.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Aralık 2013 Cumartesi

Maç Raporu: Beşiktaş 4 - 1 Elazığspor


En iyi üç: Olcay Şahan, Filip Holosko, Uğur Boral.
En kötü üç: Oyuna sonradan girip maksimum 10 dk. oynayan oyuncuları en kötü seçmek adil olmazdı.

DEĞERLENDİRME

Slaven Bilic: 7,2
Beşiktaş (genel performans): 7,8
Elazığspor (genel performans): 3,1
Mete Kalkavan (hakem): 5,6

TAKIM

Tolga: 7,4
***
İsmail: 6,7
Ersan: 6,7
Sivok: 7,3
Serdar: 5,5
***
Veli: 7,5
Necip: 6,7
Uğur Boral: 7,7
Holosko: 7,9
***
Olcay: 8,9
***
Mustafa Pektemek: 7,0
***
Gökhan: 5,2
Muhammed: 4,2
Mehmet Akgün: 5,1

21 Yorum:

Deniz dedi ki...

Muhammed hariç verdiğim puanlar 7 üzerinde. Elazığ'a ise verdim 3'ü.

Olcay'a 10, Veli'ye 9 verdim. Filip'e 7 verecektim ama skora katkısı yüzünden 8'i yapıştırdım.

Mustafa Pektemek'i ben çıplak gözle beğendim, çok koşu yaptı, araya toplar attı, tehlikeli bölgede gol stresi onu olumsuz etkiliyor, golü bulursa rahatlar. Bu adam geçirdiği iki ağır sakatlık öncesi gayet yardıran bir adam, kolay vazgeçmememiz gerekiyor.

ismail'in de arka adele yırtılmış.

biri bizimle fena daşşak geçiyor.

Adsız dedi ki...

vay arkadaş ümraniyedeki tesisleri teftişe gitmek lazım su akmıyo herhalde.

onu geçtim basket takımında da sundiata gaines'in arka adelesinde yırtık varmış.

arkadaş bu nedir ?

Unknown dedi ki...

her an arka adelemiz yırtılabilir, dikkat edin gençler...

YSY dedi ki...

Bizim kadar koşan yok ondandır :)

emireri dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

kasımpaşa yönetimi fena giydirmiş bizimkilere...

alper dedi ki...

Beyler içeriden yazıyorum.K.Paşa maçı 22 Ocak Çarşamba günü seyircisiz olarak tekrar edilecektir.Hayırlı uğurlu olsun o maçtan alacağımız 3 puan ve sonra ki şampiyonluğumuz.

YSY dedi ki...

Hocam yaymasaydın bu haberi yav :) Gerçek olsa da olmasa da

sherlockholmes dedi ki...

alper

kaynak ???
boşa umutlanmayalım

planck dedi ki...

hükümetten hizmete bir darbe de burdan mı gelecek :D

tannhauser dedi ki...

herhangi bir duyum olmadan aynı öngörü bana da peyda oldu. ancak bize yeni transferleri oynatmazlar malum sezonda fenerbahçe'ye yaptırdıkları gibi.

Mayor dedi ki...

mac bastan oynanacaksa iki cezali oyuncunun cezalarinin simdi kaldirilmasi lazim.

du, levande dedi ki...

almeida fiilen çekti bile cezasını geçmiş olsun. motta'nın da kalkarsa son bi maçlık cezası kalkar. madem öyle motta'nın bi dahaki kırmızı kartında alacağı ceza otomatikman düşsün mesela :s

du, levande dedi ki...

veysel alındı diyolar. sağ bek olarak serdar'dan fazlasını verebilir mi bilmiyorum, muhtemelen de sağ bek için transfer edildi ama asıl biliç bu ikinci yarılarda oyundan düşmemiz konusunda necip'i kullandığı şekilde kullanırsa daha faydalı olur bence. ilk parladığı sezon orta sahada alper'in yanında oynuyodu ve beğeniyodum ben veysel'i o dönem. biliç'in serdar'ı hiçbi zaman ortasahada kullanmayı düşünmemesinden dolayı veysel'i de o şekilde kullanmaz gibi geliyo ama belki de alternatifsizliğinden dolayı serdar'ı oraya çekemedi bilemeyiz tabi. tamamen boş bi transfer olmadığını düşünmekle birlikte serdar + veysel maliyetine ideal bi sağbek alınmasını tercih ederdim. 6 yabancı hakkının üçünü savunmada, ikisini ortasahada, birini de forvette kullanabiliriz. ersan'ın tek yerli stoper olması sıkıntı ama veli - oğuzhan - atiba ortasahasıyla oynadığımızda savunma 4lüsünü tamamen yabancılardan kurma şansımız da olur.

du, levande dedi ki...

bu arada tarık'la veysel arasında bi seçim yapılacaksa kesinlikle veysel'i tercih ederim. tarık hem vasat bi sağbek hem de veysel gibi başka bi plan dahilinde kullanılma şansı da yok. gökhan süzen 2 olur alınırsa. bıraksınlar gs alsın.

