.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Şubat 2012 Perşembe

AL32/ Beşiktaş - Braga

Beşiktaş look to finish Braga off
Getty Images


Perşembe / 22.05 / Star TV / Istvan Vad (MAC)

13 Yorum:

Unknown dedi ki...

3-1 yenilip annemizin ligine doneriz.

Arcadio__ dedi ki...

haydi bastır şanlı kartalım...

alper dedi ki...

Bak arkadaş baştan söyleyim.Şu maç bitsin hemen Gs maçı için post açın.Yoksa nerde nasıl sövelim ben ve benim gibiler Gs ye yer yordam gösterin.

Kolay maç olur.Taraftar sayesinde maça kötü başlarız baştan sıçar gibi oluruz.Sonra taraftar susar kendini tatmine tmekten yorulur bizim topçular rahat oynamaya başlar karşılıklı golün atıldığı,ilk yarının berabere bittiği,sonunda 3 gol barajının aşıldığı temiz bir Beşiktaş galibiyeti gelir.

alper dedi ki...

Yönetim istifa etmiş an itibariyle.(19:15)..Niyekine.İyi bişeymi kötü bişeymi?Ertem Şener öyle diyor ..

~Poseidon~ dedi ki...

amuga koduk bulent basgan yazmak gerek mac sonu :)

Adsız dedi ki...

Taraftar maç boyunca şöyle dedi böyle dedide ondan kötü oynandı diyenler 90 dakika gogolgol yada herbi marşı seslendirdiğimiz maçlarda bazen neden kaybettiğimizide açıklasın bi zamet. Bunlarla kazanamayanlarmı kötü-tukaka-kesinşeytanişi olup kopuk kopuk ve toplamda anca 10 dk.lık protestodan etkilendi ve ayakları yere basamadı.

Burdan Reyal taraftarına sesleniyorum ve ayrıcanada hesleniyorum: Lem neden yıllardır Barça maçlarında yieterrr diye bağırmadınız ve madara-makara-tukaka olmaktan kurtulamadınız. Halbuse bu siyirli sözlerlen bütün Barçalıların ayaklarını kurbana giden koç gibi balayabilirdiniz. Ah Mouo ah. Dinnemedinki.

Yoksa illaki taymingden ibretse olanbiten: 4-5 gün içinde zaten başkan istifa edince düşecek olan yönetimin bu maçtan bikaç saat öncesi aldığı istifa kararının zamanlaması daha dikkat çekici değilmi. Bu nelem. Pragmatizmin optimizmin dibine vurmuşuz harbidende ağlayanımız yok.

"Formülün sonundan başına doğru yapılan her hesap kaybolmaya mahkumdur" - Masturobamus

BJK4EVER dedi ki...

Ilk yari 0-1 bitti, Carvalhal'i kiniyorum. Boyle ofansif ve orta sahasi zayif bir 11 ile baslanmaz arkadas! Quaresma'nin ne isi var orada! Quaresma ve Simao'nun yerine Alves ve Aurelio oynamaliydi, orta sahada az adamla mucadele ediyoruz, yeterince yan pas ve geri pas yapamiyoruz! Almeida'yi da aldi oyuna, insallah derhal ofansif bir oyuncu cikarip bir onlibero daha alir, yoksa futbol oynamaya baslayacagiz, Allah korusun!

YSY dedi ki...

Sidik zoruyla tur geçilmiştir. Bundan sonrakine sökmez.

Besiktas'a yakisan bir mac oldu.

makavel dedi ki...

Birbirini anlayamayan dört portekizli...
ilk yarıda ceza sahası içinde birbirlerine kasten vermedikleri son paslar,Toprak toprağı gurbetde s...miş tezini doğrular nitelikteydi.

enorton dedi ki...

GS maç postunu da son güne bırakmayın :(

Adsız dedi ki...

Taraftarlar arasında Avrupa Liginin bu seviyesinden sonra Portekizlilerin adam gibi oynamaya başlayabilecekleri beklentisi mevcut (piyasa yapmanın motivasyon etkisi). Bence Fernandes zaten çok da fazla isteyerek gelmediği ve istediği seviyede bir takım bulursa gitme beklentisinde olduğu için her maç gayet iyi efor sarf ediyor. Bunu gerimden uydurmuyorum, bizimle sözleşme imzalamadan kısa süre önce bir Portekiz gazetesindeki röportajında okumuştum (google translate - portugese to english). İngiltere ligi gibi bir seviyede oynamak istiyorum vs. diyordu.

Diğerleri içinse başka faktörler devreye giriyor. Simao'nun çok fazla bir beklentisi olduğunu sanmıyorum. Geriye kalan Quaresma ve Almeida'ya baktığımızda bu tür bir patlamayı belki Almeida yapar, ancak Quaresma'dan emin değilim. Bu adam bir garip, küçük çocuk gibi. Kafasına göre iş yapabiliyor. Her durumda en kötü, ortalama üstü bir Portekiz takımına kapağı atacağını bildiği için de gayet rahat. Bir turu tek başına da alabilir, berbat da edebilir.

Eh sadece Almeida motive olsa çok fark eder mi? emin değilim.

Bir diğer konu da bu yıl yapılacak Avrupa Şampiyonası. "Kulüpte çuvallasam orada kendimi gösteririm" ihtimali de gayet var.

Mert dedi ki...

Bütün Beşiktaş'lı kardeşlerimi bloguma bekliyorum.
htttp://www.besiktasulan1903.blogspot.com

Yorum Gönder

Ara