.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Eylül 2012 Pazartesi

Sevemez Kimse Seni...

Ellerinize sağlık...

42 Yorum:

Ekrem35 dedi ki...

zeki müren'den defelarca dinlenmiştir ama hiçbirinde bu etkiyi yaratmamıştır. söyleyenlerin ağzına sağlık.

onderizo dedi ki...

Alt postta ki şerefsiz yüzünden millet bu güzelliği es geçmiş
Buda Ekşi sözlükten bir yorum:binlerce adamın birbirine sarılıp ''sevemez kimse seni, 'benim' sevdiğim kadar'' demesi kadar güzel bir şey var mı şu amına koyduğumun dünyasında?

beşiktaş seen olmasaaan şu hayat neye yarar ulan!!!

Adsız dedi ki...

Gürcan Ulusoy şoyle bi post açiyosa kim ne derse desin Beşiktaş iyi yoldadir arkadaş :)

Adsız dedi ki...

Benim bildiğim taraftar böyle erkenden zikire başlamışsa sezon paso iyi geçer :)

way a.q.

acayip kıskandım yaw.

elazığ maçına gitmem şart oldu özledim lan.

Narcos44 dedi ki...

Gözlerim yaşardı anasını satayım..

Mayor dedi ki...

Bu guzelde, birileri goztepenin "Alayina isyan, inadina Goztepe" sloganini araklamis, tescil ettirmeye calisiyormus.
Gunlerdir goztepeli arkadaslardan kufur yiyiyorum.
Goztepede dogup buyumus biri olarak bu slogan Goztepelilerin icine islemistir onlardan almak olmaz bize yakismaz, yaraticiyiz diyolarsa baska sloganmi yok?
Bu markali, sloganli urun olayi herkesin gozunu dondurmus durumda, Besikas carsida bile sahte FEDA tshirtleri satiliyorya soyleyecek soz bulamiyorum. Adi ustunde FEDA be bunun sahtesini niye satiyorsun? Bu tip rantci taraftar dislanmali.

JimmyLue dedi ki...

bunu açıp açıp izliyor, her defasında gülümsüyorum.

~Poseidon~ dedi ki...

Eğer nene söylentileri doğruysa hele ki yazılan fiyatlar ile bir de bonservissiz aldıysak turnayı gözünden vurduk demektir.
Çok büyük başarıdır açıkçası ama resmi açıklama gelmeden hala inanmıyorum.

YSY dedi ki...

Haberlerde borsaya bildirilmiş deniliyor. Eğer gerçekleşirse geriye bir tek forvet işimiz kalır ama sanırım yönetim Almeida kalacağı için o işi rafa kaldırdı. Bence olsaydı iyiydi.

~Poseidon~ dedi ki...

Bence almeida kalsa bile batuhan giymeli formayı.

Mayor dedi ki...

PSG gecen senenin gol kralini niye bedelsiz biraksin onu anlamiyorum. Doktor muayenesinden bir gecsin bakalim, bahsedilmeyen bir sakatlik falan olabilir. Insallah yaniliyorumdur.

~Poseidon~ dedi ki...

Valla bildiğim ibra ile kavga etmiş bütün ülkelerin transfer tahtaları da kapandı. Elde Türkiye var belki o yüzdendir. Resmi açıklama gelmeden inanmayacağım transferdir. Bu arada kesin değilse zaten Haber1903 ün kötü patlayacağı aşikar. Çok emin açıklamalar yapmışlar.

AQ-47 dedi ki...

hacı nene gelirse leblebiciyi bulduk demektir, inanamıyorum....

theotheo dedi ki...

edizin resmini koyun beyler hemen.

CDiS dedi ki...

nene transferi harika olur. bu adamı bir kanat adamı olarak değil de, 4-4-2 'de 2. forvet gibi kullanırız bence. batuhan veya almeida 'nın yanına. çok iyi bir sol ayağı var, duran toplarda, uzaktan şutlarda falan çok iyi. 31 yaşında olması dezavantaj gibi geliyor ama en büyük artısı son iki sezonda 35 'er maç yapmış olması. geçen sene altın sezonunu geçirdi, ancak özellikle lavezzi ve ibra transferlerinden sonra ilk 11 şansı çok azaldı, transferin anahtarı bu olabilir. ayrıca hele hele bonservissiz veya çok cüzi birşeyler ödenerek yapılacaksa transfer bu yönetimin bu ana kadar ki en büyük icraatidir. ancak, sayısız örneği hatırlarsak, formayı giymeden çok sevinmemek gereklidir diye düşünüyorum.

