.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Mart 2014 Cumartesi

Karne: Çaykur Rizespor 2 - 2 Beşiktaş


Not: Şu maçı oylayalım, tape'lerle ilgili de bir-iki kelamım olacak tabii. Şu ligde, şu baskı altında, kimbilir nelerin döndüğü bir durumda şu takımı şuraya kadar taşıyabilen teknik heyetin ve sahada ter döken oyuncuların hepsinin elinden, alnından öperim arkadaş.


54 Yorum:

Hautain dedi ki...

Tapelerin şerefine hepsine 10.

kapgan dedi ki...

tapeler derken ? gündemimi kaçırdık biri açıklayabilir mi?

can dedi ki...

#kurabiyetayyip

Mactan once gene telefonlarda hakeme Besiktas'in anasini bellemesini herhalde Tayyip ogutlemis. Normalde yanacagim puan kaybina uzulmuyorum bile. Bu ulkede guzel olan ve kalan az seyden biri Besiktasli olmak. Istediklerini yapsinlar, yeni stadda inadina rakibi de kurabiyeyi de yiyecegiz.

kapgan dedi ki...

tamamdır tapeleri dinledim bende. Allah belalarını versin sadece bunların değil destekleyenlerin de Allah belasını versin...

schwadorf dedi ki...

Ülkede A'dan Z'ye herşeye karışan, herşeyi kontrolü altında tutmak isteyen bir başbakan varken futbolun tarafsız ve adil olduğunu düşünmek saçma olur.

Ben bugün kaybedilen 2 puan için hiçbir oyuncumuza kızmıyorum. Hepsi sahada kartallar gibi oynadılar, helal olsun.

Bu diktatörlüğün son bulduğu gün de gelecek, yakındır. İşte o gün Beşiktaş'ın günü olacak.

Mayor dedi ki...

savaşçı ve inanmış bir beşiktaş vardı sahada.
kaybetmek her zaman yenilmek manasına gelmez.
bizi yenecek adam anasından doğmadı henüz.

Armagan dedi ki...

Herkesin kenetlenip takıma sahip çıkması gereken günlerden geçiyoruz.Takım canla başla mücadele ediyor,herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor.Pektemek bile bugün 2 gol attı,golü aradı demek yerinde.

25 dk dan itibaren izledim maçı.Oyunu arkada yaptığı paslarla düzenlemek isteyen,kontrolü elinde tutmaya çalışan bir görüntü verdi.Yine öndeki organizasyon ve bitiricilik eksikliği zorladı takımı.Yahu arkadaş,Olcay bir türlü form tutamadı hala,sezon sonunu mu bekliyor parlamak için.Oğuzhan savunma-hücum da kötüydü,gözüm hep aradı onu,top geldiğinde de bildiğimiz Oğuzhan gibi kullanamadı.Töre gerçekten iyiydi,bu takım onla iyi oynuyor ve sezon sonunda alınmalı.Savunma yine iyiydi,birkaç ver-kaç dışında hatasını göremedim.Veli ortalama bir maç geçirdi,kötü Oğuzhan nedeniyle pas oranı düştü.Necip'in bindirmeleri çok iyi olmasa da iyiydi.Ersan ve Pedro birkaç hafta önce dediğim öne çıkmalarıyla hücuma katkıları bal üstündeki kaymak oldu.


Not:Gelecek sezon Olcay-Oğuzhan-Töre'ye alternatif oyuncular ve 2 adam gibi forvet alınmazsa işimiz yine zor.Savunmayı halletti Bilic ama gerektiğinde bu üçlü ilk 11 de yer almamalı,formsuz veya hafif sakat olduklarında.Umarım mahkum kalmayız yine.Bu arada Almedia isterse kalabilir ama ancak 3. forvet olarak bence.
Not2:Bilic'in Olcay-hamlesi değişikliği doğruydu,zamanındaydı.Sakat Almedia'yı çok riske atmamak mantıklıydı.Bence 70lerde Oğuzhan-Jones ve 80lerde Pektemek-Frei veya Holosko değişikliği gerekliydi bence.-Gökhan'ın değişikliği zorunlu muydu emin değilim?-

cochise dedi ki...

