.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Haziran 2012 Pazartesi

Bugün Günlerden Şampiyonluk!!!

Bu takım şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Bugün de hak ettiğini alacak.



Not: Poster, Beşiktaş Dergisi'nin bu ayki hediyesidir. 

22 Yorum:

Adsız dedi ki...

O maçın sonunda sahaya şişe atan geri zekalının ta amına koyayım mal herif.

Oh be. Mis gibi mac oldu, cok da guzel bitti o su atan dangalak haric.

Yalniz saat oldu 11. 12'de balkabagina donusuyoruz. Prens gelip ayakkabiyi arayacak mi bilmem. Arar umarim.

Adsız dedi ki...

su atan dangalaklar değişmeyecek. çok da doğru değil ama maalesef önlemenin tek yolu var. yanındaki düzgün beşiktaşlılar adamı tutup yaka paça dışarıya atacak. bunlar başka dilden anlamaz çünkü. bu şekilde böyle dangozlar önce kendi takımının oyuncusu son derece kritik faul atışları kullanırken susmayı öğrenecek, sonra da bırakın sahaya bir şey atmayı gerekirse en centilmen seyirci olmayı da ezberleyecek.

bıktım lan bu gerzeklerden.

theotheo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
theotheo dedi ki...

yeni teknik direktörümüz hayırlı olsun. sven goran erikson.

Adsız dedi ki...

altınsay haberi de şampiyonluğun üzerine gitti. şu günde yaptıklarına bak adamların ya. en çok da altınsay'a kızgınım, her kötü sıkıştığında kaçıp gidiyor ya da elini taşın altına koymuyor. ha yapmak zorunda mı değil ama dışarıdan ahkam kesmesin.

theotheo dedi ki...

altınsayı gönderdiğimiz iyi oldu. bu herifler bi tane arsenal belgeseli falan izliyor, hadi arsenal gibi olalım hesabı yapıyolar. ulan arsenal dünyada bir tane başka örneği de yok. her ülkenin her futbol kültürünün kendine özgü dinamikleri var.

ama hoca tercihi bence hatalı. eriksonu 3 milyon eurodan aşağıya getirebileceğimizi düşünmüyorum.

Adsız dedi ki...

@theotheo

küçük adamlar kişilerle, orta halliler olaylarla, büyük düşünenler ideallerle uğraşır. görünen o ki arsenal, eriksson derken sen ilkinde kalmışsın güzel kardeşim. biz ise altınsay'ı 3. aşamaya geçtiğini görüşleriyle kanıtladığı için sevmiştik.

bana sorarsan yd bile fazla senin gibi düşünenlere. dernekçi yöneticilerin düzenlediği bilmem ne beşiktaşlıları gecelerinde söylenen şarkılarla coşman dileğiyle.

ha bu arada, "bi tane arsenal belgeseli falan izliyor" diyerek yazdıklarının 10 da birini bile okumadığını kanıtladığın insanlar hakkında böyle rahat konuşabilme durumun bu son 8 seneyi de gayet güzel açıklıyor aslında. "vurucam kırbacı" vaziyetini yani. ne diyeyim. müstehak.

mustafa

theotheo dedi ki...

ya siz böyle birini kahraman yapıyosunuz kafanızda öyle sürüp gidiyo. ekşi sözlük gençliği.

leyla ile mecnun diye sikkonun ötesinde bir dizi var mesela, ulan millet ayılıp bayılıo. ibrahim altınsay bugüne kadar hangi kulüpte ne gibi bir başarıya ulaşmış. ne gibi görevler almış, bana açıklar mısın?

yazı yazmakla olsaydı bu iş. burda shelbyl kolpası falan var onları getirirdik devamlı yazıo adam.

Adsız dedi ki...

@theotheo

yılmadan ve usanmadan yazdığımı teyit ediyorsun ya daha ne diyeyim. yahu sanane milletin izleyip beğendiği dizilerden. bundan bahsedip direkman altınsay'a geçmişsin bir de. bir sonraki hamle olarak altınsay'ı ele alıp yediğimiz sucuklarda at tırnağı bulunmasından bahsetmeni sabırsızlıkla bekliyorum.

madem seçilen isimlerde daha önceki kanıtlanmış başarılar vs işlerine girdin, bu kulüp yd yönetiminde lucescu'yu, tigana'yı ve del bosque'yi sallamasyon haber yapanlara dahi yedirdi be güzel kardeşim. üstelik bunların hepsi gözünün olanca görebildiği şekilde oldu. ama gördüm ki tutup burada hala sıkılmadan "yd olsaydı uefa borcu ödenirdi" diye dahi yazdın. bir karar ver de anlayalım o halde. oynarım sağa dönerim, coşarım sola kaçarım. ee?

