.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Haziran 2012 Salı

Eze Eze Şampiyon


Favori Fenerbahçe Ülker'i 2-0, favori Galatasaray Medical Park'ı 3-1, favori Efes Pilsen'i 4-2 yenerek şampiyon oldu bu takım. Kaybettiği her maçı son topta elinden kaçırdı. Asla teslim olmadı, asla umudunu yitirmedi, asla yerden yere atlamaktan geri durmadı, asla pısmadı, asla geri adım atmadı. Yüreğiyle oynadı, eze eze oynadı. Benden bir maç alırsın belki ama beni öldürmeden asla bu kupayı elimden alamazsın dedi her defasında. Sözünün arkasında durdu, üçüncü kupayı da armağan etti bize. Hepsine, tek tek çok büyük helal olsun. Bu sevincin tarifi yok. 
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

18 Yorum:

Pamukk dedi ki...

sağdakiler+ soldakiler+ koç +teknik kadro+ tüm ekip+deron+semih+morrison.severim sizi

CDiS dedi ki...

rüya gibi bir sezondan sonra, hedef artık euroleague olmalıdır. tabi ki orada da bir şampiyonluk çok zor, ancak başarılı olabilecek bir kadro kurulabilir. öncelikle ergin ataman ve takımdaki 4 yabancı kalmalıdır. (bonsu-arroyo-hawkins ve erceg) euroleague için en az 1 tane uzun (tercihen nba ve avrupa tecrübesine sahip) alınmalıdır. türkiye ve euroleague 'i bir arada götürebilmek için ise, ilk 5 potansiyelinde en az 3 tane yerli oyuncu alınmaldır.
bu sene için iddialı bir takıma 9 milyon euro veren bir sponsor bulunabiliyorsa, şampiyon olmuş, avrupa 'nın zirvesinde mücadele edecek bir takım için daha yüksek paralar verecek sponsorlar bulunabilir bence..

theotheo dedi ki...

erdoğan demirörene teşekkür ederiz.

can dedi ki...

Uc kupali mucizeler kumpanyasinin agzimiza caldigi bal kurumadan Altinsay'in istifa haberi geldi.
Zaten theotheo yaratiginin gizlendigi kovugundan cikmasi hayra alamet degil. Yonetimde, kongrede, ve taraftar arasinda yumurtlayan hasarelerden kurtulmanin Demiroren'den kurtulmaktan daha zor olacagini biliyorduk da bu kadar erken gunisiginda dolasmaya baslamalari bu yonetimin omru konusunda soru isareti doguruyor.

theotheo dedi ki...

behzat ç den sonra yeni kahraman ibrahim altınsay oldu bravo.

Adsız dedi ki...

hayırdır gençler, futbol takımı tırt olunca baskete sardınız, basket takımı başarısızken de beklerdik sizlerden böyle hareketler. iyi gün taraftarlığını bırakalım..

Maxim Tsigalko dedi ki...

Ne yaparsak yapalım bu takımın hakkını veremeyiz gibi geliyor bana. Şahsen sezon başından beri bir çok maça gittim ama maçlara ilk olarak beni çeken şey Deron Williams'tı. Bu transferin bu açıdan da benim için önemi vardır. Ancak Deron gittikten sonra da takımla aramda duygusal bir bağ oluştu ve daha sık gitmeye başladım maçlara. Kısacası Deron bir çok kişi için fitili ateşledi.

Şuanda takımı o kadar sahiplenmiş durumdayım ki çok fazla oynayamayan oyuncular da dahil hiç kimse gitsin istemiyorum. Tabi bu mümkün değil.

24 yaşındayım bir spor organizasyonun beni bu kadar mutlu ettiğini hiç olmamıştı. Emeği olan herkese çok teşekkürler.

theotheo dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Mayor dedi ki...

Futbol subesinin drami bitmeyecek, ligi ortalarda bitirecek bir kadro kurulsun anasini satayim, esas yatirim basketbola yapilsin, avrupada ve ligde eselim gurleyelim.

Mete dedi ki...

Sponsor olacak firma ile birlikte onumuzdeki yilin butcesi acilen belirlenmelidir. Bu ruzgarla kombine satislarina bir an evvel baslanmali.
-S.Erdem Kombine ve Loca satislari (Gecen yil fb 3000 adet civari kombine satmis)
-euroleague giris payi (cl kadar yuksek olmasa da arti bir gelir kaynagidir), mac yayin,reklam vs gelirleri
-TBBL mac yayin, reklam vs gelirleri
-bu sezon full oynadigimiz maclarda 400.000 tl tribun hasilatindan bahsedildi. Bu sekilde onumuzdeki yil tum sezon 10 macta salon dolarsa sadece 4 milyon tl tribun geliri elde edilir.(Bu sezon toplamda 66 mac oynanmis yarisi kendi sahanda olsun 30 kusur mac yapar)

Yani yukaridaki gelir kalemleri ile birlikte bu kadroyu koruyup uzerine yatirim yapmak aslinda cok zor birsey olmadigi acik. Geriye kaliyor organizasyon. Bakalim bu isi kivarabilecek miyiz? Aksi bir durumun hakli bir bahanesi olamaz. Hesap ortada...

cagatay dedi ki...

