.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Haziran 2012 Perşembe

Carlos Arroyo 2011 -2012

Carlos Arroyo  Beşiktaş Basketbol Takımının son periyotlarda oynadığı kişilikli oyunun Hawkins ile birlikte belirleyicisiydi. Eğer bu sezonun maçlarını salondan takip ettiyseniz hem saha kenarında hem de içerde takımı en az Ergin Ataman kadar yönettiğini rahatlıkla görebilirdiniz. Ben Ergin Ataman'la birlikte kenarda kaç kez hücum-savunma varyasyonlarını tartıştıklarını sayamadım.

Kendisi şu an için Porto Riko milli takımıyla birlikte olimpiyat elemelerine hazırlanıyor. NBA takımlarından teklif bekliyormuş. Transfer için acele etmediğini , tamamen milli takıma odaklandığını da belirtmiş. Ailesi de Miami'de olduğu için önceliğini NBA olarak belirlemesi ve bir süre beklemede kalması normal. Transferin bir de Türkiye ayağı var. Son zamanlarda görülmemiş bir koç sirkülasyonu döndü bu sezon Türkiye'de. Aynı etkiyi oyuncu değişimlerinde görmek de çok olası. Jamon Gordon'u Efes'e kaptıran Ataman, Arroyo'yu şimdiden gözüne kestirmiş olabilir. Daha bugün Pops Mensah Bonsu'ya Galatasaray'ın teklifini okumuşken Arroyo konusunda da Galatasaray'la çekişebiliriz.

Bu sezon play-off serisinde yaptıklarından kendi şarkısı eşliğinde ( Se Va Conmigo ) bir klip hazırladım. Digiturkplay sitesi Fenerbahçe serisinin full maç linklerini kaldırdığı için yine Galatasaray serisinden itibaren bir kolaj oldu.

Bizimle kalması dileğiyle.



10 Yorum:

BJK4EVER dedi ki...

Su an Lutfu Aribogan ile gorusuyor kendisinin menajeri. Bizim yonetim hala Ekrem Dag, Sivok ile ugrassin bakalim. Elimizde hali hazirda 3 kupali bir takim varken goz gore gore dagitiyoruz. Erceg de CSKA'ya atmis imzayi, hos ona birsey denemez gerci.

sozcelyk dedi ki...

Ataman gittikten çok kısa süre sonra Erman Kunter'in açıklanmasını istikrarlı yapının korunması adına başlangıç olarak görmüştüm lakin Erman Kunter kötü giden ve kötü gitmeye devam eden onca şey arasında sadece bir istisnaymış.

Erceg de gitti.Pops'a Galatasaray teklif götürdü, Arroyo'ya da sulanırlar en önemlisi Ersin Dağlı'yı kesin ister Ataman. Bir an önce sponsor işini halledip geminin daha fazla su almamasını sağlamak lazım da Abdullah Sözer büyük sıkıntı.

Mete dedi ki...

@Selman
Cok guzel olmus eline saglik.
Izlerken acikcasi su goruntuyu de beklemedim degil.

http://www.youtube.com/watch?v=0rNWUukd10s

sozcelyk dedi ki...

@mete

hakikaten bunu atlamam talihsizlik olmuş :)

Maxim Tsigalko dedi ki...

Erceg'in kalmasına en başından beri ihtimal vermiyordum. Çok önemli bir oyuncu. Kenarda her zaman görev almaya hazır bir şekilde bekleyen tam bir profesyonel. CSKA 3 yıl için 4 milyon euro önermiş.

Arroyo'yu da ikinci sıraya koyarım Erceg'in ardından. Nba'de bile baya bi talibi vardır diye tahmin ediyorum.

Ancak Hawkins, Bonsu ve Dudley'i tutabilirlerse hala iyi bi iskeletimiz olur. Tutku Açık veya Engin Atsür'den birisi de Arroyo'nun yerine alırsak ilk 5'imiz hala gayet iyi olur. Ama esas sorun belirsizlik. Şuan hiç bir yöneticinin basketbol takımıyla ilgili bir çalışma yaptığını sanmıyorum. Varsa yoksa stat.

