.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Ekim 2011 Cuma

Taziyenin Ötesinde


Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinde büyük işler başarıp başarmadığını tartışabiliriz. Recep Tayyip Erdoğan'ın son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olup olmadığını veya böyle bir ekonomik yükseliş olup olmadığını da tartışabiliriz...

Lakin bunu, Beşiktaş kulübü resmi web sitesi üzerinden tartışamayız, değerlendiremeyiz, yorumlayamayız. Çünkü Demirören'in bu yorumları, taraftarın tamamının üzerinde uzlaştığı bir konu olmamakla birlikte, Erdoğan'ın siyasal yelpaze içindeki konumu da Beşiktaş kulübünün ilgi alanı içinde değildir. Recep Tayyip Erdoğan'ın Beşiktaş kulübü nezdinde tek bir sıfatı olabilir; Başbakan.

Bunun dışına taşan yorum ve görüşler, kişilerin şahsi görüşleridir ki, bunu web sitesi üzerinden sanki genel geçer bir kabulmüş gibi yansıtmak, en basit ifadeyle, Beşiktaş camiasına yapılan bir ayıptır.

En ufak bir eleştiride "Başkanlık makamına saygı" diyenler, o makama gerekli saygıyı göstermekte midirler?

11 Yorum:

Mayor dedi ki...

RIP Steve Jobs demesinide beklerdim.

Hayatımda ilk defa ölenden cok sag kalanın övüldüğü bir taziye mesajı gördüm yahu. Gören Erdoğan vefat etmiş de annesine başsağlığı mesajı yollanıyor sanır.

İsin ironisi ise su: Bence "AKP'nin ajanı"(!) Aksu seçilmiş olsa daha usturuplu bir taziye mesajı yayinlardik :)

Neyse, bu vesileyle Basbakan'a başsağlığı dileyeyim, ölüm en cok olmeyen için zordur zira.

inönüdeki ilk maçta da "mekanın cennet olsun tenzile anne" "başın saolsun yüce başbakanım" gibi bi pankart açtırırlar adamlarına heralde.

yandaş başkan detected

Yasin dedi ki...

Bu taziye mesajını büyük ihtimalle birileri hazırlamış ve koymuştur hatta büyük ihtimalle başkanın bile haberi yoktur bence bunu eleştirmemeliyiz.
Eleştirecek çok çok çok daha fazla konu varken hele.
Saygılar...

bence bizzat yıldırım demirören hazırlamış, çok net çok açık... ayrıca 3 satır açıklamayı okumadan altına imza atıyosa yd gene yazık...

delgado dedi ki...

altında başkanın isminin olduğu bir açıklamayı ondan habersiz kim hazırlayabilir? eleştirilecek tek konu demirören'dir, bu mesaj da kendisinin vizyonunu gösterdiğinden ve beşiktaş'ın imajına doğrudan etki ettiğinden eleştirilmesi gereken bir şeydir. bu adam sabrınızı nasıl hala taşırmadı, inanın çok merak ediyorum.

Kurtulus dedi ki...

bu adam nasıl gidecek bu takımın başından ya taraftar filan hikaye istifaya çağırmak işe yaramadı görüldü.

~Poseidon~ dedi ki...

@kurtuluş onun ilacı Adalı olacak çıkınca...

Not düşeyim istedim buraya

Pamukk dedi ki...

daha neler göreceğiz

Osman Turan dedi ki...

Geçenlerde blogumda taziye mesajından hareketle kendimce bir profil çizmeye, tepkimi ortaya koymaya çalıştım: Yıldırım Demirören: Beşiktaşlıları Utandıran Adam!!!

http://bahceduvari.blogspot.com/2011/10/yldrm-demiroren-besiktasllar-utandran.html

Yorum Gönder

Ara