.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Mart 2012 Pazartesi

STSL / İBB - Beşiktaş

Bilet Fiyatları: 
İBB Batı Tribünü: 30 TL
Beşiktaş Doğu Tribünü: 30 TL

45 Yorum:

Pamukk dedi ki...

o sene bu sene mi

niko kranjcar dedi ki...

İbb 0-2 Beşiktaş

6-4 belediye alir...

YSY dedi ki...

Yardırırız...

lamhaltas dedi ki...

havaların güzel olması o stat için büyük avantaj. umarım rüzgar da fazla olmaz. ibb çok dengesiz bu aralar. bence maç günü belli olmuş yeni başkanın doğru bir hamleyle maç öncesi oyuncularla tanışarak onların hem maddi konularda hem de takımın geleceği konusundaki endişelerini giderecek bir konuşma yapmasının takımın performansını doğrudan arttıracağını düşünüyorum.

sahaya gelirsek ibb çok dengesiz bir takım durumunda. biz de en az onlar kadar tahmin edilemez oynuyoruz. keşke hafta sonu oynansaydı da yerinde izleseydik.

Mayor dedi ki...

Yok ederiz.

The Eagle Abroad totem degistirmis yalniz hayirlisi. :)

Kartal Bafiler dedi ki...

Ben ve 5 bin kişi kadar taraftar oradayız.

Adsız dedi ki...

Eagle Abroad.

Beşiktaş'ta tek tutarlı olan şey sensin güzel kardeşim. Ciddiyim :) Aynen devam.

Blade 77 dedi ki...

Nasıl tutarlı 6-4 kaybederiz diyo !!!

fromida dedi ki...

Yalnız ben anasayfa da o alttan fırlayan ankete 2 gündür her siteye girdiğimde oy atıyorum. Baştan hep Fikret orman işaretledim 10-12 kere falan ondan sonra öteki adaylara da oy verdim ayıp olmasın diye

tearkan dedi ki...

bizim kongre uyelerinin cogu da ayip olmasin diye oy kullaniyor zaten bosver.

ilk yaridan 2 fark yapariz. arif son care 80'de kendini oyuna alip penalti kovalar. 85'de aldigi penaltiyi kendisi kullanir; fakat panenka penaltisini cenk'e yediremez, kacirir ve biz de rahat bi galibiyet alarak ibb cenabetligini atariz ustumuzden.

Valla havlularida astim simdiden, turuncu beyaz... Haberiniz olsun...

Mete dedi ki...

Takriben 9-10 senedir hicbir maca gitmiyorum. Bu maca gitmeye karar verdim. Rahat olun ve kazandik bilin. Ne de olsa nagmaglup donemlerin bir nesli olarak gittigim ve kaybettigimiz cok az mac hatirlarim. Yeminimi bozdurdun İ.B.B :))

box2boxMC dedi ki...

her sene olduğu gibi yine bu sene de tam heveslendiğimiz dönemde boyu devrilesi İBB çıktı yine karşımıza. 2-2 biter...

BJK4EVER dedi ki...

Umutlanmayin diyorum da elden gelmiyor. Yarin alirsak GS ile 7, FB ile 4 puana inecek fark ve play-off'a umutlu girecegiz, en azindan 2.lik acisindan. Ki derbi performanslarimiza bakarsak fena performans sergilemedik. FB ile deplasmanda kafa kafaya gittik onca eksiklige ragmen ve 2. yari ustunduk, ic sahada kazanacagimiz maci dandik bir frikik goluyle berabere bitirdik, GS'yi iceride 5-0 yenebilecekken inanilmaz goller kacirdik ve hakem golumuzu vermedi mac 0-0 bitti, deplasmanda son dakikada galibiyet golunu kacirdiktan 1 dk. sonra talihsiz bir goll yenildik, Trabzon'u deplasmanda yendik, tek kotu oldugumuz derbi maci zaten Inonu'deki Trabzon maci idi ve kaybettik. Simdi umutlaniyorum ama yarin yine korkak kabiz bir takimla cikariz, bok gibi oynariz ve sacma sapan gol(ler) yiyerek maksimum berabere kaliriz. Ama ne yapacaksin, acaba diyoruz hep bile bile....

okka dedi ki...

o değil de haftaya samsunla oynuyoruz. haftaya samsunu yenersek. muhtmelen küme düşecekler.

ne dersiniz?
intikam soğuk yenen bir yemek midir?

