.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Ekim 2012 Çarşamba

Euroleague D4 / Beşiktaş - CSKA Moskova

 

2 Kasım Cuma / 20.00 / Abdi İpekçi / NTV Spor

Beşiktaş Euroleague'deki 4. maçında namağlup CSKA Moskova'yı ağırlayacak. CSKA, kağıt üzerinde maçın ağır favorisi, fakat şu ana kadarki oynadıkları maçlarda kadro üstünlüklerini skora yansıtamadılar ve Lietuvos Rytas'ı 2, Partizan'ı ise sadece 5 sayı farkla yenebildiler. Eğer saha avantajımızı da yansıtabilirsek ve Barcelona'ya karşı yaptığımız savunmayı üzerine faul sıkıntısız bir alan savunmasını da koyup gösterebilirsek kazanma şansımız hiç de fena değil.

CSKA'nın bize karşı taktiği muhtemelen tempoyu yüksek tutmak olacak, Weems (ilk ayın MVP'si) ve Teodosic ile zorlayacaklar. Bizim tempoyu istediğimiz düzeyde tutmamız önemli. Diğer olumlu yönler, ortalama olarak CSKA'dan daha fazla hücum ribaundu almamız ve CSKA'nın üç maç sonunda ortalama %26 ile üçlük atması. Bu trend'in devamı da işimize gelecektir. Krstic'in iyi bir savunmacı olmaması da Vidmar'ın işine gelebilir ve o da bir silah olarak kullanılabilir hücumda.

Kesinlikle zevkli maç olacak. Fırsatı olan tribünde yerini alsın. Erceg'e de güzel bir hoşgeldin tezahüratı yapılır herhalde.

Düzeltme: Erceg'e güzel bir tezahürat yapılamıyormuş çünkü kendisi 3 ay oynayamayacak imiş. Kısmet. Geçen seneki takımdan -seçmek zorunda kalsam- en sevdiğim adamdı.

36 Yorum:

tearkan dedi ki...

cska'nin gazina gelmememiz ve tempoyu mumkun oldugunca dusuk tutmamiz lazim. by tempo ayarlama ve kontrol etme isini almanya deplasmaninda iyi yapmistik. cska karsisinda da beceririz umarim.

ucluk yuzdeleri de bizim savunma silahimiz olan alan savunmasinin ekmegine yag surebilir. ozellikle barcelona deplasmaninda takimin ortaya koydugu karakter (cska'nin da henuz ritmini tam olarak bulmadigini dusunursek) bu mactan yana umutlandiriyor beni. kombinelerle birlikte 5000 bilet satilmis. cumaya kadar bi 5000 daha bekleniyor ki imkani olanlar bu maca da gitmeyecekse hangi maca gidecek? iyi bir tribun baskisi da olacagina inaniyorum. biletimizi aldik geliyoruz.

bu arada erceg'in ciddi bir sakatligi var. keske gelebilseydi de dogrudan tesekkur etseydik kendisine.

tearkan dedi ki...

cska'nin gazina gelmememiz ve tempoyu mumkun oldugunca dusuk tutmamiz lazim. by tempo ayarlama ve kontrol etme isini almanya deplasmaninda iyi yapmistik. cska karsisinda da beceririz umarim.

ucluk yuzdeleri de bizim savunma silahimiz olan alan savunmasinin ekmegine yag surebilir. ozellikle barcelona deplasmaninda takimin ortaya koydugu karakter (cska'nin da henuz ritmini tam olarak bulmadigini dusunursek) bu mactan yana umutlandiriyor beni. kombinelerle birlikte 5000 bilet satilmis. cumaya kadar bi 5000 daha bekleniyor ki imkani olanlar bu maca da gitmeyecekse hangi maca gidecek? iyi bir tribun baskisi da olacagina inaniyorum. biletimizi aldik geliyoruz.

bu arada erceg'in ciddi bir sakatligi var. keske gelebilseydi de dogrudan tesekkur etseydik kendisine.

içeride oynanacak bu iki maç, bizim euroleague sezonunda nerelerde yer alabileceğimizi göstermesi açısından oldukça önemli.

sezon öncesi almanya'daki beko cup final maçında karşılaşmış, 85-60 kaybetmiştik. tabii o gün daha eksik bir kadro vardı sahada.

