.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Kasım 2011 Çarşamba

Olan Biten

Selam gençler ben geldim. Gerek Twitter'in doğası icabı fast food kolaycılığı, gerek kimi sebeplerden ötürü yazma hevesimi kaybetmem vs. sebebiyle buralara pek uğrayamadım, halbuki geride bıraktığımız 1 ay sürecinde coğu kez "Şunu yazmak lazım" diyesim geldi. Şimdi onlara değineyim de içimde kalmasın.

- Öncelikle iyi haberden başlayalım. Carvalhal güzel adam. Evet, otoritesi Portekiz içişlerine karışacak kadar geniş değil, lakin bunun haricinde özveri gösteriyor, içtenlik gösteriyor, işini ciddiye aldığını gösteriyor... Bunlar da, zaten içinde bulunduğumuz kaotik kulüp yapısında, Beşiktaş'a şevkle sarılınacak bir faktör yaratıyor. Bu yüzden, teşekkürler Carvalhal.

- Artık Quaresma'nın formülünü biliyoruz. 1. Kankası Almeida sahada olacak. 2. Maç nispi bir öneme sahip olacak. 3. Gaz faktörü (tribün gibi) olacak. Bu kriterlerden ikisini sağlamayan maçlarda Quaresma'dan bir ley beklemeye gerek yok.

- Literatüre Demirören döngüsü diye bir tabir sokulmalı. Şöyle çalışıyor:

Şoke eden Demirören icraati ya da açıklaması  -> Yok artık bundan beteri olamaz tepkisi -> 2 haftalık unutturma süreci -> [Başa dön]

Şunu okumadıysanız okuyun. Kendi yöneticilerine ve ikinci başkanına söylediği laflar, Mendes konusunda yaptığı komik savunma, Alves konusu, borçlar konusunda tamamen alakasız Real Madrid savunması (biri de çıkıp "Hoca Real'in futbol gelirleri ile seninkiler bir mi?" demiyor tabii), deplasmana seyirci gitmemesine verdiği destek, cebinden verdiği para ve borç konusunda söyledikleri... Ve tabii o müthiş kelam:

"Ama Fenerbahçe büyük bir camia, önemli bir marka. Bu markanın değerinin korunmasını istedim. Çok önemli bir markanın korunmasıdır benim mücadelem..."

Tek tesellim şu röportajdan sonra 2-3 ay kötü bir şey olmayacağı. O kadar çok bomba var ki, bizi bayağı bir süre idare eder.

- Ve elbet olacak olan oldu, NBA'den kiraladığımız (şu cümle başlı başına komedi) basketbol yıldızları geri döndüler. Zaten artık bir takımdan çok bir "hatıra üreteci" haline dönmüş olan basketbol takımını ne bekliyor, göreceğiz. Pek iyi bi'şeyler beklemediği kesin.

Şimdilik eyyorlamam bu kadar.

2 Yorum:

Mayor dedi ki...

Adamin formasini emekli ettiler abi nasil is bu? Ne gunlere geldik.

Arcadio__ dedi ki...

@shelbyl abi uzun zamandır yoktun, yazılarını özlüyoruz. Blogun temel taşlarındansın, yazılarını devamını dilerim.

Yorum Gönder

Ara