gökhan sakatlandı o yüzden değiştirdi. ama açıkçası artık maç yorumu yapasım da yok pek. hayatımda bu kadar skandal bir penaltı çok az gördüm. farklı takımlardan çok kalabalık bir toplulukla gürültülü bir yerde izledik maçı ve hakemin neye penaltı çaldığını gerçekten anlayamadık. kafasıyle çelme taktı mı dedi, yoksa yere düşünce el mi oldu dedi anlayamdık. tekrarlara falan da hiiç bakasım yok zira şu kadar şeyin üstüne beşiktaş ulan diyorum daha da birşey demiyorum.

Armagan dedi ki...

Not3: Hakem ve 5. hakem konusunda çok konuşmak istemiyorum.1 penaltımız verilmedi ve bence ilk penaltı kararı yanlıştı.Verilmeyen kartlar,kötü yönetim zaten alıştığımız şeyler.

Not4: Rize 3/5 şut,bjk ise 4/11 şutla oynamış.Savunmanın iyi olması ve hücumda bitirici olmama diğer maçtaki istatistiklerle de desteklenebilir zaten.Asıl takıldığım sadece 4 köşe vuruşunun olması!Hücumdaki yetersizlik bağırıyor bence.Zaten Bilic ve Özen farkındalar durumun,gerekli transferler yapılmalı sezon sonunda.

Not5:Gs önünde bitirmek şart bu sezon.Aradaki puan farkı 2 ve 9 hafta var.Bu mücadeleyle olmayacak iş değil,lig tv'deki özetin sonunda ağlayan oyuncudan belli zaten!pektemek galiba o...BEŞİKTAŞ ULAN!

EC dedi ki...

Cartalete nin bloguna da yolladim bu goruslerimi...
Futbol disi konusacagim.. Terleyen, cabalayan tarfaftarina, aldigi paraya laik olmaya calisan bi futbolcu grubuylayiz... Bir cogu da yeni.
Sizin bizim gorduklerimizi onlarda goruyor. Beyler son 3 sezondur Besiktasi baltalamak icin muthis bir caba icerisinde olan bir TFF Komedyasi var.. Iktidar/Cemaat FB yi ele gecirme operasyonlari ile ugrasirken, mahallenin firlamalari gibi yerde yatana kimse bakmaziken tekme atan, yada ring de gong caldiktan sonra rakibi gardini indirmisken faullu vuran boksor misali, bu karmasa da Yildirim Demiroren de her firsatta BJK ye zarar vermektedir. Nasil vermesin ki 9 yilda borc, onlarca dava, para aklamak icin 1-2 mil$ lik adamlari 4-5 e almalar, mahalle bakkalina biile 300 mil/bin TL lik borc takmalar da cabasi.. Hepimiz unuttuk ama 32 tane dava cozuldu, borclar sisteme baglandi, yeni stad insaati yolunda ( yarin belki muhru de vururlar artik hic birsey supriz degil bizim ulke de insaatin kapisina) ve sampiyonlar ligine direk katilma hakki da neredeyse elimizde.. Ne oluyor hakemi, mhk si, tahkimi, tff si 1453 u vs hepsi karsimizda.. 2-3 yilda kulubu duzluge cikarmasin, basarili olmasin diye Fikret Orman i neredeyse kursuna dizdirtecek bir Yildirim Demiroren ve Sistem (=Iktidar, Cemaat, Yayinci Kurulus, Medya) bizim bu gorduklerimizi futbolcular da gormuyor mu? Duymuyor mu? Umutsuzluga kapilmamak elde mi?
Stad yok, seyirci baskisi ile hakemi de rakibi de etki altina alallim.. 3-5 kisi gidince bile stada ceza veriyorlar.. Bir sonraki mac seyircisiz.. FB bir butun olarak hareket ediyor, Medya destekleri de var.. Biz su an hala Yildirim Demiroren i isteyen yeni yetmelerle ugrasiyoruz..quaresma diye bagirmaya hazir bir nesil duruyor orada..
Neyse, bu takim, Bu Teknik yonetim Ozen de dahil ve bu futbolcu grubu olacak.. Ama icten dinamitlerle bozacaklar ki bu gidisat O nu gosteriyor..