theotheo dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Devre arası için Muhammed Demir ve Cenk Tosun (Gaziantep), Batalla (Bursa), Veysel Sarı (Eskişehir) ve küme düşme adayı Kayseriden yapılacak olası transferler gelecek yılların planlaması açısından önümüzü açacaktır. Sezon sonu sözleşmesi biten Cenk ve Muhammed için Pektemek bonservisiyle birlikte, Muhammed ise 1,5 yıllık kontratla kiralık olarak verilebilir. Ayrıca hali hazırda Holosko + bir miktar para seçeneği de kenarda duruyor :) Batalla ne yapılıp edilip alınmalı, takımın çehresini tamamıyla değiştirebilecek bir futbolcu. Sağ bek için ise Veysel kafi gelecektir ilk etapta. Tabi bunlar dışında dikkatle ve özenle seçilecek yabancılar da devre arasında alınabilir ama sezon sonu sözleşmeleri biten Cenk ve Muhammed için elimizi çabuk tutmalıyız.

Adsız dedi ki...

ikinci yarı için:

kale:
tolga, cenk, günay

defans:
veysel, serdar, sivok, lescott, ersan, ismail, motta

defansif orta alan:
atiba, veli, necip, sissoko

forvet arkası:
batalla, oğuzhan, muhammed

forvet:
töre, ahmet ilhan, olcay, frei

gölcü:
?biri?, almeida, ömer, furkan.

gelecekler:
veysel, lescott, sissoko, batalla, ahmet ilhan ve sağlam bir golcü.

gelecekler arasında çok büyük sözleşme parası ödenecek biri yok. bu yönden sissoko beleş zaten. hepsini toplasan 10 milyonu geçmez, ki buna henüz kim olduğu belli olmayan golcü pozisyonu da dahil. ben olsam golcü için opsiyonlu 1 yıl kiralamaya giderim ve premier lig bu konuda çok önemli bir kaynak, yığınla genç/yetenekli diye aldıkları ve oynatmadıkları futbolcu var. böylece toplam 4 bölge için alınacak adamlarla tüm eksiklikler biter.

gelecek sene için: motta'ya 2,5 verilir mi? ortada. ikinci devredeki performansı bunu belli eder. "halen" ortada çünkü. yararsız değil, mesele maliyet.

töre içinse 7,5 milyon verilmez. max. 5 milyon, o da zorlamayla. gs de para çok, borsada biraz daha sermaye okuspokusu yaparlar olur biter (gerçi nereye kadar, ışığa doğru mu) bizim için bu rakamın üstüne olmazsa da hayırlısı olsun, alternatiflere bakılır.

Adsız dedi ki...

hayır bir de şöyle bir olay var:

medya tarafından ve ergenlere yönelik beşiktaş haber sitelerinde zırt pırt servis edilen ronaldinyo için söz edilen maliyetleri, birilerinin yaptığı gibi kendisine ödenecek para dahil hesaplasanız, bu 6 oyuncunun en az 4 tanesine tekabül ediyor. yaşını maşını da geçtim, transfer edilse dahi diğer bazı eksik bölgelere de transfer yapılacağı aşikarken, bu iş ne derece mantıklı olacak?

gerçi olayı cımbızla seçip: "gördün mü bak didier ne işe yarıyomuş, şu dakkada şöyle gol attı hazret" diyenler var elbette, ki bunlara gerçekleri görmek de fayda etmiyor, tıpkı halen tam olarak yeterli görmediğimiz almeida'nın ligde bariz şekilde daha iyi performans göstermesi gibi. ne yapacaktık, avrupa'da oynamayan beşiktaş için (kimler yüzünden olduğu da ortadayken) lig dışındaki istatistikleri ve yapılanları da mı hesaba katacaktık? çok saçma olurdu elbet. fakat o da ne? bunları dahi katsak bile yine almeida fark atıyor.

bu şuna benziyor: vatandaş oğluna sormuş, bugün yüzme yarışmasında kaçıncı oldun diye, o da 3. oldum demiş. üstüne ooo büyük başarı kaç kişi yarıştınız deyince, 3 kişi yanıtını almış.

bu arada birilerinin dany, chedjou, eboue ve hatta riera ve ceyhun'u gödermek için, yine birilerinin aldıkları maaş hesabıyla birlikte, 35-40 milyon avro bedel ödemeyi kabul ettiği, diğer birilerinin yobo, serdar, kadlec, hasan ali, holmen ve hatta baroni ve meireles için benzer maliyeti kabullendiği bir ortamda temcit pilavı gibi sezer ve franco demelerinin ne anlama geldiğini aklıyla bilinen beşiktaş taraftarı elbet gördü ve görecektir. bütün bu transferleri yapan emparator, çok daha düşük maliyet bariz ortadayken bizdeyse fenev eskisi.

yersen.

Yorum Gönder

Ara