.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Ocak 2012 Cuma

Ekşi Beşiktaş'tan Acil Önlem Paketi


Beyler bundan sonra bu blogda Yıldırım Demirören lehine yazı yazanları no-post, uzaklaştırma gibi cezalarla cezalandıracağız. Zira şu dönemde aksi bir davranış Beşiktaş'a zarar verir ve Uefa Kupası sürecinde sıkıntı yaratır.

Örnek alacağımız yazı, üstteki gibidir.

Rıdvan Akar da sadece bu blogda değil, tüm Beşiktaş bloglarında kendini evinde hissetsin. Gerekirse anahtarı da çıkarır veririz.

Saygılarımızla

29 Yorum:

fromida dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fromida dedi ki...

Ben de dün gece aşağıdaki görseli her başlık altında paylaştığım için no-post aldım. hem de 1 senelik gerekçesi de provakasyonmuş :) Aslında o görseli yayınlarken altında yazdığım açıklama gibi. "Benim tahminim o ki bu görseli paylaştığım için bana no-post verecekler ama olsun ben bu sebepten dolayı alacağım no-postu'u şeref madalyası olarak boynumda taşırım demiştim" EkşiBeşiktaş iyiki var. Bence forza dibine kadar kirlenmiş pisliğe batmış biryer. Sizin gibi aklıbaşında Beşiktaş'lıların admin olacağı alternatif bir forum bence oldukça güçlenir. Artık BİŞEY YAPMALI noktasınsayız.

http://img9.imageshack.us/img9/209/yddefol.jpg

gürcan biz de arada forza gibi bakıma girelim bu şekilde inandırıcı olmuyor :)

http://www.besiktaslidurus.com/2012/01/taraftar-neden-kizgin.html

YSY dedi ki...

@fromida bu görseli twitter hesabımda paylaşacağım. Hakikaten yeter artık..

adsız dedi ki...

ne olacağını söyliyim. mersin maçında, kısa süreli hafızalarımız izin verirse tabi, demirören aleyhinde tezahuratlar olur, malum kişi ve gruplar bu "çıkıntılara" takım "tam da iyi giderken" susmaları için hadlerini bildirirler. şu camiada bir sürü aklı selim, kafalı adam var, biri de çıkıp tavır koyamaz. malesef bjk tribünleri de çakal, apaçi, reis kılıklı adamlarla dolu artık. şu halimizle şampiyon olsak nolur, maksat daha çok şampiyonluksa feneri tutardık yalan mı, biz beşiktaşı bunun için tutmadık, tavrı, duruşu için sevdik. onun da içine ettiler.

gökhan

~Poseidon~ dedi ki...

Biraz bilmeyen arkadaşlarım için Rıdvan Akar'dan bahsedeyim.

Rıdvan abi gazeteci olmasına rağmen kombine sahibi bir Beşiktaşlıdır. Onun yeri kapalı alttır. Yan yana tezahürat yapmışlığım, gollere sevinip üstüne atlamışlığım vardır. Kendisini şahsen tanımam ama her maç yanyana denk gelir maç izler, arada muhabbet ederiz.

Sen, ben gibi takımına aşkla bağlı mükemmel bir Beşiktaşlıdır.

Bunları neden mi yazdım? Densizin bir çıkıp yok muhalefetin adamı, yok o ne bilir, tribünün içinde olman gerek vs. gibi garip yorumlarda bulunmadan önce görsün ve sussun istediğim için yazdım.

Tv veya spor köşelerinin tatlı su yorumcularından olmadığını anlatmak için yazdım.
Onun yeri başkanın koltuğunun altında olan basın tribün değil, taraftarın kalbi olan kapalı alt olduğu için bunu yazdım...

Robinho gelmiyor mu şimdi?

Adsız dedi ki...

biraz klişe olacak ama Forza'dan ne farkınız kalacak bunu yaparsanız?

Vay be.

Hani tamam, Forza'nin gozu kararttigini biliyorduk da, demistim "Fenerbahcemiz cok net bir laf, her Besiktaslinin sinirini hoplatacak kadar basit ve net. Borc mevzusu degil, transfer politikasi degil, bireysel husumet falan degil. Hani buna tepki verirler." Hehe. Avucumu yaladim.

Demek ki boyle oluyormus. Bir yerden sonra utanmak, sinirlenmek esigini asiyormussun, tamamen saliyormussun.

Turkiye futbolunun da, Kulupler Birligi'nin de, Federasyon'un da... Iyi ki Avrupa'dayiz bu sene de, o maclari izlerken zevk alabiliyorum hala.