bu maçın kilit noktası ribaundlar. özellikle savunma ribaundlarını alamayarak, rakibe ekstra hücum şansı veriyoruz sezon başladığından bu yana. bu sorunu çözer ve vidmar'ı da faul problemine sokmazsak, son topa kadar savaşabiliriz ceska'yla :)

taraftar desteği de çok önemli. "her an çorabından samsun 216 çıkarıp yakacak bir surat ifadesiyle 3 tane üçlük gönderen adam."* teodosiç'in istanbul'da yüzü bir türlü gülmüyor. iyi bir taraftar desteğini karşısında bulunca da, taraftarı susturmak için oyununun dışına çıktığını ve oyundan koptuğunu gördük çok kere. taraftara çok iş düşüyor. çarşı da bu maç için organize olmuş, bence 12 bin kişi dolar.

ayrıca erceg 3 ay parkeden uzak.

* teodosiç tanımı ekşi sözlükte binom acilimi nickli yazardan.

Maxim Tsigalko dedi ki...

Tribünde olacağım ve salonun da dolacağından emin gibiyim.

Maçın çok zor geçeceğini düşünüyorum. Son ana kadar 2 takım da üstünlük sağlayamaz tahminime göre. Henüz bu tip maçlarda(bu tipten kastım çok ağır favori olan takımlara karşı oynadığımız maçlar) nasıl oynayacağımız hakkında net bir fikrim oluşmadı. Barcelona maçı tam olarak fikir vermedi. Skorer çıkaramadığımız takdirde bu maçları kazanmamız zor gözüküyor. Christopher ve Dasiç o konuda soru işareti. Belki biraz Jerrels. O da şuana kadar iyi gidiyor ama hep böyle devam eder mi bilemiyorum.

Yine de bu maç Christopher'dan iyi bir performans bekliyorum.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

icerde oynadigimiz icin tempo barcelona maci kadar dusuk olmayacaktir, yani istesek de istemesek de o tempo seyircinin gaziyla alir basini yurur zaman zaman. Iste o noktalarda az hata yaparsak maci kazanabiliriz.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

CSKA ucluk olup yagiyor, bizim tek uclugumuz yok, yuzde sifir ile oynuyoruz olacak sey degil. dis savunmamiz cok yetersiz kaldi ilk yari.

Yapacak bir şey yok aga.

Yani sürprizler tabi oluyor , spor bu yüzden güzel zaten ama elinde toyota corolla varken ferrari ile yarışamassın.

Desteğe devam.

Mesaide olduğum için maça gidemedim inşalla Barca maçında salonda olacağım.

Dış savunmamızın yetersiz kalmasının sebebi stratejimizin orayı riske etmesinden kaynaklanıyor.

Düşük üçlü yüzdesine güvendi Erman Hoca büyük ihtimal , tabi böylesine bir kadro ne olursa olsun direkt riske edilemez yani takım olarak da defansif olarak sorun var şu an itibari ile sırf strateji demek yanlış olur.

Ne olursa olsun abi kalite farkı da var yani .

Ekrem Ph.D. dedi ki...

erman hoca cskanin 29% ile ucluk attgini hesap edip iceri gomulelim dediyse hata yapmis, cunku bu kadar bos birakirsan dis oyunculari, karsi takimin yuzdesini kendi elinle yukseltirsin. 1-2 ucluk disinda attiklari ucluklerin hepsi antremanda atar gibi kolay bulduklari bos ucluklerdi. Bui sekilde gomulmeye devam edersek fark daha da acilir.

strwind dedi ki...

Futbol takımı oyuncuları maça gelmişler ben de diyorum bu cenabetlik niye 1 tane üçlük atamadık ilk yarı.

emireri dedi ki...

üçlük yüzdemiz adamların attığının yarısına ulaşsa maça ortak olurduk sanki..

Wruce Bills dedi ki...

Ne biz bir daha bu kadar kötü üçlük atarız ne de CSKA her maç böyle üçlük atabilir. İkisinin aynı maçta buluşması fark olmasının ilk nedeni. Tabi arada ciddi bir kalite farkı var. 3. çeyrekte yaptıkları savunmaya dayanabilecek takım yok Avrupa'da.