AQ-47 dedi ki...

Evet, Nene de gelirse artık 4-5-1 ya da 4-3-3 oynamayız heralde...

Deniz dedi ki...

Başlamadan bitti gibi.

AQ-47 dedi ki...

yattı...acaba kimi alcaklar?

Adsız dedi ki...

1) Eğer yönetim PSG ile konuşmadan önce Nene ile anlaşıp ortalığı böyle velveleye verdiyse büyük hata. Ya da aslında bir büyük acemilik daha. 2) PSG'nin istediği rakam doğruysa ona da büyük bir oha, izninizle. Hem futbolcunu İbrahimoviç denilen sahtekar düzenbazla madara et hem de 31 yaşındaki oyuncuya bu parayı iste. Ona buna saçma sapan para saçan adamlar aç tavuk gibi davranmış.

Bu arada theotheo'ya katılıyorum. Ediz'i hatırlamamız/hatırlatmamız için bir post doğru olur.

Adsız dedi ki...

Gökhan Süzen de olmadı deniyor. Gelinen durum çerçevesinde ülkemizdeki kulüp yönetimlerini de dikkate alarak yüzde 80 Drenthe gelir diyorum. Kötü mü olur? bence olmaz ama geliş dinamikleri yine bir futbolumuz klasiği olur.

emireri dedi ki...

emre özkan'da gidip kumda q7 ile yarışsın derim, başka oynayabileceği bir yer göremiyorum artık.. madem kendine bu kadar inanıyorsun, madem belediyeyi küçük görüyorsun, oynayabileceğin daha büyük bir takıma git de bir iki sene sonra dön dönebiliyorsan.. arda bile zamanında manisada sol bek oynatılmıştı ersun yanal tarafından.. acilen takımdan uzaklaştırılmalı...

strwind dedi ki...

Hiç bu transfer işine bulaşmasalardı da umutlandırmasalardı kimseyi, menajerlerin b.klukları da vardır bu işte ya neyse s.ktir edin.

Yarın inönüde basketboldaki 3 kupa sergilenecekmiş takımdan 3-4 oyuncu da orda bulunacakmış.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/53108/

Adsız dedi ki...

@emireri

Maalesef aynı görüşte değilim. Nene olayında da aynı yanlışı görüyoruz. Öyle görünüyor ki Gökhan transferinde kulübü ile anlaşılmış ama kimse Emre'ye sorma zahmetine katlanmamış, Nene olayında ise kendisiyle konuşulmuş ama kulübü yok sayılmış.

Emre Özkan, beğenirsiniz veya beğenmezsiniz, A takıma kadar çıkmış ve oynamaya başlamış bir oyuncu. Kendisine şimdiye kadar bu sezon neler denildi onu bile bilmiyoruz. Ama bildiğimiz ve görünen odur ki şimdi sorulmadan gönderilmeye çalışınca tepki göstermiş. Her türlü tepkiye saygı duyarım, ama şahsi düşüncem kendisinin alnından öpüyorum, Beşiktaş'ta oynamayı seçtiği için. Bu durumu kulüp menfaatleriyle vs değerlendirmenin dışında bu olay.

Adsız dedi ki...

Ki Gökhan-Emre konusunda bir gösterge olmasa da, Beşiktaş ismiyle geçinen sözde taraftar ama aslında eski veya yeni yönetici sitelerinde bu yönde astığım birden fazla gayet efendi yorumların yayınlanmaması bile bana gayet manidar ve bir o kadar da doğru yoldayım mesajı verdi.

Ergenlerin sitelerine neden mesaj yazdığım ise sek içtiğim votka ile açıklanabilir.

Mete dedi ki...

