.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Mart 2012 Perşembe

ZTK / Boluspor - Beşiktaş

34 Yorum:

enorton dedi ki...

Burak, Alves, Mehmet Akyüz'den en az 2 sini ilk 11 de bekliyordum. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Bu maçta da göremeyeceksek bu adamları ne zaman göreceğiz. Sen her maça as kadroyla çık sonra da çok maç yapıyoruz diye ağla... Çok sinirim bozuldu. Bir de bu adamı kulüpte altyapının başına getirelim diyenler var... Ben genç oyunculara bu kadar negatif ayrımcılık yapan bir hoca daha görmedim. Denizli bile Atınç, Rıdvan, Necip gibi oyuncuları 11 başlatmıştı. Onur Bayramoğlu'nu transfer ettiren oydu... İbb maçındaki olası puan kaybının bahanesi şimdiden hazır beyler. Bugün sakatlık falan olmaz inşallah...

box2boxMC dedi ki...

vay arkadaş bu ne yaaa...

bütün keyfim kaçtı valla, iş yerinden telefonla filan maçı izlerim diyordum ama gerek kalmadı..

hadi gençleri geçtim Ersan'ı filan oynat bari adam maç kondisyonu kazansın playofflardan önce...

BJK4EVER dedi ki...

Bu maci kazaniriz, IBB macinda bitik ve kabiz bir takim goruntusu verip puan kaybederiz. Carvalhal da mac sonrasi kupa macindan ve sikisik fiksturden sikayet eder, oyuncularim dinlenemedi der. Aynen canlandi gozumun onunde.

BJK4EVER dedi ki...

Veli buyuk eksiklik, boylece onlibero sayimiz 4'ten 3'e dusmus oldu, zorlu Bolu orta sahasina karsi sikinti yasayabiliriz.

O degil de, bu Carvalhal'in Ziya Dogan'la mutlaka bir akrabaligi vardir, arastirilirsa kesin cikar ortaya......

BJK4EVER dedi ki...

İLK 11'LER

BOLUSPOR
Eser Altın
Hakan Arslan
Orhan Ak
Veli Kızılkaya
Cemil Vatansever
Alp Ergin
Ferhat Kiraz
Veysel Cihan
Kenan Özer
Onur Bektaş
Vedat Budak

BEŞİKTAŞ
Cenk Gönen
Ekrem Dağ
Egemen Korkmaz
Tomas Sivok
Roberto Hilbert
Mehmet Aurelio
Simao Sabrosa
Manuel Fernandes
Necip Uysal
Ricardo Quaresma
Mustafa Pektemek




Vay be, Orhan Ak ve Veysel baya dusmus demek ki. Ferhat Kiraz bundan 2 sene evvel tas gibi solacikti, bakalim simdi ne durumda. Cemil de Istanbulspor'da iken cok yetenekli deniyordu ve bizim gundemimize de gelmisti, nasil oynayacak merak ediyorum. Kenan Ozer de bizim altyapidan cikma....

Adsız dedi ki...

türkiye kupasını ve şl vizesi alsa bile carvalhal önümüzdeki sene takımda kalamaz bu gidişle.küçülme politikası ile uzaktan yakından alakası yok adamın.veli cezalı, almeida sakat olmasa manisa maçındaki 11'le çıkardık maça.zaten fikret orman ısrarla "evet takımda kalabilir" demiyor ısrarla açıklamalarında.şampiyonluk şansından bahsediyor hala kalması için.

TWAS

BJK4EVER dedi ki...

Bu adamin Portekizli kiligina girmis Ziya Dogan olma ihtimali beni baya dusunduruyor. Hazir Ziya Dogan da ortalikta yokken olabilir bence.

takım bolusporu zorlayamıyo biz neyin geyiğini yapıyoz lan hala :S

enorton dedi ki...

Bu maçtan sonra Carvalhal'in büstü dikilsin Beşiktaş çarşısına...

BJK4EVER dedi ki...

Fiksturden dolayi tum bunlar, fiksturden.....

Adsız dedi ki...

carvalhal bugün kovulmadıysa yönetim olmadığındandır.

enorton dedi ki...

Hasan Mezarcı geldi aklıma

Adsız dedi ki...