Sonuç olarak biz çok kötü oynadık hem savunmada hem de hücumda. Ama karamsar olmak için bir sebep yok. Bugün Bamberg de Rytas'ı yendi. Görünen o ki CSKA ve Barça tüm takımları yenecek. Partizan'ın da pek şansı kalmadı bence artık. Bamberg'i de içeride yeneceğimizden eminim. En kötü ihtimal 4. olarak gruptan çıkarız.

Erman Kunter'e bir eleştirim olacak ama; Dasiç'i 3 numarada oynatmakta ısrar etmesini anlayamıyorum. Hele bu maçta Dasiç kimi savunduysa o süper oynadı. Hücumda da içeri drive etme özelliği pek olmadığı için ve boş şut atacak pozisyonları kendine yaratamadığı için hiç bir özelliği ile rakibe tehdit oluşturamıyor. 4 numarada oynasa savunulması zor bir oyuncu olacak ama 3 numara için ayakları yavaş, fundementalı yetersiz kalıyor.

4 numarada Markota da Cevher de hiç iyi değildi bugün. 3 numarada da Patrick ve Dasiç çok kötüydü. Onların katkı vermediği maçlarda işimiz çok zor.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

@wruce billis

dis savunmani boyle kotu yapip bombos ucluk pozisyonu verirsen oyle bi atarlar ki her mac, hele CSKA gibi bi takimsan. ucluk antremani yaptirdik adamlara resmen, gelin bombos atin dedik. Zorla yukselttik yuzdelerin yani. iki pozisyon var onlar zor ucluktu, gerisi bombos, gayet normal yani onlari sokmalari.

BJK4EVER dedi ki...

Sezon basinda yazdigim seyi goruyoruz maalesef.
Evet, bizim butcemiz 44 milyon euro degil, 15 milyon euro da degil, 8 milyon dolar da degil, eyvallah.
Ancak kisitli bir butcem var diyip sonra 13 kisilik 6 yabancili rotasyon kurmak celisiyor birbiriyle.
Dun Can ve Baris hic oynamadi, boyle bir luksumuz yok bence. Evet, gecen seneki 7 kisilik rotasyonla bu seneyi goturemezdik, tamam da rotasyonu 6'dan 13'e cikarmak da anlamsiz geliyor bana. Sonuc olarak 44 milyon'luk CSKA da dun 9 kisilik rotasyonla oynadi.
Falker'i alacagimiza, Baris'i vs tutacagimiza elimizdeki 2 vasat yabanci yerine 2 saglam yabanci alsak daha hayirli olurdu bizim icin. Sonuc olarak 2 kaliteli 2 vasat yabanci bence 6 vasat yabancidan cok daha fazla katki saglar takima. Isterse rotasyonun 85 kisi olsun, sahadaki 5 kisi oynuyor, digerleri kenarda. Ve bizde 13 kisilik kadroda tek basina mac alacak ust duzey 1 tane bile oyuncu yok.
Dasic'e en iyi yabancimiz dedik, hali ortada. Jerrels'a kimse PG demesin, hucumlarin yarisinda topu elinde fazla tutup kendi kullaniyor, boyle guard olmaz. Guard dedigin takimi oynatir, gerektiginde de sorumluluk alirsa o isin ekstrasi olur. Markota desen bos transfer oldugu belliydi zaten. Christopher Cholet'de bench oyuncusuydu, bizim takimimizin ana sutoru, yeterince aciklayici. Falker ise savunmada var, hucumda kalas gibi, ust duzey takimlarda bu kadar tek yonlu oyuncu olmaz. Vidmar icin de ayni sey gecerli, ki Vidmar zaten ilk ceyrek bomba gibi baslayip erken fauller alip maci vasat tamamlayan bir adam, FB'de de boyleydi zaten.
Su takima Falker, Markota, Jerrels, Vidmar yerine Arroyo+saglam atletik kaliteli bir 5 numara alinsa cok daha iyi bir kadromuz olurdu.

BJK4EVER dedi ki...

Birde su taraftarlik konusuna da bir parantez acmak gerekir. Su taraftarla kendimizi avutmaya sinir oluyorum artik. 30 sayi fark yemisiz hala taraftarimiz super vs. Taraftara odul mu veriliyor arkadas? Bu adamlar bize hayran oldu falan mi zannediyoruz cidden? Adamlarin sikinde bile degil, 30 sayi fark yapip donuyorlar, yemisim taraftari. GS taraftari da gecen sene kendini ove ove bitiremedi, bak simdi neredeler?

