.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Mayıs 2013 Salı

Beşiktaş İçin Kulübe Üye Olalım


Kulübümüze üye olmanın giriş ücreti 1.200 TL'dir, yıllık aidatlar ise 120 TL'dir. Üyelik ücretinizi ve ilk yıl için aidatınızı nakit olarak ödeyebileceğiniz gibi, kredi kartı imkanından da faydalanabilirsiniz. Kredi kartından yapılan ödemelerde vade farksız olarak 4 taksit imkanı bulunmaktadır. Taraftarlarımız ayrıca BJK Bonus Card'ları ile 12 taksit imkanından faydalanabilir. Detaylı bilgiyi Üyelik İşleri Sorumlumuz Fatma Sözügüzel'den alabilirsiniz.

2 sayfadan oluşan "Beşiktaş Jimnastik Kulübü Üyelik Başvuru Formu" (Başvuru Formu için tıklayınız) dolduran taraftarlarımız ayrıca;

 1. 1 adet Noter'den tasdikli Nüfus Cüzdanı Sureti ,
 2. 1 adet ikamet edilen Mahalle Muhtarlığı'ndan alınmış İkametgah Belgesi,
 3. 1 adet Savcılık'tan Adli Sicil Belgesi,
 4. 4 adet renkli ve son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, 

ile birlikte belgelerini; aşağıda adresi bulunan Üyelik İşleri'ne iletmeleri gerekmektedir. Belgeler başvurudan en fazla 3 ay önceki tarihle hazırlanmış olmalıdır, daha eski tarihli belgeler kabul edilmemektedir.

Kulübümüz'de üye yıllık aidatlarının son ödeme tarihi her yılın 31 Ekim günü mesai saati bitimidir. (Saat 18.00)

Üyelik aidatlarınızı Kulübümüz'e nakit veya şu hesaplara yatırabilirsiniz:

* Ziraat Bankası-Beşiktaş Şubesi: 529-1796610
IBAN:
 TR42 0001 0005 29017 9661 050 01

* Yapı Kredi Bankası-Beşiktaş Şubesi:014-1155644
IBAN:
 TR17 0006 7010 0000 0001 1556 44

* Garanti Bankası-Karaköy Şubesi 400-6200294-4
IBAN:
 TR93 0006 2000 4000 0006 2002 94

*Denizbank Karaköy Ticari Merkez Şubesi: 9027 - 985468-360  TL
IBAN: TR18 0013 4000 0009 8546 8000 13

Adres ve telefon değişikliğini size ulaşabilmemiz için en kısa zamanda kurulumuza bildirmenizi rica ederiz.

BEŞİKTAŞ JK ÜYELİK İŞLERİ BÖLÜMÜ
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Tel: 
0 212 310 10 00 / 324 - 334           Fax No: 0 212 227 12 07 
Seçme ve Sicil Kurulu Asistanı
Fatma SÖZÜGÜZEL (Dahili: 324)

Üyelik İşlemleri Sorumlusu
Buse ÖZVATAN  (Dahili: 190 - 191)

Adres:
Süleyman Seba Caddesi No: 48 BJK Plaza C Blok Akaretler/Beşiktaş-İSTANBUL

ÖNEMLİ NOT: Yeni tüzüğe göre üyelik başvuruları ; biri  01 Mart – 31 Mayıs, diğeri 01 Ağustos – 31 Ekim tarihleri arasında olmak üzere, iki ayrı dönemde yapılır ve değerlendirilir. 

yelik başvurularının ilgili kurulların bütün sene boyunca gündemini meşgul etmesi yerine 3er aylık iki ayrı dönemde Mart-Mayıs, Ağustos-Ekim aylarında yapılmasında ve değerlendirilmesinde fayda görülmüştür.Böylece belirli aylarda yapılacak başvuru işlemlerinin daha düzenli ve üyelerimiz  tarafından daha kolay izlenebileceği düşünülmüştür. )

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


YURTDIŞINDA YAŞAYAN TC VATANDAŞLARINDAN KULÜBE ÜYELİK İÇİN İSTENENLER:

1 Adet Pasaport Fotokopisi
1 Adet Pasaportta Bulunan Oturma Müsaadesinin Fotokopisi
1 Adet Nüfus Cüzdani Fotokopisi (önlü-arkali)
4 Adet Resim


Bu evraklar hazirlandiktan sonra  www.bjk.com.tr/tr/cms/uyelik/5/   adresinden indirebileceginiz basvuru ve ödeme formlarini doldurup, 2 tane en az 10 senelik BJK Kongre Üyesinin referansi/imzasi ile kulübe yollamaniz yeterlidir.


25 Yorum:

canaskin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Muhoo dedi ki...

