligin temsilcileri gibi oynamıyor.Bence kasım ayına kadar bir oyun şablonu ve hücum felsefesi kazanana kadar sabırlı olmalıyız.

BJK4EVER dedi ki...

Satilan bilet sayisi sadece 3.500 imis. Mac saatine kadar olsa olsa 10.000 olur gibi. Kombine sayisi zaten sadece 11.000.

Yorumlara bakiyorum da, passolig icin yonetime saydiranlar var (passoligin olmamasi icin gecerli bir arguman daha henuz gormemem bir yana bu macta zaten passolig yok, bu kadar ilgisiz ve cahil taraftar) ve gidip Olcay'i, Necip'i mi seyredeyim diyenler var (bilet parasi 30 lirayi gecince yangin yerine cevirirler, 20 liraya herhalde Ronaldo'yu Messi'yi izlemek isterler, ayrica Olcay Necip diyecegine Demba Ba, Sosa, Oguzhan demezler).

Gercekten son 1-2 senede mide bulandirici bir taraftar kitlemiz olustu ve bu kitle azimsanmayacak sayida gorebildigim kadariyla.

Yonetim (boyle bir imkan varsa) komple stadi taraftara kapatsa bence kimse birsey diyemez, hakki var, o derece.

Töre'nin sağ bek başlayacağı söyleniyor hemen her yerde.

Bunu denemek için ideal bir maç bence . Asteras'ın deplasmanlarda kaybolma potansiyeli yüksek bir takım olması itibariyle.

Önder Özen'in arayıpta bulamadığı "devşirme sağ bek " Gökhan olur mu acaba ? Bir maç referans olmaz ama fikir verir.

cochise dedi ki...

@ övünç
Gökhan Töre harika bir bek de olabilir berbat bir bek de. Kalçasını iyi kullanan, yere çok sağlam basın, istemediği zaman adam geçirtmeyen, ciğerli; fenerde canerin yaptığı gibi terse uzun topla oyunu çok iyi açabilecek, hızlı bindirme yapabilecek, iki ayağıyla da çok iyi orta yapabilecek bir adam. Ancaak şimdiye kadar ki savunma performansı canı isterseyi geçmedi (topun arkasına geçme huyu haricinde), defans konsantrasyon ister ki bu adamda hiç yok, çalım sevdasında vazgeçeceğine dair hiç işaret vermedi ki can yakar, ve pozisyon bilgisi de çok sorunlu. Özetle artıları bek oynayanlardan çok fazla ama riskleri daha da fazla. Ama denenmesine hiç bir zaman karşı çıkmam; özellikle rakibi boğmamız gereken maçta varsın kenar forvetler bek oynasın. Zaten 30 dakkada belli eder kendini, olmadı formasyon değiştir.

Barreto dedi ki...

Bence de Gökhan'ı denemekte yarar var. Bakarsınız iyi bir alternatif olur kapanan rakiplere karşı özellikle. Keşke maç rahat geçse de Atınç ve Ümit ikinci yarıda forma şansı bulabilse.

~Poseidon~ dedi ki...

Orta sahadan ceza sahası içine kadar rakibini takip edip, kademesi geldiği halde önünü açıp kaleciyle karşı karşıya bırakan Gökhan Töre mi?
Kafanız mı güzel ?

QuaresmA dedi ki...

Bari sağlak biri devşirilse. Gökhan'ın kaleye yüzü dönük açıdaki oyunu bekte sökmez.

WiLdHoney dedi ki...

Demba Ba'dan bek olur Gökhan'dan olmaz derim.

Unknown dedi ki...

@BJK4EVER maça ilginin olmamasının sebebi yönetimin plastik bilete 10 lira fark koyarak daha pahalıya satması... kombine sahibi bir çok kişininde bu hava şartlarında olimpiyata gideceğini düşünmüyorum akşam seyirci sayısı 10000'i geçmez.... yönetimin uyguladığı bu saçma bilet politikasını devam ettirdiği sürece olimpiyat stadında geçen seneki en az 20000-30000 taraftarı zor görürüz...

