.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş Milangaz (0-1)



Çarşamba / 20.30 / Fenerbahçe Ülker Arena / Nuran-Ergüler-Şakacı

11 Yorum:

ozzy dedi ki...

Ersin Dağlı'nın bu maçta da oynamayacak olması, taraftar baskısı ve bonsu'nun muhtemel erken faul problemine girmesiyle kazanmamızın mucize ötesi olacağı bir maç olacak.

mucize nasıl olur?
arroyo nadiren sergilediği süperstar kimliğini ortaya koyar,
kemp artık katkı vermeye başlar,
yerlilerden minimum 20 sayı 10-15 ribaunt çıkarabilirsek,
bir de faulleri atarsak kazanabiliriz.

ama gerçekçi olmak gerekirse serinin akatlara taşınacağını düşünüyorum ve herşey son maça kalacak.

fromida dedi ki...

Kayıtlara geçsin. Kazanacağız. Bu takım büyük bir takım. Bu takım lider karakterli bir takım. Bence ilk 2 çeyrekte çok iyi oynayıp FBU'i paniğe sevkedeceğiz sonrası da kendiliğinden gelecek zaten. FB seyircisi takımından hoşnut değil özellikle Coachlarına sırt çevirmeye çok hazırlar. İlk yarıda ağırlığımızı koyarsak seyirci takımın aleyhine olabilir. Bu mesajı normalde son derece pesimist olan biri yazıyor...

Adsız dedi ki...

tüpçü nerde hacı?

Pamukk dedi ki...

bu kadar hakem aglamasına kazandırmazlar bize maçı

cakmaktas dedi ki...

dudley oynuyor bu macta,dudley-bonsu-pops uclusunden bulucagimiz 50+ sayi bize maci aldirir.bu macta savunmayi bir vites artirirz

BJK4EVER dedi ki...

Dudley'nin oynayacagini yeni ogrendim, cok sey fark ettirir bu bence.

Bu macta isimiz zor olacak, hakemlerden cok tarafli bir yonetim bekliyorum N.Karakas'in (utanc verici) aciklamalarindan sonra. Bugun olmasa da hafta sonu isi bitirecegimize eminim ama, Akatlar'da kesinlikle mac vermeyiz.

Bu aksam ise serbest atislarda ve 3 sayi cizgisinden cok dusuk atmazsak, rakibin ilk periyottaki muhtemelen yuksek temposuna cevap verebilirsek kazanmamiz imkansiz degil.

Biliyoruz ki bizim ilk 5'imiz onlarinkinden ustun, bizim oyuncularimiz daha formda ve oyunun son dakikalarinda dogru hamleyi yapabilecek iyi bir kocumuz var.

BJK4EVER dedi ki...

Senin kaynagin ne bilmiyorum bu arada ama sanirim Ersin yine yok;



Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Fenerbahçe Ülker ile mücadele eden ve 1-0 önde olan Beşiktaş Milangaz’a Ersin Dağlı’dan müjde geldi.

BJK TV’den Kubilay Keçeli’nin haberine göre; kontrollerden geçen yıldız pivotun gerekli olması halinde serinin son maçında sahada olabileceği belirtildi. Kasığı atan Ersin Dağlı, ikinci maçta ise forma giyemeyecek.

Uğur B. dedi ki...

Gözüne (!) girsin fener, bu iş burda biter.

tearkan dedi ki...

zor oldu; ama kazandık. kazanamasak da içerideki üçüncü maçı ekstra şeyler olmadıkça alacağımızdan emindim. fener iyi yerli kadrosuna rağmen rezalet yabancılarla oynuyor. gist, anca kendine oynayan ukic, vidmar, bogdanovic'e karşılık hawkins, bonsu, arroyo cidden ağır fark yarattılar. (oynayabilse erceg de bi boy büyük gelirdi) hatta maç içerisinde bi ara yenilsek, seri uzasa da dudley'in gs serisine yetişmesi kesinleşse diye düşündüm ciddi ciddi. dudley olmayınca erceg'in aldığı süreler de kısıtlanıyor maalesef. ayrıca takımın hücum opsiyonları da azalıyor. erceg'in dışarı çıkıp şut tehditi yaratması ve savunmayı bozuşlarından mahrum kalıyor beşiktaş. bu maç hawkins bu işi iyi yapsa da ondan da her maçta bu kadar uzun süre sahada kalıp bu kadar ekstra performans göstermesini beklemek olmaz.

şu iki maçta (eğer dudley de iyileşmezse) arroyo, bonsu, hawkins ve serhat'ın aldığı süreleri düşününce gs serisi çok daha zorlu geçecektir. takım daha yıpranmış olacak, gs fenere göre (bence kadrosu kötü olsa da)daha takım, ayrıca spahija-mahmudi kıyaslaması düşünülünce ciddi koç avantajına sahip.

euro challange finalinde chalon alan savunmasına dönünce çok zorlanmıştık. mahmudi de iyi bilir bu alan savunması işini. bu nedenle kemp'in baya bi silkinmesi de çok önemli bizim için.

fromida dedi ki...

Süpürdük gitti aga...

fromida dedi ki...

yalnız iki numaradaki yorumumu kesin artılayın bakiiim...

Azıcık övüleyim :)

Yorum Gönder

Ara