.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Aralık 2012 Perşembe

Euroleague 16-1 / Beşiktaş - Khimki



Perşembe / 20.00 

14 Yorum:

Tecrubesizlik, sanssizlik... Elimizde olabilecek, kac defa geri gelebilecegimiz maci bir turlu alamadik.

Unknown dedi ki...

tecrübesizlik kısmına katılıyorum ancak oyunumuzun herhangi bir zeka pırıltısına sahip olduğunu düşünmüyorum.. yani çok iyi bir silahımız yok, çok güçlü bir oyun tarzı taşımıyoruz.. oyunun kilitlendiği anlarda, oyunu aklıyla oynayan bir saha içi liderimiz eksik.. bugün planicic'e ve onun oyun zekasına yenildik.. geçtiğimiz yıl pops gibi bir atlete, aroyyo ve erceg gibi oyun zekası güçlü oyunculara ve hawkins gibi yüreğiyle oynayan oyunculara sahiptik.. bugün o ışığı oyuncularımızın hiçbirinde göremedim.. ne çok iyi atletiz, ne çok keskin şutörlerimiz var, ne pota altında sağlam bir takımız, ne oyun kurucumuz oyunu domine edecek bir karaktere sahip.. hatta uzun süre vidmarı kenarda tutarak maçı veren erman kunterde de o ışığı görmüyorum artık maalesef...

Ekrem Ph.D. dedi ki...

bu seviyede bu kadar fazla top kaybiyla mac kazanmak imkansiz...

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bu seviyede Falker gibi tek yonlu oyuncu oynatma luksu olamaz...

BurkayJK dedi ki...

Galibiyet alabileceğimizi düşünmüyorum. Belki bundan sonraki maçlarda salon tam dolarsa kazanırız. Umarım utanırım.

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi daha evvel de soylemistim top16da maksimum 3 galibiyet aliriz otesi imkansiz . Ben sahsen 14Te 0 veya 1 bekliyorum. Maalesef vasat, yetersiz oyunculardan kurulu kotu bir takimimiz var. Ligde de ilk turda cikacak rakibe eleniriz bence, bu ser basketbolda cope gitti, olan bizim ayirdigimiz butceye oldu maalesef.

tearkan dedi ki...

beşiktaş bu sezon bu şekilde 2-3 sayıya inen, 9-10 sayı civarlarına çıkan çok maçı çevirdik, çeviriyoruz derken kaybetti. bu oyuncu topluluğuyla daha da kaybeder maalesef. basketbolda klasik olduğu kadar da doğru bir söz var; oyun kurucun kadar konuşursun. (bkz planinic) maalesef jerrels'in yanlış tercihleri ve üstüne gelen bırakın bu seviyeyi, normal bir lig maçı için bile fazla sayıda top kaybıyla maçı kazanmamız mümkün değildi zaten. sorun sadece jerrels değil tabi. beşiktaş'ın sıkışan oyunda jerrels'in eline bakan yanlış kadro kurgusu. aynı zamanda sezon başında basketbol takımının en fazla güven veren halkası olan koç erman kunter de hiç formda değil maalesef.

Erman Hoca formda degil, katiliyorum.

Tabii yaptigimiz sacmasapan top kayiplarini nasil aciklariz onu da bilmiyorum.

Aktif olanlar arasinda komple oyun zekasi en yuksek iki oyuncu Vidmar ve Muratcan sanirim (Ewing'i daha yeterince gormedik) Durumun vehameti buradan da belli aslinda.

Maxim Tsigalko dedi ki...

Bu mağlubiyet genel olarak aslında takımın içinde bulunduğu durumu da özetliyor gibiydi. Erman Kunter'in de her maç kenarda unuttuğu birisi mutlaka oluyor ama esas sorun sezon başında ve sonrasında yapılan planlama hatalarında bence.

