.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Mayıs 2012 Perşembe

Helal Olsun!!!

Kulüp bunca batağın içinde yüzerken, yüzümüzü bir siz güldürdünüz. Helal olsun ulan hepinize...



35 Yorum:

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Gercekten helal olsun. Seneye yabancilara hic dokunmadan ilk 5 baslayabilecek seviyede 2 yerli takviyesiyle Euroleague'e gidilmeli.

hylozoic soil dedi ki...

winner mentality ve Besiktas - bu ikisi yan yana gelince oyle mutlu oluyorum ki. Insallah sali gunu sampiyonuz.

theotheo dedi ki...

başarı gelince helal olsun. başarısızlık olunca demirören. nasıl iş lan bu.

Adsız dedi ki...

pazar ve salı Abdi ipekçi'yi yıkalım artık! Sonuna kadar haketti bu çocuklar...

Adsız dedi ki...

@theotheo

ben sana başka bir örnek vereyim,

futbol şubesi EVRAKTA SAHTECİLİK ve borçların ÖDENMEMESİ (borç antepe olunca ödemesini bilmişiz) yüzünden avrupadan men yiyince ortada olma, basketbol şubesi başarı kazanınca "demirören kurdu bu takımı" diye ortaya çık.

theotheo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BJK4EVER dedi ki...

Insallah bu takim bir arada tutulabilir ve seneye bu kadroyla devam ederiz, bu kadro bozulursa yazik olur.

Seneye Arroyo'nun NBA'ye donme ihtimali var. O giderse saglam bir guard alinir. Onun disinda Kemp'in yerine bir sutor alir, diger yabancilar kalir, 6. yabanci olarak da kalipli gercek bir 5n umara sart, 4'ten bozma Bonsu ve Dudley ile Euroleague'de zorlaniriz.

Bu kadronun yanina 2 kaliteli yerli gelse (Engin Atsur, Baris Ermis, Birkan Batuk, Nedim Yucel, Cevher Ozer, Umit Sonkol) yeterli olacaktir zaten, Can Akin'in donusunu de hesaba katarsak.

Maxim Tsigalko dedi ki...

@theotheo
abi yapma etme, ayıptır yahu!! hep beraber şu anın tadını çıkarmak varken demirören nereden çıktı şimdi. her gün yaşadığımız mutluluklar değil ki bunlar böyle bi anda yerle bir edelim..

Maxim Tsigalko dedi ki...

Barış Ermiş ve Nedim Yücel çok faydalı olur şu takıma. Tam ihtiyacımız olan adamlar.

theotheo dedi ki...

@bjk4ever

bu takım bozulmasın ayakları özellikle basketbolda yalan bişey. çünkü genelde her sene takım komple değişiyor. bunu bir arada tutmanın da bir yolu yok. döner ustası gibi oyuncular 10 lira fazla verilse başka takıma gidiyor. bu iş öyle olmaz. romantikliği bırakmak lazım.

onun dışında wruce kardeşim. demirörene vurun devamlı. e kardeşim yiğidi öldürde hakkını ver biraz da dimi?

GOKHAN dedi ki...

Bugün bir kez daha anlaşıldıki theotheo Demirören'in ta kendisi...

BJK4EVER dedi ki...

Bizim gibi toplama takimda degisiyor evet, biz cunku 2 yillik sozlesme bile yapamayacak bir takimiz. Ancak buyuk takimlarda (bkz Siena, Barcelona, Efes, FB Ulker) takim o kadar degismiyor. Oyunculara gereken parayi onerirsin, 1 sene daha kalirlar, bu kadar basit. Elbette oyunculara simdi kazandiklarinin daha yuksegi teklif olarak gelecek, ancak sen oyuncunun hakkini verirsen kalir. Boyle bir takim olmusken, bu seyirciyle, bu basariyla oyuncular gitmek istemez, ilk tercih BJK olur, ozellikle EL olayindan sonra. Bu takim havasini baska bir yabanci kadrosuyla mumkun degil yakalayamayiz, onu bilir onu soylerim.....

theotheo dedi ki...

ya bunun sözleşmeyle bi alakası yok kardeşim. bu avrupa basketbol piyasasının dandikliğinden kaynaklanan bi durum. 5,6 tane kulüp var başı çeken, basketede en çok parayı ayıran kulüpler onlar. onlar götürüyor işi. şu anda euroleague bok püsür kupaların prestiji yerlerde. avrupa basketbolu çok büyük bir devrim gerçekleştirmek zorunda.