Samsun maci icin konusmak erken aslinda, o macin postu altina sakliyordum ama, bazen post da acmiyorki bu adminler:))

Ilk yari oynanan samsun macinin ardindan statta gs marsi caliyordu, bilmem hatirlarmisiniz. orayida soyuk sogana cevirip sonradan kacip giden adnan sezgin faktoru olsa gerek.

O aralar, kimdi hatirlamiyorum ama birisi insallah ikinci yari sizi inonude yendigimizde kume duseceksiniz demisti, mubarek adam bari bizim hayrimiza birsey dileseymissin, dilek kapin acikmis nede olsa...

Belediye macina hakikattende cok rahat cikacagiz, bence kimsenin endiselenmesine gerek yok, hatta Antep'in yaptigi farki bile yapabiliriz, demedi demeyin...

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Belediyeyi yenersek onumuz acik. Gs Kadikoy'de direkten donen topla birlikte duraklama donemine girmistir. Erken form tutmuslardi, playoffda dagilacaklar. Fenerin zaten ne oynadigi belli. Playoffda trabzondan cekinelim, bizi onlar zorlar.

Adsız dedi ki...

birisi şu takıma bu rezil sezonda 2. olmanın kulüp için nasıl hayati bi önem taşıdığını anlatsa keşke.

forma-aşkı dedi ki...

galatasaray ve bizim kalan 3 haftayıda kazandığımızı düşünelim.Lig bu hafta bitse 71-56,yani 36-28 fark 8 puan olacak.haftaya bitecek olsa 74-59,yani 37-30 fark 7 puan.maalesef bir daha oynanacak 77-62,yani 39-31 fark yine 8 puan.İki takımda kazanır durumda olsa da,fark bir hafta artıp,bir hafta kendiliğinden azalıyor,ne günlere kaldık:)) ve yine ne şanstır ki!! arttığı hafta lig bitiyor:)

JAMES WHITE dedi ki...

İki takım arasındaki istatistikler bizim açımızdan çok feci ama artık elimizde kalan tek kupaya sonuna kadar inanmak zorundayız. Futbolcular da umarım bizim kadar heyecanlıdırlar. Alacaksın kardeşim bu 3 maçı. Play off da ise sonuna kadar mücadele ediceksin. Biz bunu bekliyoruz.

~Poseidon~ dedi ki...

Bakalim yeni baskan futbolcularda yeni heyecan getirecek mi? Gerci almeida ve q7 ye getirmis belli oynamiyo herifler. Bu maci kesin almamiz lazim ki isler bizim adimiza pozitif yukaridakiler adina negatif degissin.

Hadi be bulent basgan eksik kalma su posttan.

Adsız dedi ki...

cenk gonen, hilbert, sivok, toraman, egemen, ernst, veli kavlak, fernandes, burak kaplan, mustafa pektemek, simao sabrosa

bence rahat bir galibiyet olacak. 3-0, 3-1 gibi.

BJK4EVER dedi ki...

Bu ne kismetsizlik arkadas. FB'ye karsi her top direkten donup cikar, bizde ilk pozisyonda tak diye girdi. Ilk yari ruzgara karsi oynuyoruz, ikinci yari insallah Carvalhal risk alir da ruzgari arkamizda alip ALlah ne verdiyse bastiririz....

Adsız dedi ki...

lem bir de burda Cenk hakkında olumsuz yazmayalım vs demiştim. Halı saha maçlarında kalbini harcamasın diye zorla kaleye geçirilen yaşça büyük abiler vardır böyle çuval gibi kalan bir de Cenk resmen. Kardeşim duruşun sakat bi kere. Defans zaten evlere şenlik o ayrı.