Selamlar

ECO-Kanada

alper dedi ki...

Şu BJK tapelerini nerden dinliyoruz.2 gündür nette değilim olaydan uzak kaldım.:((

F.Orman ile alakalı olarak sövenler var destekleyenler var tapelerden donra.Durumu duruşu ne olmuş?

mustafakamış dedi ki...

Dün kaybettiğimiz maçın akabinde yine bu haksızlığa uğratılma üzüntüsünü yaşadım,açık seçik belli bir öteki var arkadaşlar o da Beşiktaş.Şu tapeyle birlikte yorumlanacak ne bir maç ne de bir lig kaldı.Eğer başka bir ülke ligine iltica etme durumu olsa Beşiktaş'ım gitsin orda oynasın isterim.Bu ülkede herkes futbolu sever herkesin bir takımı vardır tutar.Herkesin bir davası gerekçesi var.Bizim beşiktaşı tutma gerekçemiz ''Şerefinle oyna hakkınla kazan''Bir ülkede şeref ve hak diyenlerin hakkından geliniyorsa ve üzülüyorum 10-11 yaşındaki yavru kartallar bu gece hiçbir şeyin farkında değilken Beşiktaş Rizede kaybetti şampiyonluk,2.lik gidiyor diye ağlıyorken biz onlara hâlâ güzel günler göreceğiz diyorken tüm bunları yapanların yine yapacaklarından şüphem olmaması beni insanlığımdan çıkaracak bir kine sürüklüyor.Lanet olsun.lanet olsun lanet olsun...

cochise dedi ki...

tapelerden sonra hala bir şey yazmaya gerek yok ama şu bile başlı başına yeter: rize'nin önceki maçında burak yılmaz'a çakı atıldı ve tek maç ceza almadı rize. daha ötesi var mı bu alçaklığın, şerefsizliğin.

Unknown dedi ki...

rica ederim buralara bari siyaset sokmayalım. sizler akıllı adamlarsınız. sırf bu aklın peşinde geldim buraya.
siyasi yazıları görünce şevkim kaçtı.
sonra daha detaylı yazarım.
dün gece tek eksik koparacak, ilhan mansız gibi, tümer gibi, nouma gibi bir adamın eksikligiydi.
geriye kalan her şey çok iyiydi.
takıma verdigim puan 8 oldu.
rize zor deplasman.
ben kesinlikle memnunum dünkü oyundan.
hakemi de yenebilsek iyiydi.
penaltı kararı yanlıstı ama ortalık toz dumandı.
hakeme cok yüklenmemek, bu sebepten moral bozmamak lazım diyecegim de hepimizde bu işin sistematik oldugu kanısı var.
haksız da değiliz.
futbolcuların tavırlarından da belli olmuştu bu bahsettiğim durum.(penaltı sonrasında).
bu arada önder özen'in bazı veriler, hakemlerin oyuncularımıza olan yaklasımları konusunda bazı tespitlerimiz var. sezon sonu acıklayacagız gibisinden bir acıklaması vardı.
sezon sonunu bekleyelim hakemler için.

planck dedi ki...

klüp başkanını hükümet atar yakında ama biz siyaseti klübe sokmayalım evet..

cochise dedi ki...

@erman sezmiş
dostum siyaseti biz sokmuyoruz. sokan sokmuş zaten. ama yorumlarda bunu göz ardı edersek saha içinde ne olduğunu anlama şansımız yok çünkü belli ki siyaset doğrudan saha içini de doğrudan etkiliyor.