Gökhan dedi ki...

theotheo siktir git birader, adamın keyfini kaçırma.

senin yıllarıdr götünü yaladığın şerefsiz, sahtekar herif var ya, o herif sezon başı paraları ödenmediği için kulübe ihtar çeken serhat, bekir ve cüneyt'i yaz aylarında köle gibi günde 3 idmanla çalıştırıyodu.

o serhat bugün türkiye kupasını kazanmamızı sağlayanların başında geliyor.

siktir git trollüğünü başka yerde yap, bu takım götünü yaladığın yavşağa rağmen şampiyonluğa koşuyor.

theotheo dedi ki...

ya senin gibi bir ***** herifin bu blogda yeri yok.

benim kim olduğumu herkes biliyo. senin annen trollse onu ben bilemem. sütçüye sormak lazım.

Mete dedi ki...

Önümüzdeki yıl EL'de olacak bu takıma başka sponsorlar da bulunur artık. Yd'ye ait hiçbirşey kalmasın bu kulüpte.

Maxim Tsigalko dedi ki...

Çok affedersiniz ama bizim kadar kendi kendini siken taraftar yoktur bence. Şu güzel günde konuştuklarımıza bak.
@theotheo yiğit dediğin yd ise öldürürüm, hakkını falan da vermem. Sene başından beri bir çok basket maçına gittim yd'yi D-Will'in ilk maçı hariç tribünde görmedim. O maçta da orada mıydı emin değilim. Geldiyse de şovunu yapmak için gelmiştir. Bu takımın Beşiktaş kısmını günahı kadar umursamamıştır, sadece Milangaz tarafı vardır onun için.

Onun dışında seneye kadroyu korumak çok zor olacak. Özellikle Erceg'i almak isteyen çok takım olacaktır. Bizim verdiğimiz paranın 2-3 katını verenler olur Avrupa'da.

lamhaltas dedi ki...

theo theo hosgeldin bayadir yoktun ortalikta. farkli gorusler seviyeli tartismayi bildigimizde iyidir.

@theotheo

su gunlerde futbolda yasanan rezaletin uzerine kimsenin yd'nin adini duymaya tahammulu yok o bakimdan agresiflesen arkadaslari anliyorum. demirorenin 8 senedir yaptiklarini dusununce su anki durum saatin gunde iki kere dogru gostermesi gibi bir durum. su takima ne kadar akli girdisi olmustur dersek bence olmamistir. son birkac senedir bu takimin oyuncularinin paralari odenmemis ve bildigimiz o rezaletler yasanmistir (bkz haluk yildirima yapilan ayip, serhat cetin ve 2 oyuncumuza yapilan ayip vs) bu sene ise bizzat erdogan demiroren basketbol takimi sponsorluguyla ilgilenmis ve maddi bir sorun yansimamistir.

demiroren bu kulubu oylesine tahrip etti ki onunla ilgili olumlu seyler olsa bile verdigi zararin yaninda devede kulak kalir.

Adsız dedi ki...

Ya biz at gözlükleri ile bakmayı beceremiyoruz ya da theotheo atın ta kendisi..farklı görüş falan da değil onunki, YD bu takıma ne kattı demiyprum sadece soru şu getirdikleri ile götürdükleri arasındaki oran ne? Bu dediğin şunun gibi, arabayla hızlı, dikkatsiz gidiyorsun, ehliyetin de yok, tüm meydana giriyorsun hışımla, ama arabanın motoru sağlam diyorsun ki pişkin pişkin ama bakın araba hala çalışıyor..