Yazik BJK ye.. sempatikligi ise yaramiyor.. Beceriksizligi, basiretsizligi, salakligi bizim Avrupa ya en kisa yoldan cikis kapimiz olan Turkiye Kupasini kazanmamizin onune gecti.. Yuh Carvalhal e..
Luksemburg dan

Travis dedi ki...

Yeni iddia; sezon sonu kume dusurulecek olan Fenerbahcenin Turkiye Kupasini almasi saglanarak seneye de Avrupa Kupalarinda boy gostermesi saglanacakmis. Sadece ligten dusurulecek. Ama avrupa kupalarindan men edinmemesi hususunda da platini'den soz alinmis.
Bu yuzdendir ki diger 3 buyuk kupadan vazgecmistir, fenerbahcemiz(!) icin.

forma-aşkı dedi ki...

Allah'tan Querasma oynadı,yoksa rakip kaleye nasıl giderdi bu takım,ama doğru beyefendi g.tü boktan kupa maçında oynamaz,onu oynatan da zaten suç değil mi?

Ortaya yeni çıkan bu taraftar kitlesi aslında takımızın geldiği halin en güzel özeti.İdmana bile çıkmamış Manisa'ya 4 atınca ohh yee,playy-off ta bizde varız,fikstür sıkışıktı ondan oynayamadık falan filan.Ne kadar çabuk hayallere kapılıyorsunuz.Bu takım bu sene içeride oynadığı Galatasaray maçı hariç,hangi maçta iyi top oynadı?

forma-aşkı dedi ki...

Carvalhal yapamıyor bu işi,çok seviyorum adamı ama kimseyi Beşiktaş'ımdan daha fazla sevecek değilim.

Yeni yönetimin çok işi var,umarım güzel günler yakındır:(

forma-aşkı dedi ki...

Carvalhal yapamıyor bu işi,çok seviyorum adamı ama kimseyi Beşiktaş'ımdan daha fazla sevecek değilim.

Yeni yönetimin çok işi var,umarım güzel günler yakındır:(

BJK4EVER dedi ki...

Tamamen yeniden bir yapilanmaya ihtiyacimiz var. Yonetim, personel, teknik ekip, futbolcu kadrosu, sil bastan yapmadan olmayacak bu is, o belli....

cengo dedi ki...

ama carvalhal cok sempatik :)

Adsız dedi ki...

Ya gene dönüp dolaşıp ihale Q7ye mi kaldı? Herhalde farklı maçlara bakıyoruz. Q7 nin alda at diye benim gördüğüm en az 3-4 tane ortasının. bir tanesine bile pektemek kafa vuramadı. hani almediaya hep kesiyor diye eleştilen Q7 yaptığı ortalara. ve pektemeğin gençlerden 4 (YAZIYLA DÖRT )Milyon Euro bonservis le geldiği hatırlatayayım bu noktada.

Ya Holosko. Yıllık ücreti 1,8 (Yazıyla yaklaşık İKİ) milyon dolar olan Holosko.

Neyse, kulup mali olarak bitik. Fernandez (zannedersem Totthnemla), Q7, Almedia ve Simo için çoktan sözler kesildi bile. İstesek de isetmesekte gelen yönetim para eden oyuncuları satmak zorunda. Şunun surasında 9 maç daha var, portekizlilderden kurtulmamız için. Sonra RESET ve başa dönüş.

Artık geşecek sene, sahada mücadele edmekten sağa sola koşturmaktan başka bir şey bilmeyen bir ekiple ilk 10'a kalmak için mücadele ederiz. Az daha sabır. Yanliz seneye maçlar kaybedilince kime veryansın edilecek ben onu merak ediyorum.

Kadir

22 Mart 2012 15:58

BJK4EVER dedi ki...

Oyle deme Kadir, Q7 kosmadi yine. Bak, Necip, Aurelio, Holosko nasil da kostular.:)

YSY dedi ki...

@Travis bende duydum böyle birşeyi ama daha farklı versiyonunu. İkinci ligden birisi kupayı alınca süper lige çıkartma uygulaması yapılacakmış. O yüzden fenerin düşüp tekrar çıkarılması sağlanmaya çalışılıyormuş. Böylece herkesin gazı alınmış oluyor. Bilmiyorum çok mu komplo teorisi oldu ama holosko'nun son dakika niye topa vuramadığını görünce aklıma gelmiyor da değil bu tarz düşünceler.

can dedi ki...