Ben bu Gökhan Süzen mevzusunu Abdullah Avcı'nın projesi olarak düşünüyordum. Muhtemelen eski oyuncusuna güveniyordu ve halihazırda milli takımda o bölgenin alternatiflerinin yetersiz olması ( Balta-Hasan Ali- sakat İsmail) ve Bjk de oynayan bir oyuncuyu milli takıma davet etmek takdir edersiniz ki İbb den daha az tepki toplar. Kaldı ki bu fikrimi destekleyecek bir başka mevzu ise, standart bir Türk oyuncusu için istenen düşük bonservis bedeliydi. Bence de alınması iyi olurdu. Üstelik bu sezon İsmail'in olmadığını ve onun yerine oynayan U.Boral'ın da daha önceden çaprazlarını kopardığını düşünürsek, olası bir U.Boral sakatlığında sıkıntı yaşamazdık. Neyse artık olmadı.
Nene transferine ise söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Yönetim kendi ayağına kurşun sıktı. Kanımca zaten taraftarın büyük çoğunluğunda yıldız transfer beklentisi yoktu, durduk yere başlarına iş aldılar.

AQ-47 dedi ki...

galiba drenthe falan da olmadi, -1 ile kapattik transfer gecemizi...

Adsız dedi ki...

@Mete

Gökhan konusunda -şahsen- göremediklerimi gösteren müthiş bir yorum olmuş. Teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

@AQ-47

Yönetimin ligimize acemiliğine bağlayalım :) Şaka bir yana, olumlu veya olumsuz, refleksi zor olan bir ara dönemdeyiz. Olumsuz tarafa pek yansımadı. Umarım hep böyle gider.

~Poseidon~ dedi ki...

@sneijder emrenin menajeri ahmet bulut olması lazım. Bjk dan 3 alırken belediyeden 10 istersen tabii ki anlaşamazsın. Bjk an itibarı ile menajerlerin oyuncağı durumunda akıllarıca quaresma intikamı alıyorlar. Anladığım kadarıyla içeride büyük bir savaş dönmekte.
Beşiktaşın düzlüğe çıkabilmesi için öncelikle mendes ve ahmet buluttan kurtulması gerekiyor yoksa oyuncular ile ilgili sürekli problemler yaşayacağız.
Bu başımıza gelenler tesadüf değil...

Adsız dedi ki...

@~Poseidon~

Eğer öyleyse yönetim harbiden extra naif demektir. Default yapmaları gereken ilk iş: Ahmet Bulut+Mendes out. Fernandes onu pek takmıyor gibi. Böyle devam etsin canımızı yesin.

Bu arada: Altınsay konusunda 1000 kere ah ve vah.

Mete dedi ki...

@poseidon
Menajerinin kim olduğunu bilmiyorum, ancak senin dediğin gibiyse Emre'nin de bu takımda hala forma bulabileceğini düşünmesi için aptal olması gerekir.

emireri dedi ki...

sneijder,

umarım ergenler sözü meclisten dışarıdır :)

neyse orayı pas geçtim, emre kardeşimiz (yaşımızın 30 olması dolayısıyla kardeşi uygun gördüm) şu an ki haliyle takımın oyuncusu değildir. burada hem fikiriz sanırım..

kendisine sorulmadan mı yönetim bir karara varmıştır, yoksa kendisinin menajeri es geçildiği için menajeri tarafından gazlanarak kendisine kumpas kurulmuştur, burası çok net değil.. yönetimin artık iyice kanıksanan acemeliği yine kendini gösterse de ben burada emre kardeşimizin ayaklarının şu aşamada yere basmadığını düşünüyorum.. potansiyel bir yetenek midir tartışılır durumdayken, takımda kalmayı seçti. saygı duymalıyız ama oynayabileceği bir takıma transferi kendisinin gelişimi açısından daha faydalı olurdu gibi geldi bana. şöyle ki, benim bir fabrikam varsa, elbette ki tecrübeli mühendisleri vardiyama koyarak (yani yönetimin yapmak istediği en azından doğruydu), maksimum kapasiteye ulaşmak isterim. araya bir iki tane genç serpiştirir onların da yetişmesine yardımcı olurum veya stajyer mühendis adaylarını okul çağında burs ve staj olanakları ile destekler, kendilerine farklı bilezikler edinmelerini sağlar ve ondan sonra sistemime dahil ederim. bu sene için sanırım bu bir iki genç serpiştirme olayını yapıyoruz/yaptık. belli başlı bölgelerde alternatif olarak elimizde potansiyel yetenekleri tutuyoruz. kiralık olarak gönderdiğimiz veya pilot takımlarımızda bulunan (olduğuna inanmıyorum ya neyse) oyuncumuz, yanlışım varsa düzeltin, berat dışında yok. diğer taraftan emre, ismail köybaşı'nın yokluğunda dahi asıl bölgesi olan yerde tercih edilmiyor, hatta kardeşimiz ilk hafta ibb maçı dışında 18 kişilik kadroda dahi yer almadı. neyse kendisini yüksek karakteri nedeniyle kutlarım ama umarım salih akkaya, hikmet çapanoğlu, aydın tuna, daha sonraki yıllarda yine altyapımızdan yetişen kenan özer, ali kuçik gibi bir sonu olmaz.. umarım doğru menajerler ile doğru bir kariyer planlaması yapmıştır.. yada umarım yönetim artık bu toy hareketlerden vazgeçer..