Şu andan sonra tüm maçlarda ve dünkü rize maçındaki hakeme en ufak bir telkinde bulunulmamış olsa dahi (ki ben de böyle bir telkin gelmiş olabileceğine ihtimal vermiyorum; bu konudaki tek şüphem ilk kasımpaşa maçında olmuş olabileceği)siyasi atmosferden etkilenmeme ihtimali var mı? her alandaki muktedirlerin -federasyon başkanından MHK'ya- en küçük detaya bile karıştığı ortamda -ki bu adamlar işin içinde, bizden fazlasını görüyor, duyuyor- eğer çok yürekli bir insan değilse sadece özgür iradesi ile karar verebileceğine inanmak saflığın ötesinde olmaz mı? Ne yazık ki bu ülkede herkes "memur teoman" değil. Bu hakemler vs. herkes bir çok faktörden etkileniyor. Ve bize karşı bir olumsuzluğun en tepeden başladığı da artık açık. Ve ortalama karaktersizlikteki (ne yazık ki artık ortalama karakterdeki diye cümle kuramıyoruz) bir hakem, yönetici, maç kapatma veren her kimse; sadece vicdan ve gözleriyle karar veriyor olabilir mi? Otokontrol ve kraldan çok kralcılık ne yazık ki sansürden de kralvari yönetimden de kötü ve bence biz bunu yaşıyoruz.

Yahu hiç bir şey değilse artık dünkü maça Necip sakince, hakemi aşağılamadan efendice yukarıda Allah var dediği için sarı kart gördü, -hani bu cümle hakeme baskı altına alma amaçlı sertçei sıkıştırarak söylense neyse- yani bu da mı gol değil? Necip Allah diyince cemaatçi diye sarı kart verdi heralde diye ağlanacak halimize güldük dün. MAçtaki olay aşırı uyduruk da olsa sadece tek bir penaltı meselesi değil. MAçın ve maçların tamamında faul ve sarı kartlar başta aynı şey oluyor. Bu ülkede yere düşerken dengede kalmak için elini yere koyarken eleine çarpan topa sarı kart aldı Atiba. üstelik Ersan kırmızısı komedisinin maçında. Yani normalde yapılan hata sonrası eyyamı bile yapılmıyor bize. hata sonrası daha fazla hata.

Özetle burada x parti iyi diğeri kötü, şu partiye oy verilmez, şu lider ne kadar yanlış şeyler söylüyor vb. bir siyasetin elbette yeri yok ama futbolun her cm2'sine kadar işlemiş siyaseti göz ardı edelim diyorsan o da olmaz açıkçası. O zaman "yahu Burak Yılmaz'ın yüzüne çakı atıldı, neden Rize sahası kapatılmadı ki? Herhalde görmediler diye" saf saf yorum yapmaktan başkası kalmaz.

alper dedi ki...

Banyoda traş olurken akan fazla suyu ve musluğu kapatmak için eve gelecek bir başbakan hayal ediyorum çok şeymi istiyorum yav..

Sezon sonuna dek seyircili maçı unutalım beyler.

Hautain dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hautain dedi ki...

Öncelikle kimse zannetmesin ki şu güzelim kulübü siyasete karıştırmadan salt ne oynadığıyla değerlendirememek canımı sıkmıyor. Ancak;

-En az 3-4 aktarmayla gidilen olimpiyat stadına inatla cuma pazartesi saat 8'de maç koyulmasının sadece fikstür sebebiyle olduğunu düşünüyorsanız

-İçinde 1453 bulunan kimi taraftar gruplarının tam bağımsız hür irade ile kurulduğuna inanıyorsanız

-Şu maç nezdindeki hakemlerin veya futbol kurumlarının (tff,pfdk) tamamen özerk ve bağımsız olduğunu düşünüyorsanız

-Bir başbakanın bir futbol kulübünü stad ile tehtit etmesini onun görevleri arasında değerlendiriyorsanız

-Son maçta sahamız küfürlü tezahürat sebebiyle kapatılmış (bilmiyorum ne tür bir küfür oldu orada değildim) ama bu hafta iki puan bıraktığımız rizenin tribünleri geçen haftaki galatasaray maçında sahadaki oyuncunun gözünü çıkarmaya çalışmasına rağmen kapatılamadı. Eğer diyorsanız ki rizenin ceza almamasının bu hafta bizimle oynamasıyla hiç bir ilgisi yok tamamen kurallar dahilindedir

Bence de biz hiç buraya siyaseti karıştırmayalım.

