.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Mart 2014 Pazartesi

Karne: Beşiktaş 3 - 0 Akhisar Bld.

Not: Memleket karışık olunca, futbol şahsen ikinci planda kaldı. Maçın özetini izledim, maçı izlemediğime hayıflandım. Bir önceki haftanın sonuçlarını da bu haftanınki ile beraber basarız artık.


12 Yorum:

Armagan dedi ki...

Çok çok iyi oyun,haklı galibiyet.

Olcay yine kayıplarda ama en azından savunmaya katkısı vardı.Oğuzhan toparlamış görüntüsü verdi.Holosko düz adam olduğunu tekrar kanıtladı.Pektemek bir önceki maçta olduğu gibi canını dişine taktı,harika bir gol attı.Almedia'nın yedek kalırkenki üzüntüsü,İsmail'le olan hareket Bilic'in takımı nasıl etkilediğinin en açık örnekleri.

Taktiksel anlamda tek eksik,kanat oyuncularının çizgiye inmeye isteksiz olması.Halbuki tehlikeli pozisyonlar veya kornerler böyle elde ediliyor.Bunda Bilic'in hücum yaparken arkada açık vermeme,oyunu kontrolünde tutma anlayışının etkili olduğunu sanıyorum.Herkesin harcı değil o kadar önde pres yapıp arkada iyi kapanabilmek.

En az 2.lik şart.Ama bunu diğer rakiplere bakarak değil kendi maçlarımıza bakarak yapmalıyız.Zaten son fırsata kadar şampiyonluğu kovalayacağız söylemleri bu nedenle çok pozitif ve yerinde bulduğum söylemler.

Hepsine helal olsun.Aynen böyle devam.

sherlockholmes dedi ki...

takım olarak iyi yoldayız. rakiplere pozisyon dahi vermiyoruz. motta-franco-ersan-veli-atiba inanılmaz savaşıyorlar. franco özellikle öyle temiz top alıyor ki izlerken keyiften çığlık atıyorum. motta da topu rakip yarı sahada tutmamızı sağlıyor. ayrıca agresif yapısıyla takımı ateşliyor. pektemek'e yaptığı ortada çok iyiydi. federasyon ve hakemler bizi doğrayıp durmasa ve fener ve galatasarayı bu kadar itmeseydi şu an kesinlikle liderdik. bu savaşan takımdan memnunum ben sırada karabük deplasmanı var. gökhan töreden sonra holoskoda sezonu kapattı. bilic kerimi hala yetersiz buluyor sanırım fizik kapasitesi olarak. karabük maçında kimi sağ kanata koyar merak ediyorum doğrusu. bence mustafa pektemek'i deneyebilir.

Coolio dedi ki...

Mustafa sağ tarafta oynamasında kim oynarsa oynasın. Orada oynarsa defansa da yardıma gideceği için enerjisini gereksiz yere tüketmiş olur. Hocanın Kerim'i ilk 11 çıkartmayacağını biliyoruz zaten bi de sağda Mustafa'yı oynatıcak bana inat :))
Mustafa Almeida'nın arkasında oynasa verimli olaiblir diye düşünüyorum. Hem Almeida'nın indirdiği toplara koşar hem de oyun sıkıştığında Almeida top almak için ceza sahasını boşaltmaz, onun yerine Mustafa top alır. Ayrıca solda Uğur Boral olursa ceza sahasında iki forvete gelecek ortalarla güzel şeyler deneyeibliriz.

Pedro'ya değinmeden edemeyeceğim. Herkesin ortak görüşü biraz daha güçlenirse harika bir defans oyuncusu olacak. Bizim defans oyuncularının topu alacam diye arkası dönük adamın bileklerine kaymak yerine temiz bir şekikde top nasıl alınır öğrenmesi gerek. Bir de bu yaşta bu soğukkanlılık kendisinin sıcak kanlılardan olmadığı, bir kertenkele türünden geldiğini filan düşündürtmeye başladı.
Bu adamdaki parlamayı görüpte Kerim'e aynı şansı vermemek neyin nesi gerçekten anlayamıyorum. Başarılı olacak diye korkuyor herhalde. Pedro'nun formayı alması skatlıklar ve cezalıların çokluğu ile olmuştu. Kerim oynasın diye daha kaç kişi sakatlanacak merak ediyorum.