halen de tek derdin isimler. sana göre kolpa olan shelby yazmasın o halde. bir tek sen yaz. zaten altınsay'ın 400 küsür yazısı var ama okumaya da gerek yok. bak bir zamanlar adolf diye biri vardı, bütün kitapları yakalım dedi. doğru demiş o zaman. yakalım da leyla ile mecnun dizisi de rahatsız etmesin milleti. ne öyle fantastik işler filan. koy ibrahim'i orhan'ı bak sorun filan kalıyor mu.

selamiçeşme'deki apartman komşum da bu diziyi seviyor. ben de gıcığım bu sevgisine. bi zahmet hallediverip sevdasından vazgeçirsen arkadaşı. hem sen sağ hem de ben selamet.

mustafa

theotheo dedi ki...

kim kime neyi yedirdi ak lan.

bu saydığın teknik adamların hepsi sizin gibi kolpacı taraftarlar yüzünden gitmiştir. ne çabuk unutuyosunuz lan, bosque'ye tiganaya ettiğiniz küfürleri.

ben sana net bişi söylüyorum kardeşim net. bana bir veri ver, ibrahim altınsay beşiktaşta başarılı olacağına dair ak. de ki şu kulüpte şunları şunları yapmıştır şu kulübün futbol komitesinde şu şu işleri yapmıştır. bağış erteni getir o zaman ak. böyle iş olur mu?

bak kardeşim bu dünyadaki kulüplerin tek kurtuluş yolu paradan geçiyor. fenerbahçenin son 10 yılda kaç kez şampiyon kaç kez ikinci olduğuna bi bak bakalım ondan sora konuşalım. sebep ne? babalar var babalar. adamların başkanı hapse girdi, fransa liginin gol kralını ceplerinden getirdiler. anlıyor musun kardeşim?

bu 5 yaş mantığından çıkın lan. kulüpleri kendinizle karşılaştırmayın. sen eminim şey düşünüyosun. ya bak benim borcum olmazsa kafam rahat olur, işime daha rahat konsantre olurum. kulüp yönetimi böyle birşey değildir. bugün 500 milyon dolar borcu olan takımlar 100 milyon dolar borcu olan takımlardan daha başarılı neden?

beşiktaşın hedefi küçülmek olursa o zaman bursaspor durumuna düşersin veya kayseri falan. iki tane dandik oyuncu yetiştir onları sat satama vs. 500 milyon tl borcu var bugün bu takımın, bak basketbolda 3 kupa getiriyo. fikret orman küçülmeye gitsin bakalım, o basket takımı küme düşmezse ben de ne olim.

lamhaltas dedi ki...

su guzel gunde su postun altinda bunlari mi tartisiyorsunuz? tutun kendinizi bir iki gun. tadini cikarin sampiyonlugun.

suc bu gece bu olaylari patlatanlarda gerci ama yanlisin pesine takilmanin luzumu yok.
--------------------------------
Helal olsun su takima. hepimizi yakamizdan pacamizdan tutup zorla salonlara, tv basina goturduler. cok uzun sure taraftari sirtlarinda tasidilar. sonra biz de daha fazla direnemedik peslerinden gittik destegimizi esirgemedik. helal olsun su sene oynayan morrison da dahil her oyuncuya.

simdi yonetimin sponsor sorununu hemen cozerek yapilanma icin ergin hocaya iyi bir butce sunmasi lazim. ha ergin hocaya buyuk takimlardan iyi teklifler var diyorlar. giderse de sirtimizda goturelim. haketti bunu. euroleague firsatini ruhu korumak sartiyla takimi guclendirerek olumluya cevirmeliyiz.

Haklisin theo'cum, ben surekli kolpa kolpa yaziyorum, benim yazdiklarimi yonetim hep gerceklestiriyor ve o yuzden bugun berbat bir durumdayiz. Ahahahaha canimsin ya.

Eriksson ve Altinsay haberlerine daha tam hakim degilim, bilahare degerlendirilir sonra. Yalniz Altinsay'in niye "yeterli destegi goremedigi" konusunda bir fikrim var, zira son 2-3 haftadir Besiktas ile iliskilendirilen isimler ve politikalar tutarsizdi.

Adsız dedi ki...

Eriksson transferi için yorumum (Kulübün şu anki durumuna cuk oturuyor):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=leRsWGF3mSc&skipcontrinter=1

kkkam dedi ki...

Ne desem boş 3 tane taş gibi euroleague takını eze eze şampiyon olduk benim için kazanılan türkiye kupası ve euro challenge cup o kadar önemli değil ama lig şampiyonluğu bir takımın nasıl kadrosundan maksimum fayda sağlayabilecği açısına da çok önemli.

Ayrıca o su atanı neyse...

Adsız dedi ki...

TBL şampiyonluğmuz camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Koç Ergin Ataman'ı, oyuncularımızı ve emeği geçen herkesi kutlarım. Bize üç kulvarda da yaşattığınız mutluluklar için gönül dolusu teşekkürler.

Ali

Adsız dedi ki...