Şu saatten sonra bu takımı nasıl motive edebilirsin ki ?

Yani öyle bir durumdayız ki olayın üzerinden 1 gün geçti aga bu nedir diyen bile olamıyor ...

2 tane göt kılı Beşiktaş Başkanına dolayısıyla bize küfürler savurup , tehditte bulunarak kulübü baskı altına almaya çalışırken burada maç analizi yapmak da bana pek mantıklı gelmiyor.

Bu olay siyasetten çıkmış , düşmanlık , baskı , yıldırmaya dönmüş hocam ...

Tepki vermek gerek !

yilmaz dedi ki...

masabaşındaki olaylarla, hakemlerle ilgili yorumlara sonuna kadar katılıyorum.

fakat iki maçtır, oğuzhan'in 1 metre önündeki toplara koşmaması gözüme batıyor. Bu çocukta bişey var. kiralık ramon kadar sahiplenmiyor takımı? -inanmıyorum ama- cenk tosun'a verilecek para mı bozdu moralini acaba? Bu vurdumduymazlık normal değil.

schwadorf dedi ki...

Gökhan Töre'de menisküs yırtığı varmış. Büyük ihtimalle sezonu kapatmış.

Şu kulübün başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi yemin ediyorum. Nasıl bir şanssızlıktır.

Okan dedi ki...

gökhan'ın yokluğunda artık kerim'i de görürüz umarım.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Kerim Frei'in dogusuyla bu sanssizligi sansa cevirebiliriz. Pedro Franco da savunmada yasanan sakatliklar sebebiyle mecburen ilk 11'e girtmisti. Ayrica Gokhan'in sakatligini bahane ederek bonservisinde indirim isteyebiliriz. Kimse agir sakatlik yasamis oyuncuya 7 milyon vermek istemez. Devreye girmek isteyen diger takimlarin da bu riski goze alacagini zannetmiyorum.

Unknown dedi ki...

ben buraya popülist söylemlerden uzak, akılcı ve kapsamlı bir şekilde "sadece beşiktaş" konuşulduğu için geldim.
çarşıya da karşıyım bu politik duruşundan ötürü.
her neyse.
bir erman gider bin erman gelir.
bir tepki, hoşnutsuzluk ifadesi olarak; kendi nazarımda, boykot ediyorum. siyaseti bitirdiğiniz güne kadar.
hepinize ve Beşiktaşımıza güzel günler diliyorum.

Unknown dedi ki...

kendine oy vermeyen, kendi tarafından olmayan, kendinden farklı düşünen, kendi gibi yaşamayan insanlara onun bunun çocuğu yakıştırması yapan, o insanları kulaklarından tutup en kibar tabirle bulundukları yerden hayvanca çıkartma gücüne sahip olduğunu düşünen iktidarlarımız olduğu sürece çarşı'nın siyaset yapması gerekir. aynı çarşı hiç alakası olmayan bambaşka olaylar içinde zamanında siyaset yapmıştır. zaten kulübün mevcut iktidar tarafından sevgiyle karşılanmadığını ve ötekileştirilmeye çalışıldığını biliyorduk, son tapelerle birlikte artık iyice kanıksadık ki kimse Beşiktaş'ı sevmek zorunda değil. kaldı ki hemen her konuda mevcut iktidar ve siyasetçilerinin yaptıklarına biat eden diğer kesimde iktidarın yaptığı gibi Beşiktaş'ı sevmek zorunda değil. Sizin adresiniz sevgili liderinizin başkan olarak kendi yandaşını atamaya çalıştığı camiadır, biat bunu gerektirir!

sadrazam dedi ki...

