.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Ocak 2012 Pazartesi

STSL Kayserispor - Beşiktaş




30 Ocak 2012, TSİ: 20.00

14 Yorum:

zago30 dedi ki...

Kayseri'de kazandığımız en son maç yine bir şubat ayında Şili'de yaşanan deprem sonrası Tello'nun güzel oyunuyla gelmişti.Kazanma vaktidir!

tearkan dedi ki...

iki üç haftadır şansımızı biraz fazla zorladık. benim bildiğim beşiktaş bu kadar zıplamanın sonunda puan kaybeder.

YSY dedi ki...

İnşallah bu takım hepimizi yanıltır ve kazanırız..

Adsız dedi ki...

beşiktaş gerçeklerine göre en iyi ihtimal beraberlik alırız.

Adsız dedi ki...

q7 11 başlamasaydı farklı olabilirdi ahh carlos hoca ahh...

Deniz dedi ki...

En az üç yeni post bekliyorum bu skorun üzerine.

CDiS dedi ki...

beşiktaş tarihinin, hatta türk futbol tarihinin en kötü teknik direktörünün yönettiği beşiktaş 'ın kaybettiği maçtır. mustafa pektemek 'i çıkartıp edu 'yu sokan bir hocanın takımın başında olmasına gerek yoktur. yenildiğimiz maçta 2 oyuncu değişikliği yapan bir teknik direktör. yazıklar olsun..

Zaten sene sonunda playoff'lara kalacagimiz belli, sike muhabbetlerinden gina gelmis, Palpatine gene hasarsiz atlatmis badireyi...

Hala daha mac izleyip duygulanabilen arkadaslari tum samimiyetimle (hos buna da inandiramiyorum artik insanlari ya) takdir ediyorum.

makavel dedi ki...

@shelby
Son yılların en heyecanlı sezonu yaşanıyor... siz dünyayı kurtarmaya devam edin biz maç izlemeye devam edelim!

makavel dedi ki...

total futbol oynattığını iddaa eden şota sen tam bir götsün..ve süleyman hurma tabii..

Besiktasimin cani sagolsun... Yalniz sunu iyi belirtmek lazim. Bariz hatalar ile puan avantaji elde etmek ayri bir olay, kesin artniyetle katledilmek apayri bir olay. Bunun farkinin ortaya konulmasi lazim.

Bence abitoglu, Gezer'den sonra turunun son ornegi olarak yoluna devam ediyor. Bir de evrim gecirmis Cakir ornegi var tabi, o ayri. Pazara macimiza Cuneyt cakir verilirse, hic izlemeye bile gerek kalmaz, nah suraya yaziyorum...

BJK4EVER dedi ki...

Su ibneler bir kere de FB'ye karsi oynasin da gorelim. Her sene ayni sey, FB'den 3-4 yerler, bize karsi 500% mucadele edilip alsan kesilir o.c.
Aziz abisini mahcup etmiyor Suluman Hurma.
Hakem berbatti, biz berbattik, Carvalhal berbatti, bu sartlarda 1-0 fena skor degil bile.
Birde Allah askina biri bana aciklasin, 10 gunde 65 mac oynayan takimda hic rotasyon yapmayip tek rotasyonu kalede yapmak nasil bir mantiktir abicim?

Mayor dedi ki...

Nedense yensek bile artik oynadigimiz butun rakiperin futboluna gipta ediyorum. Bir kac hafta once Ankaragucu sadece turk genclerden kurulu kadrosuyla nasil mucadele ettiyse dun kayseri de ayni sekilde. Su klubun 2.lige gitmesini, Besiktasta eli olan herkesin ellerini cekmesini, iflasini istemiyor degilim ozumuze donelim artik.

Yorum Gönder

Ara