Kaldi ki taraftarimiz bence iyi falan da degil, berbat. Fark olmus 20 sayi, sarki soyluyoruz. Arkadas senin gorevin sarki soylemek degil, oyuna etki etmek. Rakip 20 sayi fark yaparken neredeydin sen? Sahi sarki soyluyordun. Rakibe etki etmek, kendi takimini gazlamak 0, sadece kendimizi eglendiriyoruz. Sarki soylemek istiyorsaniz gidin konsere soyleyin anasini satayim, 5 gram faydaniz yok su takima.

theotheo dedi ki...

hahahaha bjk4ever :D :D

noldu hani çok övdüğünüz basket takımınız tokat mı yedi

BJK4EVER dedi ki...

Ben basket takimini ovmedim, o ayri konu, hatta basketboldaki olusum ve gelismeler uzerinden yonetimi en cok elestiren bendim burada, orayi gectim.

Dunden sonra senin evdeki kina stock'lari da bitmistir herhalde, gonderelim mi sana biraz? Bir sonraki BJK maglubiyeti icin hazir bulunsun.

theotheo dedi ki...

olm salaklık sizde. bi de yorum yapıyosunuz ya. bu takım yenebilir şöle olursa falan die.

beşiktaşın cskayı yenmesi fizik kurallarına aykırı olurdu.

tannhauser dedi ki...

@bjk4ever: abi kadro yapısı tercih meselesidir. beşiktaş'ta fiili bir salary cap var. erman hoca bunu belli düzeyde çok oyuncu için kullandı. senin dediğin gibi de yapabilirdi. hatta geçen seneki kadroyu da koruyabilirdik. o dar rotasyonda bonsu ve erceg'i kaybedince ne olacaktı. sene başında da bu takım cska'yı hoplatacak, barcelona'yı barcalayacak diye bir iddiası olmadı hoca'nın. eldeki imkanlarla en iyisi yapılmaya çalışılacaktı. olan da bu. neden hala "ben söylemiştim" deme çabası. tamam abi sen her şeyi önceden biliyorsun. kahinsin, mastersın. ama işte senin dediğin yapılıp 50 fark da yenilebilirdi. rahatlığın burada.

bense taraftarım, maç başlarken tabi inanacağım cska'yı yenmeye. lan jordan'lı dream team gelse inanarak giderim ben o maça. spor müsabakalarında fizik kuralları işleseydi, hangi gerizekalı gidip izlerdi acaba.

son olarak takım darmadağın olmuşken yürekten çaba gösteren muratcan güler'e teşekkürler.

theotheo dedi ki...

o zaman sen mantığınla taraftarlığını ayıramayan salak bi adamsın. o zaman beşiktaşa biri laf söylediğinde gidip de öldürebilirsin falan adamı. tabi senin gibi çok adam var da her neyse.

cskayla 100 maç yapalım 100 ünü de kaybederiz çok açık söylüyorum. kadroda bi tane düzgün oyuncu yok lan. hepsi amatör herifler. bu takım playoffa kalırsa iyidir. kalırsa da ilk turda elenir.

BJK4EVER dedi ki...

Oyle degil iste. O sacma takim ici salary cap mantigindan yola cikilsa Olympiakos da Spanoulis'i gonderip babayi alirdi, biz de sene ortasinda Arroyo'yu almayip o ruya gibi sezonu nah yasardik. Takim ici denge hikaye birader. Herkes hak ettigini alir, butce dahilinde tabii ki. Adam 5 milyon hak ediyorsa, o paranin karsiligini veriyorsa alirsin adami, pasa pasa oynar. O zaman Miami de Big Three'yi gondersin ortalama maas belirleyip 12 tane boktan oyuncu alsin, Lakers Kobe'yi gondersin vs. Oyle mantik olmaz.

Sakatlik riski her zaman vardir. Bugun Cristiano Ronaldo da ayagini kirabilir. Bu olabilir diye Real Madrid 2 tane daha 100 milyonluk transfer mi yapsin? Risk her zaman vardir, ancak buyuk takimsan kazanmak icin oynayacaksin, risk alacaksin. Besiktas Hacettepe seviyesinde takim degil. 6 tane boktan yabanci alirsan da dunku gibi rezil ederler adami.

tannhauser dedi ki...

salary cap mantığından istesen de istemesen de yola çıkıyorsun. arroyo'ya para verince yanını dolduracak oyunculara verecek paran kalmıyorsa, arroyo anlamsız kalacaktır. takım oyunu abicim bu, hem oyun kurup, hem kendi kendine asist yapıp, hem sayı atıp, hem ribaund toplayıp, hem tek başına tüm rakibi savunamazsın. iverson o muhteşem kariyerine rağmen tek bir yüzük bile kazanamadı.