Gezi olayları sonrasındaki Hakem tutumlarına, saha olaylarına, 1453 oluşumuna, cezalara bir bakın hele ey kafasını kuma gömen Beşiktaş taraftarı.
Ben lafa değil,
İcraate bakarım.

SinnFein dedi ki...

ya arkadaş hala bu kadar olaydan sonra "ben sadece beşiktaş" için buraya geldim diye bıdı bıdı yapılıyor ya pes!!
Arkadaş sana birebir olmasa da taraftarlık adı altında küfür edilmiş, emeğin çalınmış, hatta ve hatta çoluğundan çocuğundan ayırarak verdiğin maç bileti, digitürk paraları, dışarda izlediğin Lig TV yayınları hiçe sayılarak her maç senin psikolojin alt üst edilmiş;

Bunları geçtim, ülkede ar damarının çatladığı günler ortaya çıkmış ki; Can Yüzel2in dediği gibi bu ülkede rezil olmazsın cümlesi ayan beyan canlı kanlı bir şekilde ortada yaşanıyorken; paran pulun vergin çalınıp kendi cebine aktarılıyorken hala gelip ben burada siyaset yapmam diyemezsin arkadaş! Demeye hakkın yok! Orada yapma, burada yapma, şurada yapma.. BB'dir konuşulmaz, orada izin verilmez, burada ayıp amk nerede yapalım siyasetimizi sevgili arkadaşım? S.ktir olup gidelim mi bu ülkeden amk?

Onu yapacaksınız da kusura bakmayın arkadaş benim dedemin gazi madalyası varken, en sevdiğin abilerim, akrabalarım, arkadaşlarım doğuda teröre kurban gitmişken gitmem abicim.. Gelir burada da siyasetimi yaparım...

Yeter yahu sizin gibi zihniyetler yüzünden ne haldeyiz be? Hala gelip burada bile bıdı bıdı...

Yazdıkça sinirleniyorum, sinirlendikçe yazıyorum. En iyisi burada susmak.. RAhatsızlık verdiysem affola!

Maçı bırakın akp gitmediği sürece biz şampiyon olamayız zaten. 10 senedir hukuksuz türkiye'de sistemin kurbanı oluyorduk zaten bir de şimdi bu adamların gezi intikamı mevzusu çıktı. Bir fener taraftarı gibi olamıyoruz lan adamlar haksız olduğu yerde haklı hale geldiler direne direne. Ahlaksızlar beşiktaş başkanına sövüyor, stadı yaptırmamak için yollar arıyor ama başkan hala rte'nin çok emeği var diyor! Yönetim sessiz, taraftar sessiz... Yeter ulan!

Ha bu arada Beşiktaşlıyım diyen ve hala akp'ye oy veren varsa onun ben... Neyse.

Sarper dedi ki...

Uzun bir süredir burada yorum yapmıyor ama sürekli takip ediyordum. Fakat su tape sonrası ve erman arkadasin yazdigini okuduktan sonra yazasim geldi.

Öncelikle bu ülkede yolda yürürken siyasete maruz kalıyoruz, siyaset yapiyoruz lafi doğru bir klise. Biz alelade bir avrupa ülkesi değiliz ki sistem kendiliğinden isleyip yokmuş gibi hissedilsin. Haliyle futbol bundan nasibini aliyor. Azicik literatürü taradigin zaman goreceksin ki, bu ulkede futbol baslangicindan beri siyasi unsurlarla icli disli vaziyette. Secim vaadi olarak kume düşen, yukseltilen takimlar, para aklanan takimlar, kitle kontrol vs gibi sebeplerle futbol türkiye'de en kitlesel spor olmasinda ötürü zaten siyasetin gudumunde. O halde gelipte burada siyasi, populist söylem diyerek olani biteni reddetmenin çokta alemi yok.

