.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Kasım 2012 Pazartesi

BBL4 Derbi / Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş

5 Kasım Pazartesi / 19.45 / LigTV3 / Murat Birecik - Aytuğ Ekti - Semih Vural 

9 Yorum:

theotheo dedi ki...

fenerin kadrosuna bakın bi de beşiktaşın yenebilmenin imkanı var mı?

Unknown dedi ki...

iyi akşamlar konuyla alakası olmayan bir sor sormak isterim eğer izniniz olursa.

BeşiktAŞK kongre üyesi olan bazı zat-ı muhteremler (Turgay Ciner, İhsan Kalkavan ve Masimov Amca) nasıl olurda başka bir güzide takımımızda yöneticilik yapabilirler ve nasıl olur da bu vatandaşların kongre üyeliği iptal olmaz. Sadece üyelik aidatını vermekle veya zamanında ödemekle hala BeşiktAŞK'ımın üyesi oluyorlar tüzükte bununla alakalı bir madde yok mu? bilgilendirirseniz sevinirim.
iyi akşamlar
Bordem

emireri dedi ki...

çakma türk preldziç'in oyun kurucu pozisyonunda direksiyona geçmesi ile elimizdeki maçı aldılar.. karşı hamlemiz bir türlü gelmeyince, diğer bir deyişle bir türlü preldziçe çözüm üretemeyince maçı kaybettik.. aslında maç içerisinde defalarca kazanabileceğimizi çok net gördük. fenerin sabunluk yıldızları (ömer, batiste, andersen) çözüm üretilemeyecek adamlar değiller bunu gördük.. bizden daha yetenekli bir uzun rotasyonuna sahip olan her takım feneri rahatlıkla yener ki bu takımın en bol alternatifli pozisyonu uzun oyuncularda.. neyse bu yolda mağlubiyetlerde olacak, zaman içerisinde daha da iyi bir takım seyredeceğimizi şu kısacık zaman diliminde barış hersek'in oyun bilgisindeki gelişimden dahi görebiliriz..

theotheo dedi ki...

daha mccalebb yoktu fenerde. sen bu kadroyla playoffa kalda öp başına koy.

emireri dedi ki...

oyun kurucu mevkinde fenerin tek alternatifi var preldziç, ne mccaleb ne de barış ermiş onun oyun zekasına sahip değiller, mccaleb potaya direkt giden bir oyuncu, skor anlamında ciddi bir tehdit ancak aynı bizdeki jerrels gibi topu sadece kendi başına kullanmak istiyor.. sadece mccalebe bağlı olarak f.bahçe ülker bu kadar zorlanıyorsa demek ki diğer oyunculara o kadar para harcamaya gerek yok, baksana 5te 1 bütçeye sahip takımımız uzun süre maçı önde götürdü ve düşen şut yüzdesi ve motivasyonla, yorgunlukla maçı kaybetti.. :) güldürmeyin beni.. dediğim gibi preldziçe çare üretemedik, içerden oynama aklını bir türlü kullanamadık adamlar 4 numarada o kadar kısalmasına rağmen.. oyunu daha fazla domine edebilecek uzunumuz olsaydı yada ilk yarıdaki kadar iyi top çevirebilseydik bu maçı alıp rytas'a giderdik...

Wruce Bills dedi ki...

theo sana bir sorum var. Basketbolu sanırım Beşiktaş geçen sene finale kaldıktan sonra takip etmeye başladın.

Beko Basketbol Ligi'nde play-off'a nasıl kalındığı hakkında bir fikrin var mı acaba?

Beşiktaş playoff'a da kalır, işler yolunda giderse EL'de top 16 şansımız da var. Bu takımın başarılı olma ihtimali senin ödünü kopartıyor biliyoruz da izlemediğin maçla ilgili yorum yapma en azından.

Ha, eğer izlediysen ve FBÜ'yü süper bir takım gibi görüyorsan bence basketbol maçlarını izlemeyi bırak, boşa zaman kaybetme.

Wruce Bills dedi ki...

FBÜ bu maçta iyi oynamadı, onu geçtim iyi bir takım görüntüsü hiç vermedi. Biz de iyi değildik ama emireri'nin dediği gibi şut yüzdemiz düşünce acele tercihlere gittik ve hiç doğru hücum yapamadık.

Maçın esas kritik noktası top kaybı/top çalma sayıları. Biz 15 top kaybı yapıp, 2 top çalmışız. FBÜ 9 top kaybedip, 6 top çalmış. Başabaş giden bir maçta bunun etkisi göz ardı edilemez.

theotheo dedi ki...

@wruce

ya ulan arkadaş bu kadar saçmalık olmaz ben 15 sene önce beşiktaşın basket maçlarına giden bi insanım. daha senin ağzında emzik varken.

yahu heriflerde avrupanın final four oyuncuları mevcut hala jerrels falan diyosunuz lan. ağzınızdan çıkanı biraz kulağınız duysun.

Arkadas iki tane top kaybiyla sonucu belirlenen mactan sonra gelip "fenerin kadrosuna bakın bi de beşiktaşın yenebilmenin imkanı var mı?" yazarsan ya maci izlememissindir, ya troll'sundur, ya da istersen 30 yildir basketbol izliyor ol, oylece bakip durmussundur.

Tabii bunlarin hicbiri "mutually exclusive" degil, hepsi de olabilirsin.

Yorum Gönder

Ara