.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Aralık 2013 Perşembe

ZTK4 / Bucaspor - Beşiktaş

Perşembe / 20:30 / Suat Arslanboğa

Türkiye Kupası'nı, hele ki grup statüsüne geçtikten sonra, gayet manasız gören çoğunluğa dahilim. Fakat Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor'un elenmesi ve Galatasaray'ın yedeklerinin turu zar zor geçmesiyle birlikte, yarınki mücadele biraz anlam kazandı. Ligde işlerin ters gitmesi hâlinde, Beşiktaş'ın elinde bir kupa garantisi bulunması -hele ki bu derece kolaylaşmış ve muhtemelen bugün daha da kolaylaşacak bir torbada- iyi olacaktır. Bunun yanısıra, yarınki maçı normalde forma şansı bulamayan futbolcuların kendini göstermesi ve de düşük de olsa Bilic'e "bak hocam revizyondan zarar gelmez" mesajı verme ihtimali de maçı izlenesi kılacak.

Bakalım, bir kazaya da biz uğramayalım ve A2 takımının performansı sahaya yansısın dileğiyle.

18 Yorum:

Coolio dedi ki...

İki gündür diğer maçlarda olanlardan biraz olsun akıllanmıştır bizim oyuncular diye umuyorum. Ama Buca da aynı şekilde motive olmuştur dolayısıyla çekişmeli bir maç olucak. Bu maçta izlenicek en güzel şey Fernandes'siz oyun olucak. Olur da bir şans Frei veya Franco iyi oynarsa lig için iyi olur.
Çok fazla pas oyunu olmayacaktır çünkü oyuncular buna uygun değil. Ama Bilic derbi sonrası kendini savunmak zorunda bırakıldığı için bu maçı farklı kazanmak ister. Tek korkum Mustafa'nın oynaması ve topu sürekli ezecek olması.
Bir de Veli, Fernandes, Necip, Muhammed'in yokluğunda orta sahada Oğuzhan ve Atiba'nın yanına kim gelicek sorusu geliyor. Töre oraya kayıp, sağa Holosko geçerse farklı bişeyler çıkabilir.

Olcay geçebilir Fernandes'in bölgesine.

Ayrıca Muhammed kadroada var diye biliyorum ben.O da olabilir.

Ya eskiden ligde sari kart cezasi alan oyuncular cezayi kupa macinda da cekebiliyordu degil mi? Niye kaldirdilar o cakalligi ya :/

Unknown dedi ki...

neden bu macta bile heyecanlaniyorum?

Pedro Franco ile Escude'nin konustugu ortak bir dil yok mu arkadas? Birbirlerinin gozlerine daldilar gittiler sag taraf bombos (gerci Serdar faktorunu de unutmamak lazim)

İsmail'in Gareth Bale modeli saçları dışında göze çarpan bir şey yok .

Buca iyi kitledi maçı.

Turgay Demir'in Besiktas ile hicbir resmi alakasi halmadi degil mi? Ne sacma yorumlar arkadas bunlar ya.

theotheo dedi ki...

beyler şu pedro franco transferini iyi araştırsınlar eğer buradan birilerinin cebine para girmediyse taksimde anırıcam. bu kadar kötü bişey yok. bu adam 2.ligde bile oynayamayacak düzeyde bi adam. 2.5 milyon euro dikkatinizi çekerim.

ama özen onu lugano yapın diye emir vermişti. onu da özene sormak lazım. veya ayda 40 bin tl yi papermoon da viski mi içerek yiyor. onu da sormak lazım.

Deniz dedi ki...

