.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Şubat 2012 Pazartesi

Haydi Git Artık



Demirören, TFF Başkanı seçilene dek Beşiktaş Başkanlığına devam edecekmiş. Eh, biz az daha sabrederiz.

Yeter ki git de...

37 Yorum:

Pamukk dedi ki...

yerine babası ya da oglu gelir heralde

box2boxMC dedi ki...

erdal acar aday olacakmış!! beterin de beteri varmış..

Adsız dedi ki...

ismim Ersan:
Bence apar topar ,gerekli desteği almadan aday olmasının sebebi;tff seçimlerinden bir gün önce yapılacak olan beşiktaş mali ve idari genel kurulda ibra edilememe olasılığını azaltmak .

Adsız dedi ki...

ne yapışkan adammış bu demirören ya adama istemiyoruz seni diyoruz yok ben baskan kalacam dio baskan git artık git nolursun git..
gerekirse ben aylık 1000 tl gelirimin 250 tl sini 1 sene boyunca beşiktaşa hibe ederim benim gibi en az 200 bin kişi vardır sana ve senin gibilere muhtaç değiliz sizin gibileri istemiyoruz sermaye sahiplerini, reklamını yapacakları, istemiyorum; istemediğimizi düşünüyorum...

YSY dedi ki...

Dualarım başkanımızla. Yakışır kendisine...Yürü be başkan..!

Bence kendisine bu pisliği temizlettirecekler ve sonra şut...ama umrumda olur mu ??? olmaz..

Adsız dedi ki...

Bundan sonra bide Kıvanç Oktay ihtimali varki.. aman allah korusun! hem emanetçi hem YDnin beteri..

taytay dedi ki...

bence sevinmek için erken, onun işaret edeceği bir başkan adayıyla herşey daha da kötüye gidebilir...

Adsız dedi ki...

Bu Demirören gitsede mutlaka yerine birini işaret eder. Zaten borcun 500 milyona çıktığı bir kulübe kim başkan olur oda tartışılması gereken bir konu.
Biz ölmüşüz ağlayanımız yok yani.

YSY dedi ki...

Onun işaret edeceği adamıda..yeter arkadaş ya..Bu adama olan borçta iki-üç sene dengeli giden bir harcama ve transfer politikasıyla birlikte kapanır olur biter.

karmaşık duygular içerisindeyim. yüzyıllık kulübü kendi orta oyuncağı haline getirip, göbekten kendine bağlayan adam futbol'un en yetkili kişisi olacak. ülkede devamedegelen ağır sancılı sürecin katlanarak devam edeceğini tahmin etmek zor değil.

bir beşiktaşlı olarak yıldırım demirören'in gidecek olmasını (umarım) elbette bayram gibi kutlarım. lakin gerçekler böyle demiyor. demirören'in tff başkanı bile olsa beşiktaş'taki etkisini pıt diye silemezsiniz. tahminim odur ki kendine bir kukla başkan yaratıp şovuna devem edecektir. kulübün dış borçları haricinde demirören'e 80-90 milyon tl borcu var. 2 sene önce protestolar yükseldiğinde "yeni yönetim (başkan) olursa, ertesi gün paramı alırım. onlar çocuklarımın rızkı" demişti. ki o zamalar hatırlıyorum şu anki borcun yarısı kadar bir rakam telaffuz ediliyordu. beşiktaş'a başkan olmak isteyen bir kişi kafadan 80-90 milyonluk bir kaynağa ihtiyaç duyacak ki neredeyse imkansız böyle bir şey. elbette camia içerisinde buna hevesli bir çok insan vardır lakin bu borç batağı herkesi ürkütüyor. kulüp başta da belirttiğim üzere göbekten bağlanmış vaziyette demirören'e. aslında bu bir fırsat elbette kulübümüz adına. demirören'den kurtulmak için olabilecek en büyük fırsat ama bunu gerçekleştirmek biraz cesaret isteyen bir iş. umarım bir şekilde bunu başarabiliriz, umarım.

not: ekşisozluk'te yazdığımın copy/paste'idir.

kkkam dedi ki...

GEREKİRSE TRANSFER YAPILMAZ PAF TAKIM(A2) ÇIKAR OYNAR GEREKİRSE KÜME DÜŞERİZ YETER Kİ GİT YD...

bw1903 dedi ki...

ata aksu ve kürşad tüzmen de aday olmuş bunlar nerden çıktı ya :(

JANiTSCHAR dedi ki...

Olumlu düşünelim ki,ileride her şey olumlu olsun..

Kukla başgan işi,yakında UEFA kriterleri yürürlüğe gireceğinden uzun ömürlü olmayacaktır.
(en fazla 1 sene)

Demirören'e borç 100 TL....

Bu borcun ödenmeme durumu zaten yok.

Başgan'ın içi o yüzden rahat..

Önümüzde ki ay yeni başganımız Levent Erdoğan,Kıvanç Oktay,Selçuk Yula bile olsa eninde sonunda biz bu karanlıktan çıkacağız.