Macta once, devre arasinda yazdigim yorumlari sildim hep, kotumserlik, karamsarlik yaymamak icin. Ama nafile!

Ligde iddiasini coktan kaybetmis, Avrupa'dan elenmis bir takim, tek hedefi kalan kupada bu kadar kotu nasil oynar? Ustelik iki ciddi rakip elenmisken. Aklim, hayalim almiyor.

Turkiye'ye geldigimden beri Umraniye'de bir antreman izleyeyim diyorum, denk gelmedi. Izleyen biri varsa, Carvalhal'in antremanlarda ne yaptirdigini anlatabilir mi? 1 senenin ardindan hala birbiriyle ilk defa oynayan bir takim goruntusu var da cunku.

2. lig 6.sina karsi oynuyoruz, hocamiz bir tane genc oyuncuya sans veremeyecek kadar basiretsiz bir hoca oldugu icin tam kadro cikiyor ve gostere gostere kaybediyoruz. Burda buyuk bir terslik var, ozellikle de hocanin fikstur sikisikligi diye bas bas bagirdigi ama hic rotasyon yapmadigi bir takimda. Bu mantikla kadro kurarsa bir hoca, fikstur ne yapsin?

Bu arada forever'a ufaktan tas atayim: Quaresma oynasaydi kesin elerdik Bolu'yu! Oha, daha ben yaziyi bitirmeden bu geyik harlanmis gene.

Portekizlilerin tamami satilsa bile kadronun geri kalaninin iyi bir teknik direktor altinda Turkiye'de bundan daha kotu performans sergileyemeyecegi asikar olduguna gore fazla dertlenmemize gerek kalmadi. Hepimize gecmis olsun! Bakalim UEFA'ya kalabilecek miyiz?

Adsız dedi ki...

ysy ve travis'in yazdıklarına bakıyorum da bu süreç cidden insanların psikolojilerini bozdu. ben de yeni bir şey duydum kupada alex adlı oyuncunun gol attığı takım kupayı alacakmış!

arkadaşlar bu kadar komplo teorisini amerikalılar bile yapmıyor, lütfen daha akla mantığa yakın şeyler paylaşalım.

Adsız dedi ki...

@YSY
Hocam ne komplosu,
adamın çapı yeteneği bu kadar. Adamın boş kaleye gol atma şasnı yüzde 50. Ve biz bu adama yılda 1.8 milyon dolar ücret veriyoruz. Ondan sonrada kulüp nasıl mali olarak iflas noktasına geldi diye soruyoruz. Ve sırf bu sene kaç yorum okudum, Holosko orda duruken o oynatılır mı, holoska niye oyuna girmedi diye.

Ama bunu boşver, Necip, Veli, Ekrem gibi ne uzayan ne kısalan oyunculara bir şey deme, Pektemeğin beğenilmeyen Almeidia ya alternatif olmayı bırak ekürüsi bile olamayacağını görme, sonra gel her kötü sonuçtan sonra tıpkı carvalhalin her kötü sonucu sıkışık maç trafiğine bağlaması gibi, faturayı Q7'ye çıkart. El insaf ya.

Kadir

Adsız dedi ki...

Ben uzun suredir futbolculara kızmıyorum, başınızda sempatik cobanla bu kadar olur. ornek cok yakınımızda, atletico madrid. Simone gelmeden once pamuk şekeri gibi takımdı atletico, simone geldi, hic bir futbolcu alınmadı ama takım gibi takım oldular. Morinholu inter ve Morinho'suz inter de diger ornek. Luce ornegine hic girmeyecem. Takımı takım yapan, futbolcudan performans alacak TDdir

Adsız dedi ki...

Ya şu Carvalhali eleştirmiyim diyorum. Neticede Tayfurun hapse girmesi üzerine emaneten takımın başına geçti. Yani bu adamın asli görevi takımın teknik direktörlüğü değildi. Yani her şeyi nalarımda, asıl işi altyapıya geliştrmek olan adamın, üstelikte yoğın maç trafiğinden şikayet eden adamın ilaç için bir tane genç oyuncuyu denememesi aklım hıfsalim almıyor.