@theo: taraftarlık olgusunu mantıkla açıklamaya çalışan gerizekalılardan olmadım şükür.

mantıksal çerçevede senden güçlü olan bir takıma karşı kazanabileceğine inanan adam taraftardır. bu mantıksal çerçeveyi kullanıp, "şu takım yenilir" dedikten sonra, dediği çıkınca "ben demiştim" diyen adam, çok matah bir iş yaptığını sanıyorsa mastürbasyon yaptığında da arkadaşlarına threesome yaptım deme ihtimali vardır. real-barcelona maçının ilk on dakikası geçtiğinde, bu oyun yapısında real kazanır, çünkü şurada şu eşleşme, burada bu eşleşme, oyun yapısının tersliği filan falan anlatırsın, dediğin çıkar da adam demişti dersin. ama beşiktaş-barca maçından önce, barcelona kazanır abi, şansımız yok dersen. "ben demiştim" diye gururla ortalarda gezinmene alem götüyle güler. beşiktaş barcelona'ya 3 attığında, işte 100 kere oynasak bir kez kazanırdık diye zevzeklenmeye başlarsın.

hasıl-ı kelam. erman kunter burada yazıp çizen herkesten daha iyi biliyor basketbolu. cv'sinde de "atletico madrid'in beşiktaş'ı yeneceğini önceden söylemiştim" gibi bir ibare yok. bu takım da sene başından beri oynadığı maçlarla, sıfırdan oluşturulmuşa benzemiyor hiç. umut vaad ediyor resmen. ortada olan maçlarını kazandı. cska'ya sürpriz yapamadı diye, leş kargası gibi üşüşmenin alemi yok. cska'ya yenilmek normal olan sonuçtu. bu sonuç üzerinden paye çıkarmaya çalışmak theo'ya yakışıyor da bjk4ever'a yakıştıramadım. bu konuda söyleyeceklerim bundan ibarettir.

Wruce Bills dedi ki...

Olaya bak ya! Arkadaş şurada yazılanları okuyunca sanki Türkiye'deki takımlar yıllardır çok başarılı, hep doğru yatırımlar transferler yapılmış, istikrarlı bir şekilde final 4 oynuyorlar da biz hayal kırıklığı yaratmışız gibi. Efes'le FBÜ'ye bir bakın diyorum size.

Efes'in geçen seneki kurduğu kadroya bakın. Şuanda 7 tane takımda 2 tane de kiralık olmak üzere 9 yabancısı var Efes'in ve bir çoğuna bonservis verip, rekor sözleşmeler yapmışlardı. Hani başarı? Neyi başarabildi o takım?

Kadronun daha iyi olmasını, elinde Arroyo gibi bir guard olmasını Erman Hoca istemez miydi sizce? Arroyo şuanda boşta! Hiç bir takım almadı adamı. Bonsu da sakatlığı yüzünden boşta kaldı. Bir tek Hawkins ve Erceg'e üzülebiliriz. Arroyo'ya 2 milyon dolar verecek bir takım olabilir mi? Bırakın artık şu gitmeseydi, bu gelseydi laflarını.

Üstelik bu kadar olumsuz eleştiri CSKA maçından sonra geliyor. Bu takım hala CSKA ve Barça'dan sonra gruptan çıkması için en iddialı takım.

