.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Ocak 2012 Perşembe

Maalesef



http://s14.directupload.net/images/120126/zbwtcfta.swf

"Maalesef Fenerbahçemizin adı, herkesten çok geçiyor."

Bu lafı söyleyen adam Beşiktaş Kulubünün başkanı.

Sonra kızıyorsunuz "maç yazısı koymuyorsunuz, blogu kapattınız" vs. diye. Adam kulübü kapatmış, bize halt yemek düşer.

Ekleme: Ben erindim, ama yazan yazmış, güzel de yazmış.

32 Yorum:

Adsız dedi ki...

hiç samimi değilsiniz ne yazık ki.

Neyde samimi degilim?

Valla soyluyorum acik ve net sene basindan beri. Bu sene Turkiye futbolundan sogudum. Arada bir gazla yeniden sardiriyorum, sonra bir iki vukuat daha, yeniden uzaklasiyorum.

Bugun bir kulup baskaninin baska bir kulube "X'imiz" demesini elestirmeyecek taraftar bulun, getirin, sonra samimiyet konusalim.

Adsız dedi ki...

Aziz yıldırıma helal olsun.. içerden büyük bir çınarı beşiktaşı yönetebliyor.
sahi ya sinan engin adında bi ayı vardı aziz tetikçsi,faik soytarsyla beraber çok uğraştılar şike bahçe düşmesin dye,aceba şimdi ne diyecekler.
demirörene şaşrmadım..
yazıklar olsun..

Ne samimiyeti adsız?? Sen neden bahsediyorsun kardeşim? Benim değil başkanım, malzemecim bile "fenerbahçemiz" diyemeeeezz!! derse s.tirsin gitsin hemen o camiadan!! hangi camianın başkanı bir başka rakip camianıon başkanı için "mız-miz" kullanmıştır tarihte?* bana bunun örneğini versene?? Şuster neden kovuldu aç oku bakalım!!!! Adamı hasta etmeyin saçma salak yorumlarla !!

Adsız dedi ki...

yılmaz Özdil stayla yazılar koyacaksanız hiç koymayın zaten..

jeremy dedi ki...

Başkan kovdurma üzerine doktorası bulunan Beşiktaş taraftarı neden susuyor?.

Anlaşılan Beşiktaş taraftarının muhalif, isyankar yapısı da başkandan başkana değişiyormuş.

Hem çöreğimiz bütün dursun hem karnımız doysun.

Buyur sevgili Adsiz, burada yozdil stayla olmayanlari var:

http://eksibesiktas.blogspot.com/search?q=demir%C3%B6ren

Ben artik Demiroren icin 5 dakikadan fazla vakit harcamak istemiyorum, zaten yaza yaza yazacak sey de kalmadi.

Adsız dedi ki...

Anlatmaya çalıştığım kaç zamandır bloga doğru düzgün yazı yazılmıyor. Ne zaman Beşiktaş la ilgili kötü bir durum oluyor, hemen bir konu açılıyor. Bu da sizi sanki Bjk nin başarısız olunca ego tatmini yapıyormuşunuz gibi gösteriyor.
@BenYaptımOldu
Sen de ne anlamışın be kardeşim tüpçünün mnskm.

itake dedi ki...

benim tek bildiğim bu iş sonuçlanınca yine en mağdur taraf biz olacağız başkanında sevgili ezikbahçesi yine dişe tırnağa dokunur bir ceza almadan bu işten sıyrılacak :))))

itake dedi dersiniz.

not: evet günlerdir yazı yazmayıp bugün dip not düşmen hoş değil dostum. anlıyorum psikolojini ama şunu bil bunu herkes yaşıyo. ayrıca sen bu blogta yazarsan,yönetiyorsan ve bu bloğu takip edenler varsa o zaman yazacaksın kardeşim. canının isteyip istememesine bağlı olamaz bu.

itake dedi ki...

zira o zaman bize saygısızlık ediyorsun demektir. sil gitsin bloğu bende sık kullanılanların birinci sırasından kaldırayım. eskiden bir ekşi beşiktaş vardı diyeyim. yaşar kemalin güzel dörtlüğünü söyleyeyim arkandan
" o güzel insanlar
o güzel atlarına bindiler
ve çekip gittiler"
ha olaki gitmiyorsan-ki bence gitme- otur yaz.

posedion dedi ki...

Blog da Sol Framede 9 yazarın ismi geçiyor.Yazar olarak gözüküp 6 aydır tekbir yazı yazmayanlar var. Belki söylediğin gibi y.d kulübü kapatmış olabilir, ancak sizde blog u kapattıysanız bizde onu bilelim.

Ha birde Gürcan vardı galiba!

Adsız dedi ki...

yahu uşaklar adam sadece fenerbahçemizin adı geçiyor bu işte sekiz takım var dedi.Yani sadece fb değil biz de variz dedi. herkez fenerbahçemiz kelimesine takıldı...