Çarşı grubu kontrol edilemeyen bir grup, çünkü ajandalari yok (bence) . Yaptıkları şeyler reaktif. Aslında salt bir politik soylemden ziyade, duyarliliklar üzerinden bir eylem hali var. Idealde herkesin eylem hakki olduğu bir ulkede niye çarşının eylemleri populist ya da anarşist ya da baska birsey diye yargilanir onu anlamıyorum.

Tapeye gelecek olursak Beşiktaş bugün 111.yilini kutluyor. 111 yildir siyaset bu kulübün içinde ve dışında devam ediyor ve bundan sonrada devam edecektir. Fakat bu kadar aşağılık, bu kadar seviyesiz, bu kadar emek hırsızı olanını ben hatırlamıyorum. Bu, çoğu genc, futbolcu arkadaşları boyle bir ortamda nasil kazanabileceklerine ikna edecek teknik ekip cok merak ediyorum. Başkan bu saate kadar sakin durarak stad, vs gibi durumlarin akibetini dusunerek hareket etti fakat kendisi olmasa bile yönetimden birileri çıkıp artık daha sert ifadeler kullanmali. Futbolcular saha içerisinde gerekirse daha sert davranmali ama takim üzerine uygulanan psikolojik şiddetin karşılığını vermeli camia. Aksi halde kimse kazanacagina inanamaz. Taraftar yenilsende seninleyiz tezahürati yaninda hakemi ve kendi futbolcusunu itecek tezahuratlarda yapmali. Bunlar hep konusulan seyler ama artik bu yapilmali. Bir biz doğruyu yapmakla yükümlü değiliz. Bu lig baska turlu oynanıyor. O zaman ona uymak ve degistirmek zorundayiz.

Not:telefondan hizlica imlaya filan dikkat etmeden yazdim. Kusura bakmayın.

yilmaz dedi ki...

@Sarper

valla helal olsun, 15 senedir telefon kullanıyorum. toplamda bu kadar yazamamışımdır, sen bi de kusur diyosun :)

du, levande dedi ki...

gökhan töre yokken kerim de yeterli görülmüyosa biliç holosko'yu oynatmak yerine 4-4-2 falan denese keşke. mesela

tolga
necip - pedro - ersan - motta
atiba
oğuzhan - veli
olcay
mustafa - almeida

güzel olabilir sanki :/

Coolio dedi ki...

Bence de dediğin kadro fena değil. Hatta 60'dan sonra Oğuzhan-Jones ve Olcay-Muhammed değişikliğide yapılaiblir. Ama tabi en başta Kerim'e şans verse daha iyi olurdu. Maalesef hepimiz biliyoruzki o kazma Holosko o maçta da oynayacak ve saç baş yolduracak. Gol atsa bile umrumda değil. Hiç mi düşünmez bu Bilic ulan Franco'ya şans verilince nasıl iyi tuttu, Kerim'e de aynı şansı versem tutarmı diye bir dener insan en azından. Yok illa da 5 senedir hiçbir halt etmeyen, eblek, topsuz düz koşu ustası ama toplayken halı saha oyuncusuna dönen bencil Holosko'yu oynatacak.

cochise dedi ki...

ben fikir değiştirdim; erman'a katılıyorum yoksa burayı da kapatacaklar yakında :)

cochise dedi ki...

GS KAyseri maçı bitsin güzelce size bi yorum yapayım diyordum ama tüm hevesim kaçtı: dakika 78 sarı kartı olan melo adamın ayağına basıyor faul bile almıyor. Direk kırmızı olması gerek; faul bile göstermiyor. Bizim çocuklara helal olsun; şu GS'yi geçemesek bile başabaş kalmak mucize bu hakemlerle...

JANiTSCHAR dedi ki...

Twitter için bu DNS'leri deneyin
en üstteki DNS şu an çalışıyor...

141.211.125.17
141.211.144.17

168.95.1.1
212.156.2.70

195.46.39.39
195.46.39.40

en kesin çözüm alttaki eklenti...İsviçre kalabalık olduğundan Almanya yapın...

https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme

Unknown dedi ki...

zenmate candır.. :)

gs'nin mağlubiyeti ve önümüzdeki hafta konyada oynayacak olması bizim için büyük fırsat, şampiyonlar ligi bileti çok uzakta değil, ne olur artık geri tepiklemeyelim şu bileti..