Maxim Tsigalko dedi ki...

@selman özçelik
Bu arada eline sağlık abi.

Adsız dedi ki...

Göz göre göre dağılmak üzere olmak o kadar can sıkıcı ki... Hadi Erceg'in CSKA'ya gitmesine birşey diyemem,kim olsa CSKA'ya evet der,sonuçta halihazırda en gözde ve görece olarak en iyi takım. Yıllık da 2 milyon diyolar. Kim olsa gider yani. Ama Bonsu olsun,Arroyo olsun,kaptan Hawkins olsun bunların gitmesi çok can sıkıcı olur çok. Gerçi ben Bonsu'nun Erman Kunter'den dolayı ayrılacağını düşünmüyorum. Biraz bi bakındım da Erman Kunter'le Fransa'dan tanışıklığı ve iyi bir ilişkisi varmış Bonsu'nun. Ama şu da bir gerçek,Hawkins'in ve Ersin Dağlı'nın peşini Ergin Ataman kesinlikle bırakmayacaktır adım gibi eminim. Hatırlıyorum da geçen sefer bizden Efes'e geçtiğinde o uzun saçlı malzemeci abi dışında takımda kim var kim yok Efes'e taşımıştı ve dağılmıştık. Umarım bu sefer dağılmayız,gerçekten bu sene Euroleage'de oynayacak bu basketbol takımına çok ihtiyacımız var.

Dış transfer konusunda ise ben pekte endişeli değilim açıkçası. Yeterki sponsor bulunsun,iyi bir sponsor bulunmasa bile yönetim elini taşın altına koyup basketbol takımına yatırım yapsın. Sonuçta bu takıma 11-12 milyon dolarlık bir yatırım sağlam bir kadro için yeterli gibi gözüküyor -ki bahsettiğimiz meblağ quaresma,simao,almeida,holosko'nun aldıkları maaşlar kadar. Yolla gitsin gereksizleri,baskete akıt o parayı.

Bu sene NBA'de çok sağlam bi Free Agent dönemi var,ordan araştırabilinirse çok ekmek çıkacağının kanaatindeyim. (Unutmayalım Arroyo free agent'ken alındı.) Ayrıca Fransa'da ciddi anlamda bir Erman Kunter gerçeği var. Oradaki oyunculara ve piyasaya çok hakim. Bize hertürlü yararlı olacak ve maliyeti uçuk olmayan oyuncular getirecektir inancındayım. Yeterki yönetim basketbol takımına önem versin,tek gündemleri Ekrem Dağ,Olcay Şahan,Milangaz,TT Arena vs. olmasın...

Nedim

Adsız dedi ki...

Bu arada biraz uzun yazdığım için video'yu unutmuşum o arada :) Yine çok güzel bir video hazırlanmış,yapanın ellerine sağlık.

Nedim

Adsız dedi ki...

kusura bakmayın ama bu taraftara herbişey müstehak. sameti hiç sevmem. ama akıllı bi iş yapıp küyedi ve tayfasını gönderme kararı almış. hala taraftar "küyediyi kimse gönderemez" diye inliyor. ortada herangi ciddi icratı vede "beşiktaş vuruşu" olmamasına raamen. beyin bedava nasıl olsa.

onu da geçelim madem. sahaya zıçsa şükür diyecek adam çok nasılsa. ben 3 tane aldım ama feda 77binmiş. hatta 10 tane alan tanıdığım var ise bu konuda hesap yapmama gerek varmı.

artık barçalıyım. dolayısı ilen bu blog bundan sona umrumda değil. kalın salıcakla.

kkkam dedi ki...

Valla içim yanıyor Bonsu'yu Arroyo'yu Hawkins'i Dudley'i Erceg'i bsşks takımlarda görmek hele ki diğer türk takımlarında görmeyi yüreğim kaldırmayacak .

3 kupalı takım sponsor bulamıyor şaka gibi

Yorum Gönder

Ara