.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Nisan 2012 Pazar

EuroChallenge Şampiyonu Beşiktaş!

Yazı sonra gelecek, ama şimdilik şunu söyleyeyim. Benim için maçın adamı Erceg idi, Mensah-Bonsu'yu burun farkıyla geçerek.

Güzel maç, güzel direniş.

8 Yorum:

Yürüyün beee , o demirören logosu bile kirletemez lan bu başarıyı , helal olsun laaan ...

bonsu'ya,erceg'e , serhat'a , Ergin Hoca'ya hepinize helal olsun lan.Deron gittikten sonra kıçını kaldırıp bir maç izlemeye gitmeyen bana da süper kapak olsun ...

Beşiktaş seninle ölmeye geldik Beşiktaaaaaaşşş !!!!

Batistuta35 dedi ki...

Aynen benim oyum da ercege, çok çok akıllı oynadı.3lük mü lazım oldu attı,2 lik mi gerekti attı,, faul attı gerektiğinde çok akıllı taktik faulleri yaptı. helal olsun tüm takıma başta ergin ataman olmak üzere. KUPA BİZİM!!
--tek sevimsiz ayrıntı kupanın şeref yalçının eline gitmesiydi--

WiLdHoney dedi ki...

Erceg, takım düştüğü anlarda takımı ayağa kaldıran adam oldu, maçın adamı olmayı haketmişti fakat istatistikler Bonsu'yu gösterdi. Her ikiside fazlasıyla haketti.
Bu kupa'nın tüpçü'nün gidişiyle gelmiş olması beni mutlu etti.
tüm takıma ve teknik ekibe çok teşekkürler...

Adsız dedi ki...

ekstradan tekerlekli sandalye takımımız da avrupa'da kupa kazandı: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52144/

bu ergin ataman neymiş böyle

Pamukk dedi ki...

bence de ERceg

QuaresmA dedi ki...

Neyse kimin olduğunun bi önemi yok da, sırf Bonsu'nun varlığı sayesinde rakibin kaçırdığı turnikeleri bloklanmış şut gibi saymak lazım, her ne kadar istatistik kağıdına yansımasalar da - ki bu da yaklaşık 5 blok falan eder herhalde :)

Tek sıkıntı çok hücum ribaundu aldığımız gibi çok da verdik. Bu yüzden çok üçlük yedik. Bu ikili o kadar ribaund almasına rağmen savunma ribaundlarında sıkıntı yaşadık. Neyse ki hücum ribaundları iyi çalıştı. Zaten Türkiye'de pota altlarını yeterince domine edebiliyoruz. Bana kalırsa biz, Galatasaray veya Banvit şampiyon olacak.

alper dedi ki...

Demirören in Milangazı olmasaydı sponsor kupayı alamazdık..:))

Tamam ulan vurmayın kaçıyorum sözümü geri aldım.Söz söylemeye teşebbüs ettim sadece bloga bile yansıtmadım tam olarak zaten.

Maçın adamı Erceg ti bencede.

Yorum Gönder

Ara