.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Ocak 2013 Perşembe

Geçmiş Olsun Uğur Boral


Transfer edildiğinde de, sahada her maç oynadığında da kimseye kendisini beğendiremedi . Sol bek mevkisindeki teknik yetersizlikleri çoğu zaman kendisine dair aşırıya varan tepkilere neden oldu ancak gün tepki gösterme zamanı değil. Gün, son 3 senede çapraz bağ kopması yaşayan 4 oyuncumuza olduğu gibi Uğur Boral'a da camia olarak destek zamanı.

Geçmiş olsun Uğur Boral.  

4 Yorum:

Bu takimin kondisyoneri mi, doktoru mu, fizik terapisti mi artik kimse hesaba cekilsin. Bu ne ya? Var mi boyle bir sey? Olasiligi ne arkadas bunun?

NBA gibi surekli ziplanip yere dusulen sporda 30 takimin toplasan 4 adaminin capraz baglari kopuyor senede, bizde rutine bindi is masallah.

Pheaglix dedi ki...

ersan - ismail - mustafa - sivok - uğur - bebe (kiralık da olsa bizdeydi sonuçta)

son 2 senede 6 beşiktaş oyuncusunun 7 kez çapraz bağları koptu. bu istatistiği tutturan başka kulüp yoktur muhtemelen.

gogo dedi ki...

Ben Fizik tedavi okuyorum .kisitli bilgimle sunu soyleyebilirm.yanlis hatirlamiorsam ersan haric hicbirinin capraz baglari macta kopmadi.bu kesinlikle antrenman programinda sikinti oldugunu gosterir.ayrica ersan ve ismail in iki kez koptu baglari.bu da rehabilitasyon surecinini de hatali oldugunu gosterr.

sozcelyk dedi ki...

Bu sakatlığın son çapraz bağ sakatlığı olacağına dair ciddi şüphelerim var. Antrenman programında sıkıntı olduğunu sanmıyorum , son 3 senede teknik ekip sürekli değişti. Sağlık ekibiyle alakalı bir durum olabilir. Galatasaray 2010'da, bu anlamsız sakatlıklar yüzünden sağlık ekibini değiştirmişti. Bizdeki durum da çok daha profesyonel bir incelemeye tabi tutulmalı ve ihmal varsa acilen değişikliğe gidilmeli.Bu kadarı rastlantı olamaz.

Takımdaki diğer isimlerin de yakın süreçte aynı sakatlığı yaşama ihtimalini düşününce bile geriliyorum. Allah korusun.

Yorum Gönder

Ara