.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Nisan 2012 Cumartesi

Aşmış Yemiş Bitirmiş Final / TS - BJK

[Buraya resim konulacaktı da neyse]

Cumartesi / 19.00 / Bülent Yıldırım

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Marek Cech, Colman, Zokora, Adrian, Olcan, Volkan Şen, Halil Altıntop


Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail Köybaşı, Ernst, Fernandes, Necip, Simao, Quaresma, Mustafa

16 Yorum:

Adsız dedi ki...

biz çekilsek bu süper şeyden, avrupa ligine de gitmesek daha iyi olur gibi.

Adsız dedi ki...

kendisinden zaten cacık olmaz da, sırf ismi kontraatak oyuncusu olan bir adamı golü yedikten sonra, yani trabzon'un kapanıp kontra arayacağı bariz bir durumda oyuna alan bir td'nin futbol adına neyi bildiğini merak ediyorum.

hocanın da ötesinde, egemen ve fernandes dışında bu takımda beşiktaş'a oynamayı hak eden bir oyuncu mevcut değil.

bu arada maçtaki topun sahibi quaresma imiş bunu da gördük. böyledir bu tip adamlar. ne demişti zamanında başka bir aklı evvel: "yıldız yapmayacaksın yıldız olacaksın".

Adsız dedi ki...

barça'nın oynadığı oyuna "ne bu ya hep pas hep pas, zevk vermiyor" diyen futbol bilginleri (!) pragmatik, makyavelist ve opurtunist morinyo'nun sonuç almak için takımını barça maçlarında nasıl iğrenç oynattığını da görüyordur umarım. real'in oynadığında hangi futbol var lem.

zavallı franco'nun takımı.

Adsız dedi ki...

aq besiktas
hala madrid

Adsız dedi ki...

madrid = fenev.

lig maçlarında hakemlerin verdiği sütten faulleri alamadıklarını dahi belli ediyorlar bu maçta tepkileriyle.

sadece pepe ile marcelano'nun varlığı bile anti-madrid olmak için yeterli.

Adsız dedi ki...

yere yatsanaaa yere yatsanaaa christiano ronaldo yere yatsanaaa.

full rezillik.

bw1903 dedi ki...

en başta bir tahmin bulunmuştum sanırım gerçek olacak; 6 da 0

Adsız dedi ki...

teknik olarak 6'da 6.bakış açısına bağlı.

kalan 4 maçı kaybetsek hepsini kazanmamızdan daha çok sevinirim.en azından kadronun tam anlamıyla bi "enkaz" olduğu anlaşılır, emanetçinin teki çıkıp "beke ihtiyacımız yok" tarzı açıklamalar yapamaz.

TWAS

Adsız dedi ki...

benim en büyük korkum, bu aralar bolca artan ergen taraftarın "yıldız" diye isimlendirdiği şahsiyetler için yönetime baskı yapması ve bu yüzden de gereken neşterin tam olarak vurulamaması. 1300 metre koşan kanat oyuncularını bağırlarına bastıklarına göre bu durum hiç de sürpriz olmaz.

fikret başkan operasyonu yaparken bu tür tepkilere kulak asmamalı.

Adsız dedi ki...

takmışsınız bi quaresma ve portekizlilere.. bakıyoruz necibe kaç golü kaç asisti var ? taptığınız ernstin kaç golü kaç asisti var acaba ? koşan mücadele eden velinin ? melo-selçuk ikilisi öyle veya böyle duran top filan 23 gol attı.. siz takmışsınız portekizliler şöle böle..

Adsız dedi ki...

hehe.

defansa lucio geldi de gol sayısı yüzünden mi eleştirdik be güzel kardeşim. niye anlamak istemiyorsunuz. bakınız baklavaya: ortada fernandes, kanatlarda simao-q7, en uçta almeida. ligde 4 büyükler arasında en fazla gol yiyen biziz, en az gol atan da. eh senin "taktığımız" büyük oyuncuların nerede oynuyor, bunun arasındaki 20 cm de mi.

neresinden tutsan elinde kalır ama ergenlere anlatamazsın kardeşim. hücumu oluşturan bu 4'lüye verdiğin paraya bir bak, bir de 4 takım arasında en kötü gol sayısının da ötesinde, en yakın olan ts'nin 10 gol gerisinde olmaya. mazallah q7 sahanın ortasına etse hatıra diye alıp götürüp saklayacaksınız. ama heyhat gerçekler ortada ve değişmeyecek.

- defansa gelmesine gerek yok adam hücumda yetenekli (gelmedi de zaten)
- koşmasına ne gerek var, yetenekleri sınırsız (koşmadı da zaten. bir kanat oyuncusu için maçın yarısı 1300 metre rekor olsa gerek)
- yanındakiler kötü ondan oynamıyor.

behey çüşş derler adama lütfen.

ya da bi zamet, zigano nereye giderse onun peşinde o takımın taraftarı olmaya gidiniz. çünkü beşiktaş'ı zigano ve tayfasından daha az umursadığınız bariz bir gerçek.

zira dortmund gerçeği bile bu sanal yıldız olayınızda gözünüzü açamadıysa hiçbir şey açamaz.

Adsız dedi ki...

boşuna demiyoruz. buyrun burdan yakın.

http://www.haber1903.com/futbol/keyfi-yerine-geldi-h12616.html

Adsız dedi ki...

Boşuna onu bunu yazmayın. UEFA kapıya dayanmış. Beklenen oldu sonuçta.

İbra eden kongre üyelerini Allah'a havale ediyorum. Lem en azından ibra etmesek YD'nin fenevi kurtarmak için söylediği aynı argümanı sunup şunu diyebilirdik : "yöneticiler yüzünden kulüpleri cezalandırmayın, bakın biz de onaylamadık". Ama artık o şansımız da kalmadı.

İstanbul güzeell, Ceylan'ın terasından daha başka bi güzell, 2-3 yıla yine gelecek ben.

ozkankaya35 dedi ki...

__barcelona-chelsea maçı star..metin albayrak bjktv...çakıştı,ama iyi zaman geçirdim...içim ferahladı...kalbinizi ferah tutun...

Adsız dedi ki...

sanırım yapılabilecek tek şey yd'nin uefa'ya olduğu gibi kongre üyelerine de sahte belge sunduğunu söyleyip verdiği zararın en azından bir kısmını yd'den çıkarmaya çalışmak

TWAS

Adsız dedi ki...

sağda solda sms kampanyası talep ediliyor. bir itirazım yok. amma velakin diğer bazı taraftardan daha iyi bir öneri geldi: kulübe üyelikler 100 tl olsun, yıllık aidat da aynı şekilde 100 tl. bu şekilde hem borca istenen katkı sağlanır, hem de 100bin hatta 200bin üyeli bir beşiktaş gelecek adına çok daha hayırlı olur.

Yorum Gönder

Ara