@Adsiz

Forza'nin yaptigini yapamayiz cunku burasi forum degil. Zaten yapmayiz da, hicbir zaman da yapmadik. Yapmadik diye ne kavgalar dondu burada.

Gurcan'in hicvi o.

BJK4EVER dedi ki...

Rezalet. Bende yeni bir olusum olan oncebesiktas.com sitesine uye olmak istiyorum da, referans lazimmis. Oraya uye olan arkadaslar var mi?

Kurtulus dedi ki...

forzadan banlanalı 1 seneyi geçti yd yi eleştirdim diye provakosyan dan banlamışlardı beni de.ama bir tane beşiktaş forumu yok şu internette olanlara da üye olmak imkansız ötesi çarşıforum a üye oldum bi haftadır activasyon maili gelmedi sürekli tekrar istiyorum yok ulan bu kadar zor olan nedir anlamıyorum.FORUM İSTİYORUUUUUUUUUUUZZZZZ

Adsız dedi ki...

Beşiktaş taraftarı Demirören'e ne der ne diyecek bilemem ama bir Altay'lı olarak Beşiktaş taraftarının başkanlarının yaptığı bir hatayı bir nebze de olsa hafifletmek için Büyük Altay tezahüratları ile İnönü'yü inletmesini isterdim. İnletsinler ki parası olanın gücü, gücü olanın sesi değil güçsüz olanların sesi yankılanabilsin.

Adsız dedi ki...

Diğer Adsız arkadaşım.

Belki Beşiktaş taraftarı İnönü'yü Büyük Altay diye inletmez (keşke etse) ama emin ol ki Başkan'ınızın yaptığı konuşma da asla aklımızdan çıkmaz.

Çünkü ne olursa olsun biz değer biliriz. Büyük Beşiktaş taraftarı "Haddini bil" diyenleri nereye koyacağını da gayet güzel bilir. Başkanınızın gözlerinden öpüyorum.

Marka değeriymiş. Kahvede çay markası bile etmez sizin markalarınız. Yancılar bedava oralet-gazoz içer o kadar.

YETER

alper dedi ki...

Ekşi şeyleri pek seven biri değilim zaten.Dinimizce de ''ekşi'' yemek pek tasvip edilmemiştir ayrıca.

Bu blogta samimiyetsiz kelimesi ile ifade edilirmi bilmiyorum ama tamamen varlğını ve yazı yazmayı Beşiktaşın başarısızlığına odaklmaış ve canı gönülden bunu bekleyen adamlar var.(Misal:Gürcan Ulusoy).
Benim için ise hiç farketmez.Her Beşiktaş maçını izlerim kazandıysak en az 5 futbolcuya ve başkana söverim.Kaybettiysek tüm takıma ve başkana söverim yine ağız dolusu.
Değişen bişey yok yani benim için.Bu şike olayları başladığında da yazmış idim.Şike yapmak ayıp değil yakalanmak ayıp gerizekalılık.İşini gücünü adını sanını parasını pulunu herşeyini ortaya koyan bir başkan tabiki şike yapacak ulan.Şansa mı bırakacak işi iki sezon son haftalarda olduğu gibi.Yakalnırsa cezayı da çekerler.Ki olan budur şuan.Bilinmedik şeyler değil yani.
ben beşiktaşlıyım da o çok dürüst namuslu vs vs geçinen yaptıysak düşelim diyenlerede sözüm şudur.O çok değerli aklınızı namusunuzu tigana zamanında aldığımız türkiye kupasında da kullansaydınız ya.O maçı tamamen hakem manipülasyonu ile almış ve erciyesi öyle yenmiştik.
Kupa başarı üç puan şampiyonluk için herşey mübahtır.Nokta.8-0 lar ile kazanılmış şampiyonluk sahipleri bize şimdi akıl vermeye etik dersi vermeye kalkışıyorsa bu tamamen şampiyonluk sayılarındandır.Herkes te ne bir vicdan!! gelişmiş arkadaş.Görsen okusan memlekette haram lokma yiyen insna yok sanırsın.

Adsız dedi ki...

forza üyeliğim toshack beşiktaş dan gönderilirken ödenecek tazminatı y.d. cebinden ödesin dediğim için kapatılmıştı. nidahada üye oladım ve de okumadım .futboldan soğuttu yalakalar

Arcadio__ dedi ki...

