.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Kasım 2012 Salı

Euroleage D6 / KK Partizan (0-5) - Beşiktaş (3-2)




Perşembe / 21.45

İlk grup aşamasının son önemli deplasmanı. Üçüncülük yolunda rakiplerimizden hem Lietuvos'u, hem de Brose'yi deplasmanda tatminkâr bir skorla mağlup edip averaj konusunda avantaj sağlamıştık, evimizde farklı yendiğimiz Partizan'ı da bir daha mağlup edersek yerimizi perçinleriz.

Partizan'ın aldığı skorlara bakarsak, bize karşı oynadığı gibi oynamayacak ve dişlileri biraz daha yerine oturmuş. (Barcelona'ya 3, Brose ve CSKA'ya 5 sayı ile kaybetmiş sadece) Stereotipik Sırbistan taraftarını da düşünürsek zor bir deplasman olabilir, zira Partizan bu maçı da kaybederse havlu atacağı için kolay pes etmeyeceklerdir.

7 Yorum:

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Sartlar goz onune alindiginda en az Barcelona deplasmani kadar sert bir deplasman olacak. Sisteme ne kadar bagli kalabilirsek sansimiz o kadar artar. Dasic'i 4 numarada daha fazla sure alirken gormek istiyorum, bu isigi lietuvos macinda vermisti, bunu da bir not olarak belirteyim...

emireri dedi ki...

top16'yı garintilediğimiz maç olsun..

Bjk_KnightS dedi ki...

gecen sezon el-amin'li sezondan sonra heyecanla takip ettigim bu sezondu. bu sezonda aynı hızla devam ediyor. böyle devam ederler ins. hadi orada da yüzümüzü güldürün

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi ben pek umutla bakmiyorum acikcasi. Mucadele, hirs, istek, bunlara lafim yok ama kadro yapisina bakinca sezon sonu hicbir somut basari yakalamadan elimiz bos asagi otururuz gibime geliyor, insallah yanilirim. Ya da gecen sene yaptigimiz gibi devre arasinda 2-3 saglam takviye yapacagiz, o ayri konu tabii....

Maxim Tsigalko dedi ki...

Geçen sene yaşadığımız muazzam yılın böyle de olumsuz bir etkisi var. Sürekli geçen seneyle kıyaslayıp, "Arroyo olsaydı şöyle olurdu, Hawkins'i tutabilmemiz lazımdı" noktasına gelinecek gibi görünüyor.

Şahsen farklı kaybettiğimiz CSKA maçı dahil -ki salonda izledim maçı- bizim takımın oynadığı her maçı aynı heyecanla izliyorum. Çok kısa vadede olmasa da uzun vadede başarılı olunacağına inancım da tam. Erman Kunter takımda kaldığı ve istikrarlı bir yönetim olduğu müddetçe tabi geçerli bu söylediklerim.

Onun dışında basketbolda geçen seneki tarzda bir yapılanmayla başarı gelmesi çok nadir olabilecek bir şey. 1 senelik bile değil 3-4 aylık bir takımla müthiş başarılar yaşadık. Sezon başındaki takımın iskeleti ile sezon ortasındaki tamamen farklıydı. Bu bile yeterince açıklıyor ne kadar plansız bir şekilde yapılandığımızı.

Bu sene ise daha genç, potansiyeli olan ve en önemlisi düşük maliyetli oyunculardan kurulu bir takım kuruldu. Bu takımdan da geçen yılki gibi performans ben beklemiyorum. Bana kalırsa EL'de top 16 başarıdır. Ligde de yarı finalden sonrası takımların o anki form durumları ve/veya sakatlıklara çok bağlı olduğu için bir öngörüde bulunmak zor. Ayrıca başta Gs olmak ligde de EL seviyesinde bir rekabet söz konusu bu yıl.

Geçen seneki başarıyı ve bu sene olacakları diğer takımların performanslarından bağımsız değerlendiremeyiz sonuçta.

abdullah sözer her açıklamasında farklı bütçe vermeye devam ediyor.

en son kadın basketbol takımı ile ilgili röportajında ," erkek basketbol eurolig'de olduğu için oraya önem verdik 5 m tl bütçe ile 3 galibiyet aldık" demiş.

geçen seneyle kıyaslıyoruz filan diyorsunuz da geçen seneki takımın bütçesi 8 m € idi yanlış hatırlamıyorsam ki yaklaşık 18 milyon tl'ye tekabül ediyor.

kıyasın filan hiç gereği yok hacı o bakımdan.

play off'ta yarı final ve top 16'e dünden razıyım ben ki büyük ihtimalle 2.yi gerçekleştireceğiz.

Batistuta35 dedi ki...

Sezon başından beri en kötü maçımız.top kayıpları,kaçan boş kolay basketler,saçmasapan hakem düdükleri.toplamı hem sıkıcı hem de sezonun en kötü maçı ile sonuçlandı.

Yorum Gönder

Ara