Bu takımın 20-30 sene öncesinden kalma dümbelek kontra taktiğini böyle rahat yalayıp yutan bi biz varız öyle görünüyor.

Adsız dedi ki...

Bu arada bana göre ne kadar dangozca kısır bir taktikle oynarlarsa oynasınlar, kadro iskeletini uzun süre koruyan takım oyuncularının nasıl anlaşabildiğini İBB ile görmüş oluyoruz. YD ile bunu son 8 yılda asla göremedik.

YSY dedi ki...

Hay a.q yaa..! Yenin artık şu takımı yaa..

Adsız dedi ki...

Bu totoşların pili 60-65 de tükenir benden söylemesi. O zamana kadar 2'yi attık attık, atamazsak iyice kapanırlar. Atarsak 4'e kadar gider.

Adsız dedi ki...

PS: Totoş derken raakibi kastettim bu arada.

Ayrıcana kafa kağıdı resmi kayıtta ismi totoş olan varsa da şimdiden özür dilerim. All fictional characters.

Adsız dedi ki...

Sana o kokartı verenin..

Adsız dedi ki...

İBB'nin bu Beşiktaş hırsına sadece: Anthony Quinn diyorum. Az biraz iş ahlakı. GG dahil topunuzu gömecez inşallah.

Adsız dedi ki...

Burada hala bozbaykuşlar diyerek böyle bir takımı destekleyenlerin reklamını yapan olursa benim için değeri bellidir. İşiniz gücünüz yoksa bu maçtaki ve diğer maçlarındaki istatistiklere bakın. Adamlar sanki CL finali oynuyor. Hiçkimse kusura bakmasın. Birgün bu ligden çekip gittiklerinde (er ya da geç olacak) sadece o bozbaykuşları ağlasın.

Yuh.

Mayor dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Mayor dedi ki...

Burak Kaplan ve Mehmet Akyuz katlanilacak dert degilmis arkadas. Carvalhali bu adamlari oynatmiyor diye elestirenlerin birseyden haberi olmadigi ortaya cikti.

BJK4EVER dedi ki...

Bence o kadar da fena degildi Burak. Mehmet Akyuz 1 yil oynamadiktan sonra 10 dakika oynadi, Simao bu futbolu 1 yildir hep oynayip sergiliyor zaten, sorun nedir ki? Sanssizligimiz ve gelmeyen/gec gelen degisikliklerin kurbani olduk yine. IBB harbiden cok antipatik, tez zamanda kume duserler insallah.

~Poseidon~ dedi ki...

Bugün oynadığı futbolla asıl tüy diken Fabian Ernst ama nedense kimse ağzını açıp tek kelime etmiyor.

Bana göre misyonunu tamamlamıştır Beşiktaş kulübünde....

Harika bir maç izledim ve maça dair en güzel şey yine Manuel Fernandesti. Ama biraz da futbol şansı olacak. Yine kaçırdık yine döndü gol oldu. Bu bizim için bir klasik halini aldı.

Ne yapışkan pis bi takımmış bu belediye anlamıyorum. Gelen giden koyar bize gelince aslan kesilir 3 kuruşluk takım anlayan beri gelsin.

Adsız dedi ki...

@~Poseidon~

Bir önceki hocası "yere yatsana" Abdullah Avcı, şimdikiyse Arif Erdem. Niye herkese ortalama oynayıp bize aslan kesildikleri için başka bir şeye gerek var mı sence.

Unknown dedi ki...

Carvalhal'in birilerine yaranmak icin Burak, Bebe, ve Akyuz'u harcadigi mac olmustur, Bebe haric (sakatligi vardi) sen oynayabilecek adamlari tum sezon 18 dahi alma, geleceginin elinde olan adam kuculecegiz, altyapiya onem verecegiz demecinin hemen ardindan sonra cengaver genclere saril..

"Ondan sonra Burak topcu mu yeaaa.."

"Akyuze dayanilmazmis yaaee"

Maca gelirsek gol yiyecegimiz abartili bir sekilde belliydi, Carlos hocam istifini hic bozmadi, Burak'in yorgunluktan adim atacak hali yokken inatla sahada tuttu vs..