JimmyLue dedi ki...

Boyundan çok daha büyük işler yapan, yapmaya da devam eden,özgüveni her geçen maç daha da yükselen bir 'street spirit' takımımız var.

Üzerine düşeni fazlasıyla yapan tribünlerimiz -10,15 dk gecikmenin sebebi malumunuz zavallıların haftaiçi maçını 19:00 'a alması-

Theo denilen varlığı ciddiye almamanızı öneririm.O da bu şekilde kendini kabul ettirip, egolarını besliyor.

WiLdHoney dedi ki...

Arkadaş,
Böyle bir zamanda bile bu yüreği kocaman adamların yaptıklarıyla keyifleneceğimize, hala YD öle YD böyle diye kendimizi tatmin ediyoruz.
SOnuçta adam gitti ve devri bitti, sarsıntıları devam ediyor olsada, geleceğe bakalım ve bugüne yazık etmeyelim. Tebrik edelim bu takımı ve Pazar günü Beşiktaş'ın günü olsun...

strwind dedi ki...

@Wruce Bills
Ercegi tutmak zor olur da hawkinsi ne olursa olsun kesin tutmamız lazım.

Pamukk dedi ki...

oğlum bak git!

Adsız dedi ki...

yine liseli bloguna döndü burası.. sinirlenmemek için buraya bakmamak farz oldu yine iyi eğlenceler size..

BJK4EVER dedi ki...

@strwind

Zor falan olmamali. Seneye EL'de olacagiz, bu oyuncular tam takim olmus ve muhtemelen seneyi 3 kupayla tamamlayacak, yani psikolojik olarak burada cok mutlular. Su anki piyasada zaten Yunan takimlari buyuk paralar harcayamaz. Anca Siena, Barcelona, CSKA vs cok cazip gelebilir oyuncularimiza, digerleri degildir muhtemelen. Gayet basit, parasi neyse verip tutacaksin arkadas, 2+2=4. Millet agzinin suyu aka aka bakiyor takimimiza ve oyuncularimiza, bu ruhu yakaladiktan sonra birakmayacaksin.

strwind dedi ki...

@BJK4EVER
Parasını verirsen zaten tutarsın abi orda bir sorun yok takımda mutsuz oyuncu zaten yoktur. Sorun şu ki mesela zoran iki katını istedi bu parayı verebilecek miyiz? Bu seneki bütçemiz zaten az değil yani bütçeyi de arttırmalı burada iş tabii yönetime düşüyor milangazla devam edilecek mi belli değil yönetimin bu seri bittikten sonra hemen bu işe el atıp halletmesi(artık devam mı edilir başkası mı bulunur) lazım yoksa kaparlar bu adamları, zor olan kısmı bu. Neyse bunları maçlar bittikten sonra konuşmak daha uygun olur.

gnyz dedi ki...

'theotheo'yi getirin bana' derken şaka yapmıştım lan. 31 olsa çekilmez kendisi.

Gencler, Turkiyeliler olarak sinir bozan palavralari goz ardi edebilme yetisi kazanmis olmamiz lazim simdiye kadar. Birakin oynasin cocuk, zarar gelmez, bosuna sinirlenmeyin.

theotheo dedi ki...

valla siz herkes kendiniz gibi düşünsün istiyorsunuz. o zaman bunu internete açmayın, veya blogu private yapın kendi adamlarınız bağlansın sadece. asıl geri kafa burda zaten de neyse.

konumuza gelirsek o seviyesiz arkadaşa haddini bildirmek gerekirdi. herkesten özür diliyorum.

onun dışında bakın demirören mükemmel bir başkandır falan demiyorum. benim nezdimde de kötü bir başkandır, aynı seba, bilgili ve daha öncesi gibi. sportif başarısızlık bağlamında bakarsak sanırım en başarılı başkan olabilir toplam kupa sayısına bakarsak bilmiyorum. ekonomik anlamda mükemmel türk hocalarla birlikte beşiktaşı çökerttiği kesin. ancak demirören başta kalsaydı beşiktaş uefa'dan bu cezayı almazdı bunu böyle bilmemiz lazım.

bugün sizin arkanızda durmamız gerekir dediğiniz fikret orman, gelir gelmez, hiç gereği yokken, carvalhal'ı gönderip, tayfurla 1.5 sene sözleşme imzalamış ardından tayfuru da gönderip, gittiği yabancı hocalardan tokadı yiyip, samet aybabayı ikna çalışmalarına başlamıştır.

kötüyü kötüyle değiştirmeyin. tek söylediğim bu.