Blog olmak zaten taraf olmaktır, burasının taraf olmasını seviyorum. Örneğin herşeyi eleştirmesini seviyorum. (bkz. Gürcan ulusoy)
övgü ve yergi aynı anda olmasına gerek yok. kötü taraftan bakmak, en acımasız eleştirileri yapmak kişiyi trollükle suçlamayı gerektirmez. Bu post eminim ki ( aklı kayideleri yerinde her beşiktaşlı) tüm beşiktaşlıların altına imza koyacağı bir gerçektir. Dolayısıyla varsın forumlar almasın. Doğruyu söyleyenlerin en azından kendini ifade edebileceği bir blog burası. bu yazıyı buraya koymak ve altına tüm blog adına imza atmak geçekten sorumluluk sahibi insanların yapabileceği bir iştir. Tebrikler.
Ayrıca Rıdvan AKAR bu sözlerle baştacımdır.

gnyz dedi ki...

Yıl olmuş 2012 hala forza'da yazanlar var.

Hala daha forza takip ediyorsunuz ondan sonra yazım silindi, e silinir tabi. forza bundan 1 hafta öncede aynıydı, 1 ay öncede aynıydı, Rıdvan Akar manifesto yazarkende aynıydı, kongre zamanıda aynıydı, Denizli maçından sonrada, 2 sene öncede 5 sene öncede aynıydı.
yd'yi eleştirdiği için forza'dan ceza alanlar ihraç edilenler Ankara'dan İstanbul'a yol olur. Ama tabi daha önce ceza alanlar bir Rıdvan Akar değildi tabi.

YSY dedi ki...

Gs puan kaybetti ya bizde hemen bu hafta puan kaybedelim. Aman sakın puan farkını kapatmayalım geleneği bozmayalım. (Mac başlığı olmadığı için buraya yazdım.)

JANiTSCHAR dedi ki...

Forza,BJK.com forum,Web Kartalları, estirink fistirink forumları,mıy mıy sözlükleri,hepsinde yıllarca kLawye çürüttüm.

Hepsinden de bir şekilde koptum.

Koptuğum yere de bir daha dönmedim.

Her platformda;

fikirsizlerin,karşı çıktıkları fikirlerden çok,fikrin sahibine yaptıkları saçma sapan saldırılara çokca şahit oldum.

hiç tanımadığı bir adamdan, fikrinden dolayı gizli kin duyanları hiç bir zaman anlamadım.

en sonunda kendime blog açıp kendi yağımda kavrulmaya başladım.

tahammül kalitemiz düşük olduğundan forumların dışı seni,içi beni yakar,yazma hırsı da forumları her daim diri kılar.

yazmak bağımlılık yaratan bir illet gibi...bırakılamıyor.

Adi Forza'da ki anılarımı yazsam, rafta çürüyen bir kitap olurdu.

Aydınlık günlere çok yakınız...

Şikeciler içerde....birileri durmaksızın Türk fitbolu Kaos'ta propagandası yapıyor.

Kaos falan yok...

Çatırdayan bir düzen var..

1-2 seneye kalmaz...

Demirören'den de,Çarşı'dan da,şikeci tayfacılardan kurtulacaz.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Azcık daha sabır.

Güzel günlerde hep fitbol konuşacaz.

Adsız dedi ki...

takımın tek kurtuluş umudu amerika'ya yerleşiyor.

fromida dedi ki...

@alper sende de ne mide varmış be arkadaş. Nasıl bir kafayla yazdın o yazdıklarını hakikaten merak ettim... Ayrıca Ekşi Beşiktaşı sevmemene rağmen bu kadar bilgi sahiibi olup Gürcan Ulusoyu falan analiz ettiğine göre sen de bayaa yemişsin bu ekşi yemekten. Bir de merak ettim dinimiz ne tür web sitesi adlarından hoşlanır... Mesela bence müteahhit dediğin de demirden çimentodan çalmalı, iyi müteahhit dediğin malzemeden iyi çalandır. Ne yani bütün ailesi ondan para beklerken bu işe sermayeni koymuşken birde malzemeden çalmadan bina mı yapacakmış... Yani düşündüm de şuan bizim balkonda gördüğüm donmak üzere olan pırasalar bu konuda bir yorum yapmak isteselerdi senin kadar saçmalamazlardı...

Adsız dedi ki...

Fenere şikeci derken iyi, kenar süsü olarak Beşiktaş da tehlikeye atılırken ses yok.Ses çıkaran da Demirören olunca gerizekalıların bağırtısı iyice şahlanmış.
Başınıza her gelene müstehaksınız.
Size bir, Fenere iki.
Benim derdim şudur, Beşiktaş atomlarına ayrılsın ama cemaatçilerin ve onların köpeklerinin maskarası olmasın.
Fener de Fener.Anti Fener uğruna koca kulüp gitti.He anam, cemaatçiler size temiz futbol verecek.Dertleri temiz futbol zaten.Size de Rıdvan Akarınız yeter, velinimetinizle mutluluklar.
Allah belanızı versin.

maui dedi ki...