İbrahim Altınsay hakkında ki görüşlerimi daha önce bu blokta yazmıştım ve 5-6 aya kalmaz istifa edeceğini de bekliyordum.
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=4772417004724515370&postID=7859023527881483031&isPopup=true
Benim için sürpriz olmadı. Daha öncede yazdığım gibi kendisinin Beşiktaşlılığını, Beşiktaş sevgisini tartışmam, lafta söyletmem. AMA, şu mutlu günümüzde istifa etmesi hiç yakışık almadı. Ayıp ettin Altınsay, hem şu anlamlı ve değerli şampiyonluğa hem de sana umut bağlamış onca Beşiktaş taraftarına.

Ali

cakmaktas dedi ki...

yok abi bizdeki kafalar boyle oldugu surece bizden bir "spor klubu" olmaz yani.Bu kisitli kadro ile 3 kupa kazanilmis bilmem ne olmus.Hala yok sen demirorencisin,sen altinsaycisin.Sevinmeyi kutlamayi dahi bilememek acaba bu cografyaya ozel bir durum mu yoksa biz besiktaslilara ozel bir narsistlik durumu mu bilemiyorum artik.Su entry ardinda konusulmasi tek gereken bu oyuncularin bu kimyayi nasil yaratmis oldugudur.Bu kimya, bu takim kimyasi nasil burada yaratilmissa ayni formulun cesitlemeleri butun Besiktas spor dallarinda uygulanmali.Bu yuzden ciddi ciddi dusundugum su ki, ergin Atamani bu klup kaybetmemeli.Belki oyuncularin 1 ini 2sini elimizde tutamayabiliriz ama ergin ataminin etin butundan yoneticilik bilgisinden, kocluk bilgisinden her seyinden faydalanilmali.Ben yari sezonda gelen ikili bu takima bu kadar cuk diye oturabilmisse burada tabi ki biraz sans vardir ama burada arastirma da vardir.Takima patlayici oyuncular dahil edilmistir.Yabancilar icinde 1 kaptan ayni zamanda buyuk cok buyuk bir profesyonel ve iki tane isyankar patlayici adam Arroyo ve Bonsu.Bakin Semih ile Bonsu nun karakterlerinin benzestigini goreceksiniz.Semih gidince iyi o zmn hadi onun yerine Omer Asik i alalim deseniz belki Bonsu etkisi gostermeyebilrdi.Neden daha kotu oyuncu oldugundan mi tabiki hayir.Sadece ve sadece takim ici tutkallarin sayisini artirma meselesi.Ergin ataman i buyuk besiktasli, besiktasin cocugu klasifikasyonuna sokmadan cok iyi bir yonetici-antrenor olarak mutlaka ve mutlaka uzun yillar takimda tutmak lazim

cakmaktas dedi ki...

ille de diyorsaniz bana futboldan ornek var arkadas bizim dilimiz budur. ataman bir van gaal bir guardiola bir bielsa degildir. o daha cok bir mancini bir maurinho edasindadir. yani bizim romantik besiktaslilar-ben de o gruba dahil olmak uzere- o yuzdendir ki hala ataman i oyle cok sevmez

Ben Ataman'a ovgumu gecen ay yazmistim zaten: http://eksibesiktas.blogspot.com/2012/05/hoca-faktoru-kimya-ve-akl.html

theotheo dedi ki...

bak arkadaş. bu takımdan bu oyuncular gidecek, gittiği zamanda bu takıma arkasını ilk dönen sen olacaksın, belki de sorun burdadır ha? takım iyiyken iyi kötüyken siktirin. olabilir mi?

ben bunu 10 defa söyledim bu takımdaki yabancıların erwin dudley dışındakileri tutmak imkansız hale gelmiştir. seneye bu takım komple değişir. maçlara tekrar 10 kişi falan gelmeye başlar bu işler böyle.

biraz taraftar dönüp kendine bakıcak arkadaş. ben bu kulüp için naptım, napıyorum. kıçı kırık sümüklü sevgilime 500 tl lık hediye alıyorum ama 10 tl lik basket maçı bileti almıyorum. bunları düşünün. herkes bi tutturmuş yönetim de yönetim. 1200 tl kaç kişi verip kongre üyesi olacak.

eğer arsenal modelini alıcaksınız taraftar modelini alın bence. 7 snedir kupa alamayan takımın kombineleri mevcut sezonda bitiyor. her maç full oynuyorlar.

beşiktaşa en çok zarar veren bu taraftar profilidir yıllardır. beşiktaşın 109 yıllık tarihi başarısızlıklarla doludur bunda yönetimlerin hocaların ve taraftarların payı vardır bunu kimse gözardı etmesin.

eğer beşiktaş diyorsa ben avrupa da şunu yapıcam, türkiyede kupalara ambargo koyucam diyorsa eğer. taraftar biraz parasına kıyacak bu kadar basit.

Yorum Gönder

Ara