Coolio dedi ki...

Töre ve sağ bekmi? Büyük fiyasko olur. İsmail'den beter olur. Ayrıca Töre'nin hücum gücünden ileride faydalanmak varken niye bundan vazgeçeyim? Bu arada sağ bekte denemediğimiz adam kalmadı ve bence teraziye koyduğumuzda en iyi seçenek Serdar oluyor. Muhteşem bile oynasalar Atiba'yı Töre'yi mevcut yerlerinden çekince terazide zarar kısmı ağır basıyor. İlk 11 oynamayan Serdar ve Necip arasında ise orta yapmayı bilmesi nedeni ile Serdar ağır basıyor.

Bu arada tam şut çekmelik bir hava ama maalesef takımda öyle biri yok. Veli arasıra gelişine deniyor ama o da isabet yüzdesi düşük. Sosa'nın bari şut özelliği olsa (tanımadığım için umut eden bir cümle kurdum).

alper dedi ki...

Töre'den korkuluk olur sağ bek olmaz..Denenmez bile.Deneyen TD lük diplomasını yırtsın atsın.

Kendisine gelen,kaleyi bulan ve yerden çekilen ilk şutu yemezse Tolga Bey yeneriz.

Gokhan Tore'yi denemenin mantigi belli: Ekstra hucum gucu, Sosa-Olcay-Gokhan-Oguzhan-Kerim rotasyonundan daha cok fayda alma vs. Denenecekse de bu macta denenmeli kesinlikle.

Ben gene de Umit Karaal'i gormeyi tercih ederdim.

BJK4EVER dedi ki...

Harbiden bu tur sacmaliklarin hep bizde denenmesi, ve ustelik taraftarin bir kisminin bunu desteklemesi inanilmaz.
Gecenlerde ironik sekilde yazdigim Demba Ba'nin sagbek denenmesine dogru gidiyoruz yavas yavas. Yakinda Ba sagbek, hava toplarina hakim golcu Sivok forvet, mucadeleci Olcay onlibero olarak cikar. Bunlari da yapalim ki iyice takimin agzina sicalim.

Henuz Rize macinda, 3 gun evvel hucum etmesi gereken bir takimda ters ayakli bir back'in getirdigi dez avantajlar bu kadar net gozukmusken bu sefer oraya yine ters ayakli bir adam koymak, ustelik takimin tek adam eksilten ve rakip kaleye yakinda bir yerde yaraticiligini kullanip pozisyon yaratacak adamini oraya cekmek sacmaliktan baska birsey degil.

Kimse kusura bakmasin.

alper dedi ki...

Necip sağ bek.Hoca kafayı yememiş en azından bunun için tşk..

Sağlam kadro çıkarmışız maça gereksiz şekilde.Hafta sonu Bursa'ya yani lige koyalım daha önemli.Avrupa ligine saçma ve boş yere fazla asılmasak bari.

Sivok ya ... Topu atamıyorsun , üstüne çat diye prese gidip alanını boşaltıyorsun ... ne diyim arkadaş ben sana ...

alper dedi ki...

Bağıra bağıra yedik.hadi şimdi biri desin bana takıma hep destek tam destek diye..Bunların alayı geri zekalı ki en başta BJK taraftarı..maç 1-0 oyun ortada.dakika 85 gündoğduyu bitirip Pınarbaşı söylemeye başlıyorlar.Bu zihniyette ki taraftara 1 gol değil 2 gol lazımdı son dakikada.BJK için passolig bulunmaz nimet.Umarım kimse özellikle çarşı vs gurubu protestoya devam eder e-bilet vs almazda takımı rahat bırakırlar.

YSY dedi ki...

Lakayitliğin sonucu. O kadar gol kaçır sonra cezayı keserler böyle.

Sivok olayı ayrı zaten geldi geleli gün yüzü göremedik.

Yenilmeyi bile hak ettik ama beraberlige dua edelim.

Arkadas ya maci ciddiye basindan beri alma, as kadroyla cikma; ya da cik, sonuna kadar ciddiye al ve 1-0 da olsa kazan.