Son yorumu bırakan adsız...
Öncelikle biraz insan olsan nick bile olsa aşağıya bir imza bırakırsın.
Allah kimin belasını verir kimin vermez bilmiyorum.
Ama 37 yaşındayım, su içinde 30 yılını hatırlarım Beşiktaş'ın.Rahmetli pederle en iyi hatırladığım zamanlarım hep siyah/beyazdı.
Hayatımız gibi. Türkiye gibi...
Gri tonlara, hayatın renklerine çok aşina değiliz.
Ama söz konusu Beşiktaş ise ben Tüpçü'nün zaten Allah'ın vereceği en önemli bela olduğunu düşünüyorum.
Çünkü 4 yaşımda falan Şeref Stadı'nı görmüştüm ben. En kötüsü sportif anlamda Beşiktaş yine toprak sahalarda maç yapar ama onuruyla oynar. Koskoca kapalının ortasında 100 kişi olup 15 kişi bağırdığımızı hatırlarım. Sorun bilmem kaçıncı ligte oynanan, sahadaki maçın kaç kaç bittiği değil ki.
Sorun o maçı Beşiktaş'ın nasıl oynadığıdır.
Onursuzları korumak, tuttukları takım Beşiktaş bile olsa yakışmaz.
F tipi yapılanmadan bahsettiğine göre senin cumhuriyetçi, kemalist bir ideolojiye sahip olduğunu düşünüyorum.
Peki o zaman sana şöyle sorayım.
Mehmet Ağar, Gün Sazak gibi faşistlerin bu pis futbol dünyasında ne işi var.
Devletten rant sağlayan Aziz, Nihat, Tüpçü, Koç, Polat vs...
bunların senin savunduğun ideolojiyle yakınlığı nedir?
Senin anlamadığın biz beşiktaşın, siyasi/sportif/ekonomik açıdan kirlenmesine karşıyız.
Bu puşt ovasında temiz bir vahadır Rıdvan Akar gibilerinin tasvir ettiği beşiktaş. Biz o vahaya inanıyoruz. Belki serap görüyoruz ama "Darağacına" falan gitmeden bu hayatta Beşiktaş diyebiliyoruz.
6 yaşında bir oğlum var. Kaybettiği zaman "Olsun biz hile yapmayız" diyor. Onun rüyalarını, güvenini sarsacak adamın ben ta...kyayım.
Eğer bizden biri hile yapmışsa ve onun üstünü örtmeye çalışıyorsak lanet olsun öyle "Bizdenlere".
Beşiktaş benimdir-Ben Beşiktaş'ım.
Bunun, kişisel hesaplar yüzünden kirletilmesine izin veremem.
Renklilerin tezi, herkes yapıyor...
Evet miniskül bir mafya bozuntusu olan Sinan Engin de bu tip zevzekliklerin içinde oldu bir dönem ya da bana öyle geldi. Ama bak bakalım aynı Sinan bir daha Çarşı'dan (Balıkçıların orası) geçebiliyor mu?
Biz ne GS gibi Yurdeşen Y..Hasan, Ergun Gürsoy, Adnan Polat gibilere sahip çıkıyoruz. Ne de diktatörlüğü tek adamlığı tek varlı sebebi sanıp kendimize Aziz gibileri gerçek Aziz sıfatına çıkartıp Kuzey Koreli'ler gibi devrildiğinde kendimizi jiletliyoruz.
Bana ne Aziz'in NATO'dan aldığı ihalelerden, bana ne Büyük Tüp'ün Başbakan karşısında kendini havuza atmalarından.
Lütfen herkesi kendiniz gibi düşünmeyin...
Bela verme işini de işin uzmanına bırakın...

Adsız dedi ki...

Yıldırım Demirören de suç yok ki.... rezil ülkemin rezil bir tarafıdır YD. İşin acı tarafı millet bir şeyler yapmaya çalışıyor adamdan kurtulmak adına... yine olmuyor... yine olmuyor.... trajikomik. artık Beşiktaşlıyım diyenleri bile sevmiyorum. bana salaklarmış gibi geliyor.

Kartal Bafiler dedi ki...

Çarşı ya kendi ameliyatını kendi yapacak ya da artık bir kısım Beşiktaşlının Çarşısı olacak kalacak.

Adsız dedi ki...

sinan engin gibi özbeşiktaşlılara ihtiyaç var..

Adsız dedi ki...

yani şu kadar söylüyorum... Keşke Aziz Yıldırım la beraber YD' yi de içeri atsalardı. adamın orda kalması için gizli tanık bile olurdum....

Yorum Gönder

Ara