Bu arada artık üyelik başvuruları belli tarihlerde alınacak. Bunun için Mayıs ve Ağustos ayları seçilmiş. Niyeti olanlar 31 Mayıs'a kadar başvurularını gerçekleştirsin.

canaskin dedi ki...

Annesi veya babası kongre üyesi olanlar giriş ücretinin %25'ini (300 TL) ve aidatı (120 TL) ödeyerek kulübe üye olabilirler.

Deniz dedi ki...

Kongre üyelerinin eş ve çocuklarının üye olmalarıyla ilgili şartlar biraz değişti bildiğim kadarıyla. Yani o madde aynen kabul olduysa artık %25 değil %50'sini ödüyor, çocuklarda da yaş sınırı var.

çağlar dedi ki...

Sn Altınsay'dan mesaj var;

http://www.medyakartali.com/haber-detay/2996/ibrahim-altinsay-dan-mesaj-var/

can dedi ki...

Arkadaslar yurtdisindan basvurularin nasil yapildigina dair net bir bilgisi olan varsa keske onu da yazsa biri.

sozcelyk dedi ki...

@can

yazıyı güncelledim.

Eğer referans ve imza konusunda sıkıntı yaşayacaksan üyelik aşamasında bildir, muhakkak yardımcı olacak birileri çıkacaktır.

can dedi ki...

Tesekkurler Selman! 10 senedir kongre uyesi olan ve referans verebilecek kimse var mi blogumuzda? Yardimci olabilecek birileri varsa kendimi tanitan bir email atabilirim.

canaskin dedi ki...

Belgeleri toplamak yarım günlük iş, sabahtan öğlene kadar noter, muhtar, savcılık gezip öğleden sonra da kulübe evraklar teslim edilebilir.

Referans/imza konusunda da üyelik esnasında kulübün Üyelik İşleri Bölümü yardımcı oluyor.

Mete dedi ki...

Önder Özen ile başkan görüşme gerçekleştirmiş. Zaten Ö.Ö'de bunu kendi twitter hesabından doğruladı.
Yönetim sistem anlamında Dortmund, sportif direktörlük konusunda ise yani yetki anlamında Sammer modeli üzerinde duruyormuş.
Teknik direktörün belirlenmesinde yönetim ile beraber söz sahibi olacakmış.
Altyapı raporlarından kimin A takımına çıkacağı, takımın gideceği kamp yeri, iç transfer sözleşme yenileme ve uzatmama konularında, dış transferlerde tam yetki ile göreve gelecekmiş ve hiçbir yönetici futbola karışmayacakmış.
Henüz kesinleşen bir şey yok ama görünen o ki büyük yetkilerle geliyor.

can dedi ki...

@ Selman
Cok tesekkurler. Simdi yolluyorum email.

Adsız dedi ki...

@can

Öncelikle tebrikler. Ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım, hayırlısı.

Diğer bir konu olarak, medyanın malum hamlelerinde son nokta:

skorer.milliyet.com.tr/fernandes-hakkinda-sok-suclama-/besiktas/detay/1705118/default.htm

Ve bu da Fernandes'in kapak yanıtı (resmi siteden yayınlanması ne güzel olmuş, bravo Yönetim):

www.bjk.com.tr/tr/haber/55600/manuel_fernandes_ten_aciklama.html

Bakalım tiptronik medya ne olacak.

Adsız dedi ki...

@Mete

Ben Altınsay taraftarıyım. Kapasitesine inanmamım da ötesinde kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Ancak halen olan biten hakkında da detaylı bilgi sahibi değilim.

Elbette Altınsay olmazsa Önder Özen olsun isterim. Avrupa'yı da takip edebilen şekilde kariyeri olan ciddi bir futbol adamı ve medyada da çalışmasına rağmen asla medyatik olmaya soyunmadı.

Kısacası, olur da Özen gelirse bence futbol yönetimi adına yanlış bir hamle olmaz, çok başarılı işler yapmaya aday bir futbol adamı. Fakat Altınsay özelinde Beşiktaş Kulübü adına eksik bir adım olur. Önerim: Altınsay futboldan sorumlu yönetici, Özen teknik sorumlu. Uçarız. Çünkü bırakın Beşiktaş'ı, ülkede böyle bir ikili yok; ihtimali bile mevcut değil.

Mete dedi ki...

@james sneijder

Aynen sana katılıyorum. Bence de İ.Altınsay mutlaka olmalı. Hatta senin önerin de kulağa ve akla oldukça hoş geliyor.

Adsız dedi ki...

Bu arada Fernandes olayı her iki tarafın da davacı olmasıyla yargıya intikal etmiş. Olur da davayı kaybederse Beşiktaş Kulübü Yönetimi -doğal olarak- kendisinden öncekilerin yaptıklarını yapacak ve ilişiğini ya doğrudan göndererek ya da satarak kesecektir. Pek ihtimal vermiyorum ama olur da böyle bir karar çıkarsa, hele ki şu 2-3 aylık dönemde içi boş şekilde üstüne gelinmesine karşın bu olayı işlemişse, yolu açık olur.