Adsız dedi ki...

suda unutulmamasi lazim. YD kulupler birligi baskani ve Fenerbahcemiz demesi bana o kadarda anormal gelmedi. Suat Kilicda "Besiktasimiza stad yaptiracagiz" demisti. Neden cunku spor bakani eeh ayni sey olmasa bile YD'de kulupler birligi baskani ve dogal olarak butun kuluplerin menfaatini dusunmek zorunda. ayircada su asamada suan baskana tepki, bizim taraftar olarak takimi intihara suruklememiz olur

YSY dedi ki...

Bu adamla ilgili enteresan bir durum var. Taraftarı okuttu mu ne yaptı bilemiyorum. Benim aklıma gelen, artık bir girdaba girdiğimiz ve takım daha kötü olmasın diye ölümü görüp sıtmaya razı olmuş bir durumumuz var. Kimse ağzını açıp birşey diyemiyor. Camia olarak üstümuzde bir ölü toprağı var, bunu atmamız lazım. Ben bunun yanında Beşiktaşın en etkin güçlerinden olan Çarşı grubununda bu işlere sessiz kalıp çanak tuttuğunu düşünüyorum.

Ya adsız adamı baseninden kudurtmasana?? Fenerbahçemiz ne demek? Aklın fikrin kalbini boşverdim.. Gözün de mi göremiyor kelimeyi? Polemik bile olmayacak kadar kesin ve net bir şekilde benim başkanım rakip takımın şerefsizliğine "bizim" diyerek sahip çıkıyor!!!! Sen neden bahsediyorsun hala yahu ve hala açıklama ya da savunma avukatı tarzı yorumlar falan.. Derdin ne? Fenerli bile senin şu yorumunu yazmaz.. Bir an önce sağduyuya ve eğer taraftarıysan camiamıza geri geri dön !!

gnyz dedi ki...

istifa sesleri yine başladı o zaman
Üç vakte kadar alen'in erdem ulus'la program yapıp yd'nin klüpler birliği başkanı sıfatıyla konuştuğunu, konuşurkende dilinin sürçtüğünü her insanın başına böyle şeylerin gelebileceğini, federasyon, mhk, hakemler, medya, basın gibi dış mihrakların sürekli yolumuza taş koyduğuğunu söylemesini

forza'nın bakıma girmesini(gerçi muhalefet edecek adam kalmadığı için bakımada gerek kalmayıbilir)

Beşiktaş başkanı yöneticisi zartı zurtuna hakaret; ihraç

dewe'nin kıyıya vuran balinalara sahip çıkan pankart yapmasını(yunus öneriside es geçilmemeli)

Bazılarının bu pankarta bakıp bakıp ne kadar duyarlıyız diye masturbasyon yapmasını (ha bu arada oto boku karşı olup dağa taşa sahjp çkmak tribünün görevi ama yd'ye karşı olmak asla)

İnönüdeki ilk maç öncesi ağğbilerden şimdi tepki zamanı olmadığını, gereken tepkinin sene sonunda verileceğine dair fetva vermelerini

yinede maç esnasında gaz alma operasyonu yapılmasını, diğer yandan tehdit küfür hakaret yağmasını

karagümrüklülerin olaya kafadan girip milletin kafasını gözünü yarmasını

bu yorumu okuyan aağbisiz kalasıcaların vay aabilerimiz şöyle vay aabilerimiz böyle, vardır bir bildikleri, derdin varsa git yüzlerine söyle demelerini

bu başlığı gören theotheo gibi troll çocuklarının ulan kaç paranız varda başkanı eleştiriyorsunuz demesini

kongrenin önde gelenlerinin toplanmalarını

kongreye kadar çok sert muhalefet yapmalarını

içlerinden birinin başkan adayı olmasını, ama kongreye 1-2 ay kala adaylıktan çekilip yd'nin listesine girmesini

yine yd'ye en çok sallayanlarda bazılarının dolgun maaşla kulupte görevlendirilmelerini vs. bekliyorum

kısacası bir cacık olmaz arkadaşlar

Adsız dedi ki...

samimiyetsizsiniz yazan arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.. tabi burdan yanlış anlaşılmasın demiroreni filan savunmuyorum asla bugun kendisinden bir kez daha nefret ettim daha fazla bişey diyip ağzımı bozmak istemiyorum değmez çünkü.. gelelim samimiyetsiz yorumuma.. takım maç kazanır yazı yok.. ama bi maç kaybeder saldırrr.. herkesi eleştir.. quaresmaları yerden yere vur.. ama takım 14-15 maçtır yenilmeyince hepiniz kabuğunuza çekildiniz bi maç kaybetsek de yine yerden yere vursak herkesi diye.. yönetimi ben de hiç ama hiç beğenmiyorum ama sapla samanı ayırmak lazım takım iyi giderken de iyi giden şeyleri yazmak lazım ki sora bişi olduğunda eleştirince samimiyetsiz durmasın..

1. "Sonra kiziyorsunuz mac yazisi koymuyorsunuz" cumlesinde sitem yoktur. Bir sonraki cumlede gelen kelime tercihi sebebiyle denk gelecegi dusunulmustur.

