.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Nisan 2013 Salı

Julio Alves'in sözleşmesi feshedildi


Bu post'u haber niteliği taşıdığı için değil, yıllar sonra baktığımızda "la bir Alves mi ne vardı n'oldu la?" dersek işaretçi olsun diye buraya asıyorum.

Kendisine 200.000 Euro daha ödeyecekmişiz, sonra da "futbolcunun ödeme tarihi itibariyle Beşiktaş ile hiçbir ilişkisi kalmayacaktır."

Gözümüz aydın, afiyet olsun. Baktıkça Demirören'i ve Mendes'i hatırlarız artık.

8 Yorum:

mmmatias dedi ki...

çok saçma sapan amacı belli olmayan yada olan($) transfer gördüm ama alves bu alanda uzak ara zirvedir benim için.
Teşekkürler Demirören sen olmadan bunu başaramazdık.

can dedi ki...

Alves transferi Besiktas'in Demiroren doneminde nasil da acikca ve yuzsuzce soguslendiginin en iyi ornegidir ve hakikatten uzak ara zirvedir bu konuda. Hic bir futbol gecmisi veya gelecegi olmayan bu sahis inanilmaz kumpaslarla iki saatte 3 takim degistirmis ve bu esnada fiyati milyonlarca euro artmis ve bu topac oglanin Besiktas'a kapak olmasiyla sonuclanmistir. Asil trajedi kendisinden kurtulmak icin bir de ustune para vermek zorunda kalmamizdir. Hala niye oynamadi filan diyen akillara zarar taraftari da nereye havale edeyim, bilemiyorum.

sodomy dedi ki...

http://4.bp.blogspot.com/-d3GnSWm_jE8/UW2fJOTm3cI/AAAAAAAAOzc/RHa8yNqcDnM/s1600/O+kim.png

Unknown dedi ki...

mayıs ayı içerisinde yeniden seçim yapılması gündemdeymiş, fuzuli insanlar yönetimden çıkar yerlerine daha vizyon sahibi adamlar gelirse, ilerleme kaydederiz, aksi olursa vah bizim halimize..

theotheo dedi ki...

sırrı süreyya, ali ece, ufuk uras bi de altınsay geliyomş.

Unknown dedi ki...

Samet Aybaba, Levent Erdoğan ve Bülent Arınç üçlüsünü tercih ederdin sanırım.. :)

cemekici dedi ki...

@theo yarıldım.

@Emir Eri, daha pis yarıldım.

theo gibi hayatı hep Hıncal Uluç gibi yaşamak isterdim ne yalan söyliyim.

EC dedi ki...

Demiroren para aklamak icin ( for english speakers: for Money Laundry Purposes) yapti o bir cok transferi.
Unutmayin Ismail Koybasina 6.5 mil € Tabata ya 8.5 mil € ve bunun gibi daha niceleri alinmis 90 taneye yakin oyuncu gibi tek amac kendi cebinden parayi cikartip, daha sonra BJK uzerinden temizlenmisini almak icin yapildi. BJK li oldugundan da supheliyim.. Sanki Truva ati idi BJK icerisinde.. Kurtulduk ama elecegi de karartarak kurtulundu kendisinden..
Asil uzucu olan ondan kurtulurken BJK li diyebilecegimiz bir cok kisi BJK dibe vursun diye elini tasin altina koymadi, gitti Kasimpasa yada ortaliktan cekildi.. Bir yerlerden emir gelmis gibi.. Fikret Orman ile su an borclarin azaltilmasi ve ayaklarimizin ustunde durulmasina yonelik dogru calismalar yapilsa da dar kadro, pek de genc oyunculara fazla yonelinmeyisi Samet Aybaba yi yeterli kontrol edemeyip onun bazi futbolcularla kaprislesmesine izin verilmesi ve DINAZOR YONETICI leri hala kulupde barindiriyor olmasi nedeniyle de hala yapmasi gerekenler oldugunu dusunuyorum.. Uzuuun bir cumle oldu..

ECO - Munih den Izmir e dogru..

Yorum Gönder

Ara