Her şey zaman meselesine döndü.

Göreceksiniz Demirören'de UEFA talimatlarını seve seve yerine getirecektir.

''Fenerbahçemiz''için en yararlısı küme düşmektir.

Aziz Başgan'ın mahkeme de atıp tuttuğuna bakmayın.

Türkiye olimpiyat veya Avrupa fitbol şampiyonası adaylığını para-Fener uğruna tehlikeye atmayacaktır.

Atarsa bilin ki bu Ülke de devlet yoktur.

Adsız dedi ki...

şimdi yd tff'nin başına geçmek için beşiktaş'ı bırakırsa darth vader mı palpatine'i öldürmüş oluyo yoksa palpatine mi darth vader'ı?

Artık EKŞİBEŞİKTAŞ yazısını düzeltirsiniz :D

puahah ekşibeşiktaş yazısı ters dönerken ben neredeydim acaba daha yeni görüyorum :))

Yanlış hatırlamıyorsam Demirören'in son kongreyi kazandığında Gürcan Ulusoy yapmıştı. Hatta Demirören gidene kadar böyle kalacak gibisinden bişeyler yazmıştı. (Uyduruyor da olabilirim, ama hakkaten aklımda öyle kalmış)

Devil dedi ki...

Bu adam beşiktaşı kuklaya çevirdi şimdi de ülke futbolunun içine etmesini mi istiyorsunuz? Çarşı duruşu bu ise ben s.keyim böyle duruşa. Hani nerdesiniz ?

enorton dedi ki...

Çarşının bu konuda duruşu bellidir :)

http://www.youtube.com/watch?v=IhPKmVXzpK0&feature=youtu.be

cengo dedi ki...

çarşı baya midesizmiş ama kusura bakmayın

enorton dedi ki...

Şaka mısınız siz arkadaşlar? Çarşı ya da Beşiktaş taraftarı mı TFF başkanı yapıyor Demiröreni? Arkasına bazı güçleri almış gitmiş Başbakandan da oluru almış aday olmuş bize ne? Biz başımızdan gidecek diye üzülelim mi şimdi :)

YENILEME-FENERBAHÇE, TFF BASKAN ADAYLARINDAN YILDIRIM DEMIRÖREN'I DESTEKLEYECEGINI AÇIKLADI

can dedi ki...

Gulelim mi, aglayalim mi? Bir yandan icim kipir kipir, bayram yeri gibi. Sanirsin yeni asik oldum. O kadar mutluyum ki istifa olsa da Besiktasliligimi doyasiya ve umutla yasasam, kosup yillardir inadina almadigim Ernst formasina kavussam diye gun sayiyorum.

Bir yandan da Besiktas kurtulsa ne olur, bu ulke futboluyla ve geri kalan her seyiyle nasil bir pislik icinde ki kulupculuk tarihindeki yeri ancak Melih Gokcek ile kiyaslanabilecek bu kocabas sanki bir kriz yonetimi ustasiymis edasiyla federasyon baskani oluyor ve basbakana kadar herkesin destegini aliyor diyerek kahroluyorum. Ustelik tek niyetinin Turk futbolunu yok edecek bir izolasyon pahasina sikeci (adini koyalim) Fener'i kurtarma oldugunu acikladiktan sonra. Ustelik Besiktas'in da adi bu pisligin icinde gecerken.

2013 yilindan bir baslik:
- Federasyon baskani eleme grubundaki hakem felaketlerinden sonra milli musabakalara u 21 ile cikacagiz aciklamasini yapti. Sonra saka yaptim lan, kek misiniz diyerek mujdeyi patlatti. Dunya yildizi Tabata 8 milyon euro karsiliginda milli takimda oynayacak. Bu arada Mendez ile anlasamayan oyuncularin milli takimdan uzaklastirildigi da gelen haberler arasinda.

Sadece Besiktas'tan degil, hayatimizdan defol git piknik tup!

can dedi ki...

Bu arada bir ton laf edip, asil soyleyeceklerimi geyigin boynuzlarinda unutmusum. Yonetimin ibra edilmeme olasiligi hayli yuksek olan mali kuruldan once aradan tuymek buyuk bir baskanlik becerisi hakikatten. Ferrari davasi da aciklanmadan... Artik mide bulandirici olmaya baslayan "fuzuli" Mete Duren "secilmezse baskanliga doner", "secilirse uzaktan kumandali baskan" formulunu acikladi bugun televizyonda. Benzer seyleri dun mide bulandirici divan baskanimiz da soylemisti. Biri sifonu cekse de hepsi layigini bulsa.

Bu arada tup kafanin TFF baskanligi ile ilgili en guzel yorum noat samisa blogunda yapilmis: Kazanin dogurduguna inaniyorsunuz da...

BJK4EVER dedi ki...

Kendisine olan borc ne olacak merak ediyorum.......

can dedi ki...

Ibra edilmezse yasal olarak borcun tamamini odemek zorunda kalmayabiliriz.

