.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Haziran 2012 Salı

Beşiktaş Basketbol Takımı 2011 - 2012



Beşiktaş Basketbol Takımı 2011 - 2012 sezonunu üç kupayla birden tamamlayınca muazzam duygular yaşadığımız o sürece dair multimedya desteği şart olmuştu. Bu ihtiyacın bir kısmını karşılamak üzere o dönemi kapsayan bir video hazırladım elimden geldiğince. Maalesef Fenerbahçe maçlarına dair yeterli görüntü elimde olmadığı için ( Digiturkplay sitesinde Galatasaray serisinden itibaren full maçlar var ) kısa kestiğimiz o seriden istediğim derecede faydalanamadım.





besiktas 2011 2012 beko basketball league play off montage from selman on Vimeo.

13 Yorum:

Çok güzel olmuş elinize sağlık

NBA'de her oyuncu, takim vs. icin bir suru mix yapilirken "ya biz niye yapmiyoruz?" diye kiskanir, sonra da totomu kaldirmazdim.

Helal Selman, su Lig TV'nin Eurotrash sarkili sacmasalak mix'lerinin kalite olarak metrelerce otesinde olmus.

Lig TV demisken, hayatimda bu kadar kotu basketbol maci ozeti izlemedim ya, cok fena.

sozcelyk dedi ki...

@gkhntkn teşekkür ederim :)

@shelbyl

NBA montajları o kadar kaliteli ki izlerken bile insan mest oluyor. bizde maalesef ciddi bir kaynak sıkıntısı var. Digiturk'un kaynakları bu montaj için oldukça yetersiz. Bu mixleri bile zor edindim full kayıtlardan. Yine de elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım.

BJK4EVER dedi ki...

Ben demistim sponsorluk olayi yalan olursa hic sasirmam diye. Olmus maalesef....

fikret dedi ki...

çok başarılı olmuş..yanlız uzun süredir play off maçalrının full upload unu arıyorum.eğer digitürkplay den kayıt yapabiliyorsan (ki benim sanırım internet hızımdan dolayı iyi bir kayıt alamıyorum) full maç kaydı yapmayı düşünmezmisin?? benim gibi arayan çok kişi olduğunu biliyorum..yapabilirsen süper olur

sozcelyk dedi ki...

@fikret

teşekkür ederim öncelikle. play off maçlarının full kaydını digiturkplay kendi sitesinde paylaşıyor ancak teknik anlamda full olarak indirmek çok zor. ben montaj için sadece kendi belirlediğim bölümleri ekran videosunu alma şeklinde kesip aldım. tüm videoyu kesip almak, sonra onu convert etmek ve ayrıca internete yüklemek oldukça zahmetli iş maalesef:) hele ki ttnet'in 50gblık kotası varken indir bindir yapmak imkansız bir hal alıyor. şu şartlarda tek yol digiturkplay üzerinden izlemek maalesef.

Adsız dedi ki...

dostum iyi guzel de, emeklerine tesekkurler, video muthis de, sarkiyi begenmedim cok bayik, depresif. YAni son donem sarkisi sanirim, coldplay mi? Cok daha genel gecer gaz bir sarki daha iyi olurdu bence..

Ha diyecen ki, daha iyisini buyur sen yap, valla olabilir, goruntulerini kullanmaya izin verirsen.

sozcelyk dedi ki...

@adsız

Şarkı gary go - wonderful.Sky Sports'un sezon sonu EPL görüntülerinde de aynı şarkı kullanılmıştı bir de twitterdan bu olsun diye öneri gelince bunu kullandım. Wonderful teması da bana çok uygun geldi Bundan sonraki videolar için aha güzel parçalar önerirsen değerlendirir, kullanırım tabiki :)

Adsız dedi ki...

Neyse genks, ligtv den indireyim dedim, izinsiz kullanan, internete, youtuba koyana 25 bin dolar ceza veririz diye tehdit etmisler...

izin almis miydi? Yanlis anlama umurumda degil de boyle emek vermis etmissin basina birsey gelsin istemem, ismin de sanirim acikca yaziyor nick yerine.

sozcelyk dedi ki...

@adsız

kaynak belirtiyorum zaten ligtv.com.tr ve digiturkplay diyerekten. herhangi bir sıkıntı olmaz :)

Adsız dedi ki...

Neyse sen bilirsin, sarki olarak

Aqua Vitae
Nas ft Damian Marley - Strong Will Continue
Elton John - The measure of a Man
300 Violin Orchestra
Eminem - Till I Collapse

Adsız dedi ki...

Gayet hoş olmuş,yapanın ellerine sağlık. :)

Nedim

kkkam dedi ki...

Youtube ta izlemiştim daha önce çok güzel bir çalışma Celtics BIG PLAY OFF COMMERCIAL ile beraber izlediğim en güzel basketbol çalışması diyebilirim.

Yorum Gönder

Ara