Bu arada Veli artık kendisine özel bir besteyi hakediyor diye düşünüyorum. Yetenek ve hırs bakımından Deli İbo'nun aynısı.

cochise dedi ki...

Güzel şeyleri arkadaşlar yazmış, bir şey hatırlatmak ve eklemek gerek. Normalde rbu rakip ölçü değil laflarından nefret ederim. Akhisar da aslında zayıf savunmasına rağmen ligin en iyi futbol oynayan takımlarından. Ancak Bilal Kısa'nın onlar için önemi büyük; bir de savunmada Çağdaş olmayınca iyice küçüldüler. Baskımızda çok yamuldular, Bilal olsaydı yenemezdik demiyorum ama bu kadar ezemezdik heralde...

Sezonun en kritik zamanı yine başa sardık .

Töre , Ersan , Holosko , Sivok , Escude yok.

Karabük maçına stoper Necip çıkacağız ve yedekte bir stoper olmayacak.

Sağ kanatta da adam yok . Hoca inşalla Mustafa'yı sağa çekmek gibi absürd bir iş yapmaz ...

Çok zor maç olacak . Biliç'in asıl sınavı bu olacak büyük ihtimalle.

helldoradotcom dedi ki...

@Coolio
Veli'yi Uzulmezle teknik/taktik anlamda karsilastirmak Veli'ye ayip olur kanisindayim.
@Ovunc
Ersan'in son yazilanlardan sonar bu haftasonu oynayacagini dusunuyorum. Necip'i yine sagda gorebiliriz yani.

Sag acik sorununu da bence oguzhan'i saga atip, ortayi Veli/Hutch/Jones uclusune teslim ederek yapacak. Bence defansif anlamda Jones sag acik, Oguzhan ortada oynasa daha iyi olur tabii ki. Bu deplasmani da kayipsiz atlatirsak takimin morali tavan yapar ve guzel bir hafta daha bizi bekliyor olur :)

Tum bu olumsuzluklara ragmen bize boyle bir sezon yasatan bu cocuklara ne kadar tesekkur etsek az. Kabus gibi bir 8-9 yildan sonra yasadigimiz ruya gibi bir durum.

Ersan ameliyat olacak diye biliyorum.

Bu hafta kesin yok deniyor zaten.

noraml şartlarda 10 puan fark yediğimiz bir sezonda bu kadar umutlu olunmazdı ama önümüze koyulan taşları düşündükçe takıma sonuna kadar destek vermek şart.

Önder ÖZen çıktı canlı yayında söyledi , ama hala Beşiktaş 5 , FB 7 , GS 7 gün dinleniyor yine bu hafta.

Adamlar göz göre göre yapmaktan hiç bir şekilde çekinmiyorlar.

yilmaz dedi ki...

kalan 8 maçta puan kaybı ihtimali verdiğim 2 maçtan biri karabük maçı. 0-0 beraberlik bana çok yakın duruyor. Bir diğeri de fener maçı. maalesef o maçtan puan alamayacağımızı düşünüyorum. Diğer maçlarda da kayıplar olabilir tabii. Ama bu iki maçtan 6 ya da 4 puan alırsak çok şaşırırım.

Unknown dedi ki...

Haydi Beşiktaşım Şampiyon ol Yüzümüzü güldür !!!!

agaaaa dedi ki...

gs tam olarak kaosa sürüklenmiş durumda. bu hafta konya deplasmanına gidecekler. melo köpeği de cezalı. puan kaybetmeleri yüksek ihtimal. karabük maçı iyice kızışan ikincilik yarışı için önemli virajlardan.
erken gol bulup hakemce katledilmezsek kazanabiliriz.

YSY dedi ki...

Dany niye yok sakat mı ?

http://skorer.milliyet.com.tr/besiktas-ta-dany-soku-/besiktas/detay/1847992/default.htm

Yorum Gönder

Ara