Unknown dedi ki...

birde bugünkü maçın en kritik anlarında süre alan ve aldığı kısa süre içerisinde 12 sayı katkısı yapan Doğukan Şanlı ilerisi için umut verdi. Savunmasını geliştirdiği, ayaklarını çabuklaştırıp kaymaları daha iyi yapabildiği zaman bu takımın gelecek 10 yıl boyunca yabancı şutöre ihtiyacı kalmaz. Kartal'la birlikte umut verdiniz, aferin çocuklar böyle devam...

YSY dedi ki...

Yarınki maçta ne olur puan kaybedelim olur mu ! Allah rızası için puan kaybedelim. Üç puanı alan top olsun.

Unknown dedi ki...

VELİ KAVLAK'IN ASKERLERİYİZ!

Unknown dedi ki...

olcay'a atmadı diye motta'ya söverken mustafa'nın kafasıyla çığlık çığlığa kalmak!

can dedi ki...

Motta'ya kalecinin yaptigi faule kirmizi kart vermemek icin gercekten aklini yitirmis olmasi lazim hakemin.

Unknown dedi ki...

çok güzel oynayarak kazandık, hep beraber ancak bu kadar oynanır, holosko'nun defansif anlamda birkaç hareketi hariç bir katkısı yoktu, maç içerisinde birçok defa 10 hatta 9 kişiyle oynayarak 3-0 gibi net bir skorla kazandık. sıradaki gelsin..

can dedi ki...

Arkadaslar cok bosladiniz gene burayi. Mac postu lutfen!

cochise dedi ki...

adminler eğer çok yoğunsanız bir formül bulmaya çalışalım? Zira tadı kaçma seviyesine yaklaştı.

hürmetler

YSY dedi ki...

Harbiden ya. Bir maç postu açmak bu kadar mı zor. Açında yazısı anketi eksik kalsın bari.

Bu arada holosko'da sezonu kapatmış. Bu sakatlıklar yok artık dedirttirdi. Samet aybaba nın boşuna günahını aldık.

Unknown dedi ki...

valla holosko'nun sakatlığı takım için iyi haberdir, zira hoca sadece koşu mesafesine bakarak oynayıp oynamamasına karar veriyordu.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Gokhan Tore sakatlandi, Kerim oynar dedik Holosko'da israr edildi, o da sezonu kapadi. Futbol ilahlari hocaya mesaj gonderiyor :)

Umarim Kerim artik su ortamda bulacagi sansi iyi degerlendirir...

YSY dedi ki...

Ben size söyleyeyim hoca haftaya ilerde almeida, sağda mustafa pektemeği yaslar :)

kömür kentli dedi ki...

Ben iyi giden sistemden Bilic'in vazgeçeceğini hiç zannetmiyorum.. yalnız kerim yerine olcay i sağ tarafa atıp sola da uğur boral i koyabilir diye düşünüyorum :)

cochise dedi ki...

açıkçası başıma birşey gelmeyecekse uğur borallı çözümü daha iyi buluyorum. ama 45-50'de duruma göre kerim frei'ı oyuna almak şartıyla.

Bir de tabi petkemek'i şu iştahli halde kesememe ihtimali de var; ben olsam olcay'ı keserim ama o da pek ihtimal dışı gibi

bu arada dikkat çekeyim; yine pazar-cuma oynuyoruz..

Arkadaslar merhaba,

Sene sonuna kadar butun mac post'larini az once ayarladim, asgari olarak bu hizmeti sunacagimiz garantidir, bir daha iska olmayacak.

Saglicakla kalin.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Illa Olcayi saga atacaksa Uguru degil Ismail'i sola atar bence. Ikinci yarida Mottayla Ismaili arkali onlu denedi.

Yorum Gönder

Ara