Du bakalım nolcek.

Ali Ece geçen çok umutsuz konuştu İbrahim Altınsay ile ilgili.

Yani belki öyle demek istememiştir ama aralarında özel bir problem olduğunu ima eder gibi oldu başkanla.

Bizim kampanya da duraklama döneminde 3250 imzada kaldık ...

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
can dedi ki...

Arkadaslar, Onder Ozen hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ozen'in kariyerini ve futbol anlayisini iyi bilen biri anlatabilir mi bizlere? Ben kendisini sadece ntvspor'daki yorumculugundan taniyorum ve Bugsas'i calistirmasi, Zico'nun yardimciligi ve milli takimlarda ve Fener altyapisinda calismasi disinda kendisi hakkinda cok bilgim yok. Bu nedenle Besiktas taraftarinin bu konudaki coskusunu anlamakta cok zorlaniyorum. Bu sadece profesyonellesme yonunde bir sey yapilsin da ne yapilirsa yapilsin, sacma sapan ve plansiz transferler yapilmasin umuduyla olusan bir hava mi? Ben Altinsay gibi kendini kanitlamis ve Besiktas acisindan buyuk bir deger olusturan bir insan dururken taraftarin hizla Ozen'e dogru cark etmesini anlamakta cok zorlaniyorum. Ne dersiniz?

Fikret Orman listesiyle hayal kırıklığı yarattı bende umarım icraatleri de listesi gibi olmaz.

BJK4EVER dedi ki...

Daha liste aciklanmadi bildigim kadariyla.
Ancak sunu soylemeliyim; baskan dun konustu, tamamini pur dikkat izledim ve cogunlukla dogru konustu, en azindan dogru noktalara parmak basti.

Ancak su an sabahtan beri bir bjk haber sitesinin altinda bu konuyla ilgili yorumlara bakiyorum ve dehsete kapiliyorum. Gercekten inanilacak gibi degil insanlarin yorumlari, dusunceleri. Tamami kafasi calismayan isi gucu bilgisi fikri olmayan ergenler, bir ara cevap yazayim tartisayim dedim ama gercekten bos. Ve bu insanlardan cok var maalesef, ne yazik ki. Insallah kulube uyacak insanlar da 'blog insanlari' olur, buradaki seviyeye yakisir, akil insanlar olur. Ergen topluluk uye olmaz. Taraftar bilinci ve bilgisi acidan durumumuz vahim otesi arkadas, bunu ben bugun gordum.

Benim gördüğüm liste Fanatik'in miş ya.Baya hükümet yalakaları filan olan bir listeydi.Silik adamlar vardı çok fazla.

Berk Hacıgüzeller ve Mesut Urgancılar'da gidici gibi.

BJK4EVER dedi ki...

Su an yensense yenilsende programina bakiyorum. Cok marjinal ve yenilikci oldugunu dusunen su 2 sunucu turk futbol tarihinin en onemli stadina veda edilecek bir haftada bunu konusmuyor, fb ve gslileri toplamislar hicbir sportif onemi kalmamis el sikkoyu konusuyor. Ve bu kisiler kendilerini modern, bilgin, marjinal gibi gosteriyor. Igrenc resmen.

Adsız dedi ki...

Yine ve yeniden "heyican dolu" bi derbi için mizansen oynandı. Her zaman olduğu gibi futbol adına hiçbir şey yok. Varsa yoksa tansiyon ve kartlar etc. Biz de yedik. Nedense GS son 5 dakika şahlandı ve sonra da tansiyon yaptı. 85 dakika?

Öyle görünüyor ki Beşiktaş'ın iki seçeneği var. Ya zor olanı seçip bu futbolsuzluk ortamında son 10 yılda yapılan hataları tekrarlayacak, ya da ciddi bir sistem kurup 10 yılı domine edecek.

Hayırlısı.

Mete dedi ki...

Feneri son dakikada 3-2 yenince sevinci abarttığımız konusunda biz kendi içimizde tartışmalar yaşıyoruz. Halbuki lig devam ederken rakibini yenip puan avantajı sağladığın bir maç sonrası bu tartışmalar yaşanıyordu.
Bugün yaşananlar ise başlı başlına komedi.
Birisine koymuşlar geçmiş sahanın ortasına seviniyor. (Gerçi bunlar turu geçemediği Real maçında da çılgınlar gibi sevinmişti)
Diğerine geçen hafta koymuşlar onlarda seviniyor.
Ezeli rezalet bu olsa gerek...

Unknown dedi ki...

https://www.youtube.com/watch?v=-IBU4cSijpY

Yorum Gönder

Ara