.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ağustos 2013 Perşembe

Avrupa Ligi Playoff 2. Tur / Beşiktaş - Tromso


29 Ağustos Perşembe / 20.30 / Marcin Borski (POL)

Çok fazla söze gerek yok. Bir gün sonra Avrupa kupalarından men edildiğimiz haberini dahi alabiliriz, ama gene de almamız gereken bir maç ve atlamamız gereken bir tur. Ecnebi tabiriyle "it was fun while it lasted" diyelim bari hiç olmadı.

9 Yorum:

kapgan dedi ki...

Mutlaka turu geçmeliyiz. Çünkü 1 gün sonra Casdaki cezamız onanırsa cezamızı bu sene çekeceğiz. ama elenirsek ve cezamız onanırsa gelecek senemiz de maalesef heba olacak...

@kapgan

Ya o isler o kadar karisti ki, ben CAS'in kararinin nasil uygulanacagini anlamadim. Acikcasi usenip gerekceli karari da okumadim. Bundan emin misin?

Su rakibi 3-0 falan yenmemiz lazim, kazanamazsak yazik valla.

Bir de Fernandes 65'ten sonra biter, Mami ya da Oguzhan girer.

Gene Erciyes macindaki sacma panik havasi var takimda. Oguzhan ya da Mami mudahalesi sart. Olcay cikabilir gene oyundan.

Unknown dedi ki...

bu takım yine orta sahada telaşlı oynuyor, yine ne yapacağını bilemiyor. hutchinson yine enerjik fakat serdar'a çok yakın oynuyor. 4+6 defans yapan takıma ya bir yolunu bulur şut çekersin, ya duran topu iyi değerlendirirsin, ya da seri bir şekilde kanat değiştirerek oynarsın. beşiktaş tüm bunları yapacak beceriye fazlasıyla sahipken, hiç birini yapmıyor. umarım devre arasında biliç'in müdahalesi takıma faydalı olur. fazla sabırlı oyuna gerek yok, %90 topa sahip olsan ne olacak?

delgado dedi ki...

norveç'te küme düşmeye oynayan bir takım deplasmanda gelip de türkiye'deki bütün takımlardan daha takım halinde hareket ediyorsa, daha iyi organize oluyorsa ve bütün oyuncuları fizik olarak üst seviyede mücadele ediyorsa, ben diyecek bir şey bulamıyorum.

planck dedi ki...

muhammed tek başına veriyodu maçı yahu sanki 120 dk top oynadı tükendi de savunmaya gelmiyor, adam kovalamıyor alan savunmuyor, bu ne gamsızlık yahu 18 yaşındasın sen daha oyuna gireli 2 dk olmuş it gibi koşman gerekirken beyimiz ilerde, serdarın topu çalıp ona vermesin beklerken 4 atak yedik ordan.

muhammed bunu geçen sene de yapmıştı geçen sene antep maçında.oyuna girdikten sonra o kadar ayağına top beklediki göz göre göre gol gelmişti en sonunda.

kafa yapısında bir değişiklik yok sanırım.

yani fernandes'in , oğuzhan'ın yaptıklarını yapması niye bu kadar zor ben bir türlü anlamıyorum.bu adam neden inatla forvet arkasında oynatılıyor ? olmuyor işte yani bunu zorlayınca ne değişiyor.çıkar fernandes'i koy oğuzhan'ı 3 kat daha efektif pas yapar.daha efektif hücum yapar.daha çok pozisyona girer.

81 dakika 1 gol bir asist oğuzhan , 360 dakika 1 gol 4 asist fernandes.

koy fernandes'i geri adam gibi oyun kursun.ileride salak saçma koşular yapıyor , forvetin yolunu tıkıyor.adamın forvet arkası özelliği yok .

bu arada gökhan töre gerçekten inanılmaz oynuyor.enerjisini verimli kullandığını söylemek zor ama bu öğrenilemeyecek bir olay değil. bize 7.5'u verdirir büyük ihtimalle sezon sonunda.nazar değmesin.

olcay'ın da mevcut sistemle gereklilikleri yerine getirmesi zor.çünkü yetenekleri oynamak istediğimize uygun değil.tromsödeki drage'yi koysak çok daha etkili olur orada.

Yorum Gönder

Ara