Uzak Galaksiden Niyazi dedi ki...

@theotheo

"ancak demirören başta kalsaydı beşiktaş uefa'dan bu cezayı almazdı bunu böyle bilmemiz lazım"

Bunu niye böyle bilelim ki? Nasıl ispat edebilirsin? Fikret ormanın basiretsiz olduğunu iddia edebilirsin haklısındır da belki ama böyle bir paralel evren teorisi üzerinden yd ile karşılaştırman oldukça saçma olmuş.

Adsız dedi ki...

ortada kabak gibi bir gerçek duruyor. o da zat-ı muhteremin kulübü ota boka batırıp kaçtığı. ama nedir olay? “ancak demirören başta kalsaydı beşiktaş uefa'dan bu cezayı almazdı bunu böyle bilmemiz lazım”. peki önümüzde durmayı bırakın yüzümüze çarpan böyle bir gerçek dururken hayali ve kanıtı olmayan bir cümleyi, hem de sonunda “böyle bilmemiz lazım” diyerek kesinleştirdikten sonra, bunu eleştirenlere “siz herkes kendiniz gibi düşünsün istiyorsunuz” denilmesini mi anlamamız gerekiyor.

o zaman nasıl olsa sallaması bedava: “demirören kalsaydı beşiktaş mars'ta oynamaya başlar ve orada kesinlikle şampiyon olurdu.” ya da “demirören bir 8 sene daha otursaydı en az 5 defa şampiyonlar ligini almıştık. hatta bunu böyle bilmemiz lazım”. hoca, tren raydan çıkıp istasyona çarpmış, ama bir gidebilse fezaya varırdık diyorsun. diyorsun da, hadi yeni yönetimin topu topu 2 aydır başta olduğunu göz ardı etmeni de geçelim, uefa teftiş raporunun tarihini nasıl es geçebiliyorsun ben onu anlamadım.

Adsız dedi ki...

devamı

madem züper hatta über ötesi demirören parasıyla şak herşeyi hallediyordu, o vakit bi zahmet o raporda yazılanları okusaydın da, yaklaşık 6 aylık oyalamadan sonra dahi ödenmesi gereken transfer ücretini geç ödeyip resmi evrağa yanlış beyan yazıldığını görseydin. o da zapo için, komediye bak. olması gerekenden fazla verip transfer ettikten sonra kurtulmak için ücretini ödemeye devam ederek başka bir kulübe gönderdiğin, sonra da kendisinden gol yiyip üstüne kaymak misali bir de tribünlerine hareket çektirdiğin adam. hani böyük başganın parası vardı ve bununla herşeyi çözebiliyordu? tam bir sene öncesinde ödeyip kurtulsaydı ya. üstüne o raporda bir de ne diyor, “beşiktaş kulübü uzun vadeye dayanan alacaklarına karşılık hatrı sayılır bir dönemde (yıllardan bahsediyor) kendisine başvuran kulüplere yanıt dahi vermemiştir”.

daha hala bu süreci ve içindekileri savunabilenlere kapak kelimesi başka nasıl bir anlam ifade edebilir bilmem gayri.

Adsız dedi ki...

Theo ya devlet bakmış zamanında..

JimmyLue dedi ki...

@Adsiz

keske adin olsaydi ya :)

Adsız dedi ki...

@JimmyLue hangi Adsız. + gerçekten cahiliyetimden soruyorum kusura bakma. isimlere ihtiyacımız var mı.

Yorum Gönder

Ara