Keyfim yine kacti arkadas..

Trabzon ve Galatasaray'in 4 puan kaybettigi haftada puan kaybetme firsatini geri cevirmeyecegimizden emindim.. Yine de fernandes'in cabalarinin bile bosa cikmasi uzuyor adami..

enorton dedi ki...

Bugün rezalet bir maç oynadık arkadaşlar, karşımızdaki takımın ibb olduğunu bilmesem istanbulda üst seviye bir avrupa takımıyla maç yapıyoruz sanırdım. Cenk 5-6 tane net pozisyon çıkardı, bizim salak velinin kaçırdığı gol dışında başka pozisyonumuz yok. toraman, Egemen hatta hilbert bile saçmalayıp durdu rakip ataklar karşısında. Burak fena değildi, aylarca oynatılmayan adam ancak bu kadar oynar. Simao asist dışında yine var mı yok mu belli değildi.

Pektemek çok istekliydi, ilk yarıda çok kaybı yaptı ama son 20 dk onun yerine giren Edu ne yaptı hiç anlamadım. Maçın zaten son 20 dk sı ileri üçlümüz evlere şenlikti. Carlos da bazı adamları ya hiç oynatmıyor ya hepsi birarada. Kim ne yapacağını bilmiyordu.

Ernst artık bu yükü kaldıramıyor. Egemen sol bekte hiç ileri çıkmadı, savunmada da yediğimiz 2.gol onun eseri. Artık herşeyden sıkıldım. Şu son 4 maçı da kazanalım dedim ama onu da beceremedi bu takım. Son 2 maçı da alamaz zaten hiç sanmıyorum.

Bir sözüm de Q7 ve Almeidaya... Arkadaş bu Alex onca tekme yer senede 1 maç bilemedin 2 maç oynamaz. bizimkiler 2 maç oynuyor 3 maç yok.

Bu sezon bitti gitti, play-off lardan en küçük umudum yok. Bence play off sonucu ilk 4 takım sıralaması bozulmaz.

Carvalhal kadar futbol cahili bir hoca görmedim.Gitti gene tek başına verdi maçı.Önce Schuster,sonra Carvalhal.Bu kadar güzel kadrolara bu kadar berbat hocaları nasıl bulabiliyoruz ibretlik bir olay.

Bu arada 33 yaşında süpürücü orta saha olmaz.Ernst bu takımda olduğu sürece her maç gol yemeye devam edeceğiz.Galatasaraylıların Çana'yı savunduğu gibi karakter,liderlik bok püsür diye öne çıkartılması Ernst'in ne kadar acizleştiğini belli ediyor zaten.

Adsız dedi ki...

-yorumsuz-

"Mahkeme Başkanı Ekinci'nin, Fenerbahçe ile Gaziantepspor maçı sonrası Gümüşdağ’ın Levent Kızıl ile yaptığı telefon görüşmelerinde 'O maçta öldüm öldüm dirildim' dediğini sorması üzerine, Gümüşdağ, "Maçlarda hakem hataları vardır. O maçta çok kötü yönetilmişti. Bununla ilgili TFF'ye sürekli saldırılar olur. Ben TFF'de değilim ama gayri ihtiyarı bu konuşmaları yapmışız. Mahmut Özgener benim arkadaşımdır. Kulüp başkanları genelde federasyonu arar neden bu kadar kötü maç yönetiliyor diye sorarlar. Ben çok gördüm devre arasında bile federasyon başkanını arar sorarlar" diye konuştu."

kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20206101.asp

enorton dedi ki...

@asvalttaicenler

+1

Bence benim yaptigim gibi yapin, belli bir sure mac izlemeyin, sonra insan ozleyince zevk aliyor sinir olmak yerine. :)

box2boxMC dedi ki...

Ah ulan skoru doğru tutturmuşum, iddaa filan oynasaydım bari, ordan teselli olurdu...

yine hüsran yine İBB, sıkıldım artık bu heriflerden...

Yorum Gönder

Ara