Boyle sacma is olmaz.

BesiktaskUlan dedi ki...

Türk futbolcunun "lakayt" halinden kurtulamadığımız sürece bizden bir şey olmaz.

Maçın özeti gibi bir pozisyon var; altı pasın dibinde Cenk'e pas atılıyor ve arkadaş kontrol etmeye çalışıyor.

Daha yoruma gerek var mı?

Hadi şimdi taktik, teknik tartışalım, futbolcularda olmayan akla varmış gibi davranıp, "şunları yapsınlar" diyelim.

Bence temel sorun zekada. Bildiğin gerizekalı bazı futbolcularımız. O pas kontrol etmeyen çalışan adam bariz şekilde salaktır, isterse vuruşu, duruşu, seks hayatı mükemmel olsun.

Yoruldum arkadaş bu takımdan. Bugün anladım, biz zeka problemini çözemiyoruz, yetenek ya da taktiği değil.

alper dedi ki...

Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, son iki maçta kaleyi bulan dört şutun ikisinde gol yedi.

Cenk Tosun tam tosun..

Tüm oyuncular geri zekalı akıllı,amk sizin oynacağınız oyunun diyip son dakikalarda topa öfkeyle vurcak adam eksik.

Kanserlik takım amk.

alper dedi ki...

Biri sağ alt köşe yerden..
diğeri sol alt köşe yere yakın..

Tolga'ya yerden elle tekerle kaleye bile bakma santraya koş..

QuaresmA dedi ki...

Onun yanı sıra ceza sahası içinde boş adamlar varken bile hala 2 kişinin arasına giren Kerim'in de futbol IQsu diplerde. Bizim milyon euroluk adamlarımız 4-5 tane pozisyonu dağlara taşlara vuruyor veya vuramıyor bile, elin bacak kadar oyuncusu gelişine küt diye vuruyor gol. Kalecimiz de izliyor.

Belki uçsa da yer ama kalecinin maç içindeki tek rolü bu zaten, buna da uçmayacaksa ne işe yarıyor ki ? Tolga ne yazık ki alternatifsizliğin verdiği rehavete kapılmış. Birkaç yıl önce Volkan'ın yediği tip kontrolünde gol olan toplara benzer birşey yedi.

alper dedi ki...

Şu maçta neden Oğuzhan orta ikilide oynamaz şu maçta neden çift forvet oynamaz oda ayrı bir soru..

Takımı eleştirmeyin beyler, destek olun! 85'de skor 1-0'ken pınarbaşı çekelim, rakip ataktayken kartal gol gol diye bağıralım.

Saçma sapan bir transfer planlaması yapıldı, berbat bir statta oynuyoruz, her hafta 3 sakat veriyoruz, her şey mükemmel.

QuaresmA dedi ki...

Sosa tek başına maç alabilecek bir oyuncuya benziyor en azından. Ama o da fos çıkarsa kayıp bir sezon daha.

mustafakamış dedi ki...

Tolga için yapılan eleştirilere şaşırıyorum.Azcık futbol bilgisi yeter ordan gelen topa bekletmeden vurursan top teniz topu gibi gider.Bunu da hiçbir kaleci o açıdan o yakınlıktan kurtaramaz.Ya alan bilginiz yok ya futbol oynamadınız ya da işiniz burda laf olsun.Mümkünse eleştiren arkadaşlar nizami bir sahada şöyle amatörce biraz oynasınlar ara sıra ya da oynamasada kaleye futbolcunun vurduğu yerden baksınlar.Bana da son yazdıklarımla Tolga sözcüsü gibi hissettirdiniz.Ayıp ya ayıp top yuvarlak kale 7 metre Tolga 1,90 sanırım en az 100 kilo da ağırlığı vardır.Seni beni insan gücünün dışına çıkıp mutlu edemediği için yazıklar olsun Tolga'ya.Böyle kalecimi olur o gol de yenir mi!Madem yuvarlanan her top gol oluyor neden geçiyorsun kaleye!!!

Yorum Gönder

Ara