2. Yillardir burada yazdiklarimdan taniyan insanlarin gercekten sitem ettigimi dusunmesi beni hakikaten uzdu.

3. Sene basinda da dedim, arada da dedim, dedim kere dedim. Ben bu sene Turkiye futbolundan sogudum. Takip etmiyorum. Edemiyorum. Yorumculardan kalten'in dedigi gibi "Eskiden lost izler gibi izliyorduk, simdi televizyonda cikinca izlenen pembe dizi gibi oldu."

4. Bir suru Besiktas blogu var benim de takip ettigim. Bu sene hepsine konulan yazi sikligi (cartalete haric) 2 haftada bire dustuyse baska bir sorun vardir herhalde diye dusunuyorum?

Acikliga kavustuysa mesele darilmami alip gideyim ben.

Adsız dedi ki...

çarşının olaylar karşısında sitesine koyacağı giriş sayfası (arka planda bilimum hamasi görüntüler de olabilir muhtemelen):

"Susuyorsak Biletimizden".

Bence kulüpler birliği başkanı olarak çok şık konuşmuş. tebrikler kendisine.

kkkam dedi ki...

Sonunda öldürücü darbeyi de yedik sanırım.Sonunda ciddi ciddi düşündüğüm kararı almak zorunda kalmak üzereyim.

YSY dedi ki...

Bu 58. madde değişikliğinde işin ucu "o zaman herkesin bir kereliğine şike yapma hakkı doğuyor" a gidiyordu. Bunuda YD'den önce konuşmaya çıkan şahıs dile getirdi. Ben esas klüpler birliği başkanı olarak bunu savunmasını beklerdim. Ayrıca klüpler birliği ne iş yapar, ne işe yarar, ne için var pek anlamadığım bir mevzudur. O yüzden YD'nin klüpler birliği başkanı olması beni pek enterese etmiyor ama en azından böyle bir makam var ise ve bunuda işgal ediyorsan bari ağzından insan olarak, Beşiktaşlı olarak doğru bir laf çıksın. Maalesef ki başkanımız iyi bir başkan değil. Şu takım en azından harcanan paralar karşılığında Türkiye Kupası harici (artık bunuda istemiyorum bu sene, mümkünse elensinler sonra lig'e takat kalmıyor ve kestirmeden taraftarın gazı alınmış oluyor) somut başarıları yakalamış olması gerekirdi. Zaten Beşiktaş bundan 10 sene veya 15 sene öncede bu seviyedeydi veya bu topu oynuyordu, üstüne ne koydu ? Hiçbirşey ! Sıfır ! Üstüne birde klüp adına açılan temlik davaları almış oldu..

Pamukk dedi ki...

adam kulüpler birliği başkanı hepsi onun gsmiz de der bursamız da ne var bunda

hm aziz yıldırım da başkandı o demişmiydi hiç böyle

Pamukk
Bahsettiğin konu Aziz'in ne kadar kötü bir kulüpler birliği başkanı olduğunun kanıtıdır. Zaten adamın tek derdi kulüpler birliğini tağıdıp sonra da havuz sistemini çökertmekti.

Blog yazarlarını samimiyetsiz olarak nitelemek, kötü niyetli olmasa da, haksızlıktır. Öyle şeyler yazılmış ki sanki her şey iyi bir demirören'in dünkü konuşması kötü. abicim adam aylardır kendini yırtıyo 58.madde yüzünden. ilhan cavcav ve bizim başkan fenerbahçemiz'i kurtarmak, digiturkten gelen paradan mahrum kalmamak için neler yapıyor...

ey onurdan şereften bahseden beşiktaşlılar; eğer samimiyseniz siz de gelin birlikte yazalım çizelim. carvalhal'ın şaşırtıcı etkileyici başarısı güzel ama ondan daha önemli şeyler var, türk futbolunun namusu söz konusu. sen burda bize çemkirirken aynı anda kodaman kodaman amcalar "bu seferlik düşme olmasın"ın pazarlığında...

geçen seneye kadar her beşiktaş maçı için kahvenin o leş kokusuna katlanırdım. geçen sene de lig tvmi aldım evimde takıldım. bu seneyse, artık midemin kaldıramayacağını düşündüğümden, lig maçlarını kesinlikle takip etmiyorum. sadece avrupa kupası, bir de denk gelirsem belki türkiye kupası... bazı enteresan şahsiyetler galiba sanıyor ki biz beşiktaş yendikçe hırsımızdan sinirimizden çatlıyoruz :)) vallahi süper tespit...

blogun sahibi, sahip olarak davranıp k*çıma tekme vursa "dur bi saniye" demem çünkü adam haklı.

yani adam haklı beyler

Adsız dedi ki...

samimiyetsizlik eleştirileri sadece bu seneye değil daha önce bu blogtan bazı yazarların ayrılmasıyla sonuçlanan tartışmalara dayanıyor bence. ki eleştirlerin muhatabı birazda Gürcan(Jessie) gibi..

sibel18 dedi ki...

adam güzel yazmıs
www.fullcanlitvizle.blogspot.com

nasılsın dedi ki...

selam arkadaşlar

Yorum Gönder

Ara