"birader sen peceteden kendi imkanlarinla mi dogdun amk !!"

ahahahah. ahahahhaa.

Adsız dedi ki...

adsız

totosunu ülker, vb bilumum şirkete dayayanlar gelip burda yorum yapmasınlar..

kkkam dedi ki...

3.kupanın kazanılmasının üstünden nerdeyse 2 gün geçti basketbol takımında hala sponsor belirsizliği sürüyor.

ozzy dedi ki...

milangazla anlasildigi ve ergin hocayla devam edilecegi yonunde soylentiler var. bonsu ve hawkins de takimda kalmaktan yana olduklarini roportajlarinda soylediler. ancak arroyo ve erceg icin ayni seyler zor, erceg tahminimce orta ustu bi euroleague takimina gidecektir. arroyo da teklif olmasi durumuna nbaye doner.

bir an once yerli rotasyonunu genisletmeliyiz, hem euroleague hem ligi 7 8 kisiyle goturmemiz oldukca zor. serkan erdogan, baris ermis, kerem gonlum vs. faydali olacaklardir.

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi Kemp disindaki yabancilar kalmali kesinlikle. Bonsu ve Hawkins konusunda sikinti olmaz, ancak Erceg cok genc ve potansiyelli bir oyuncu, iyi teklifler gelecektir ve degerlendirebilir, Arroyo da NBA olmazsa kalacagim dedi ama zor. Arroyo giderse bir yabanci pg, Erceg giderse sutor bir 4 numara (Nachbar olabilir) gundeme gelebilir. Kemp'in yerine skorer bir 2-3 numara gelir, ki bana gore gecen sene alinmak uzere olan ve bosta olacak, daha once TR'de basarili olmus Chris Lofton iyi olur. Eger butcemiz el verirse 6. yabanci olarak kalipli gercek bir center olabilir, cunku 4'ten bozma 5'lerle EL'de bazi takimlara karsi sikinti yasayabiliriz.

Yerli konusunda ikilemdeyim. Acikcasi M.Yagmur, Serhat, Adem ve Baris EL icin yetersiz, ayrica agir bir sakatliktan nasil donecegi belli olmayan Can'i da ekleyebiliriz. Ancak bu oyuncularla yollarimizi ayirirsak takim ruhu da etkilenir, cunku gorebildigim kadariyla ozellikle Serhat ve Mehmet takim icerisinde cok seviliyor, onlarin gitmesi takimi olumsuz etkileyebilir. Baris ve Adem ve gerekirse Can ile yollari ayirmak ve Mehmet ile Serhat'i tutmak daha mantikli olur. Boylece yerli bir pg (Engin Atsur) ve yerli bir 4/5 numara (Ermal, Gonlum, Umit Sonkol, Nedim Yucel) ile transferi kapatabiliriz.

Arroyo-Engin-Mehmet
Hawkins-Can Akin
Lofton-Serhat
Erceg-Dudley
Bonsu-Nedim-X

ozzy dedi ki...

@BJK4EVER

ermalla ilgili şöyle bir önyargım var, kendisi çok çabuk faul alıyor. son maçta ne ara girdiğini anlayamadan 3 faule ulaşmıştı, ayrıca kabul edelim eski yırtıcılığı yok. bu sezonki ersin'i kesinlikle tercih ederim.

gönlüm ise iyi bi pg ile ne kadar faydalı olduğunu bu seride gösterdi, yaşına rağmen oldukça diri bi görüntüdeydi sakatlıktan dönmesine rağmen.

can akın eğer sağlam dönerse guard sorunumuz olmayacaktır, arroyonun kaldığını varsayarak. eğer arroyo ayrılacak olursa o ayarda avrupadan bu guard kıtlığında oyuncu koparabilir miyiz bilmiyorum. kartala güvenmek için de erken sanki, mehmet-kartal-can üçlüsü baskı altında neler yapabilir emin değilim.

hawkins ise mutlaka takımda tutulmalı. bonsu da maaşta anlaşılırsa kalabilir, euroleagude savunmada olmasa da hücümda iş yapacaktır. tbl alt sıra takımlarını ve eurochallenge seviyesi takımları duman edişini sezon boyunca izledik zaten.;

ergin atamanla da bir an önce sözleşme yenilenmeli eğer obradoviç gibi bir rüyada değilsek.

teşekkürler yıldırım demirören. allen iverson, deron williams, semih erden gibi yıldızları takıma getirerek beşiktaşlılara basketbolun var olduğunu ve burada alınacak başarılar olduğunu hatırlattın. maddi sponsorluk desteğinle omurgasını kurduğun takım 3 kupa kazandı. seneye senin kurduğun imparatorluğun "parasızlık" bahane edilerek nasıl yıkılacağını görmeyiz umarım.

Yorum Gönder

Ara