Kadir

can dedi ki...

Quaresma'yi sorunun disinda birakan tapinmaci mantiga da, Quaresma'nin (veya baska bir oyuncu veya oyuncularin) tek sorun oldugunu dusunen indirgemeci mantiga karsiyim. Turkiye'de endustriyel futbolun belli bir evresi baglaminda Besiktas'in yasadigi spesifik sorunun kaynagi:

Catisma icinde , bine bolunmus ve entrikaci bir camia
+
-'ye dusmus yonetim
+
O arayuz (Tayfur)
+
0'dan hallice bir hoca
+
Para almayan futbolcular + bu parasizlikta durumu idare edebilecek liderlik/yonetim zafiyeti
+
Dengesiz bir kadro
+
Bireysel oyuncu formsuzluklari/kazmaliklari/simarikliklari vs.
+
Yonetim zafiyetiyle koruklenen hakem, fikstur vs. problemleri
+
Problemlere mudahil olmanin arac ve kanallarindan yoksun, orgutsuz taraftar kitlesi + Problemlere mudahil olan "fazla organize" bir cikar grubu
+
Medya ve kamuda zayif bir dernek
+
Inonu'nun altindaki tunellerde yuvalanmis cinler ve binbir cesit musibettir.

Unknown dedi ki...

arkadaslar her seyi cok cabuk unutuyoruz, daha bir bucuk ay once kupa macindan sonra "Gencleri neden oynatmiyosunuz" sorusuna "burda seker dagitmiyoruz" diyen bir hocadan bahsediyoruz ve o gun bu soylemin uzerinde kimse durmadi.. bana gore bu tarihi bir aciklamaydi, Carvalhalin genclere ne gozle baktiginin en buyuk gostergesiydi.. gencleri oynatmayi onlara bir "lutuf" olarak goren hocadan besiktas'a hoca olmaz.

Besiktas Atletico Madrid ile 10 kere oynasin 7 kez kaybeder, yenilgiyi cok abarttik.. Besiktas Manisayla 10 kez mac yapsin 8 kez kazanir, 5 gun idman yapmamisini 10 kez de yener, galibiyeti cok abarttik.. Umarim simdi ayaklar yere basiyordur, boludan saglam bir tokat yemek gerekiyormus diyecegim fakat bu sezon takim samar ogluna dondu hala 3 mac ust uste ayni istikrarda futbol oynanmadi..

Arif'li beledeiye yenmese bari..

hylozoic soil dedi ki...

su mac bazinda elestirirsek holosko'ydu, carvalhal'di felan diye bisuru seyler sayabiliriz. Ama bence esas sorun yillardir herhangi bir sablonun olmamasi. Her sene degisen TD, oyuncular, oyun sistemi(?!), yuzunden yillardir fundamental eksikligi var takimin.

Hal boyle olunca da her sene takimin belirli yapisi bug iceriyor, ve gun gelip bu aci gercekle yuzlesiliyor.

Benim icin su macin gecen sene art arda oynanan ve toplamda 12 gol yedigimiz D.Kiev-Fener_D.Kiev maclarindan pek bi farki yok bu acidan. Cunku takim olmanin gerektirdigi fundamental bizde bastan eksik. Hep bu eksik zemin uzerine takim yerlestirip sezona basliyoruz. Haliyle takim sezonun 3/4'luk kisminda cozuluyor ve basarisiz oluyor.

JAMES WHITE dedi ki...

İlgimi çekti. Blog yazarı sadece başlık yazıp resim koymuş ama altında 30'dan fazla yorum var. :D Nasıl oluyo? :P

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ekşi beşiktaş'ta maç postları anonimdir. yine bekleriz :)

Adsız dedi ki...

@hylozoic soul
Dediklerin cok dogru. Ayrica, sadece fundemantal eksigi olsa iyi. Her sene bir teknik direktor ve sil bastan kadro degistirip, ustune birde tazminat odemekten klup iflas noktasina da geldi.
Bakalim nasil cikacagiz bu darbogazdan

Erol

Pamukk dedi ki...

vol 1234567890 keşke rotasyonlu kadroyla kaybetseydik

Yorum Gönder

Ara