Ben baskan secilene kadar bu konuda hicbir sey demeyecegim.

Yalniz simdilik Noat hakikaten iyi yazmis, okuyun derim simdiye kadar okumadiysaniz.

Kurtulus dedi ki...

şu petite denen hıyarın bloğunun reklamnın ne işi var burda çok merak ediyorum

Adsız dedi ki...

Yemek yemeyi çılgınca seven birine "yeme artık" dediğinizde o kişi bunu sadece içindekilerle değerlendirirse kendisinde hiçbir hata ve yanlış bulamaz; bu doğal değil mi zaten. O vatandaşa sadece yemek yemeyi değil, herşeyi kendi üzerinde durması gereken belirli kriterlerle değerlendirmesi gerektiğini anlatabilmek önemli. Kimi için din ve inanç, kimi için ahlak kuralları, kimi için de evrensel değerler.

Yoksa yine şuranın başına bu geçmiş, ötekini bu yönetiyormuş, gibisinden içinden çıkılmaz konularla uğraşır dururuz. Kahraman beklemek yerine kahramanlığı herkesin içine işletecek değerler silsilesi. Seba bunu kişiliğiyle başarmıştı. Ama kurumsallaşabilmesi için "Seba gitsin Ahmet dursun" diyenlerin de kurumsallaşabilmesi gerekiyordu ki, bu olmadı; sadece oldu sanılarak bütün eksiler toprağa gömüldü.

Baksanıza, yönetimde en beyefendi duran ve kulüp adına açıklamaları yapan şahsın söylediği şeylerin hepsi herhangi bir değerler silsilesi yerine topu topu bir kişinin çevresinde toplanıveriyor. Aklı selim Beşiktaşlıların "bunu derken ne içtin bana da söyle" dediği bu sözlerin tamamen kişi(ler) temelinde söylendiğini anlamak için illa ki "doktor"a mı yapmak gerekiyor.

Topu topu taş çatlasa 80 sene, o da kaza bela olmazsa, aktif olarak yaşayacağımızı az çok bildiğimiz bir hayatta bile bu kadar abukluk yaratabilen bir tür olarak, neyse ki efsanelerde geçenler gibi 500 hatta 1000 sene yaşamıyoruz diyorum. Aksi halde nasıl yamuk bir ortam oluşurdu düşüncesi bile sadece kabus.

Saygılar

Adsız dedi ki...

Levent Erdoğan başkan adaylığını(dolayısıyla başkanlığını) açıkladı. Bu saatte moral falan bırakmadı artık yarın ki braga maçının falanda bir önemi yok benim için ilk kez Beşiktaşın bir avrupa kupası maçını izlemeyeceğim sanırım..

dexterJK dedi ki...

Beşiktaş Başkanlığı'na ilk aday Levent Erdoğan

http://www.ntvmsnbc.com/id/25324594/

şaka gibi..

Adsız dedi ki...

daha kötü yönetebilir mi bilmem ama, yd dahil beşiktaş tarihinin en beşiktaş'a yakışmayan başkanı olur levent erdoğan.

~Poseidon~ dedi ki...

http://www.yorumblog.com/resim/levent-erdogan-forma.jpg

yukarıda Türkiye'nin en eski, son bir kaç senenin Avrupa puanlarının %80'ini getiren bir kulübünün başkan adayının fotoğrafını görüyoruz. Layık olduğumuz bu mudur?
Bütün tadım kaçtı amk.

niko kranjcar dedi ki...

abiler ablalar Allah’ını seven söylesin bu Levent Erdoğan başkan olabilir mi ?
derneklerle arasının iyi olduğunu ve kongre üyelerimizin genel profilini biliyoruz ama adaylığından sonra geçmiş olsun diyebilir miyiz şimdiden ? kesin seçilir mi ? yani.. başka yol yok mu.önümüzdeki dönem Beşiktaş başkanı Levent Erdoğan mı ? Söyleyin n’olur.

JANiTSCHAR dedi ki...

Yıldırım Demirören Beşiktaş başkanlığını henüz bırakmamışken,Beşiktaş'ın başkanlık seçimlerine en az bir ay var iken,Levent Erdoğan'ın gecenin bir vakti Beşiktaş başkanlığı için adaylığını açıklaması komiktir.

Levent Erdoğan meydanı boş sanıp ortaya çıkmış ve bence pert olmuştur.

bir hafta sonra Levent Erdoğan adaylıktan çekilir.

Adsız dedi ki...

Umarım Levent Erdoğan yine gecenin bi vakti sarhoşken yaptığı bi açıklamadır. Yöneticiykende garip açıklamalarını hep gece ve sarhoşken yapıyordu. Arkadaşlar birde şu seda sayan yd sinan engin demet akalın tapeleri nedir? herkes bahsediyo ama ben bulamadım?

Mert dedi ki...

Bütün Beşiktaş'lı kardeşlerimi bloguma bekliyorum.
htttp://www.besiktasulan1903.blogspot.com

Yorum Gönder

Ara