.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Ekim 2011 Cuma

Maç Özeti: Dinamo Kiev - Beşiktaş

Futbolun adaleti varmış galiba. Bursaspor maçında sıçradıktan sonra, futbol tanrıları kafamıza kakmaya devam ediyor bazı şeyleri. Anlayana tabii.

Sivok ve Aurelio. Standart üstü performansınız için teşekkürler.

Cenk, Hilbert, Edu. Standardınız için teşekkürler.

Egemen, Ernst, Necip. Vasattınız, ama sizin daha çok krediniz var.

İsmail. Uzun süre oynamamıştın, ona veriyorum, bu seneki çıkışının hatrına.

Simao, Quaresma, Carvalhal... Ağzımdan çıkanı kulağım hala duyduğu için burada durayım.

Yalnız Carvalhal paşa, maçtan sonra "şanssız bir gol yedik, sorunu çözdüm, haftaya kesin hallediyorum" falan dersen acı konuşurum.

20 Yorum:

Adsız dedi ki...

son dk gol yedğimiz için yazık oldu diyen çok yazık eder ya da maçı izlememiştir.

Adsız dedi ki...

Schevchenko'yu döndürmedik beyler.

Mayor dedi ki...

Tamda Ruslar icin uzulmeye baslamistim, o kadar kosmaya yardimlasmaya, prese hakettiler abi.

Adsız dedi ki...

şaşılacak beklenmeyecek bişey değil

Murat dedi ki...

oley be..bahisim tuttu son saniyede..gerçekten tuttu bahsim ama üzüldüm beşiktaşıma…beyler, bu maçla beşiktaşımızın çöküşü resmiyet kazanacaktır..artarda gelen mağlubiyetler kimseyi şaşırtmasın..demiröreni protestolar başlayacaktır..bu girdaptan beşiktaşımızın ne kadar zararla çıkacağını kestşremiyorum, parasal yönden zaten malum durum..demirören etkisinin geçmesi 5 sene kadar sürer diyorum, pezevenk siktirolup gitse bile..
kara kartalı kara hatta pitchblack günler bekliyor..klubü kurtarmak için her beşiktaş tararftarının elini cebine götürmesi bile gerekecektir bence..bu vebadan kurtuluş acılı olacaktır..
sirokko

Adsız dedi ki...

parasını verecek birisi çıkmadıkça tüpbeyinin gitme ihtimali yok. her beşiktaşlı 1 lira verse yine olmuyo acaba ne yapsak

Neyse, en azindan "Mendes en azindan iyi transfer yapiyor yea" geyikleri biter artik.

Iyi transfer Quaresma, Simao, Bruno Alves'i sene basindan beri goren yok. Kazma Hilbert hala daha forma firsati buldukca standardinda is yapiyor. Teknik direktor Carvalhal takimda olusmus hiyerarsiye gikini cikaramiyor, Quaresma ile Simao'nun -en azindan- ayni anda oynamamasi gerektigini bile bile ayni hatayi yapiyor.

Demek ki neymis, is transferi yapmakla da bitmiyormus.

makavel dedi ki...

Başkan kalır,Hoca için geri sayım başladı..

~Poseidon~ dedi ki...

3 dakika uzatma verilen macta sadece Besiktas 90+4 te gol yer
Mnskm

Adsız dedi ki...

Besiktas taraftari olarak sadece yabanci oyunculari degil, yerli oyunculari da abartiyoruz. Hele bu yerli oyuncular altyapidan gelmis genc oyuncular olunca (ornegin yasin sulun, serdar ozkan, necip uysal vb) ya da diger takimlardan transfer edilmis genc yildiz adaylari (okan koc, ridvan simsek, ismail koybasi gibi), olmaya gorsun...

Eh bugun q7 ya da guti filan deyincede ricordinho ve delgado filan gozumde canlaniyor. ama neyse bunlari bosverelim, yildirim demirorenin yuzunden oluyor hep bunlar, tek suclu, hatali o, herkes puru pak...
North

Kurtulus dedi ki...

başkanın gideceği yok bari ersun yanal gelsin.
demiröreni göndermenin bir yolu olmalı arkadaş adam mendes e taşeron etti koskoca klübü

bizimkisi trajikomik birşekilde estetik ameliyat yaptırırken ördeklere benzeyen insanların hikayesi ile örtüşüyor.

kalite lazım demek ruhunuzu satın kalite alın demek değil hocam.bu takımın kaptanı yok sahipleneni yok.necip bile uymuş ortama belki kendince tepki veriyor " takımı bunların eline bıraktınız" diye.

bu takım ruhunu kaybetmiştir.geçmiş olsun ... bu saatten sonra bu iş saha içinde çözülemez.istersen mourinho'yu getir.simao'yu gönderin dediğinde gönderemiyor isen bu olay bitmiştir.

demirören'in ilk defa geleceği gördüğünü düşünüyorum.adam boşuna çırpınmadı küme düşme kaldırılsın diye ...

BJK4EVER dedi ki...

@Poseidon

Ilk kere de degil, birde Valencia maci vardi boyle....

~Poseidon~ dedi ki...

@bjk4ever
yok abi zaten sadece bu maça özgü olduğundan söylemedim. Bizim takım kültürümüzde bu var, bir gelenek haline geldi.

enorton dedi ki...

Kimisi 1 gram üzülmedim demiş, kimisi bahsi tutturdum demiş, kimisi mutlu bile olmuş. Ben üzüldüm arkadaş, kahroldum hem de... Demekki sorun bende...

BJK4EVER dedi ki...

Hocam bu mac degisik bir macti. Mesela Kayseri macindan sonra sinirlendim ve uzuldum, cunku bu takim boyle oynamamaliydi, buna hakki yok. Ha, dun ne oldu? Macta 93. dakika idi, golu yedik, aninda kapattim televizyonu, ruhu alinmis biri gibi laptopta gidip 2 satir yorum yazdim ve kapattim. Ne uzuldum ne kahroldum, hicbirsey hissetmedim. Acaba iyi birsey mi kotu mu?

Tuco Salamanca dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Tuco Salamanca dedi ki...

ertuğrul özkök'ün dediği gibi gelin itiraf edelim; necip'in olduğu olacağı yasin sülün'dür.

alper dedi ki...

Adın ne mülayim sert olsan ne yazar.Necip kim yav.ben hayatımda 5 necip tanıdım.beşide ipsiz sapsız kopuk adamlardı.o yüzden adından hayır gelmeyen adamdan topçu olmaz beyler.geçin o işi.sokayım gençliğine.

beats by dre dedi ki...

beats by monster we all know this word has it, it is the new fashionableheadphones called the monster headphones,many people like to listen to the music rhythm street dance or play games, iphone mobile phone calls can also support the fashion of Lady Gaga, Justin Timberlake than Peter endorsement , meet the people 's favorite monster , the audience free shipping .

Monster beats Pro High Performance Professional Headphones white

Yorum Gönder

Ara