.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Ocak 2012 Pazar

STSL20 / Beşiktaş - Bursaspor


Pazar / 19.00 / Özgür Yankaya

16 Yorum:

Adsız dedi ki...

Kartalimiz maci alir. son 2 maci baz almamak gerek,nazar boncugu olsun diyelim birazda konsantrasyon eksikligi oldu diyelim. hocada kendine gelir bu son 2 mactan sonra Besiktasimizda bu maci 2-0 alir.

YSY dedi ki...

Beşiktaşın üç kulvarda da ilerlediğini göz önüne alırsak, kapasitesi gereği her maçı finaldir.

can dedi ki...

Takim gene bas asagi serbest dususe gecti. Bas asagi giden Bursa ise en azindan lafta biraz toparladi. Hic iyi hisler icinde degilim bu mac icin.

Gurcan'a inar artik totemi yazmiyorum buraya. Twitten tayfa mayfa diye tiye almadan dusunecekti... Puan kaybi olursa vebali gurcan'dir....

Ne yalan soyleyeyim, benim kismetse kac mactir izleyebilecegim ilk mac olacak, hicbir fikrim yok takimin son durumuna dair. Takvim kafami karistirdi, mac kacirip duruyorum, bu sefer onceden kaydettim baska bir kazaya kurban gitmeyelim diye :)

6-4 aliriz... Ulan yine dayanamadim, Gürcan'a kızıp Besiktas'ı atese atamazdım...

alper dedi ki...

@The Eagle Abroad

Okudum o twiti bende.Kendi b(ş) ebekliği ile burada samimice 6-4 yazan(lar) hakkında tayfa demesini tasvip etmediğim gibi okkalı bir küfürde savurdum o yazıdaki ince alaya ve tiye.O ve onun gibiler bir gün olurda 6-4 yenersek YD ye nasıl laf sokarız,nasıl Beşiktaşı kötülerde prim yaparız hesabı güttüğünden aman haaa 6-4 falan olmasın hesabı yapan ''güruh'' tandırlar.İktir et rahvan gitsin.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Rahat mac olacak.

@alper
Bu 6-4 olayini cikaranlardan biriside benim. Benim amacim -normal biriside olmadigimdan dolayi, ki normal olsak Besiktasli olmazdik zaten-, verilen skor tahminleri ile dalga gecmek falan olmadi kesinlikle. Aksine kendimce toteme inanangillerden oldugumdan bu tur bir sinerji yaratmayi uygun gordum. iki sezondurda yaziyorum mac postu acildikca. BurasiKapali acilinca orada da devam ediyorum. Bilenler bilir havlu totemlerimde var benim, eskiden resimlerini ceker koyardim, simdi resimleri koymuyorum ama onada devam tabiki.

Ha ben ve benim gibileri bizler zaten kafayi yedigimizi biliyoruz ama bu durumu dalga gecilme bahanesine ceviren olursa hakikattende kizilacak bir durum ortaya cikar. Sonucta kisisel catismaya gerek yok su uc gunluk dunyada amma ve lakin bizim yanlisimizda bize yanlissin diyebilenler, kendi yanlislarini da gormeli sonunda.

Pamukk dedi ki...

ne demişim :s

makavel dedi ki...

Varlığı BJK spor kulubünün başarısızlığına endeksli blog!

zago30 dedi ki...

maalesef...

Adsız dedi ki...

çekirgeciler

YSY dedi ki...

Bu takim kesinlikle şampiyon olmayı haketmiyor...Futbola böyle de tecavüz görmedim...Milyon dolarları harca, borç üstüne borç yap Beşiktaş hala futbol olarak 15 sene öncesinden kötü..Yazıklar olsun..

Yorum Gönder

Ara