.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Mayıs 2013 Salı

Borussia Dortmund Olmak



Son dönemin modası sanırım Dortmund olmaya çalışmak. Fikret Orman da bu projeden çok etkilendiğini defaatle dile getirmişti. Yakın zamanda nerdeyse amatör lige düşme noktasına gelen bu kulübün,şu an futbol arenasının zirvesinde olmasının bir anlamı olmalı.

Four Four Two'nun Mart sayısındaki Dortmund incelemesini,  her futbolseverin okuması gerektiğini düşünüyorum. Zamanaşımına uğramaması gereken nefis bir inceleme.

8 Yorum:

~Poseidon~ dedi ki...

Borussia Dordmund olmaya çalışırken, seçim bokuna bir anda Bayern Munich olmaya çalışan biri gelecek ve bir çuval incirin içine edecek. Artık bu sefer kulübü kayyuma devreder kurtuluruz hepimiz.

Hala büyük yıldızlar, kıskandıracağız demeçleri falan prim yapıyor ya ben buna üzülüyorum.

Bayılıyoruz dönen tekere çomak sokmaya...

Hayvan.org dedi ki...

Hangi yılın forması hatırlamıyorum ama daltonlar forması giydikleri zamanlarda borussia dortmund'lu olmuştum. Renkleride hoşuma gitmiştir hep. (Len bildiğin kız kafasıyla dortmund lu olmuşum)

Adsız dedi ki...

Yeni nesil Beşiktaş taraftarının tek gerçeği var: sarılılar bizi skor başarısında geçiyor diğer şeyler umurumuzda değil (Bu durumda söz konusu arkadaşlar için yaşanılan 8 yıllık fetret devri ise ancak deveye diken olarak adlandırılabilir). Bir de kafaları o kadar karmaşık ki, geçmiş dönemden kalan kambur olan temlikleri bile bu yönetime mal etmeye kalkabiliyorlar. Özet olarak ortalık toz duman garabet halinde. Kimse bu vatandaşların % 95'i oy kullanamıyor demesin. Son güne kadara tarafsız kalacak kongre üyelerinin de bu halde olacağına adım gibi eminim. Üstelik LE'nin bu seçimde taraf olacağı yön belli. Seçime yaklaşıldıkça baskısını daha çok hissettirecektir.

Dortmund mortmund. Bu şirin Alman takımı misaliyle aslında ne denilmek istendiğini anlayamayanların neyi hak ettiğini seçim bittiğinde göreceğiz. Bu konuda ben de Övünç'e katılıyorum. Bünye bir fetret dönemini daha kaldırmaz. Ben de seçimin gidişatına göre Beşiktaş'la ilişkilerimi yenileyeceğim. Saçma mı? Ne alakası var. Vatandaşlar çıkmış “arkasında Q7 yazmayan formayı niye alayım” diyebiliyor. Ben de Beşiktaş yoksa niye kendimi kandırmaya devam edeyim. Egomu beslemek için sevmedim ki sonuçta.

YSY dedi ki...

Yahu bugün çıkmış "feda dediniz camianın içini kararttınız" demiş. Arkadaş bu klübü kim bu hale soktu ! Resmen senelerce anasını bellediniz hala onu bunu kıskandıracağız diye transfer açıklaması yapıyor. Yahu ne yapışkan ne lanet adammış bunlar.

~Poseidon~ dedi ki...

bu toplantıdan sonra allahını seven üstüme toprak atsın arkadaş. Hala efelik, hala mafyatik tavırlar.

Unknown dedi ki...

altınsay'ın röportajı, orman yönetimine ilişkin görüşleri cuk diye oturmuş..

Altinsay roportajina link var mi?

Batistuta35 dedi ki...

Altınsay röportajı -->
http://www.haber1903.com/Besiktas-13419-altinsay_tum_bilinmeyenleri_haber1903e_anlatti.html

Yorum Gönder

Ara