ayrıca ben bu ender aslan'ı oyuncu yapan hocaların...!!!

Mete dedi ki...

@sneijder
Rica ederim

~Poseidon~ dedi ki...

http://www.facebook.com/ordusporfan/posts/135289019822426?comment_id=917998


Biraz araştırma ile bulduğum bilgiler. Yani anlayacağınız sürekli pis işler dönmekte. Hep bi katakulli.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/foot--ball/details/berater_458.html

Yukarıdaki linkte şahsın Beşiktaşta oynayan topçularını bulabilirsiniz. Bu listeye bir de mendesinkileri de eklerseniz durumun vehameti anlaşılabilir.
Sanırım şimdi anlatmak istediğim tablo daha açık hale gelmiştir.

Adsız dedi ki...

@emireri

Tabii oradaki ergenler lafı seninle alakalı değildi. Üstüne, yeni gelen postlarla ben de kıllanmaya başladım. Yani bu son durumda biraz erken yorum yapmış olabilirim. Bekleyip görelim çünkü bu saklanabilecek birşey değil bana göre.

Güzel açıklaman ve bu taraftan gelen erken reaksiyon için özür.

~Poseidon~ dedi ki...

@mete öyle bir beklentisi olduğunu sanmıyorum Emre'nin. Burada amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

@sneijder menajerlerden kurtulmak maalesef o kadar kolay değil. Özellikle yuarıda anlatmaya çalıştığım gibi içeri derin kökler ile yerleşmiş adamlardan kurtulmak hiç kolay değil. Fakat bir noktaya dikkatini çekmek isterim Beşiktaş yönetimi büyük bir temizlikte.
Hemen aklıma gelenleri yazayım;
Rüştü,Tanju,Burak,Atınç,Alves,Simao,Quaresma, Almeida,Emre tez elden gönderilmeye çalışılan ve/veya gönderilen futbolcular. (Hepsi AB ve JM çatısı altında)
Kalanlar da kişisel fikrime göre menajerin adamı olmaktan çok Samet Hoca'nın adamları. Toraman, Batuhan, Manuel gibi.
Bana sorarsan bu güç mücadelesinin ucu Manu'nun sakatlık bahanesi ile milli takım kadrosundan çıkmasına varan bir iş. Dikkat edersen bu güruhta aralarında sorun çıkarmayan ve profesyonel davranan tek portekizli Fernandesti.
Tabii ki bunlar fazla komplo teorisi olabilir. :) Sonuçta kulübün içinde değilim sadece uzun zamandır okuduğum araştırdığım mendes ve bataklığının kendimce analizidir.

Adsız dedi ki...

@~Poseidon~

Komplo teorisi ama birçok Beşiktaşlının Fernandes'de çıktı bu sakatlık için nereden bu dediği bir olaya mantıklı bir açıklama en azından. Bundan daha mantıklı bir izahatları da yok üstelik.

Uber ötesi gibi algılanan yorumlarına devam etmen dileğiyle.

Adsız dedi ki...

transfer yapılmaması yıldız (!) alınmaması quaresma'nın durumu falan umrumda değil.

şu kulübü medyanın elinde oyuncak ettiler ya bundan sorumlu herkese yazıklar olsun.

~Poseidon~ dedi ki...

@sneijder şu sek votka işi fazla kaçmış. Şu yorumunu okurken baya güldüm. :)) Sabah bir alcaseltzer ister.
Umarım artık pis işler hakkında yazmak zorunda kalmayız.

Teşekkürler

~Poseidon~ dedi ki...

