.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Nisan 2013 Salı

Adnan Dalgakıran İstifa Etti


Egemen statükocu zihniyetin senelerdir zulmettiği camiaya umut aşılayan 3-5 isim birer birer sindiriliyor. İbrahim Altınsay, Cem Bilge ve İsmet Berkan'dan sonra son olarak Adnan Dalgakıran da daha fazla direnemeyip istifa etmek zorunda kaldı .

Geçtiğimiz gün bir taraftarın '' Profesyonellikten bahsediyorsunuz ama teknik direktör hakkında açıklama yapan isim kulüp hukukçusu, nasıl oluyor bu iş ? ''   sorusuna '' Evet, bahsettiğimizle kaldık maalesef'' cevabını vermişti.

Bundan sonra ne mi olacak ? Son kale Mesut Urgancılar ve Berk Hacıgüzeller de istifa edecek , sonrasında da Yıldırım Demirören'i geri çağıracağız gel kulübü yönet diye.

10 Yorum:

alper dedi ki...

Fikret Orman=Kemal Kılıçdaroğlu

Ulusalcılar=BJK klübü içinde ki rantçılar.

BJK içinde ki ulusalcılar her zaman kazanıyor be abi.Bu düzen ne zaman nasıl değişecek.Sıra Urgancılar'da...

Bjk_KnightS dedi ki...

yönetimde ki bu adam varsa bu yönetim kuruluna oy verilir denilecek adamlar teker teker istifa ediyor. secim de yakın. secimde bence o verirken baskanın ismine degil yönetiminde l.erdogan'ın olup olmamasına bakılmalı. cunku super adamlar bile olsa nasıl olsa dayanamayıp bırakıyolar. yazık oluyor onlara da

alper dedi ki...

Şu menemen resmini de kaldırsın bir zahmet biriniz yav.Menemen yapan usta!! artık mutfak tüpünü açık bırakıyor ortalık pis kokudan geçilmiyor.

can dedi ki...

Evet bu istifa sembolik olarak I. Fikret Orman yonetiminin islevini tamamlayip miadini doldurdugunun ifadesi. Adnan Dalgakiran "yeniden yapilanma" sorumlusuydu "yeniden yapilanma" icin goreve gelen bu yonetimin.

Bjkknight'a kesinlikle katiliyorum. Asil kriter kimin oldugu degil kimin olmadigi olmali. Levent Erdogan, Sinan Vardar, Seyit Ates gibi ancien regime'in temsilcisi "copluk farelerinin" cirt atmadigi bir yonetim lazim bize. Mayis'ta kongre son sans. Eger II. Orman devri de de kulubun son kirintilarini kemirmek icin beklesen bu adamlarla bosa gecirilecekse hic baslamasin bir zahmet.

Ve galiba Alper hakli. Ben de gaz kokusu nerden geliyor diyorum.

Walla ben ümitliydim ya konuşulan listede çok sağlam adamlar var ve LEvent Erdoğan , Seyit Ateş , Tamer Kıran gibi adamlar elenecek gibi duruyuor zira Fikret Orman'ın en başından beri planı bir dominant seçimle rakipsizken bu heriflerden kurtulmaktı büyük ihtimalle.

Ama mevzu bahis adamlar kalırda Berk ve Mesut'ta giderse yazıklar olsun verilen bütün desteğe.Araplara filan satsınlar da kurtulalım ...

Benim de umidim siyasi secimlerde oldugu gibi "yeni hukumet kurulmadan istifa etme" gibi etik bir durum, ya da bir "long con" olmasi bunun Erdogangillerden kurtulmak icin.

Kendi dedigime kendim inanmadim ama baska da elden bir sey gelmiyor.

Deniz dedi ki...

"Bütün güzel mesajlarınız için teşekkür ederim, Oyunun dışına çıkmak için değil,içine girmek için ayrıldım." Adnan Dalgakıran'ın resmi twitter hesabından yaptığı açıklama.

can dedi ki...

Ne demek ki bu? Shelbyl'in iyimserligini mi dogruluyor desem, baska birinin listesinde girecek secimlere mi desem, bilemedim. Orman'in Dilmen'le tartismasini ben o cephede islerin pek iyi gitmedigine yordum. Az kaldi, gorecegiz. Orman icin iki ihtimal var, ya YD sonrasi Besiktas'i duzluge cikaran baskan olarak tarihe gececek, ya da bu firsati iyi kullanamadigi ve hesap da soramadigi icin yaptigi butun olumlu isler unutulup, YD sonrasi devam hukumeti olarak o da tarihin lanetlilerine katilacak.

Mete dedi ki...

@BHaciguzeller: 5 Mayis'a kadar 3.000 Yeni uye olurmu bilemiyorum ama olacak gibi. Surec hizli ilerliyor,talep her gecen gun artiyor.

Evet son dönemlerde bu rantçıların saltanatlarını korumaya yönelik en önemli hamlesi yeni üyelik fiyatlarının 5 mayıstaki tüzük tadil kongresinde yeniden arttırarak kongrelerdeki oy potansiyellerini tehlikeye atmak istememeleridir.
Evet belki yeni üyeler 2 yıl doluncaya kadar oy kullanma hakkına sahip değiller ama 3000 rakamına ulaşılırsa en fazla 2 yıl daha bu rantçıların borusu öter ki 2 yıl sonra artık bu yeni üyelerin sayısı seçimlerde istediği yönetimi belirleyebilecek sayıdadır bence. İnşallah 5 mayısa kadar 3000'den de fazla yeni üyemiz olur. Ha bu arada bu yeni üyeleri burada bizim gibi düşünen insanlar olduğunu umarak bunları söylüyorum :)

sozcelyk dedi ki...

Sorun LE gibilerden öte bizzat başkanın kendisinde gibi görünüyor. Biz her defasında direk olarak LE'yi hedef aldığımızdan ( haklı olarak ) asıl olanı göremiyoruz. Fikret Orman'ın önceki sezonlara ait açık usülsüzlüklerin belgelerine sahip olmasına rağmen susması, tüzük konusunda Dalgakıran gibi bir isimle çelşişecek zihniyette olması, eski yönetimden ve zihniyetten adamlara hala kucak açması vs vs çok fazla en tepeden kaynaklı sıkıntı var.

Bir sonraki seçimde elenecek olanın LE gibi adamlar olduğunu düşünüyorsunuz ama kulübün seyrine bakarsak elenecek olanlar Urgancılar ve Hacıgüzeller olacak.

Yorum Gönder

Ara