Ne güzel oynadı Buca öyle ya :)

@deniz

Super Lig ile 1. ligi degistirsinler bence, marka degeri aninda yukselir.

theotheo dedi ki...

transferi sinan engin yaptırınca saddamdan beter oluyo. önder özen yaptırınca ses yok. sizi gidi sizi.

sherlockholmes dedi ki...

kupadan kurtulduk : ) yalnız franco seçiminde önder özen yanılmış gibi görünüyo. adam çok ağır kalıyo escudeyle yarışır yani ağırlıkta o derece. enaramo zaten futbolcu demeye dilim varmıyo. muhammed çok kötüydü. duran toplar araya atmaya çalıştığı toplar falan hepsi başarısızdı. kerim frei potansiyelli çocuk ama böyle toplama takım gibi sahaya çıkınca verimsiz olması normal. bence bu yedekler 1-2 değişiklikle sahaya sürülse daha iyi. hepsini birden sürünce sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım izlemekte kaçınılmaz oluyor.

Deniz dedi ki...

Çatır çatır oynadı valla Buca.

Ya şöyle, bence çığırtkanlık yapmaya gerek yok. İdeal 11'den 3 tanesi 11 çıktı, kalan 8 adam bırak yanyana oynamayı, toplamda 90 dakika oynadı mı emin değilim. Yani ben full rotasyon yapıp kupaya çıkan takımlarda bir "ya elenip gidelim sakatlık makatlık olmasın" havası seziyorum. Halı saha mı abi bu toplama takım kurup maç yapıp alabileceğini sanıyorsun? Olmaz yani.

Bir de bu 11deki futbolculardan bir ya da iki tanesini normal takıma koysan sırıtmaz, hatta kendilerini de gösterebilirler de, hepsini bir arada kullanınca böle saçma bişey olur.

Bence Buca cidden iyi oynadı bu arada, adamlar as kadroyla motive şekilde çıktılar. Birinci ligde falan da izleyemeyeceğimiz bir gol izlettiler bize. Ben çok takılmadım.

gökhan dedi ki...

sezer transferi için bile mantıklı açıklamalar buluruz ama eneramo için hiçbir mantıklı açıklama yok ya. beşiktaş formasıyla izlediğim en kötü futbolcu sanırım.

Eneramo'nun şu haline inanamıyorum vallahi.Bu adam kesinlikle böyle bir oyuncu değildi , 2 kişiyi sırtlayıp götürmüşlüğü çoktu Sivas'ta.

Muhammed sahayı dolduramıyor büyüklerle top oynamaya gelmiş ufaklık gibi oluyor adam.Yine fiziğinde düzelme var ama yeterli değil.

O frikikler birşey denemeye çalışmaktan çok güçsüzlük emaresi gibi geldi bana.

Bir de maç kames topla mı oynandı acaba ben epeydir bu kadar çok şambrel orta yapıldığını görmemiştim.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Almeidasiz hicbir baski veya hucum gucumuz olmadigini gorduk bu macta. Holosko ve Eneramo basi kesik tavuk gibi ne yaptiklarindan habersiz dolastilar sahada. Bastan Omer'le baslasak belki daha iyi olurdu.

Coolio dedi ki...

@sherlockholmes

Dediğin gibi Muhammed bütün topları kötü değil berbat kullandı. Oyun içinde de kötüydü hatta birçok pozisyonda geri koşup prese yardım etmediği için çok kızdım. Kendini Sergen rolünde görüyor herhalde. Sonra Serdar Özkan gibi yazık olur futbol hayatına.

Enaramo ısrarla fazla kilolarını veremiyor. Mutemelen ekstra çalışmalarını yapmıyor. Devre arası bile gönderilebilir isteyen takımlara.

Pedro Franco keskin bir defans oyuncu değil. Topla ilişkisi Escude'den daha iyi ama kalması için yeterli bir nedne değil. Seneye kiralık verilse iyi olur.

Cenk'in eline top deymedi herhalde. Başkası olsa o golleri kurtaramazdı belki ama ben artık gıcık kapmaya başladım. Yıllardır onun oynadığı maçlarda çok gol yiyoruz. Kiralık verilebilir. Günay'ı sadece bir maç izledim ve hiçte kötü gelmemmişti.

Bu arada Sivas ve Kasımpaşa maçlarını 6 puanla tamamlamamız mucize gözüküyor.

Yorum Gönder

Ara