Aslında yukarıda yazdıklarımla ilintili Cenk konusunu da açmak gerekiyor.
Yönetim herkesin "FEDA" dediği ortamda yapmış olduğu Cenk'e zam hamlesi oldukça sert tepki aldı. Kanımca kazın ayağı öyle değil. Cenk de bilindiği üzere Ahmet Bulut topçusu ve kendisi Beşiktaş kulübünden oldukça cuzi bir ücret almaktaydı. (Bir as kaleci için).

Bundan sonrası için tag wordleri ben vereyim isteyen boşlukları doldursun.

Transfer dönemi
Az para alan Cenk Gönen
Ahmet Bulut
Kadro dışı Q7
Menajer temizlik operasyonu
Hata yapıp maç kaybettiren Mert Günok
Sakat Volkan Demirel

Tipik bir iki ucu boklu değnek durumu.

Adsız dedi ki...

Tüylerim diken diken oldu gerçekten videoyu izlerken. Orada olup,tezahüratı tüm yürekliliğimle bende söylemek isterdim... :)

'Bundan sonrası için tag wordleri ben vereyim isteyen boşlukları doldursun.

Transfer dönemi
Az para alan Cenk Gönen
Ahmet Bulut
Kadro dışı Q7
Menajer temizlik operasyonu
Hata yapıp maç kaybettiren Mert Günok
Sakat Volkan Demirel'

@Poseidon

Transfer dönemi- Bence herşeye rağmen olumlu geçirildi.
Az para alan Cenk Gönen- Maaşının nerdeyse 2 katına çıkarılması rezillik 'FEDA' denilen ortamda. Hemde o parayı haketmiyorken,sürekli hatalı gol yeme alışkanlığı kazanmışken.
Ahmet Bulut- Kendisine Jorge Mendes'in, Juan Figer'in Türkiye şubesi olarak bakıyorum. 1 Lira daha fazla para koparmak için yalamayacağı kıç yok.
Kadro dışı Q7- Büyük sıkıntı. Umarım devre arasına kadar halledilir. Tabii kesinlikle kadroya alınmasından yana değilim.Yönetim keşke şu rezil yıldırma politikasını izlemeseydi de koca 3 ayda Quaresma'yı satabilecek bir klüp bulabilseydik. Böyle yaparak kendisinin ve Mendes'in eline büyük koz verdiler. Onlarda Rusya ve Çin'den gelen bütün 'cazip' teklifleri reddettiler intikam ayağına.
Menajer temizlik operasyonu- İnşAllah,ama İnşAllah düzgün şekilde bitirilebilir -tabi eğer böyle bir çalışma varsa- başımızdaki en büyük bela belkide. Ahmet Bulut ve Jorge Mendes klübün ağzına sıçtılar resmen bir zamanlar Juan Figer'in Fener'in ağzına sıçtığı gibi. Gerçi Fener bir şekilde şu Brezilyalı fetişmizmini kırdı ve büyük ölçüde atlattı Figer himayesini. Lakin şuan Meireles'i almış durumdalar ve tüm Portekizli 'yıldız' oyuncuların olduğu gibi onun da menajeri Jorge Mendes. Bakalım Fener'in başına da bizimki gibi iş açabilecek mi. Onların yönetimi bizimkimizden fersah fersah daha kararlı gerçi çoğu konuda.
Hata yapıp maç kaybettiren Mert Günok- Kendisi beğenmediğim bir kaleci. Sırf Fener'in Engin İpekoğlu'ndan gelen Engin-Rüştü-Volkan zımbırtısı yüzünden bu kadar ön plana çıkarılıyor bence. Hele ki Milli Takımda oynayabilecek bir kaleci hiç mi hiç değil. Umarım kısa zamanda bu gerçekler ayyuka çıkar da Milli Takımda hakedenler, Tolgalar,Onurlar oynar kalede. (Bu söylediklerim kesinlikle yaptığı o hatalardan dolayı değildir. Kendisini genel olarakta beğenmediğim bir kaleci özellikleri itibariyle)
Sakat Volkan Demirel- Umarım Hollanda maçında yokluğunu hissetmeyiz. Her ne kadar karakterinden nefret etsem de bence Dünya'nın elit 20 kalecisinden biri. Hele ki o meşhur Schalke maçından sonra geldiği şu nokta muazzam.

Nedim

Yorum Gönder

Ara