Oyun kurucumuz çok iyi değil kabul ama sorun kesinlikle orada değil. Kısa oyunculardan almamız gereken katkıyı zaten alıyoruz. Attığımız sayıların yüzde 80'i kısalardan geldi. Jerrels'ın da 5 asisti var ki Falker'a verdiği asist olması gereken 2 pası da Falker'ın hücum fobisi yüzünden asiste dönüşmedi.

Bence planlama hatası 4 numaralarda ve Vidmar'ın yedeği olabilecek kimsenin olmamasında. Cevher, Markota, Falker, Vidmar, Cemal Nalga'dan toplam 15 sayılık katkı gelmiş. Cevher ve Markota'nın da kaçırdığı boş üçlüklerin ne kadar pahalıya patladığını her maç görüyoruz.

Bu saatten sonra takımda ciddi bir değişiklik olamayacağını da düşünürsek takımdan fazla bir şey beklememek mantıklı olacaktır. Falker'ın yerine Dasiç'i gönderme kararını da bence eleştirebiliriz.

Unknown dedi ki...

küçük bir düzeltme yapayım, dasiç hala bizim oyuncumuz, karşılıklı bir anlaşma ile yollar henüz ayrılmadı, erman hoca geçtiğimiz günlerde açıkladı. antremanlara takımla birlikte devam ettiğini, bu sürecin uzaması durumunda kendisinden euroleague'te faydalanılmaya devam edeceğini söyleyince aklıma quaresma sorunsalı geldi tekrar.. basketbolda bile nur topu gibi bir yabancı sorunsalımız var artık :)

esperanza dedi ki...

Erman kunter i bilmesek jerrels a vitrin yaptirip satisindan komisyon alacak heralde diye dusunurum. Boyle pervasizlik olmaz , 3. Ceyerekte farki 4 e indirmissin 20 saniye hucum suremiz var 3 sayi cizgisinin 1,5 metre gerisinden 3 luk deniyorsun daglara taslara , macin sonu gelmis son 2 hucumun hala elinle oyun gosteriyorsun 16 saniye caliyorsun top sektirerek. Boyle rezillik olmaz

Unknown dedi ki...

ntvsporda yer alan habere göre, ki kaynakları gevşek ağızlı yöneticimiz abdullah sözer, aroyyo da sarı kırmızı formaya gitti.. 420 bin dolar da anlaşıldığı söyleniyor... erman hocaya teklif ettiklerini hocanın o pozisyonda alternatifleri olduğunu söylediği, bunun yerine 4 numara eksiği olduğunu söyleyerek, reddettiği yönünde bir haber geçtiler.. :)
tutku+jerells+sakatlık sendromu devam eden can+son transferimiz ewing.. hangisi aroyyonun taşıdığı özellikleri taşıyor allah aşkına.. bu oyuncu grubuna ödediğimiz parayla aroyyo takımda tutulabilirdi veya eldekilerden daha kaliteli en az iki adam alınabilirdi.. antebin, antalyanın, karşıyakanın, banvitin yabancıları bizimkilerden kat kat daha iyi ve sn sözer çıkıp hala takımdan memnunum diyebiliyor.. yazık ya, yakışmıyor bu adam bize vallahi de billahi de..

abi ne çektiysek bu gevşek ağızlılıktan çektik zaten.

susamıyor herifler bir türlü.

fikret orman şeffaf olacağız dedi.hala kimse basketbol takımının bütçesini bilmiyor.

şimdi en son benim bildiğim 2m $ gibi bir para konuşuluyordu.

arroyo gibi bizim takımda oynamayan bir adamdan bu bedelin %20'si kadar bir bonservis ücreti alabiliyor olmamız bence şaka gibi.böyle bir şey olacağını bilseler ewing'i filan almazdı bence kunter ama paranın direkt olarak kullanılacağına ihtimal vermiyorum zaten. büyük ihtimal sağdan soldan kalan eski borçlar kapatılır.

tahminimce mehmet yağmur'a filan bile borcu vardır kulübün.

SiLeNT dedi ki...

Yensende yenilsende yanındayız beşiktaşım benim biricik seviglim söyle senden başka kimim var benim film izle

Yorum Gönder

Ara