Taraftar şarkı söylüyormuş! Arkadaş son periyota 27 sayı geride girmişiz, adamlar hiç sayı atmasa yine kapatamayacağımız bir fark. Ne bekliyorsunuz? Başka takımın taraftarı olsa son periyotu boş tribünlere oynardı! O salak taraftar dediğiniz adamlar herşeye rağmen takımının yanında olduğunu gösterdi. Maç kopana kadar taraftar gayet iyiydi. Koptuktan sonrası için konuşmak gereksiz.

emireri dedi ki...

theocum sen git arsenal'inin sayfalarına yaz.. daha değerli senin için demek ki.. arsene wenger'den onun futbol felsefesinden, sagna'nın arsenal'e yakışmayan bir oyuncu oluşundan podolskinin defansın arkasına yaptığı koşullardan bahset sana daha çok yakışıyor ;)bırak beşiktaş'ı, Beşiktaş Basketbol Takımını, ne bileyim barcelona regalden bahset, caja laboralden yada armani jeans milanodan bahset ne bileyim kimden istersen ondan bahset, ne kadar mükemmel bir yapıları olduğunu anlat sinkaflı orta öğretim düzeyi sözlerinle..


Mayor dedi ki...

Ucluk yuzdesinin bu kadar dusuk olmasi tamamen mac baskisi ve stresi dogru kullanamama diyorum. Tribunler bos olsaydi kesin daha cok ucluk girerdi.

JimmyLue dedi ki...


kavga etmeyi bırakın artık da hadi yarın eskiaçık'ta buluşalım!

ps. theo'yu öğrenemediniz mi daha? neden ciddiye alıyorsunuz?
O ki sizin paragraflarınızla besleniyor.

emireri dedi ki...

theo manchester maçının hüznünü yaşıyor, sagna gibi, santos gibi kazmalarla bu iş olmaz, wilshere'in oynadığı topu ben tuvalette oynatırım ulan, ben zaten demiştim arsenalden bi bok olmaz, manchester'ı deplasmanda 100000000 kez oynasak bir kez yenemezdik derinliğinde yorumlarını hazırlıyordur :) o yüzden buralarda bulamayız şuan..

Batistuta35 dedi ki...

Mersin maçının ilk yarısı çok güzel geçti.Paslaşmalar,tempo,goller herşey vardı. Holosko ile almeida duvar pasları yapıyor,oğuzhan yardırıyor,fernandes aynen devam.Nazar değmesin.Yalnız Holosko golü atınca napacağını şaşırdı bi an ona güldüm:)

Adsız dedi ki...

Ne güzel hakem vermişler bizim maça. Ellerinize sağlık YD ve Zekeriya.

BJK4EVER dedi ki...

Cok guzel mac oldu, baya iyi oynadik her anlamda. Necip ve Ersan muthisti, Ersan'in uzun aradan sonra hatasiz bir mac oynamasi ve eski Ersan'i gormemiz guzel oldu. Necip cok cok iyi oynadi, nazar degmesin.
Bursa macini kazanirsak seriye baglamis olacagiz, onemli bir rakibi de yenmis olacagiz, ki fiksture bakarsak 3-4 maclik seriye de baglayabiliriz. Rakiplerimiz de birbirleriyle oynayacagi icin puan kaybi yasamalari garanti, ilk yarinin sonuna kadar max 4-5 puan kaybi yaparsak ilk yariyi iyi bir noktada bitiririz.

Deniz dedi ki...

MYİ maçı için maç postu kaçtı, yorumlar da kaçtı haliyle.

YSY dedi ki...

@Deniz

Takım hele bir yenilsinde görürüm buradaki yorum yardırmalarını...

Maxim Tsigalko dedi ki...

Akşam da basket takımımızın FBÜ maçı var. O da unutuldu sanırım.

FBÜ çok formda, bizim takımla ilgili ise bir çok soru işareti mevcut. Umarım kazanırız da Rytas maçına moralli gideriz. Ama ne yalan söyleyeyim çok zor görüyorum bu maçı. MacCaleb de iyileşti. Çok fazla skor opsiyonları var. Biz de ise tam tersi net bir skorer henüz yok.

emireri dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
emireri dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
emireri dedi ki...

fenerden daha fazla takım olmanın avantajlarını ilk yarıda çok iyi kullandık, hücumda topu daha iyi dolaştırarak boş dış atışlar sayesinde üçlük yüzdemizi yüksek tuttuk ve devreyi önde kapadık.. darısı ikinci yarıya..

mccalebin olmayışı tepeden yaşanması olası birebir savunma sıkıntısının önüne geçse de sahada olmasının da skor anlamında çok büyük sorunlar yaratmayacağı aşikardı, fazla top kullanmayı seven bir oyuncu, fenerin gerçek bir oyun kurucu eksiği var, bremer aradıkları merhem değil..

Yorum Gönder

Ara